Az oldalon TILOS kiszivárgott Grand Theft Auto V információkat, képeket és videoanyagokat megosztani, közzétenni, vagy leírni! Kérünk titeket, tiszteljétek meg ezzel a Rockstar Games sokéves munkáját, és ne rontsátok el mások játékélményét!
 • 2016. 07. 23. 08:15
Avatar
Luszie
Bankrabló
Igen, akkor nem kapod meg.

Én anno szerettem a galambok gyűjtögetését.. Attól féltem csak, hogy nehogy valahol kifelejtsek egyet....mert akkor már a 200 helyszínt nagyon macerás lett volna végigjárni újra. Nem egy van ugyanis meglehetősen eldugott helyen.

Többi résznél is próbálkoztam a 100%-kal... De az EFLC-n kívül az összes többi résznél ez kudarcba fulladt. :D Valahogy mire rájuk került a sor, már rongyosra játszottam őket. (Ez persze a GTA III, VC-re, és az SA-ra vonatkozik... érintőlegesen játszottam a VCS-vel és a LCS-vel is, de csak 1-2 küldi erejéig.) Úgyhogy 4-5 végigjátszás után már nem volt kedvem nekiugrani egy 6.-nak... Főleg úgy, hogy ezeknél a részeknél a 100% teljesítése nehezebb is, mint felmenőik esetében. (pl: taxis, mentős küldetéseknél juss el xy szintre- elég nagy szenvedés tud lenni..)
A GTA V meg szimplán nem tetszett annyira, hogy azt elvigyem addig. Kiakasztottam, mindhárom befejezéssel.. Tudomásul vettem, hogy ez a rész 'ilyen lett" , :D és utána már nagyon minimálisan játszottam vele. Talán majd egyszer.... (sem) :D


Szerk: meghazudtoltam saját magam: Azóta SA-t csinálok 100%-ra (mire olvasod, lehet már végig is vittem. :D )
"There she is, Liberty City... The land of opportunities..." - Hossan
"(...) history... It's all lies. It says Hitler killed himself and that we nuked Japan." - Toreno

GTA VC - 100% GTA SA - 100% GTA IV EFLC 100%
 • 2016. 07. 23. 14:08
Avatar
dani.szentgali
Fejvadász
A harmadik befejezést nekem még meg kell csinálnom a GTAV-ben (Michael megölését). Hát nem tudom, nekem a GTAIV-ben és az V-ben is unalmas a 100%, meg kb mindegyik GTA-ban. Az, amitől tartottál, hogy kihagysz egyet a galambok közül, velem is megtörtént nem is olyan régen a GTAV-nél az űrhajóalkatrészek összegyűjtésénél. Azóta se néztem meg, vajon hol hagytam ki azt a rohadt űrhajódarabot, mert rohadtul felbaszta az agyamat. Szóval én az ilyenek miatt nem hiszem, hogy valaha is elérem a 100%-ot bármelyik játékban. Szórakozás céljából játszok, nem azért, hogy az ilyen kis marhaságok mint a gyűjthető tárgyak halálra untassanak aztán még jól fel is húzzanak játék közben.
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan
 • 2016. 07. 23. 18:47
Avatar
NikitaDragovich
Őrszem
Nekem is a harmadik befejezés van már csak vissza (Michael halála). :D Lassan befejezem a harmadik végigjátszásomat, mert már a játék végén vagyok, és úgy tűnik, harmadjára is meglesz a 100%. Majd ha megveszem ősszel vagy télen a GTA V-öt PS4-re, akkor ott is ki fogom vinni még egyszer 100%-osan.
Egyébként nálam is volt olyan a GTA IV-ben, hogy kihagytam egy galambot, és kezdhettem újra a keresgélést. Aztán az ugratóknál csalásokat használtam, hogy legyen nálam mindig egy motor. Végül pedig megcsináltam az összes ugratót és lelőttem azt az utolsó galambot is, és csalódottan tapasztaltam, hogy nem kaptam meg a 100%-os játékállást, csak 98%-ig vitte fel. -.- Aztán 2012-ban újra elkezdtem a GTA IV-et, és ott már el tudtam érni a 100%-ot, majd egy évvel később, 2013 nyarán (nem sokkal a GTA V megjelenése előtt) még egyszer végigvittem 100%-osan. :D Így összesen 3-szor vittem végig, ha beleszámoljuk azt a mentést, amiben csaltam. :P
Mellesleg Dani, nézd meg a Social Clubos térképen azt az egy darab űrhajóalkatrészt. Az a térkép jelöli neked, hogy melyiket hagytad ki.
Amúgy én szeretem a GTA-kban a gyűjtögetéseket. A GTA IV-ben nem szerettem, mert a 200 galamb mindig felidegesített. A GTA V-ben viszont nagyon szerettem/szeretem összeszedni őket, mert ott csak 50 vagy 30 darab van minden gyűjtenivalóból. :D A GTA: San Andreasban is megcsináltam minden gyűjtögetést, csak ott sajnos nem tudtam elérni a 100%-os játékállást, mert mikor éppen 89%-nál tartottam, elveszett a mentésem a pendriveomon. -.-
„Az élet bonyolult. Embereket öltem. Embereket csempésztem. Embereket adtam el. Talán itt a dolgok másképp alakulnak majd.” -Niko Bellic
 • 2016. 12. 20. 02:21
Nincs avatar
KK1328
Hírfigyelő
Hali,
Az lenne a gondom,hogy jatszok a játékkal és van hely a mappon, ahol ujraindul a játék.Most vettem nemrég,a lemez nemkarcos,konzolon, xbox360on játszok és rohadt idegesitő.Van olyan küldetés amit nem is tudok megcsinálni emiatt.Nemtudom jó helyre írom,nem vagyok itt jártas, tehát bocsi ha rossz helyre írom csak sehol nem találok erre problémára megoldást.
 • 2016. 12. 22. 18:39
Avatar
NikitaDragovich
Őrszem
Szerintem írj a Rockstar Supportnak. Hátha tudnak segíteni neked. ;)
„Az élet bonyolult. Embereket öltem. Embereket csempésztem. Embereket adtam el. Talán itt a dolgok másképp alakulnak majd.” -Niko Bellic
 • 2016. 12. 23. 16:27
Avatar
dani.szentgali
Fejvadász
Ünnepek alatt kétlem, hogy sűrűn fognak most foglalkozni a supporttal... de azért megpróbálhatod, hátha. ;)
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan
 • 2016. 12. 23. 17:37
Avatar
Luszie
Bankrabló
dani.szentgali írta:
A harmadik befejezést nekem még meg kell csinálnom a GTAV-ben (Michael megölését). Hát nem tudom, nekem a GTAIV-ben és az V-ben is unalmas a 100%, meg kb mindegyik GTA-ban. Az, amitől tartottál, hogy kihagysz egyet a galambok közül, velem is megtörtént nem is olyan régen a GTAV-nél az űrhajóalkatrészek összegyűjtésénél.

