Oldal: 1 / 10

Általános társalgó

Elküldve: 2010. 03. 05. 17:36
Szerző: Bence (Visali)
Ebben a témában véleményezheted az első PlayStation Portable kézikonzolokra készített, majd később PlayStation 2 rendszerekre is megjelent epizódot.

Re: Általános társalgó

Elküldve: 2010. 03. 10. 22:06
Szerző: Athlon
Ebben a játékban sikerült már valakinek helikoptert szereznie?

Re: Általános társalgó

Elküldve: 2010. 03. 11. 14:14
Szerző: Hannibal
Ja, nekem pl. én úgytudom hogy 3 alkalommal lehett helikopátert szerezni:
1, - Vaz az a küldi amiben Massimot kell követned (helikopterrel megy) és Chinatownban száll majd le. és ott a part mellett van a magasvasút és ha kell a helikopter motorral menj fel hamarabb a magasvasútra mint ahogy Massimo leszáll a háztetőre. Ekkor jön az átvezető videó... utána mész a magasvasúton és amikor a vasút elkanyarodik pont az a ház melett megy el amin van a heli.A vasútróll átugrassz a háztetőre és óvatosan menj és beszálsz a helibe és kész (ha a küldetés szerint mész a háztetőre a lépcsőn akkor persze elfog szálni a heli + ha megvan a heli nem mehetsz ki Chinatown kerületéből mert akkkor bukta a küldi és eltűnik a heli)
2, - a False Idools küldiben 2 módszerrel lehet megszerezni: vagy lelövöd a helit a parknál és egy tűzoltóautóval betolod a garázsodba(ami körülményes és nehéz meg vszinüleg eltünik a heli ha, a garázsba betolod) ami nehezebb hogy motorral nekimész az emelős hídnak a kábeljére ha szerencséd van akkor felrepülsz a kábelre, mész föl a kábelen a híd teteje felé és majd lesz egy ház aminek nnincs teteje (nemlátszik) arra rátudsz ugrani é ha gyors vagy és a heli még nem ment el akkor pont ott fog elmenni a háztetőn és a beszálás gombal beszálsz kiesik a pilóta tied a gép és azt csinálsz vele amit akarsz. Ez a legjobb de legnehezebb mód, nekem csak az 1ső sikerült. Ha nagyon fontosnak érzed hogy legyen helid üsd be a youtuba hogy gta lcs how to heli vagy vmi ilyesmit. :mrgreen:

Re: Általános társalgó

Elküldve: 2010. 03. 11. 15:20
Szerző: Athlon
Köszike. PSP-n azt hiszem valamilyen cheat progival is meg lehet szerezni.

Re: Általános társalgó

Elküldve: 2010. 03. 11. 17:21
Szerző: Hannibal
Aha CheaDeviece progival de, tovább nemtudok segítei mert nemvagyok se csíter se szakértő hozzá. :D

Re: Általános társalgó

Elküldve: 2010. 03. 11. 21:37
Szerző: Athlon
Hát..most úgy sincs min játszanom vele.

Re: Általános társalgó

Elküldve: 2011. 02. 23. 21:05
Szerző: Bence (Visali)
Most én is kipróbáltam emulátorral. Ha kikapcsolom a hangot szépen megy, ha bekapcsolnám akkor úgyis zavarna. Érdekes, hogy a GTA Vice City fizikája és hangjai vannak LCben SA huddal. Viszont nagyon idegesítenek az animációk. Főleg, hogy ha Toni fut, még előbb lelassít, megáll, odaszalad az autóhoz és mire beszállna az elmegy. A küldetések is érdekesek, főleg Staunton Island-en, de szerintem rosszul vannak összeállítva Portlanden. A nehézség szerint össze-vissza vannak, az a láncfűrészes pedig sztem abszolút nem is kellett volna. A kompozás meg hogy apránként épül a Callahan Bridge az igen jó és a régi Fort Staunton városnegyed is nagyítja a várost.

Re: Általános társalgó

Elküldve: 2011. 02. 23. 22:36
Szerző: CloneCommanderCody
jajj, hogy én mennyit szenvedtem azzal a rohadt láncfűrészessel...hónapokig tartott átvinnem...

Re: Általános társalgó

Elküldve: 2011. 02. 24. 13:55
Szerző: Steve777
Én azt a küldetést utáltam, amikor kellett menni Donald furgonjával egyik pontból a másikba (időre) és közben még O'Donnovan reklámozóit is kellett nyirni. Emlékszem, hogy nagyon kiakasztott, de aztán pezsgőt bontottam, amikor sikerült átjutnom :D

Re: Általános társalgó

Elküldve: 2011. 02. 24. 14:57
Szerző: CloneCommanderCody
attól én eleinte félem, ho milyen nehéz lesz, de aztán naon könnyű volt :D most azzal szenvedek, mikor egy helikoptert kell lelőni, me a kontrollerrel iszonyú nehezen tudok célozni :S

Re: Általános társalgó

Elküldve: 2011. 03. 08. 17:01
Szerző: Bence (Visali)
Hát még amikor egy kontroller billentyűit és karjait kell szétosztani egy billentyűzeten. Botrányos volt. Nekem csak a láncfűrészes volt igazán nehéz, azt is másnap megcsináltam. Már végigjátszottam a fő küldetéseket, szerintem Fort Staunton felrobbantása már túlságosan durva. Még én is betiltatnám miatta a játékot. Az már tényleg túlzás.

Re: Általános társalgó

Elküldve: 2011. 03. 08. 18:42
Szerző: CloneCommanderCody
Egész Fort Stuntont fel kell majd robbantani? :O nah az már durva...

Re: Általános társalgó

Elküldve: 2011. 03. 09. 14:20
Szerző: Steve777
Ja, elég durva, de sztem az az egyik legjobb küldetés :mrgreen:

Re: Általános társalgó

Elküldve: 2011. 04. 01. 11:17
Szerző: Cube Head
érdemes megvenni az LCS-t?Amit én elősször mindig megnézek a GTA-nál hogy felülnézetes-e, aztán a fegyverek mennyiségét ami az LCS-ben szegényes...egyébként érdemes?

Re: Általános társalgó

Elküldve: 2011. 04. 02. 17:19
Szerző: Bence (Visali)
Ha a GTA3-mal is játszottál mindenképp érdemes. Nekem tetszik azt a pár küldetést leszámítva.