Az oldalon TILOS kiszivárgott Grand Theft Auto V információkat, képeket és videoanyagokat megosztani, közzétenni, vagy leírni! Kérünk titeket, tiszteljétek meg ezzel a Rockstar Games sokéves munkáját, és ne rontsátok el mások játékélményét!
  • 2017. 04. 10. 18:42
Avatar
dani.szentgali
Bankrabló
Én konkrétan csak a GTAV csúsztatására emlékszem. Jut eszembe, jókor válaszolok én is... :D
Szóval visszatérve; én azt nem tudtam, hogy a GTAIV-et meg az első RDR-t is csúsztatták. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem volt csúsztatva, de én kimondottan csak a GTAV-re emlékszem, hogy vagy kétszer-háromszor is új megjelenési időpontot kapott. A többi játékról azt hittem, hogy nagyjából a tervezett időben jelentek meg. Na mindegy. Én azért még vagyok olyan naiv, hogy reménykedem az őszi megjelenésben. :D Legfeljebb nem így lesz, pofára esek és majd mérgelődök egy-két sort. :D De most már rohadt jó volna, ha jönne néhány információ a játékról.
"Listen to me. When the time comes, you gotta run and don't look back. This is over."
  • 2017. 04. 10. 22:08
Avatar
Rockstar69
Főzelékes Feri
Én nem bízok benne. Ahogy megfigyeltem, a Rockstar szereti a hosszabb hájpolási időt, fél év múlva viszont már itt az ősz. Meg én már azt is eltudom képzelni, hogy a csúsztatás a marketing része. A legjobb ingyen reklám (főleg egy ennyire várt játéknál), hogy bejelentik, hogy késik, aztán hetekig ettől hangos az internet.
Gyenge napok vannak...
  • 2017. 04. 11. 16:02
Avatar
dani.szentgali
Bankrabló
Talán igazad lehet. Valószínű most már, hogy direkt csinálják. De mindenesetre én azért még reménykedem abban, hogy nem lesz csúsztatás. :D Mondjuk ha lesz az se baj, addig legalább lesz pénzem más játék(ok)ra. :D
"Listen to me. When the time comes, you gotta run and don't look back. This is over."


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Keresés:
Ugrás:  
cron


Az eredeti stílus ©Matti munkája, módosította GTAPlace.hu
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség