Az oldalon TILOS kiszivárgott Grand Theft Auto V információkat, képeket és videoanyagokat megosztani, közzétenni, vagy leírni! Kérünk titeket, tiszteljétek meg ezzel a Rockstar Games sokéves munkáját, és ne rontsátok el mások játékélményét!
  • 2017. 04. 19. 00:03
Avatar
Nemohalacska
Rajongó
Arminho írta:
Nikita, büszke lehetsz magadra, most nem dőltél be az átverésnek. :lol: Egyébként ilyen szőnyegem volt a régi gyermekszobámban. :D


Hiába a GTA-zást nemlehet elég korán elkezdeni. :D
Csak egy hal!
  • 2017. 04. 19. 10:32
Avatar
dani.szentgali
Bankrabló
Bocsi a szar és gyenge poénért srácok, csak tudjátok megláttam ezt a képet a Facebook-on és egyszerűen nem tudtam kihagyni a lehetőséget. :D :ninja: Amúgy utólag nekem is eszembe jutott, hogy a tapasztaltabb, idősebb, Rockstar marketingpolitikáját már kiismerő felhasználók azonnal rájönnek, hogy nem jöhet új GTA-ról vagy már R* játékról információ, amíg még az aktuális R* játék, vagyis az RDR2 sincs kint. :D Úgyhogy ez inkább azoknak szólt, akik még zöldfülűek a R* és a GTA világában, vagy nem ismerik a marketingpolitikát, és minden hírnek gondolkodás nélkül bedőlnek. :D :P :$
"Listen to me. When the time comes, you gotta run and don't look back. This is over."
  • 2017. 04. 19. 15:16
Avatar
claude
Besúgó
Az is érdekes, hogy felhagytak a régi időkben játszódó részekkel. Mindig az aktuális években játszódik. Én pl. megnéznék egy igazán régi időben játszódó maffiás epizódot, olyasmi időkben mint a Keresztapa vagy a Volt egyszer egy Amerika.
De "sajnos" az nem illik Miamihoz/Vice Cityhez. Az kőkemény Liberty City :)
De lehet már a készítők fejében is megfordult ez, annyi biztos, hogy elég nehéz lenne azt a korszakot összeegyeztetni a sorozat fekete humorával, sokszor eszement tartalmával.


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Keresés:
Ugrás:  


Az eredeti stílus ©Matti munkája, módosította GTAPlace.hu
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség