Az oldalon TILOS kiszivárgott Grand Theft Auto V információkat, képeket és videoanyagokat megosztani, közzétenni, vagy leírni! Kérünk titeket, tiszteljétek meg ezzel a Rockstar Games sokéves munkáját, és ne rontsátok el mások játékélményét!
  • 2017. 04. 10. 18:42
Avatar
dani.szentgali
Fejvadász
Én konkrétan csak a GTAV csúsztatására emlékszem. Jut eszembe, jókor válaszolok én is... :D
Szóval visszatérve; én azt nem tudtam, hogy a GTAIV-et meg az első RDR-t is csúsztatták. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem volt csúsztatva, de én kimondottan csak a GTAV-re emlékszem, hogy vagy kétszer-háromszor is új megjelenési időpontot kapott. A többi játékról azt hittem, hogy nagyjából a tervezett időben jelentek meg. Na mindegy. Én azért még vagyok olyan naiv, hogy reménykedem az őszi megjelenésben. :D Legfeljebb nem így lesz, pofára esek és majd mérgelődök egy-két sort. :D De most már rohadt jó volna, ha jönne néhány információ a játékról.
"Listen to me. When the time comes, you gotta run and don't look back. This is over."
  • 2017. 04. 10. 22:08
Avatar
Rockstar69
Főzelékes Feri
Én nem bízok benne. Ahogy megfigyeltem, a Rockstar szereti a hosszabb hájpolási időt, fél év múlva viszont már itt az ősz. Meg én már azt is eltudom képzelni, hogy a csúsztatás a marketing része. A legjobb ingyen reklám (főleg egy ennyire várt játéknál), hogy bejelentik, hogy késik, aztán hetekig ettől hangos az internet.
Gyenge napok vannak...
  • 2017. 04. 11. 16:02
Avatar
dani.szentgali
Fejvadász
Talán igazad lehet. Valószínű most már, hogy direkt csinálják. De mindenesetre én azért még reménykedem abban, hogy nem lesz csúsztatás. :D Mondjuk ha lesz az se baj, addig legalább lesz pénzem más játék(ok)ra. :D
"Listen to me. When the time comes, you gotta run and don't look back. This is over."
  • 2017. 05. 25. 08:43
Avatar
Gonzales
Törzstag
Idézet:
Gonzales: Hát arra az RDR2-re még nagyon sokat kell várni sajnos

(Nem tudom, hogy hova lett a RDR topic, lehet én vagyok figyelmetlen, és egyszerűen nem találtam rá, vagy tényleg történt vele valami, és a figyelmetlenségemnek hívően arról sem tudtam. :D ) (Áthelyeztem a hozzászólást -- Rockstar69)
Na, de a lényeg, hogy nem számit mennyit kell várni rá, ameddig megkapja mindenki amit akar. Én személy szerint örülök, hogy tavaszra csúsztatták a megjelenést 2 ok miatt is. :D az első, hogy az Uncharted 4-et is őszről tavaszra csúsztatták, és tah-dah mennyire szuper játék lett. :D :ninja: másodszor, őszön jön még az új Star wars battlefront és az Assassin creed is, és mindkettőt ki szeretném próbálni. :D ha a RDR is ekkor jött volna, nagyon nehéz lett volna dönteni. (Mondjuk ez csak igazán személyes vélemény, de van értelme.. :lol: )
Be brave, follow dreams, say fuck you to everybody and fight for what you believe in.
  • 2017. 05. 25. 15:02
Avatar
dani.szentgali
Fejvadász
Igen, ebben amúgy egyetértek, amit mondasz. A főoldalon, az egyik hír alatti hozzászólásomban írtam is, hogy azért nem feltétlenül akkora érvágás, hogy az RDR2-t elcsúsztatják, mert ott van a Battlefront 2 meg z új AC. Az Origins-t nem valószínű, hogy a megjelenésének napján megveszem sőt, az sem biztos, hogy egyáltalán megveszem, csak ha Egyiptomban (vagy Japánban vagy Kínában) fog játszódni illetve, ha sok pozitív kritikát kap majd. De azt akkor is leghamarabb csak decemberben veszem meg. A Battlefront 2 már más kávéház, mert azt húgommal közösen vesszük meg, mert nagy SW fanok vagyunk és szeretünk együtt játszani az előző Battlefrontban is, szóval ha az új részt az EA nem szúrja el és tényleg olyan tartalmas lesz, mint amilyennek az első trailere alapján tűnik, akkor azt biztos megveszem a megjelenés napján, de a teljes árnak csak a felét kell kiperkálnom, mert a másik felét a hugi fizeti. :D

Na mindegy. Én azért még mindig szomorú vagyok kicsit amiatt, mert sokat kell várni. Már nagyon csapatnám az új vadnyugati csodát és a jövő áprilisi/májusi vagy talán még későbbi időpont azért elég messze van. :(
"Listen to me. When the time comes, you gotta run and don't look back. This is over."
  • Tegnap, 12:30
Avatar
dani.szentgali
Fejvadász
Na gyerekek, végre megtörik a jég, jönnek az infók az RDR2-ről. :)
"Listen to me. When the time comes, you gotta run and don't look back. This is over."
  • Tegnap, 18:32
Avatar
Rockstar69
Főzelékes Feri
Remélem ezután már gyakrabban jönnek infók. Ha jövő tavasszal tényleg kiakarják adni a játékot, így kéne lennie.
Gyenge napok vannak...
  • Ma, 14:28
Avatar
dani.szentgali
Fejvadász
Igen, én is azon gondolkoztam, hogy a jövő heti infóáradattal egyetemben kéne valamiféle bejelentés is arról, hogy még ebben az évben, a következő maradék 3 hónapban már rendre jönnek az információk, képek, minden egyéb anyag, ha valóban tavasszal ki akarják adni. Ha ez nem történik meg, és a jövő hét csütörtök lesz az utolsó alkalom, amikor 2017-ben hallunk valamit a játék felől, akkor szinte biztos, hogy jövő nyárnál előbb nem fog megjelenni, és akkor még finoman fogalmaztam, mert akkor már inkább őszre fog csúszni nem is nyárra. Szóval engem nem is a jövő hét csütörtök érdekel most igazán, hanem az azt követő időszak, mert azon múlik majd a játék megjelenése.
"Listen to me. When the time comes, you gotta run and don't look back. This is over."


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Keresés:
Ugrás:  
cron


Az eredeti stílus ©Matti munkája, módosította GTAPlace.hu
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség