Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I


GTA IV - Járművek » Motorok

Bár motorokból az alapjátékban mindössze hét darab van, ennyi pont elég, hiszen továbbra is van minden típusból. Többnyire a már jól ismert kétkerekűeket kreálták meg ismét a fejlesztők, vagyis robogónak maradt a jó öreg Faggio, ami most már nem is annyira öreg, hiszen most egy új modell kapta ezt a nevet, terepre ismét Sanchez krosszmotorral mehetünk, amely külsejében nem sokat változott.

Sportmotorból kettő van, az egyik a PCJ 600, ami új karosszériát kapott, a másik az NRG 900, melynek két típusa is van, hiszen két modell is ezt a nevet viseli, bár kinézetükben valamelyest eltérnek. A szívtiprók és a kemény motorosok ezúttal is kaptak valamit maguk alá, illetve a motoros bandáknak is egyedi motorjaik vannak.

Motorok

GTA

Faggio

A kis robogó ismét szerepel a játékban, ám ezúttal nem egy régi, lepukkant, hangos gépezetre kell gondolni. Egy új típus közlekedik az utakon. A hangja most is kicsit idegesítő, de legalább nem azt a reszelős-recsegős melódiát halljuk. Eleinte lassú, ám egy hosszabb egyenes szakaszon szép kis sebességre tud szert tenni. Ugratásra ugyan nem alkalmas, de egykerekezésre annál inkább. Kimondottan jó a wheelie-re, vagyis amikor az első kereket emeljük meg. A hátsó rész ritkán ér az aszfalthoz, ráadásul mégha érinti is a kátyukban nem bukik el a motor. Az alacsony sebesség miatt pedig időben ki lehet kerülni az akadályokat.

Mindig parkol egy Happiness Island déli oldaán és Middle Park-ban a Quartz Street-en.

GTA

Freeway (Western Motorcycle Company)
Szívtipróknak való elegáns paripa, melyet többnyire Bohan déli részén lehet találni. Egyenes szakaszon képes elég nagy sebességre felgyorsulni. A kanyarokat jól veszi, de a kézifék mellőzendő, az ugyanis kicsit rosszul fog és a gép hátsó része könnyen kifordulhat és magával rántja az egész motort. Ugratásokra nem alkalmas, esetleg csak a legegyszerűbb helyeknél lehet vele próbálkozni, egykerekezni pedig csak néhány másodpercig képes.

GTA

Hellfury (Western Motorcycle Company)

A Hellfury az alapjátékban az Angels Of Death nevű motoros banda járműve. Ránézésre a Freeway-hez hasonló típusú motornak néz ki, ám annál meglepőbb tulajdonságokkal rendelkezik. Nagy sebességre képes felgyorsulni és azonnal szembetűnik, hogy a kanyarodás nagy sebesség mellett is szépen megy. A fékei is jól fognak, szükség szerint hamar meg lehet állni vele. Különleges ugratásokhoz is alkalmas.

Mindig parkol kettő Boabo negyedben a Mohanet Avenue-n a Brightback Co. épülete előtt.

GTA

NRG 900 (Shitzu)

A játékban a legjobb versenymotor az NRG 900. Több kinézetben is megjelenik, amit az elülső lámpa alakján lehet észrevenni.  Bár a program nem jelzi, a felirat mutatja, hogy az egyik F típus, a másik pedig RR. Mindig két színű festésben lehet látni. Hatalmasakat lehet vele ugratni és az egykerekezés is viszonylag könnyű, bár a hátsó rész mindig eléri az aszfaltot, ha nem vigyázol, így kisebb akadályokban megperdülhet. A fékei is fognak, ha elvesztenéd felette az uralmat ne aggódj, általában egy erős kézifék után hamar lelassul és újra egyenesbe állíthatod a járművet. Természetesen alkalmazható mutatványok végrehajtásához, ráadásul elég strapabíró.

Van egy autószalon Westdyke-ban, ami tele van NRG 900 motorokkal. A Francis International Airport két parkolójában is parkol egy-egy, az egyik a rádiótoronynál, a másik a déli kapuhoz közel.

GTA

PCJ 600 (Shitzu)
Ez egy másik sportmotor, valamivel gyengébb, mint az NRG 900.  Ez is két típusban jelenhet meg. Az egyiknek elől egy nagy lámpája van, a másiknak egymás mellett két kicsi. Valamivel lassabban gyorsul fel, de szintén nagy sebességre tud szert tenni. A féktáv kicsit hosszú, de ha billegni kezd könnyen kezelhető. Ugratásokhoz remek választás, Egykerekezéseknél viszont ugyanaz a hátránya, mint a másik gyors motornak. Wheelie-kor leér a hátulja, így megpattan az aszfalton, ráadásul a nagy sebesség miatt nehéz időben kikerülni az előtted haladó járműveket.

GTA

Sanchez (Maibatsu)
A Sanchez már ismerős lehet a GTA Vice City-ből. A remek krosszmotor a negyedik fő Grand Theft Auto epizódban is jelen van, a modellje pedig inkább a GTA San Andreas-ban látottra emlékeztet, csak itt kidolgozottabb és piszkosabb a motor. Bár nem egy sportmotor, elég gyorsan lehet vele száguldozni, a fékei miatt pedig kifejezetten érdemes használni. Rendeltetésének megfelelően terepen is kezes, így a galambok lelövésekor érdemes használni.

GTA

Zombie (Western Motorcycle Company)
Ez Freeway-hez hasonló motor elől két kis kör alakú lámpával. Többnyire fekete színben jelenik meg, a The Lost motoros bandák gépjárműve az alapjátékban. Nagyon jó a gyorsulása és a végsebessége is egész jó, de igazán a fékei miatt érdemes használni. Ugratások teljesítésére is alkalmas, de persze az egyszerűbb, akadálymentes terepeken, nagy távolságot repülni a Zombie sem tud. Egykerekezni azonban egyáltalán nem lehet vele.
Módosítva: 2012. 07. 09. 20:37 ▪ Szerző: Visali
GTA IV
GTA IV
Multiplayer
Boltok
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Érdekességek
Multimédia
Linkek
The Lost and Damned
The Lost and Damned
Végigjátszás
The Ballad of Gay Tony
The Ballad of Gay Tony
Játékmenet
Végigjátszás