Az oldalon TILOS kiszivárgott Grand Theft Auto V információkat, képeket és videoanyagokat megosztani, közzétenni, vagy leírni! Kérünk titeket, tiszteljétek meg ezzel a Rockstar Games sokéves munkáját, és ne rontsátok el mások játékélményét!
  • 2017. 02. 10. 13:09
Avatar
NikitaDragovich
Őrszem
Meg a repülőiskola, de azt kötelező megcsinálni. ;)
„Az élet bonyolult. Embereket öltem. Embereket csempésztem. Embereket adtam el. Talán itt a dolgok másképp alakulnak majd.” -Niko Bellic
  • 2017. 02. 10. 21:20
Avatar
Luszie
Bankrabló
Két küldetésre van/volt a végétől, ne légy ilyen szőrszálhasogató.
"There she is, Liberty City... The land of opportunities..." - Hossan
"(...) history... It's all lies. It says Hitler killed himself and that we nuked Japan." - Toreno

GTA VC - 100% GTA SA - 100% GTA IV EFLC 100%
  • 2017. 03. 17. 17:29
Avatar
dani.szentgali
Fejvadász
Végre rávettem magam, hogy letöltsem azt a cuccot, amivel végre elindult a SA a laptopomon. :D Már jóval korábban le akartam tölteni, csak mindig elfelejtettem vagy nem volt időm. Ugyan elindult a játék, de sajnos elég botrányosan szarul fut, szar a felbontás, hiába, ezt a játékot sajnos nem a Win10-es rendszerekre találták ki, úgyhogy ezeken nem is lehet túl kényelmesen játszani vele. :( Valószínűleg hamarosan letörlöm, mert játszani nem fogok vele. Amúgy is megvan telefonra. Meg őszintén szólva ahhoz képest, hogy régen kis túlzással ölni tudtam volna azért, hogy játszhassak a SA-val, ma már sokkal kevésbé érdekel. Sőt, egy ideje eljutottam oda, hogy egyáltalán nem érdekel már. Még mindig remek játék, ha van időm telefonon tolom is kicsit, bár ott meg az irányítás kényelmetlen nekem kissé. De már nem érdekel annyira, hogy annyit toljam vagy hogy vágyat érezzek az iránt, hogy meglegyen gépre. De azért köszi a segítséget, plusz ha valaki esetleg érdekelt hasonló vagy ugyanebben a kérdésben, annak ajánlom szeretettel ezt a módszert, mert így el tudja indítani a Win10-en a SA-t. :)
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Keresés:


Az eredeti stílus ©Matti munkája, módosította GTAPlace.hu
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség