Az oldalon TILOS kiszivárgott Grand Theft Auto V információkat, képeket és videoanyagokat megosztani, közzétenni, vagy leírni! Kérünk titeket, tiszteljétek meg ezzel a Rockstar Games sokéves munkáját, és ne rontsátok el mások játékélményét!
 • 2017. 01. 27. 14:50
Avatar
MateL
Fürgeujj
Én mindig úgy gondoltam hogy biztos rátolta az ülést. :D
.mirrorS arE morE fuN thaN televisioN
 • 2017. 01. 27. 15:28
Avatar
NikitaDragovich
Őrszem
Azt a, te már a bankrablásnál tartasz? :o Te ilyen gyorsan haladsz a játékkal? :S :shock:
„Az élet bonyolult. Embereket öltem. Embereket csempésztem. Embereket adtam el. Talán itt a dolgok másképp alakulnak majd.” -Niko Bellic
 • 2017. 01. 27. 16:03
Avatar
Luszie
Mackós
MateL: :D :D :D

Nikita: Igazából, már megcsináltam. :P Meg azóta túlhaladtam. Egy 3-4 küldit megcsináltam azóta. Mondjuk nem nagy érdem, mert a cégek küldetései nem túl nehezek.

Hát...ez gyors? Mert ha igen, akkor az vagyok, igen. Én viszont kifejezetten lassúnak érzem magam. Lehet azért, mert sok mindenen eltököltem/tökölök. + Az SA gördülékenyebben ment. (+ Nekem most nincs suli. Ha akarom, reggeltől estig játszhatok vele. Ezt mondjuk lehet nem vetted figyelembe.)

De am csak 46%-on vagyok.. Szóval bőven van még mit csinálni.
"There she is, Liberty City... The land of opportunities..." - Hossan
"(...) history... It's all lies. It says Hitler killed himself and that we nuked Japan." - Toreno

GTA VC - 100% GTA SA - 100% GTA IV EFLC 100%
 • 2017. 01. 27. 23:31
Avatar
Nemohalacska
Rajongó
Főküldetésileg ha nem sietünk kb 4 óra alatt végig lehet vinni. Nem olyan gyors ez de nemis lassú pláne ha mindent meg akar csinálni. Ahogy eddig észrevettem Luszie szép ütemesen halad a GTA-kkal mindezt úgy hogy a 100% a célja díjazom az ilyesmit.
 • 2017. 01. 28. 08:48
Avatar
Luszie
Mackós
Hát haladni kell, mert a kövi ilyen "pihi" már csak nyáron lesz, és többet nem akarok visszatérni a VC kiakasztására. Év közben meg több, mint valószínű, hogy más GTA-s elfoglaltságaim lesznek.

Egyébként örülök, hogy a csomagokat mégiscsak felszedtem a játék -relatíve- elején. Több küldetés is volt már, ami rhino nélkül igen problematikus lett volna.. :D (Most is az egyiket inkább azzal csinálom meg, hogy ne kelljen annyit szenvedni.)

Szerk: Azzal csináltam volna meg, de persze a gép "eltüntette". -.- Mindegy, így is meglett.

Szerk2: Kiakasztva. 62% :) A többit majd később...
"There she is, Liberty City... The land of opportunities..." - Hossan
"(...) history... It's all lies. It says Hitler killed himself and that we nuked Japan." - Toreno

GTA VC - 100% GTA SA - 100% GTA IV EFLC 100%
 • 2017. 01. 30. 15:21
Avatar
Luszie
Mackós
Ismételten bocs a duplaposzt miatt.

Először is: *dobpergés*

Kép

Na, ez is megvan. Kicsit hamarabb, mint gondoltam. :o de legalább időben.... :)

21:01 az össz játékidő. Ami azért elég jó, ahhoz képest, hogy az elején mennyit bénáztam, + ebben "lazulás" idő is van. Azt azért hozzátenném, hogy a VC esetében, ha kiviszed 100%-ra a játékot, sok minden már "nem marad" benne. Itt a 100%-hoz kb. mindent meg kell csinálni, ami nem a story-hoz kapcsolódik. Plusz ez a 21 óra indikál még valamit: Még pedig azt, hogy a VC alapvetően nem a leghosszabb GTA játékok közé tartozik. :D
Ezen felül még néhány szösszenet a játékról:
A küldetések nehézségéről nehéz nyilatkozni, mert nagyban függ attól, mennyire gyűjtesz magadnak fegyverarzenált már a játék elején. Jó fegyverrel a legtöbb küldetés nem nehéz. Ha viszont nincs, és csomagokat sem gyűjtögettél, egyes pontokon el lehet akadni, igen keményen. (Pl. Mikor Vance-szel felrobbantotok egy bevásárlóközponti kávézót és 5 csillagos körözést kapsz... Hát, azt a herce-hurcát talán csak a Rhino éli túl a helikoptereken kívül.) Sajnos/nem sajnos a régebbi részek úgy vannak kitalálva, hogy nem tudsz mindent előre felszedni, mert vagy a szigetek vannak lezárva vagy pedig nem tartasz ott a játékban, hogy bizonyos járművek elérhetővé váljanak. Addig a pontig, ameddig helikopterrel nem lehetett repülni (tehát a Hyman Condo-t nem lehetett megvenni), a játék sokkal nehezebbnek bizonyult. Utána elérhetővé vált, kigyűjtöttem a 100 csomagot, és a legtöbb küldi igen könnyű lett. :D Azért a minigun-nak ellensége nincsen. Plusz itt érdemes megcsinálni a mellékfeladatokat 150 életért és golyóállómellényért cserébe. A "Riasztásos" küldiknél unfair a játék, szóval oda elkél, de a legtöbbnél úgy sem lövik le rólad.
A játék magához képest azért eléggé változatos. Olykor bandatagok bőrébe kell bújni, máskor meg nőegyletet kell kiiktatni a sikeres pénzhamisítás beindításához. :D A nőegyletes dologból kiindulva: A vállalkozások szintén rátesznek erre a sokrétűségre egy lapáttal. (Mondjuk a vállalkozások küldetései közül a fagyis nem tetszett. Azt a végére hagytam.. Valahogy unalmasnak találtam.)
A stadion versenyek kb. ugyanazok, mint az SA-ban, még nehézségre is. Mindhármat megnyertem elsőre. A krosszmotorosnál eléggé sötét van viszont. Jobban bevilágíthattak volna egyes zugokat.
A Top Fun -os versenyektől nagyon tartottam, (főleg a repülőstől), de a kisautósat megnyertem másodjára, a helikoptereset is.. (hát igen, kigyulladt szegény)... És a repülőset meg elsőre! :D De ennek megvan a maga története. Úgy volt, kilépek a versenyből, mert felszállni sem sikerült kb... :D Már eltelt egy perc, de én még mindig ott voltam a parkolóházban.. Aztán mondom jól van, ne lépjünk ki, végigmegyek a pályán, aztán legalább tudom, hogy másodjára már mire lehet számítani. Na, valahogy sikerült felszállni.... :D Egyszer csak beértem a 3.-at...Aztán a 2. is a szemem láttára ment neki valaminek.. :D És a cél előtt kb 3 méterrel az elsőt is beértem.. (Hát igen, az AI ebben a részben sem versenyez túl jól), szóval így nyertem meg elsőre. Ha már a nyerésekről van szó: a versenyek persze itt is könnyűek. A gép nem vezet jól. Tetszett, hogy van nevezési díj, ez olyan "élővé" tette az egészet.
A kihívások is eléggé változatosak voltak. Bár a legtöbb igen könnyű volt, mert csak saját magam voltam, és nem ment időre (kivéve a Stallion-os-de azt meg elsőre meg lehet csinálni). Továbbá nem tudom kit motivál annyira az, hogy visszatér egyes kihívásokhoz hogy megdöntse a saját rekordját több pénzért. 1. Magam ellen "versenyezni" nem izgi; 2. Kinek kell a pénz (ami megjegyzem nevetséges összeg), amikor te vagy VC nagy bizniszmenje és drogbárója? :D

A 100 rejtett csomagot addig nehéz megtalálni, amíg nem tudsz repülni. Utána gyerekjáték. Én már a játék elején fel akartam venni minél többet, (50-ig el lehet jutni lazán) hogy könnyítsek saját helyzetemen, de igazából azt hiszem ez a visszájára sült el.
A 35 őrjöngés nagyobb móka volt, mint gondoltam... (Kivéve az Ocean Beach-i katanás. Azzal valamiért sokat szenvedtem. Ami Little Havanna/Haiti területén volt, azt elsőre megcsináltam. Ki érte ezt?! :| :shock: )
A 100 utas elfuvarozását már a játék elején megcsináltam.. Képzelhetitek, milyen unalmas volt. (Igen, tudom, hogy nem kötelező egy huzamban, de így több pénz jár érte, és a későbbiekben az meg nagyon kellett, tehát letudtam egyben..) Annnyi előnye viszont van a dolognak, hogyha az első szigeten csinálod meg, akkor minden 2. utas kb. a partra akar menni.. :D Így az időből kb. lehetetlenség kifutni, mert sokszor csak egyenesen kell menni északra vagy délre.
A 4 alkalmi munkáról csak néhány szót:
-járőrös: kb. ugyanolyan nehéz, mint az SA-ban. Semmi extra. Én ott is Rhino-val csináltam meg, meg itt is. Volt ám káosz. :D
-mentős: Ebben a részben nehezebb, mint az SA-ban (IV-ben meg hál' istennek nem is kell), mert itt ugye nem tudod kijátszani a játékot azzal, hogy elfurikázol egy kis faluba és ott letolod az egész side-küldit fél óra alatt. Ez is vagy 2 órahosszámba telt, de Vice Point-on könnyen meg lehet csinálni. Itt is sok páciens van a parton. Ocean Beach-t nem ajánlom, mert nagyon keskenyek az utak. Az érte járó jutalom messze nem éri meg a vele való szenvedést, de mivel követelmény a 100%-hoz, így megcsináltam... De hogy hogyan találták ki a fejlesztők hogy a mentőzésért végtelen futást kell adni jutalomnak, azt ne kérdezzétek.
-tűzoltós: Semmi extra. Ugyanolyan könnyű, mint a többi részben, amit kijátszottam eddig 100%-ra.
-pizzaboy: 1. Nem értem, miért ez után kapod a 150 életet, a mentős után sokkal logikusabb lenne. 2. Ha nem haladsz kellően előre a játékkal, akkor a gép itt is megszívat. Ezt a mellékfeladatot többször is újra kellett kezdenem...

Story-val, karakterekkel nincs semmi probléma. Tommy nagyon kedvelt protagonista egyébként is. Tipikus hidegvérű gyilkos. A játék hangulata fenomális. A 80'-as években még nem léteztem, de ez a játék mindig rádöbbent arra, hogy már az akkori emberek is tudták. mi a jó. :D Itt leginkább a retro számokra gondolok (mert más nem igen adja vissza a 80'-as éveket) -ezek viszont nagyon a toppon vannak.

Összességében nagyon jó játék -nem a favoritom, de nagyon jó feelingje van. Nagy hátránya Tommy hendikepje-az úszásképtelenség, de szerencsére ezt az újabb részekben orvosolták. Olyan "fú de nagyon sok mindent" nem lehet benne csinálni (SA-hoz viszonyítva), és a térkép sem túl nagy, de azért nagyon sokat el lehet vele lenni.
_______________________________________________________________________________________
Zárásul néhány aranyos kép a játékról:

1. Igen, tulajdonképpen a legtöbb gyógyszer drog, de azért ez aranyos... :D
Kép

2. Ilyenek történnek veled, amikor a különleges ugratásokat akarod megcsinálni, és beszorulsz a fal és a bokor közé. (Hát igen, ez itt a biztos halál..)

Kép

Megj: Azt pl. észrevettétek, hogy a Psycho és Ran Fa Li szinkronhangja ugyanaz? :D Olvasgattam neten, és így random rábukkantam, hogy "Hunter Platin"... Mondom de ismerős ez a név. Hát, ezért. Persze, am biztos sok ilyen van a GTA játékok történetében,csak nem fordítottam rá kellő hangsúlyt, hogy utánanézzek.... Azért mégis érdekes volt ezt megtapasztalni.
"There she is, Liberty City... The land of opportunities..." - Hossan
"(...) history... It's all lies. It says Hitler killed himself and that we nuked Japan." - Toreno

GTA VC - 100% GTA SA - 100% GTA IV EFLC 100%
 • 2017. 01. 30. 17:35
Avatar
Nemohalacska
Rajongó
A IV-ben a mentős küldi olyannyira nem kötelező hogy egyáltalán nincs is benne. :D
Vagy tévedek?
 • 2017. 01. 30. 21:02
Avatar
Rockstar69
Főzelékes Feri
Gratula a 100%-hoz. Vidd ki a GTA 3-at is 100%-ra, jó móka az is.
Gyenge napok vannak...
 • 2017. 01. 30. 21:07
Avatar
Luszie
Mackós
Köszi! :)

A GTA III-t szerintem egyelőre hagyom. A következő rész, amit kiviszek 100%-ra, az valószínűleg az V lesz, és valószínűleg nyáron. A III-t meg egyszer valamikor. Az messze nehezebb, mint a VC. Úgy volt, abba kezdek bele a VC előtt, (mert ebből valahogy csak hibás változatokat sikerült lekalózkodnom, abból meg volt működőképes), de aztán beleuntam, hogy bénázok a játékkal, és feladtam... :D Úgy lenne a legjobb, ha az első küldi alatt fel lehetne szedni a 100 csomagot, de annyira rizikós hogy meghalsz, vagy áramszünet lesz, vagy akármi más közbejön... :D Hogy mikor a 2. csomagnál meghaltam, mert nem figyeltem, úgy voltam vele, hogy akkor ezt most töröljük le, és majd egyszer erre visszatérek. A bónuszokat sem nagyon tudod az elején "összeszedni", mert minden alkalmi munkát meg kell csinálni szigetenként. Ez azért eléggé szívás. Szóval, ha a csomagokat nem szeded össze az elején, akkor sokkal nehezebb lesz a játék. Viszont, ha kitartó vagy, és nem bénázol el semmit, nem esel bele sehol a vízbe, és nem löveted le magad, jóval könnyebb lesz a játék. Meg azért utánaolvastam, mi kell a 100%-hoz.. Hát, ha egyszer komolyan nekiállok, az nagy szenvedés lesz. 5/6. körözöttségi rendőrautót lopni pl.... Oké, hogy nem olyan fú de nagy dolog, de azért azzal is meg lehet szenvedni, ha már "túl szeretnél rajta lenni". Szóval..majd egyszer. :) De ami késik, nem múlik. Még diploma előtt valamikor megcsinálom.... :D

Bátyámnál tegnap játszottam a VCS-n meg az LCS-n. Mindkettő elég jó.. De a TV-je már eléggé gyenge, és eléggé gázul néznek ki rajta ezek a játékok. Feltételezem az is rátesz egy lapáttal, hogy PS2-es játékok. Mindenesetre azokat is jó lenne egyszer kivinni 100%-ra.


Megj: A hsz-m kicsit off lett a VC-t illetően, bocs.
"There she is, Liberty City... The land of opportunities..." - Hossan
"(...) history... It's all lies. It says Hitler killed himself and that we nuked Japan." - Toreno

GTA VC - 100% GTA SA - 100% GTA IV EFLC 100%
 • 2017. 01. 30. 21:13
Avatar
Nemohalacska
Rajongó
Szerintem minden gta-t játsz végig 100-ra. :)
 • 2017. 01. 31. 16:32
Avatar
NikitaDragovich
Őrszem
Nemohalacska írta:
Szerintem minden gta-t játsz végig 100-ra. :)


Én azt fogom tenni. Most éppen a GTA III-at csinálom. :D
„Az élet bonyolult. Embereket öltem. Embereket csempésztem. Embereket adtam el. Talán itt a dolgok másképp alakulnak majd.” -Niko Bellic
 • 2017. 03. 05. 13:05
Avatar
Luszie
Mackós
Nemohalacska írta:
Szerintem minden gta-t játsz végig 100-ra. :)


Ahhoz most nincs időm. A VC-ről tudtam, hogy alapjában véve nem egy túl hosszú játék, plusz nagyon jó hangulata van, szóval ki akartam tolni.. De most suli közben nem férne bele egy hosszabb (és kevésbé kedveltebb) rész.
(Mondjuk magam ellen szólva: A III talán még rövidebb a VC-nél is, bár ebben nem vagyok 100%-ig biztos.. Mindenesetre biztos nem olyan hosszú, mint egy SA.)

Mindent a maga idejében.
"There she is, Liberty City... The land of opportunities..." - Hossan
"(...) history... It's all lies. It says Hitler killed himself and that we nuked Japan." - Toreno

GTA VC - 100% GTA SA - 100% GTA IV EFLC 100%
 • 2017. 03. 06. 00:40
Avatar
Nemohalacska
Rajongó
Nemis azt írtam hogy most. :D
 • 2017. 06. 17. 16:45
Nincs avatar
Deystan
CJ zoknija
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy tudja valaki hogy honnan tudom letölteni a Vice City Rage Mod full verzióját?
 • 2017. 06. 18. 15:10
Avatar
dani.szentgali
Fejvadász
Deystan írta:
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy tudja valaki hogy honnan tudom letölteni a Vice City Rage Mod full verzióját?


Szia! :)

Gondolom az sokat segít, ha beírod a Google-be, és keresgélsz a találatok között. ;) Vagy ha az túl körülményes, az is ésszerű opció lehet, ha beírod YouTube-ba, hátha kiad egy teljes videót arról, hogy pontosan honnan lehet letölteni, vagy ha megnyitod a videó alatti leírást, ott is szoktak linkeket megadni, ahonnan le tudod tölteni a videóban látott modokat. :)
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Keresés:
cron


Az eredeti stílus ©Matti munkája, módosította GTAPlace.hu
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség