Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I


GTA IV - Járművek » Egyéb

A játékban vannak egyéb járművek is, amelyek vagy a realisztikusság kedvéért kerültek bele és csupán a látványukkal kell megelégednünk, vagy utasként élvezhetjük az általa nyújtotta lehetőségeket, mivel ezek többsége tömegközlekedési eszköz. Vezetni azonban nem tudjuk őket, de mivel ezek is járművek és részei a játéknak úgy gondoltunk, hogy ezekről is összeállítunk egy cikket.

Egyéb járművek

GTA

Felvonó
A felvonó egy érdekes tömegközlekedési jármű, mely az Algonquin híd mellett közlekedik Lancet és Coloney Island között. Két sáv fut a Algonquin és a kis sziget között. Felváltva indul és érkezik egy-egy kabin. Nem egy gyors jármű, de lehet csökkenteni manuálisan az utazási időt. Mivel csak két állomás van nem sűrűn használjuk majd, de mindenesetre nagyon érdekes jelenség. Utazás közben kameranézetet is válthatunk, így lehetőség van városnézésre.

GTA

Kisrepülőgép
Kisrepülőgépet csupán a Francis International Airport kifutópályái mellett vannak és nem használhatjuk őket. A modelljük kicsit hasonlít a GTA San Andreas-ban megismert Shamal-ra. Az alapjátékban nincs szerepük, csupán a realisztikusság miatt alkották meg őket a fejlesztők.

GTA

Vonat
Liberty City jellegzetessége a városi vasút. Vonatok a magasvasúton és a metróban is közlekednek. Ezek a Grand Theft Auto IV-ben össze vannak kapcsolva, így egy vonalon előfordulhat, hogy egyszer a város felett utazunk, másszor pedig alagútban. Két vonalon is közlekednek vagonok, elég sűrűn. Eddig csak az első GTA epizódban volt alkalmunk vezetni is ezt a tömegközlekedési eszközt és ez így is marad, hiszen most is csak utasként élvezhetjük szolgáltatásait.

GTA

Utasszállító repülőgép
Az utasszállító gépek most is jelen vannak játékban, ráadásul stabil a modelljük, így ha egy járművel nekiütközünk egynek akkor csúnyán összetörhetjük a sajátunkat. A gép modelljének nincs törés-fizikája. Speciális festése van, el van látva a flyUS légitársaság logójával és felül fehér, alul kék színű. Láthatunk ilyeneket a kifutópályák mellett, a város légterében, illetve a kifutópályákon amikor landol vagy felszáll egy gép.
Módosítva: 2012. 07. 09. 19:33 ▪ Szerző: Visali
GTA IV
GTA IV
Multiplayer
Boltok
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Érdekességek
Multimédia
Linkek
The Lost and Damned
The Lost and Damned
Végigjátszás
The Ballad of Gay Tony
The Ballad of Gay Tony
Játékmenet
Végigjátszás