Az oldalon TILOS kiszivárgott Grand Theft Auto V információkat, képeket és videoanyagokat megosztani, közzétenni, vagy leírni! Kérünk titeket, tiszteljétek meg ezzel a Rockstar Games sokéves munkáját, és ne rontsátok el mások játékélményét!
  • 2018. 04. 08. 11:45
Avatar
Arminho
Brother-brother
Elolvastam a véleményedet Luszie, a spoileres részek kivételével, mivel nemrég kezdtem el játszani az UC 4-gyel. Valahogy ez a sorozat kimaradt az életemből, egyik résszel sem játszottam, mi több, nem is nagyon hallottam róluk. Egyik haveromnak azonban megvan a játék, úgyhogy kölcsönkértem tőle, hogy megnézzem milyen. Most éppen Madagaszkáron vagyok, amikor keresünk valamiféle világítótornyot. Nekem az eleje nagyon tetszett, az Olaszországos rész rendkívül ütős lett szerintem. Aztán ugye Skócia jött, az annyira nem tetszett, számomra túl sok volt a mászkálás, úgy gondolom, eléggé monoton lett.
Amúgy idáig tetszik, bár alkalmanként meglehetősen lassú és vontatott a játékmenet, és a lövöldözés-mász(kál)ás-rejtvénymegoldás trión nem sok mindent kínál a játék (bár a Madagaszkáros pályán dzsippel is lehet menni). Nem tudom, hogy mennyire fog ez megváltozni, azért ki akarom játszani, mert érdekes játéknak tűnik, ráadásul nagyon szép és a történet is izgalmas.
  • 2018. 04. 08. 14:21
Avatar
Luszie
Mackós
Mindenképpen megérdemes kijátszani, sőt az előző részeket is! :) Izgalmasak, akcódúsak, látványosak.

Utóbbiban a 4 a legerősebb, de a másik két tényezőben az előző részek jobbak. Ott nem igazán volt egyetlen egy fejezet sem, ahol azt mondtam volna, hogy "oké, ez most lapos".
"There she is, Liberty City... The land of opportunities..." - Hossan
"(...) history... It's all lies. It says Hitler killed himself and that we nuked Japan." - Toreno

GTA VC - 100% GTA SA - 100% GTA IV EFLC 100%
  • 2018. 04. 11. 23:43
Avatar
dani.szentgali
Fejvadász
Szerintem is mindenképp érdemes beszerezni és végigtolni ezt a játéksorozatot. Amikor nekem anno Xboxos fejjel mondták a PS-esek, hogy mennyire jó, nem igazán hittem el, aztán amikor elkezdtem játszani velük rájöttem, hogy egyáltalán nem volt túlzás az a sok-sok dicséret. Tényleg fantasztikus sorozat, mindenképp kötelező darab és ott a helye minden PS tulajdonos polcán vagy merevlemezén. ;)
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Keresés:
cron


Az eredeti stílus ©Matti munkája, módosította GTAPlace.hu
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség