Az oldalon TILOS kiszivárgott Grand Theft Auto V információkat, képeket és videoanyagokat megosztani, közzétenni, vagy leírni! Kérünk titeket, tiszteljétek meg ezzel a Rockstar Games sokéves munkáját, és ne rontsátok el mások játékélményét!
  • 2017. 01. 16. 22:01
Avatar
dani.szentgali
Fejvadász
Hú, az orvosi ruhás cuccra én is nagyon sokára jöttem rá. Asszem konkrétan én ki sem próbáltam, csak videón láttam, hogy meg lehet úgy is ölni az öreg csávót a kórházban, hogy közben orvosnak öltözöl és így nem kapsz körözést. Azt meg egyszer sem figyeltem meg, hogy a sztriptízbárokban egyedi zene van, de most már ezt is tudom. :D Ezért is mondom, hogy hiába hiszi azt az ember, hogy kiismert teljesen egy Rockstar-játékot, pont ekkor jön valami apróság, amit még nem látott/hallott az ember az évek alatt és máris megváltozik a véleménye.
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan
  • 2017. 01. 16. 22:35
Avatar
Luszie
Bankrabló
Az orvosi ruhásat nem tudtam, a sztip10-eset viszont igen.

Azt végképp nem mertem soha kijelenteni, hogy "kiismertem egy R* játékot".. :D 100% kijátszással is rengeteg easter egg és érdekesség a játékban "marad" -amit én bamba valószínűleg nem is vettem/vennék észre.
Utánaolvasva viszont meg tudják mosolyogtatni az embert. Ezért szeretek inkább olvasgatni ilyesmikről, akkor tuti nem marad ki semmi. :)
"There she is, Liberty City... The land of opportunities..." - Hossan
"(...) history... It's all lies. It says Hitler killed himself and that we nuked Japan." - Toreno

GTA VC - 100% GTA SA - 100% GTA IV EFLC 100%
  • 2017. 01. 16. 23:36
Avatar
Rockstar69
Főzelékes Feri
Egyébként az orvosi ruhás dologra nem magamtól jöttem rá. Mikor csináltam a videóvégigjátszást, akkor olvastam itt a Visali által írt cikkben.
Gyenge napok vannak...
  • 2017. 01. 17. 00:12
Avatar
NikitaDragovich
Őrszem
Amúgy hogyhogy ilyen kevés pénzed van a játékban, Luszie? Mire költötted el, hogy az utolsó pályára ilyen szegény lettél? :P
„Az élet bonyolult. Embereket öltem. Embereket csempésztem. Embereket adtam el. Talán itt a dolgok másképp alakulnak majd.” -Niko Bellic
  • 2017. 01. 17. 09:10
Avatar
Luszie
Bankrabló
Sose volt sok. :D Mivel nem kaszinóztam, meg nem is mentem fogadóirodába, így kb semmi "trükköt" nem használtam, hogy sok pénzem legyen. Igazából nem fontos, mert minden, ami pénzbe került, már megvan. (Kivéve az autókereskedést, de arra úgyis lesz pénzem.)
A mellékfeladatokkal viszont pont elértem azt, hogy mindig legyen annyi pénzem (és fegyverem), amennyi kell. Csak SF-ban voltak problémák, mert ott a fényképezgetést nem csináltam meg a story móddal párhuzamosan, (ami hiba volt, de úgy voltam vele, erre visszatérek később) így ott egy idő után elfogyott a normális fegyverem... tehát vagy "kukázni kellett" valahonnan, vagy pedig vettem minimális mennyiséget.

Nagyját egyébként LV-ben vertem el ingatlanokra. Másra nem költöttem egyáltalán. (Anno csak azt a 10-15 ezret fegyverekre még SF-ban, de az nem jelentős összeg általánosságba nézve.)
"There she is, Liberty City... The land of opportunities..." - Hossan
"(...) history... It's all lies. It says Hitler killed himself and that we nuked Japan." - Toreno

GTA VC - 100% GTA SA - 100% GTA IV EFLC 100%
  • 2017. 03. 13. 21:14
Avatar
STEVEN SMG
Rosenberg-szindrómás
Nekem volt olyan érdekeség hogy voltam az 51 -es körzetben és meghaltam vagyis WASTED az után tuningoltam egy autot elvittem a flight school ahol van egy hangár bementem autoval és tele volt az életem és meghaltam az autoban ez valami hiba glicht vagy mi érdekkes
:insecure:
  • 2017. 03. 14. 15:18
Avatar
Arminho
Brother-brother
Ez csak egy glitch. Vannak olyan pontok a játékban, ahol tandom meghalsz. Cuki dolog.
  • 2017. 04. 16. 16:14
Avatar
Gonzales
Törzstag
Velem csak annyi történt, hogy belémcsapódott egy random repülőgép miközben San Fierro utcáit járkáltam. :P
Be brave, follow dreams, say fuck you to everybody and fight for what you believe in.
  • 2017. 04. 16. 17:07
Avatar
dani.szentgali
Fejvadász
Az laza. :D Én nem is tudom konkrétan már milyen random dolgok történtek velem SA-ba. Volt egy pár, annyi bizonyos. :P
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan
  • 2017. 04. 17. 10:56
Avatar
Arminho
Brother-brother
Nekem a kedvencem az volt mindig, hogy amikor a Johnson háztól jobbra lévő házra másztam fel fegyverért (mert ott volt valami gépfegyver), gyakran a semmitől meghaltam. :D Nem volt kiakasztó, hogy csak háromszor töltöttem újra a mentésemet, hogy szerezzek egy kicsit nagyobb horderejű fegyvert. :lol:


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Keresés:


Az eredeti stílus ©Matti munkája, módosította GTAPlace.hu
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség