Az oldalon TILOS kiszivárgott Grand Theft Auto V információkat, képeket és videoanyagokat megosztani, közzétenni, vagy leírni! Kérünk titeket, tiszteljétek meg ezzel a Rockstar Games sokéves munkáját, és ne rontsátok el mások játékélményét!
  • 2018. 02. 01. 20:37
Avatar
dani.szentgali
Fejvadász
totyak írta:
dani.szentgali írta:
Jól hangzik az ajánlat, csak sajnos nekem nemcsak ez a bundle meg a benne lévő játékok közül néhány maradt ki az eddigi életemből, hanem egy olyan laptop/számítógép is, ami elvisz bármilyen játékot, szóval hiába van ez az ajánlat, konzolosként, erős PC/laptop hiányában nem tudom kihasználni.

A legtöbb játék bőven elindul egy gyenge gépen is. Talán a Max Payne 3-nak kell erősebb.


Köszi az infót, meg a bátorítást, de az én laptopom konfigja teljesen alkalmatlan játékra. Még a San Andreas is csak akadozva, haldokolva döcög el rajta, szóval én abszolút elhiszem neked, amit mondasz, PC játékosként te értesz hozzá jobban, de sajnos tapasztalatból mondom, hogy az én gépemen sajnos semmi értelme játékkal próbálkozni. Laptopom van, és nagyon gyenge a videokártya, így sajnos elmondható, hogy egy gyenge PC-nél is rosszabb a laptopom videojáték szempontjából. De azért köszi! :)
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Keresés:


Az eredeti stílus ©Matti munkája, módosította GTAPlace.hu
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség