Oldal: 1 / 1

South Park

Elküldve: 2014. 03. 19. 23:05
Szerző: Niko Bellic1300
Itt beszélhetünk a világ legjob (én szerintem a legjobb) sorozatáról a South Parkról.Ezt azért is nyitottam meg mert ebből a sorozatból játékok is vannak pl a Stick of Truth.

Re: South Park

Elküldve: 2014. 03. 23. 12:49
Szerző: Stan98
Szerintem is a legjobb sorozat,ebben az animációs kategóriában,bár mostanában elég lapos lett az egész. Tavaly például folyton a tv-t bámultam este 22.00kor hogy mikor lesz már új rész,mert azt hittem,hogy szét fogom röhögni magam,de sajna nem így lett. A 15.évad óta szerintem szar,azóta csak néhány részt mondanék jónak,mint pl mikor a 16.évadban Butters és Kenny elmegy Hawaii-ra. A 17.évadból asszem csak 1 részt láttam,nem tudom milyen,de annyira nem rossz talán mint a 15-16.

Amúgy szerintem 6-7-8. és a 11-12.évadok sikerültek a legjobbra,ott még sokkal több poén volt,mint a mostani epizódokban. :)

Ja amúgy Stan Marsh 4ever :D

Re: South Park

Elküldve: 2017. 01. 03. 18:34
Szerző: Luszie
Már annyian ajánlották, hogy nézzem meg, de azt hiszem már soha nem fogom végignézni. Ennyi évadot már lehetetlenség behozni...

Anno, kis buta tinédzser koromban kifejezetten alpári mesének tartottam..pedig nagyon is felnőtteknek szól. A társadalomkritikája eléggé éles, és felettébb szórakoztató. Néhol azért még ijesztő is, mennyire igazakról szól a mese.

Ettől függetlenül nem tud rávenni az egész, hogy leüljek, és nézzem. Néhány részt láttam, azok összességében tetszettek. Nem voltam elájulva, de sokkal jobbak voltak, mint amire számítottam.


Nekem a Family guy jobban bejön. (Persze abból is csak kb 10 részt láttam..) A társadalomkritika ott is ugyanúgy megvan, és tetszik Peter kretén humora, meg a sok agyhalott dolog, ami a mesében történik. Seth MacFarlane humorát kifejezetten szeretem. Ugyanolyan beteg, mint az enyém. :)