Én azt csináltam, h az utolsó küldi előtt mentettem, és betöltöttem, hogy gyorsan megcsináljam mindhárom ending-et. Hát Michael/Trevor halála eléggé népszerűtlen lehetett.. :D Semmi értelme ennek a két alternatív befejezésnek. A 3. viszont teljesen "normális".. már ha lehet ilyet mondani egy GTA résznél.

Am megértem, hogy azt gondolod, hogy a 100% kijátszása unalmas. Annak eléréséhez tényleg nagy elszántság kell. Én is sokáig filóztam a IV-nél, hogy megéri-e ez nekem, de végül belementem. (Pedig ez a IV volt..gondolhatod, hogy az V-nél gyorsan elvetettem az ötletet.) Megvannak a maga izgi pontjai. Én pl galambokat lövöldözni szerettem. Azt utáltam csak benne, hogy mindig menekülni kellett a zsernyákok elől a lövöldözés miatt. Meg az az igazság (és erre akkor jöttem, amikor kivittem 100%-ra a játékot/játékokat), akkor látsz bele teljes mértékben a játék működésébe, ha azt 100%-ban viszed ki. Minden kis zegzugát megismered, és összeáll az a nagy puzzle, amiből az elején még nagyon sok részlet hiányzott.. A story végére a puzzle többedrésze összeáll, de vannak komponensek, amik talán nem lesznek még kristálytiszták.. erre jó a 100%.

A galamboknál én azt csináltam, hogy vagy 5x megnéztem, hogy tényleg azt a galambot lőttem-e le, amit a térkép ír, és nem pedig egy másik random galambot ölök meg..Mert ha egy kimarad, én újra nem kezdem. Elsőre meglett. Az űrhajódarabkák gyűjtése azért jóval egyszerűbb: Kevesebb van + asszem van még valami más segítség is. De, persze itt is ugyanaz a szisztéma, szóval ugyanúgy ki lehet hagyni egyet.
"There she is, Liberty City... The land of opportunities..." - Hossan
"(...) history... It's all lies. It says Hitler killed himself and that we nuked Japan." - Toreno

GTA VC - 100% GTA SA - 100% GTA IV EFLC 100%
 • 2016. 12. 23. 18:26
Avatar
Rockstar69
Főzelékes Feri
A GTA V-öt elég egyszerű 100%-ra kitolni. A gyűjtögetésekhez ott a SocialClubos térkép én is az alapján csináltam. Ha kihagysz egyet, azt látod is rajta. A stunt jumpokból meg a többi mutatványból csak 25 kell. De ezeket írtam már valamelyik topikban. :D
Gyenge napok vannak...
 • 2016. 12. 23. 18:28
Avatar
NikitaDragovich
Őrszem
Igen, pontosan ezért könnyű kivinni 100%-ra a GTA V-öt. Na meg azért is, mert csak azokat a melléktevékenységeket vagy küldetéseket kell megcsinálni, amik Franklinre vonatkoznak. ;)
„Az élet bonyolult. Embereket öltem. Embereket csempésztem. Embereket adtam el. Talán itt a dolgok másképp alakulnak majd.” -Niko Bellic
 • 2017. 01. 05. 23:57
Avatar
NikitaDragovich
Őrszem
El nem tudom mondani, mennyire boldog vagyok, hogy ma este játszottam egy kicsit a GTA IV multijával. Nos, nem gondoltam volna, hogy ez megtörténhet, de úgy látszik, szerencsém volt. :D Képzeljétek el, hogy megszereztem a "Fly The Co-op" trófeát egy gyerekkel. Az egész úgy kezdődött, hogy szerettem volna elérni a tízes szintet az egyik trófeához, ezért elkezdtem nyomatni a "Deal Breaker" játékmódot. És csodák csodájára egy olyan játékost találtam, aki tízes szintű volt. Mindketten beléptünk a játékmódba, és legnagyobb meglepetésemre ezzel a gyerekkel meg tudtuk csinálni időre. Teljesen tátva maradt a szám, mikor megláttam, hogy megcsináltuk időre a "Deal Breaker"-t. Ezután pedig a "Bomb da Base II"-t és a "Hangman's NOOSE"-t is megcsináltuk, és mindketten megkaptuk a trófeát. :D Nagyon hálás vagyok ennek a gyereknek! Megköszöntük egymásnak a segítséget, és kettéváltak útjaink. Nem gondoltam volna, hogy valaha is meg fogom szerezni ezt a nehéz trófeát, de hát mégiscsak megszereztem ezzel a sráccal. :D :lol: Most már biztos vagyok benne, hogy ki fogom platinázni a GTA IV-et, tekintve, hogy már csak 4 trófea kell a platinához!

A visszamaradt trófeák pedig a következők: Teamplayer, Top The Midnight Club, Wanted és Auf Wiedersehen Petrovic.
Ezeket a trófeákat valószínűleg Rockstar69 segítségével meg fogom szerezni. :cool:
„Az élet bonyolult. Embereket öltem. Embereket csempésztem. Embereket adtam el. Talán itt a dolgok másképp alakulnak majd.” -Niko Bellic
 • 2017. 01. 06. 11:23
Avatar
Rockstar69
Főzelékes Feri
Na fasza... Remélem azért fogsz segíteni. Vagy nincs meg a gyerek PSN ID-je?
Gyenge napok vannak...
 • 2017. 01. 06. 21:34
Avatar
NikitaDragovich
Őrszem
Persze, segíteni fogok neked. ;) Szerencsére megvan a srácnak a PSN ID-je. Tessék, PSN ID: D-mon22
Itt van a profilja:
https://psnprofiles.com/D-mon22
Érdekes egyébként, hogy ő már 4 éve kiplatinázta a GTA IV-et, de még mindig játszik a multival. :D :P
„Az élet bonyolult. Embereket öltem. Embereket csempésztem. Embereket adtam el. Talán itt a dolgok másképp alakulnak majd.” -Niko Bellic
 • 2017. 01. 07. 00:01
Avatar
Rockstar69
Főzelékes Feri
Zsír, köszi!
Gyenge napok vannak...
 • 2017. 01. 09. 21:17
Avatar
Luszie
Bankrabló
NikitaDragovich írta:
Igen, pontosan ezért könnyű kivinni 100%-ra a GTA V-öt. Na meg azért is, mert csak azokat a melléktevékenységeket vagy küldetéseket kell megcsinálni, amik Franklinre vonatkoznak. ;)


Ez azért van, mert a másik két szereplő meghalhat?

Ezt azért megoldhatták volna máshogy is. Így olyan, mintha Franklin súlyozottan nagyobb szerepet kapna, mint a másik Michael és Trevor.

(Bár a story-ból többször is úgy derül ki, hogy ez egyébként így is van..)
"There she is, Liberty City... The land of opportunities..." - Hossan
"(...) history... It's all lies. It says Hitler killed himself and that we nuked Japan." - Toreno

GTA VC - 100% GTA SA - 100% GTA IV EFLC 100%
 • 2017. 01. 09. 23:47
Avatar
Rockstar69
Főzelékes Feri
Igen, azért van.
Gyenge napok vannak...


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Keresés:


Az eredeti stílus ©Matti munkája, módosította GTAPlace.hu
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség