GTA Online társalgó

Spekulációk és beszélgetések a sorozat legújabb darabjáról.
Avatar
brenor
Szakértő
Hozzászólások: 282
Csatlakozott: 2012. 10. 03. 00:24

Re: GTA Online társalgó

Hozzászólás Szerző: brenor » 2017. 12. 27. 23:26

Kisebb nagyobb kihagyások után újra elkezdtem onlineozni. Az lenne a kérdésem, hogy most összegyűjtöttem 1.600.000 dollárt és szerintetek mit érdemes megvenni amivel profitálhatok? Vagy gyűjtsek még inkább?
A másik valamelyikőtök szokta pcn nyomni? Mert megszeretném csinálni a humane raid lab heistet és jó lenne csapatba nyomni. Random emberekkel nem tudtam megcsinálni az első küldit.

Avatar
Arminho
Brother-brother
Hozzászólások: 1697
Csatlakozott: 2013. 11. 01. 21:55
Tartózkodási hely: Kalocsa

Re: GTA Online társalgó

Hozzászólás Szerző: Arminho » 2017. 12. 28. 01:06

Nikita: Én szívesen jövök majd heistezni.

brenor: Ha be akarsz fektetni valamilyen pénzszerzési módba, akkor szerintem vegyél egy olcsó klubházat, illetve egy kokain vagy meth bizniszt. Abból idővel sok pénz fog összegyűlni, csak foglalkozni kell vele. Vagy ha nem jönnek be ezek a motoros témájú dolgok, vegyél bunkert! Annyi hátránya van, hogy lassabb a termelés, illetve drágább maga az épület, viszont egy kicsivel több hasznot hoz, csak mint írtam, tovább kell várni. A bunker azért jó ötlet még, mert ott tudsz különböző fejlesztéseket kikutatni, amikre később elverheted a pénzed.
"Seize the day or die regretting the time you lost" - M. Shadows

"I can't drown my demons, they know how to swim" - Oliver Sykes

"You always tought us to turn the other cheek, not fight back. Problem is, that don't work. Not in the real world." - Lincoln Clay

Avatar
NikitaDragovich
Őrszem
Hozzászólások: 2297
Csatlakozott: 2011. 12. 07. 20:10
Tartózkodási hely: Bogyiszló, Tolna megye, Magyarország
Kapcsolat:

Re: GTA Online társalgó

Hozzászólás Szerző: NikitaDragovich » 2017. 12. 29. 19:21

Amúgy azt elfelejtettem leírni az előző kommentemben, hogy majd venni szeretnék egy papírhamisító üzemet, mert megvan rá a pénz. Ha megvettem és sok pénzt összeszedtem vele, akkor megveszem a negyedik házat a játékban, ami egy Vinewood Hills-i luxusvilla lesz. :D Ezután pedig gyűjtök jó sok pénzt, hogy elkezdhessem az új heistet. Remélem, minden a terveim szerint fog majd haladni. :)

Mellesleg bocsi, hogy nem segítettem neked a lowrideres küldikben, Feri. Láttam, hogy küldtél invitet, de nem tudtam segíteni neked, mert nagyon sietnem kellett. Tudod, éppen a csajkarakteremmel csinálgattam a dolgokat, és nagyon gyorsan kellett mindent csinálnom, mert pár óra volt vissza a PS Plus lejáratáig. De ígérem neked, hogy majd segítek mindenben, mert a csajkarimnak is hiányoznak a lowrideres küldetések. ;)

Egyébként lenne egy kérdésem hozzátok. Pontosan hány házam/rejtekhelyem lehet a GTA Online-ban? Eddig van 3 házam (alap, közepes és luxus), illetve van még egy motorosklubom és egy vállalatom. Szóval mennyi házam lehet összesen a játékban?
„Az élet bonyolult. Embereket öltem. Embereket csempésztem. Embereket adtam el. Talán itt a dolgok másképp alakulnak majd.” -Niko Bellic

Avatar
Luszie
Bankrabló
Hozzászólások: 2691
Csatlakozott: 2012. 06. 24. 16:55

Re: GTA Online társalgó

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2017. 12. 29. 20:04

NikitaDragovich írta:Pontosan hány házam/rejtekhelyem lehet a GTA Online-ban? Eddig van 3 házam (alap, közepes és luxus), illetve van még egy motorosklubom és egy vállalatom. Szóval mennyi házam lehet összesen a játékban?
Ha jól tudom, a "normál" lakások száma 6 (ha azóta nem került be új ingatlan, de ezt nem hinném). Egyéb más épületek (klubház, vállalat, biznisz, garázs, stb..) száma meg olyan 15-20 körül lehet.

Szóval gyűjtögess nyugodtan. :D
"There she is, Liberty City... The land of opportunities..." - Hossan
"(...) history... It's all lies. It says Hitler killed himself and that we nuked Japan." - Toreno

GTA VC - 100% GTA SA - 100% GTA IV EFLC 100%

Avatar
Rockstar69
Főzelékes Feri
Hozzászólások: 3413
Csatlakozott: 2011. 10. 25. 13:57
Tartózkodási hely: Debrecen

Re: GTA Online társalgó

Hozzászólás Szerző: Rockstar69 » 2017. 12. 29. 23:40

Luszie: Nem attól függ, hogy hány ingatlanod lehet a játékban, hogy mennyi van, hanem attól, hogy hány slotot engedélyeznek.

NikitaDragovich: Nem gond.

Egyébként jól éreztem az évek során, hogy mi az ami tetszene és mi az, ami nem az Online-ban. Az Adversary Mode-ok elég gagyik, a lowrideres cuccok szintén, a bizniszelés viszont tetszik. A free mode eventek és a stunt versenyek jobbak, mint gondoltam, egész jól ellehet velük lenni.

Ármin úrnak pedig ezúton is szeretném mégegyszer megköszönni, hogy átvitte a karakteremet.
Gyenge napok vannak...

Avatar
NikitaDragovich
Őrszem
Hozzászólások: 2297
Csatlakozott: 2011. 12. 07. 20:10
Tartózkodási hely: Bogyiszló, Tolna megye, Magyarország
Kapcsolat:

Re: GTA Online társalgó

Hozzászólás Szerző: NikitaDragovich » 2017. 12. 30. 14:28

Köszi a válaszokat. Szóval akkor összesen 6 házam lehet a GTA Online-ban, ez pedig azt jelenti, hogy még 3-at tudok megvenni. :)

Igen, az Adversary Mode-ok szerintem is elég gagyik. Elsőnek még érdekesek, de sokadjára már eléggé monoton és fárasztó.
„Az élet bonyolult. Embereket öltem. Embereket csempésztem. Embereket adtam el. Talán itt a dolgok másképp alakulnak majd.” -Niko Bellic

Avatar
Arminho
Brother-brother
Hozzászólások: 1697
Csatlakozott: 2013. 11. 01. 21:55
Tartózkodási hely: Kalocsa

Re: GTA Online társalgó

Hozzászólás Szerző: Arminho » 2017. 12. 31. 13:39

Rockstar69 írta: Ármin úrnak pedig ezúton is szeretném mégegyszer megköszönni, hogy átvitte a karakteremet.
Ármin úr. Ez tetszik. :D Igazán nincs mit.

waq
Hírfigyelő
Hozzászólások: 4
Csatlakozott: 2018. 01. 28. 10:47

Re: GTA Online társalgó

Hozzászólás Szerző: waq » 2018. 01. 28. 11:05

Sziasztok, új játékos vagyok és egyedül játszom, és van némi problémám.. Voltam olyan bátor (hülye), hogy megvettem a criminal enterprises started packot (dögöljek meg, ha az tényleg 10 milla össz tartalom, majd egyszer kiszámolom), és amint elkezdtem az így szerzett javakkal játszani, kiderült, hogy nem érte meg :) Na jó, nem olyan rossz, 50-60%-os akciónál szerintem megéri (ha valaki gondolkodna rajta).

A gondom az, hogy van motoros klubom, bunkerem, és irodám is, meg kaptam egy millát, jelenleg 470 ezrem van, és nem tudom, hogy tudnék több pénzt keresni. Biztosan fizetem a tanulópénzeket, de jelenleg csalódott vagyok.

Az első adag cucc a raktárba 3db-os 18 ezres volt, rájöttem, hogy nem éri meg, mert kevés zsé marad. Összegyűjtöttem a raktáramba 6 cuccot (1*18+3*2=24 ezer), mondom eladom, 82-őt ad érte, 82-24=58k, tiszta pénz, jó lesz. Azonnal kilőtt egy másik játékos, buktam az egészet. Aztán rájöttem, hogy erre való a ghost protection, ami 12k, és két és fél percig nem mutat a radar (azt nem tudom mennyire, erről semmit sem találtam, vajon abszolút elrejt, és csak az lát, aki mondjuk jön szembe?). Itt már akadnak gondjaim. Leteszteltem egy cuccal. Leszállítás, irány a repülőtér, 3-5 perc röpködés, plusz előtte leszállítani kocsival, az alsó hangon 36k ghost, + a cuccokért a 2k (nem beszélve a játékidőről, és hogy egyfolytában farmolom a cuccokat meg a supplykat). Arról sem találtam semmit, egy játékos hány cuccot szállíthat el raktárból, bizonyos szint felett több játékos kell (úgy tudom).

A motorosnál meg a félelmem az, mást sem látok, hogy kiírja a játék, xy motoros vezér éppen leszállít, nézem a tértképet, zsongják körül a játékosok.

A bunker meg fejlesztésre van állítva, nem pénzkeresésre, zabálja a supply-t, meg a pénzt.

Nem tudok valamiről? Szóló játékosként hogy érvényesüljek? Vannak trükkök, hogy public sessionben egyedül vagyok és akkor szállítok le, vagy hogyan? Hogy tudom magam megvédeni? Ha ott döcögök busszal/kukáskocsival, a 400-as rankos, repülős kocsis rakétás, hőkövetős játéksokkal szemben, akiknek nem számít a pénz, nyilván nincs esélyem.

Amig nem volt strater packom, kocsi leadással, boltokkal, küldikkel napi 30-40k összejött. Jelenleg veszteséges vagyok. Heistekkel nem tudok pénzt keresni, mert a Fleca job van meg, a második szöktetősre ha hostolok, nem ad be játékost, ha nem hostolok, hanem én joinolok, nem sikerül megcsinálni, mert valaki mindig sorozatban meghal, és valaki más mindig megunja, és oszlik a csapat.

Minden tanácsot meghallgatok, köszi, jó játékot.

Avatar
Gonzales
Törzstag
Hozzászólások: 2129
Csatlakozott: 2013. 08. 23. 18:22
Tartózkodási hely: Aici dragul meu. România.

Re: GTA Online társalgó

Hozzászólás Szerző: Gonzales » 2018. 01. 28. 14:11

NikitaDragovich írta:és nagyon gyorsan kellett mindent csinálnom, mert pár óra volt vissza a PS Plus lejáratáig.

Kis life hack: ha épp játék közben jár le a Ps Plus előfizetésünk, ugyanúgy engedélyezni fogja a hálozat, hogy játszhass, egészen ameddig magadtól ki nem lépsz. Hasznos, ha be akarunk csempészni pár plusz órát az előfizetésbe. :roll:
Be brave, follow dreams, say fuck you to everybody and fight for what you believe in.

Avatar
Rockstar69
Főzelékes Feri
Hozzászólások: 3413
Csatlakozott: 2011. 10. 25. 13:57
Tartózkodási hely: Debrecen

Re: GTA Online társalgó

Hozzászólás Szerző: Rockstar69 » 2018. 01. 28. 18:40

waq írta:Sziasztok, új játékos vagyok és egyedül játszom, és van némi problémám.. Voltam olyan bátor (hülye), hogy megvettem a criminal enterprises started packot (dögöljek meg, ha az tényleg 10 milla össz tartalom, majd egyszer kiszámolom), és amint elkezdtem az így szerzett javakkal játszani, kiderült, hogy nem érte meg :) Na jó, nem olyan rossz, 50-60%-os akciónál szerintem megéri (ha valaki gondolkodna rajta).

A gondom az, hogy van motoros klubom, bunkerem, és irodám is, meg kaptam egy millát, jelenleg 470 ezrem van, és nem tudom, hogy tudnék több pénzt keresni. Biztosan fizetem a tanulópénzeket, de jelenleg csalódott vagyok.

Az első adag cucc a raktárba 3db-os 18 ezres volt, és rájöttem, hogy nem éri meg, mert kevés zsé marad. Összegyűjtöttem a raktáramba 6 cuccot (1*18+3*2=24 ezer), mondom eladom, 82-őt ad érte, 82-24=58k, tiszta pénz, jó lesz. Azonnal kilőtt egy másik játékos, buktam az egészet. Aztán rájöttem, hogy erre való a ghost protection, ami 12k, és két és fél percig nem mutat a radar (azt nem tudom mennyire, erről semmit sem találtam, vajon abszolút elrejt, és csak az lát, aki mondjuk jön szembe?). Itt már akadnak gondjaim. Leteszteltem egy cuccal. Leszállítás, irány a repülőtér, 3-5 perc röpködés, plusz előtte leszállítani kocsival, az alsó hangon 36k ghost, + a cuccokért a 2k (nem beszélve a játékidőről, és hogy egyfolytában farmolom a cuccokat meg a supplykat). Arról sem találtam semmit, egy játékos hány cuccot szállíthat el raktárból, bizonyos szint felett több játékos kell (úgy tudom).

A motorosnál meg a félelmem az, mást sem látok, hogy kiírja a játék, xy motoros vezér éppen leszállít, nézem a tértképet, zsongják körül a játékosok.

A bunker meg fejlesztésre van állítva, nem pénzkeresésre, zabálja a supply-t, meg a pénzt.

Nem tudok valamiről? Szóló játékosként hogy érvényesüljek? Vannak trükkök, hogy public sessionben egyedül vagyok és akkor szállítok le, vagy hogyan? Hogy tudom magam megvédeni? Ha ott döcögök busszal/kukáskocsival, a 400-as rankos, repülős kocsis rakétás, hőkövetős játéksokkal szemben, akiknek nem számít a pénz, nyilván nincs esélyem.

Amig nem volt strater packom, kocsi leadással, boltokkal, küldikkel napi 30-40k összejött. Jelenleg veszteséges vagyok. Heistekkel nem tudok pénzt keresni, mert a Fleca job van meg, a második szöktetősre ha hostolok, nem ad be játékost, ha nem hostolok, hanem én joinolok, nem sikerül megcsinálni, mert valaki mindig sorozatban meghal, és valaki más mindig megunja, és oszlik a csapat.

Minden tanácsot meghallgatok, köszi, jó játékot.
Ne költs ghost organization-re, inkább keress egy üresebb szervert. A menüben az Online, Find New Session menüpontban keress új szervert, amíg nem találsz egy olyat, amin kevesen vannak. Nem tudom milyen neted van, de ilyenkor jól jöhet, ha terheled valamivel, hogy lassabb legyen.

Szerintem a leghatékonyabb és legszorakoztatóbb pénzkeresési mód még mindig a missziózás meg a napi feladatok. (Bár a motoros bizniszt meg ilyeneket nem próbáltam.) A napi feladatokkal 1 400 000 dollárt kereshetsz 28 nap alatt, nekem pont a múlthéten jött össze. Erről itt egy cikk: http://gtaplace.hu/cikkek/gta-online/10 ... objectives
Gyenge napok vannak...

waq
Hírfigyelő
Hozzászólások: 4
Csatlakozott: 2018. 01. 28. 10:47

Re: GTA Online társalgó

Hozzászólás Szerző: waq » 2018. 01. 30. 07:33

Rockstar69 írta:Ne költs ghost organization-re, inkább keress egy üresebb szervert. A menüben az Online, Find New Session menüpontban keress új szervert, amíg nem találsz egy olyat, amin kevesen vannak. Nem tudom milyen neted van, de ilyenkor jól jöhet, ha terheled valamivel, hogy lassabb legyen.

Szerintem a leghatékonyabb és legszorakoztatóbb pénzkeresési mód még mindig a missziózás meg a napi feladatok. (Bár a motoros bizniszt meg ilyeneket nem próbáltam.) A napi feladatokkal 1 400 000 dollárt kereshetsz 28 nap alatt, nekem pont a múlthéten jött össze. Erről itt egy cikk: http://gtaplace.hu/cikkek/gta-online/10 ... objectives
Köszönöm a tippet, igen, az "üres session" trükk lesz az igazi, tegnap este felléptem, és egyedül voltam, mindjárt telepakoltam a raktárat és el is adtam, lett is vagy 160k tiszta kasza. Az kiderült, hogy nem éri meg hármasával venni a stackeket, max kettő, kis raktár úgy is 8 forduló.
Vagy gyűjtsek inkább vehicle cargora? Mert oda van egy trükk, hogy tele kell pakolni, és csak a top range autókat kell eladni, mert akkor a top range autókat kell csak feltölteni, és az nyilván jobb pénz. Itt lenne is egy kérdésem, amikor vehicle warehouse-t veszek, akkor nyilván nem teljes áron, de be tudom tradelni a sima warehouse-t?
Köszi a válaszokat.

Avatar
Arminho
Brother-brother
Hozzászólások: 1697
Csatlakozott: 2013. 11. 01. 21:55
Tartózkodási hely: Kalocsa

Re: GTA Online társalgó

Hozzászólás Szerző: Arminho » 2018. 01. 30. 12:45

waq: Még az első hozzászólásodra válaszolva: keress üres szervert, vagy olyat, ahol kevesen vannak. Néha a játék magától üres szerverre dob be, de ha nem is, akkor csak szimplán menj egy másik szerverre, egészen addig, amíg nem találsz megfelelőt. Milyen motoros bizniszed van? A legjövedelmezőbb szerintem a vehicle cargo, szóval egy vehicle warehouse-ra gyűjts (ezt tanácsolom mindenkinek)! Milyen platformon játszol egyébként?
"Seize the day or die regretting the time you lost" - M. Shadows

"I can't drown my demons, they know how to swim" - Oliver Sykes

"You always tought us to turn the other cheek, not fight back. Problem is, that don't work. Not in the real world." - Lincoln Clay

Avatar
Rockstar69
Főzelékes Feri
Hozzászólások: 3413
Csatlakozott: 2011. 10. 25. 13:57
Tartózkodási hely: Debrecen

Re: GTA Online társalgó

Hozzászólás Szerző: Rockstar69 » 2018. 01. 30. 22:26

Miért nem éri meg hármassával? Én úgy vettem mindig. Szerezz egy helikoptert és úgy egyszerűbb begyűjteni, ha olyan cucc van. Nem is kell megvenni, ha leszállsz egyel az irodád tetejére, megmarad. (Legalábbis amíg azon a szerveren vagy.

Nekem van vehicle cargom, de nem igazán jön be. Azt többen jó csinálni szerintem. A tiszta haszon kb 75k egy top ranges autónál, és ne felejtsük el, hogy nem mindig azt ad be,plusz vannak a 15 perces limitek (15 percenként hívhatsz le vagy szállíthatsz le egy kocsit). Szóval beszerzéssel, eladással együtt annyi idő megy el, hogyha azt missziózással töltenéd, simán megkeresnéd és az legalább nem repetatív meg nincs kockázat. Egyébként, ha veszel vehicle cargot, arra figyelj, hogy a leszállításnál nem biztos, hogy előny az üres szerver, mert olyankor NPC-ket küld rád a játék.
Gyenge napok vannak...

waq
Hírfigyelő
Hozzászólások: 4
Csatlakozott: 2018. 01. 28. 10:47

Re: GTA Online társalgó

Hozzászólás Szerző: waq » 2018. 02. 01. 13:23

Köszönöm a válaszokat.

Arminho - pénzgyáram van, de közben fejlődött a dolog, gondoltam, ha már beletoltam pénzt a strated packba, akkor még egy picit áldozok rá, és megvettem a vehicle cargot, most olyan 23-24 kocsi van benne, a 32 már hamar meglesz. Egy top range kocsit eladtam, azon kaszáltam legalább egy ötvenest, szóval jó lesz ez, ezt kerestem, köszi a tippet :) Egyébként PC-n játszom.

Rockstar69 ha 32 kocsival rakod tele a kocsiraktárat, és onnan adsz el top range autót, akkor mindig azt kapod helyette, legfeljebb más színben, legalábbis ezt olvastam. 32 féle kocsi van, és elsőként mindből ad egyet, utána lesznek duplázások. Ezt tesztelem, hogy így van-e :)
Szerintem azért nem éri meg a raktár, mert bár matekra kb egyformák bevétel szempontjából (ha kocsinál a középső opciót választod), viszont raktárnál vagy üres szerverre vársz, vagy rizikózol, hogy elkapnak a játékosok, vagy ghost protection. Utóbbi már elbillenti a mérleget, annyira drága, középsőnél ha elkapnak, mindent buksz, elsőnél meg nem tervezhető a bevétel. A többi játékos jelent gondot kocsinál is, csak nem mindegy, hogy rozzant busszal, vagy sportkocsival kell lelépned, és csak a bevétel egy részét bukod.
Szubjektív, hogy kocsit lopni jjjjjjjjóóóóó :)

Avatar
Arminho
Brother-brother
Hozzászólások: 1697
Csatlakozott: 2013. 11. 01. 21:55
Tartózkodási hely: Kalocsa

Re: GTA Online társalgó

Hozzászólás Szerző: Arminho » 2018. 02. 01. 18:43

Én úgy szoktam csinálni, hogy felnyomom a motoros biznisz supply szintjét maxra (nekem kokain üzemem van), aztán szerzek és eladok egy vehicle cargo-t, és amíg le nem jár az időkorlát, hogy újat szerezhessek, csinálok egy újabb supply kört a kokain biznisznél. Aztán megint vehicle cargo, és így tovább, és így tovább. Aztán mielőtt lekapcsolnám a PS-t, eladom a felgyülemlett product-ot a kokain bizniszből. Ezzel egy nap akár 300-400 ezer dollárt is össze lehet szedni (igaz, ez kb. 3-4 óra játékot is igényel).
"Seize the day or die regretting the time you lost" - M. Shadows

"I can't drown my demons, they know how to swim" - Oliver Sykes

"You always tought us to turn the other cheek, not fight back. Problem is, that don't work. Not in the real world." - Lincoln Clay

Válasz küldése