Az oldalon TILOS kiszivárgott Grand Theft Auto V információkat, képeket és videoanyagokat megosztani, közzétenni, vagy leírni! Kérünk titeket, tiszteljétek meg ezzel a Rockstar Games sokéves munkáját, és ne rontsátok el mások játékélményét!
  • 2017. 08. 25. 23:50
Avatar
NikitaDragovich
Törzstag
Hát igen. :P Egyébként azt tudtad, hogy a GTA III-ban Phil azt mondja, hogy Nicaraguában vesztette el az egyik kezét? Valójában pedig Vice Cityben vesztette el. Ez azért van ez a kis baki, mert a GTA III-at előbb adták ki, mint a Vice Cityt. És mikor a GTA III-at csinálták, akkor még nem találták ki, hogy Phil majd Vice Cityben fogja elveszteni a kezét. Érdekes. :lol: :cool:
„Az élet bonyolult. Embereket öltem. Embereket csempésztem. Embereket adtam el. Talán itt a dolgok másképp alakulnak majd.” -Niko Bellic
  • 2018. 01. 14. 18:37
Avatar
Luszie
Mackós
Tavaly eldöntöttem, hogy idén januárban a GTA III-t fogom kitolni 100%-ra. (Tavaly januári VC és SA után) A III is tavalyra lett volna tervezve, de idő előtt elment tőle a kedvem, így inkább úgy döntöttem, "ne halmozzuk az élvezeteket", és inkább 2018-ra hagyom. :D

Jelenleg készen van:
-1 küldetés
-2 RC-s mellékmisszió
-tűzoltós mellékküldetés (1. sziget)
-mentős mellékküldetés
-taxis mellékküldetés
-nagyjából 30 rejtett csomag az 1. szigetről (tudom, melyek hiányoznak, de most nem fogok pontosan utánakeresni emiatt a hsz miatt, viszont valamelyik pendrive-ra le van mentve, hogy mi maradt ki)
-nagyjából 3-4 őrjöngés (ez is számon van tartva valahol)

Ezek nem igazán voltak nehezek. A mentős küldetés nem sikerült elsőre, mert meg kell szokni a GTA III-s járgányok borzasztó kezelhetőségét és a mentőautó instabilitását (illetve a játék unfairségét), de 2. próbálkozásra meglett.

Kép
"There she is, Liberty City... The land of opportunities..." - Hossan
"(...) history... It's all lies. It says Hitler killed himself and that we nuked Japan." - Toreno

GTA Vice City - 100% (2017)
GTA San Andreas - 100% (2017)
GTA IV Complete edition - 100% (2013)
  • 2018. 01. 14. 19:34
Avatar
NikitaDragovich
Törzstag
Milyen kis ügyes vagy, Luszie. Tök jó, hogy neked másodikra sikerült megcsinálni a mentőzést. Nekem még nemhogy másodikra, de még sehányadikra sem sikerült teljesítenem azt a szart. :D Most meg már jóval nehezebb a mentőzés, mert minden bandatag utál engem Liberty Cityben. :insecure: :P

Mondjuk, már majdnem 2 hónapja nem is játszottam a GTA III-mal, mert a régi laptopom nagyon lassú, és el kellene vinni szerelőhöz. Így hát egy másik laptopot használok már 2 hónapja, és sajnos a GTA III a régi laptopomon van rajta, de legalább a mentéseim biztonságban vannak. :)
„Az élet bonyolult. Embereket öltem. Embereket csempésztem. Embereket adtam el. Talán itt a dolgok másképp alakulnak majd.” -Niko Bellic
  • Tegnap, 09:00
Avatar
Luszie
Mackós
Köszönöm! Nem volt szerintem annyira vészes. Bár nehézségét mutatja, hogy elsőre nem sikerült (azért a többi résznél megvolt elsőre) Ha már mindenki utál, abban az esetben asszem a 3. szigetet ajánlják a nagykutyák, de fejből most hirtelen nem tudom.
Áhh.... ezt semmiképpen sem szabad későbbre hagyni. Szerintem akkor már szinte lehetetlen megcsinálni kb akármelyik városrészben. Mivel a 100% elérése a cél, így tudatosan az elején megcsináltam, így is elég nehéz ez a rész, nem akarom még magamnak még inkább megnehezíteni. :D
Az első szigeten, a játék legelején azért is előnyös letudni a dolgot, mert bár nem ez a legkisebb sziget, de mégis talán ezen lehet a legkönnyebben közlekedni. (A 3. sziget még elgondolkodtató). Azért a sok lejtő, és a kis utcákhoz lehet, hogy kell némi gyakorlás. Arról nem is beszélve, hogy első próbálkozásra azért nem sikerült megcsinálnom (a 11. szinten voltam), mert a játék beswapnolt egy pácienst egy sikátorba, amit nehezen lehetett megközelíteni, így ott kb 30 másodpercet elbénáztam. (Ilyen egyébként a második felvonásban is volt, de akkor már tudtam, hogy kell menni, és nem volt belőle probléma.)

A tűzoltós mellékküldetés viszont nagyon könnyű volt. Azért egy megerőltetőbb feladatra számítottam. A taxis meg csak... hát, unalmas. Mint általában.

Nekem sem jó most a laptopom (kijelzővilágítással problémák vannak, majd elviszem szervizbe, és megkérdezem, megéri-e egyáltalán megcsináltatni), úgyhogy most a "családi" PC-n tolom, ami minimum grafikán elviszi a játékot. :D Azonban ma megyek vissza Szegedre, szóval a játék további részét majd a könyvtárban fogom csinálgatni... :D (Remélem a win10 alatt még elfut a játék).
"There she is, Liberty City... The land of opportunities..." - Hossan
"(...) history... It's all lies. It says Hitler killed himself and that we nuked Japan." - Toreno

GTA Vice City - 100% (2017)
GTA San Andreas - 100% (2017)
GTA IV Complete edition - 100% (2013)


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Keresés:


Az eredeti stílus ©Matti munkája, módosította GTAPlace.hu
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség