Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I


GTA IV - Járművek » Helikopterek

Az alapjátékban helikopterből is kevés van, lényegében kettő, további kettő pedig a meglévők módosított változatai. A Hunter-t leváltotta az Annihilator, melyen szintén van gépágyú, bár rakétákat nem képes kilőni. A civileknek pedig maradt a Maverick. A rendőrség is ezt használja kicsit más festéssel, illetve Liberty City-ben van egy HeliTours néven futó cég, amely városkörüli útjaihoz szintén egy speciális festésű Maverick-et használ. A kidolgozottságra azonban most jobban odafigyeltek a fejlesztők, hiszen lényegesen nagyobb modelleket kreáltak, sokkal reálisabbakat a játékos méretéhez képest.

Helikopterek

GTA

Annihilator

Az Annihilator az egykori Hunter helikoptert helyettesíti, ám ez nem a katonaság, hanem a NOOSE kommandósainak légi járműve. Elég nagydarab, ezért lassabban emelkedik a magasba, mint a többi helikopter, de egyébként gyorsabban lehet vele repülni. Jellegzetes színe a fekete, melyet egy narancssárga sáv szel két részre. A legnagyobb extra a gépágyú, amely rengeteg töltényt képes kilőni másodpercek alatt, ráadásul a lövedékek száma végtelen.

Annihilator-t egyjátékos módban a Francis International Airport északi leszállóhelyein találunk, illetve az East Holland-i és a Lower Easton-i rendőrség épületének tetején. Ezen kívül van egy a Purgatory negyedben a Golden Pier-hez közel. Ha pedig mind a 200 galambot lelőttük lesz egy az egyik felhőkarcoló tetején is a Star Junction nagy kereszteződésénél.

GTA

Helitours Maverick

A Helitours Maverick a Helitours társaság helikoptere, melyet városnézésre szántak. Gyakorlatilag ez egy Maverick, a tulajdonságai is hasonlók, mindössze abban tér el az alapmodelltől, hogy speciális festést kapott, mely kék és sárga színekben pompázik.

Ilyen helikoptereket Fishmarket South-ban találunk a HeliTours leszállóhelyein, ahol általában három darab van.

GTA

Maverick

A már jól ismert Maverick sokkal reálisabb méreteket kapott a főhőséhez viszonyítva. Pár másodperc alatt képes a magasba emelkedni, de ha elindulunk vele észre lehet venni, hogy a sebessége kisebb, mint az Annihilator-é. Érdemes megfigyelni a fizikáját, ugyanis bámulatosan képes törni.

Maverick többnyire Alderney-ben van, egy a Booth Tunnel felett a leszállóhelyen, egy másik Westdyke-ban az egyik villa mögött. és egy Tudor negyedben a tűzoltóállomás tetején. Algonquin-ban is van egy Purgatory negyedben. A MeTV épületén is van egy Star Junction közepén, de a 200 galamb lelövése után egy Annihilator lesz ott helyette.

GTA

Police Maverick
A rendőrség helikoptere ismét egy Maverick modell, melynek tulajdonságai megegyeznek civil változatával, csupán a speciális festés mutat különbséget. Az egyjátékos módban csak körözésekkor találkozhatunk vele, de a többjátékos módban versenyeken is használhatjuk.
Módosítva: 2012. 07. 09. 19:30 ▪ Szerző: Visali
GTA IV
GTA IV
Multiplayer
Boltok
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Érdekességek
Multimédia
Linkek
The Lost and Damned
The Lost and Damned
Végigjátszás
The Ballad of Gay Tony
The Ballad of Gay Tony
Játékmenet
Végigjátszás