Az oldalon TILOS kiszivárgott Grand Theft Auto V információkat, képeket és videoanyagokat megosztani, közzétenni, vagy leírni! Kérünk titeket, tiszteljétek meg ezzel a Rockstar Games sokéves munkáját, és ne rontsátok el mások játékélményét!
  • 2017. 12. 27. 23:26
Avatar
brenor
Szakértő
Kisebb nagyobb kihagyások után újra elkezdtem onlineozni. Az lenne a kérdésem, hogy most összegyűjtöttem 1.600.000 dollárt és szerintetek mit érdemes megvenni amivel profitálhatok? Vagy gyűjtsek még inkább?
A másik valamelyikőtök szokta pcn nyomni? Mert megszeretném csinálni a humane raid lab heistet és jó lenne csapatba nyomni. Random emberekkel nem tudtam megcsinálni az első küldit.
  • 2017. 12. 28. 01:06
Avatar
Arminho
Brother-brother
Nikita: Én szívesen jövök majd heistezni.

brenor: Ha be akarsz fektetni valamilyen pénzszerzési módba, akkor szerintem vegyél egy olcsó klubházat, illetve egy kokain vagy meth bizniszt. Abból idővel sok pénz fog összegyűlni, csak foglalkozni kell vele. Vagy ha nem jönnek be ezek a motoros témájú dolgok, vegyél bunkert! Annyi hátránya van, hogy lassabb a termelés, illetve drágább maga az épület, viszont egy kicsivel több hasznot hoz, csak mint írtam, tovább kell várni. A bunker azért jó ötlet még, mert ott tudsz különböző fejlesztéseket kikutatni, amikre később elverheted a pénzed.
  • 2017. 12. 29. 19:21
Avatar
NikitaDragovich
Törzstag
Amúgy azt elfelejtettem leírni az előző kommentemben, hogy majd venni szeretnék egy papírhamisító üzemet, mert megvan rá a pénz. Ha megvettem és sok pénzt összeszedtem vele, akkor megveszem a negyedik házat a játékban, ami egy Vinewood Hills-i luxusvilla lesz. :D Ezután pedig gyűjtök jó sok pénzt, hogy elkezdhessem az új heistet. Remélem, minden a terveim szerint fog majd haladni. :)

Mellesleg bocsi, hogy nem segítettem neked a lowrideres küldikben, Feri. Láttam, hogy küldtél invitet, de nem tudtam segíteni neked, mert nagyon sietnem kellett. Tudod, éppen a csajkarakteremmel csinálgattam a dolgokat, és nagyon gyorsan kellett mindent csinálnom, mert pár óra volt vissza a PS Plus lejáratáig. De ígérem neked, hogy majd segítek mindenben, mert a csajkarimnak is hiányoznak a lowrideres küldetések. ;)

Egyébként lenne egy kérdésem hozzátok. Pontosan hány házam/rejtekhelyem lehet a GTA Online-ban? Eddig van 3 házam (alap, közepes és luxus), illetve van még egy motorosklubom és egy vállalatom. Szóval mennyi házam lehet összesen a játékban?
„Az élet bonyolult. Embereket öltem. Embereket csempésztem. Embereket adtam el. Talán itt a dolgok másképp alakulnak majd.” -Niko Bellic
  • 2017. 12. 29. 20:04
Avatar
Luszie
Mackós
NikitaDragovich írta:
Pontosan hány házam/rejtekhelyem lehet a GTA Online-ban? Eddig van 3 házam (alap, közepes és luxus), illetve van még egy motorosklubom és egy vállalatom. Szóval mennyi házam lehet összesen a játékban?


Ha jól tudom, a "normál" lakások száma 6 (ha azóta nem került be új ingatlan, de ezt nem hinném). Egyéb más épületek (klubház, vállalat, biznisz, garázs, stb..) száma meg olyan 15-20 körül lehet.

Szóval gyűjtögess nyugodtan. :D
"There she is, Liberty City... The land of opportunities..." - Hossan
"(...) history... It's all lies. It says Hitler killed himself and that we nuked Japan." - Toreno

GTA Vice City - 100% (2017)
GTA San Andreas - 100% (2017)
GTA IV Complete edition - 100% (2013)
  • 2017. 12. 29. 23:40
Avatar
Rockstar69
Főzelékes Feri
Luszie: Nem attól függ, hogy hány ingatlanod lehet a játékban, hogy mennyi van, hanem attól, hogy hány slotot engedélyeznek.

NikitaDragovich: Nem gond.

Egyébként jól éreztem az évek során, hogy mi az ami tetszene és mi az, ami nem az Online-ban. Az Adversary Mode-ok elég gagyik, a lowrideres cuccok szintén, a bizniszelés viszont tetszik. A free mode eventek és a stunt versenyek jobbak, mint gondoltam, egész jól ellehet velük lenni.

Ármin úrnak pedig ezúton is szeretném mégegyszer megköszönni, hogy átvitte a karakteremet.
Gyenge napok vannak...
  • 2017. 12. 30. 14:28
Avatar
NikitaDragovich
Törzstag
Köszi a válaszokat. Szóval akkor összesen 6 házam lehet a GTA Online-ban, ez pedig azt jelenti, hogy még 3-at tudok megvenni. :)

Igen, az Adversary Mode-ok szerintem is elég gagyik. Elsőnek még érdekesek, de sokadjára már eléggé monoton és fárasztó.
„Az élet bonyolult. Embereket öltem. Embereket csempésztem. Embereket adtam el. Talán itt a dolgok másképp alakulnak majd.” -Niko Bellic
  • 2017. 12. 31. 13:39
Avatar
Arminho
Brother-brother
Rockstar69 írta:
Ármin úrnak pedig ezúton is szeretném mégegyszer megköszönni, hogy átvitte a karakteremet.

Ármin úr. Ez tetszik. :D Igazán nincs mit.


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Keresés:


Az eredeti stílus ©Matti munkája, módosította GTAPlace.hu
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség