Oldal: 1 / 1

GTA klónok

Elküldve: 2011. 12. 10. 23:44
Szerző: Bence (Visali)
Itt beszélgethettek a Saint's Row, a Scarface, a Driver, a Godfather és a Mafia sorozatról, valamint a többi GTA-hoz hasonló játékról. :)

Re: GTA klónok

Elküldve: 2011. 12. 11. 10:47
Szerző: Cube Head
tudtok valami jó Mafia 2-ős oldalt?Ami reklámozva van, az nem jó.

Re: GTA klónok

Elküldve: 2011. 12. 11. 11:42
Szerző: NikitaDragovich
A Scarface is GTA klón! Tiszta GTA VC, sok dolog hasonló a GTA vice city-hez, Pl: Monolonak olyan ruhája van mint Lancenek, és Tony meg Monolo úgy ölik meg Franket mint Tommy és Lance Diaz-t. Nagyon nagy játék mint a GTA VC. :D :)

Re: GTA klónok

Elküldve: 2011. 12. 11. 12:27
Szerző: MateL
Elárulok egy titkot: A Scarface játék a film alapján készült, a VC pedig sokat (nagyon sokat) merített az eredeti Scarface filmből ;)

Re: GTA klónok

Elküldve: 2011. 12. 11. 12:29
Szerző: NikitaDragovich
Igen ezt én is tudom, majdnem minden a Scarfaceből való!

Re: GTA klónok

Elküldve: 2011. 12. 11. 15:35
Szerző: xMaRk
TheGTAKING írta:A Scarface is GTA klón! Tiszta GTA VC, sok dolog hasonló a GTA vice city-hez, Pl: Monolonak olyan ruhája van mint Lancenek, és Tony meg Monolo úgy ölik meg Franket mint Tommy és Lance Diaz-t. Nagyon nagy játék mint a GTA VC. :D :)
Nem tudom te mivel játszottál, de a Scarface játékba Tony és Manny nem ölhetik meg Franket, mivel már Frank halott és Manolo is (nem Monolo).Ha meg a filmre gondoltál, az nem lehet GTA klón, mivel 1983-as...
Nem igazán értelek téged, miért kell ennyi értelmetlen hozzászólást írnod.

Én meg elnézést kérek az OFF miatt, de ezt most le kellett írnom.

Re: GTA klónok

Elküldve: 2011. 12. 11. 16:13
Szerző: NikitaDragovich
Ja tényleg lehet, hogy a filmre gondoltam, mert abban volt amikor Tony és Manolo megöli Franket. Akkor Bocs.

Re: GTA klónok

Elküldve: 2011. 12. 11. 22:51
Szerző: Toni Cipriani
TheGTAKING írta:Igen ezt én is tudom, majdnem minden a Scarfaceből való!
Túlzásokba ne essünk. A Vice City tény, hogy egy Scarface feldolgozás (ami nekem tetszik is), de rengeteg saját ötlet van benne.

Re: GTA klónok

Elküldve: 2012. 05. 25. 22:34
Szerző: CloneCommanderCody
Saint's Row 3 az nagyon állat game volt, két dolog nem tetszett csak: Egyrészt nagyon kevés volt az érdekes küldetés, és a másik is ebből következik, hogy nagyon gyorsan ki is lehetett vinni 100-ra. De legalább értelmes volt a járművek irányítása, nem úgy, mint a 2-ben. Mindenesetre nekem nagyon jó szórakozás volt.

Re: GTA klónok

Elküldve: 2012. 12. 21. 15:50
Szerző: bodom26
Ma megvettem a Sleeping Dogs című GTA klónt. Nekem elsőre nem adja. Valakinek meg van? Általánosságban milyen? Szerintem a GTA V alázni fogja nem, kicsit! Azt gondoltam az V-ig elleszek vele. Rosszul gondoltam...

Re: GTA klónok

Elküldve: 2020. 01. 06. 15:15
Szerző: Luszie
Még nyáron megvettem a Sleeping dogs-t. Néha fellépek. Nem annyira jön be, de azért szerintem ki fogom platinázni.
Értem én, hogy "kínai GTA", de szerintem túlságosan is "kínai" a játékvilág. Nekem a baloldali közlekedés a legfurcsább.. Illetve a verekedéssel és a kombózással vannak problémák, de egyébként érdekes játék.

Re: GTA klónok

Elküldve: 2020. 01. 06. 22:18
Szerző: Rockstar69
Mindig gondolkozok rajta, hogy meg kéne venni, de ez a verekedős téma nem jön be, meg a vezetés is furának tűnik.

Re: GTA klónok

Elküldve: 2020. 01. 07. 14:44
Szerző: dani.szentgali
A Sleeping Dogs-ról én eléggé bőven tudok mesélni, ha valakit érdekel. Egyik haverom anno nagy harcművész rajongó volt, emlékszem miatta töltöttem le anno az ingyenes demót Xboxon és toltam/toltuk is kicsit. Ő megvette, én viszont a demó alapján nem akartam megvenni, holott érdekelt a játék. Végül szerencsém lett, mert ingyenes volt Xbox Gold előfizetéssel, így szépen letöltöttem és végig is játszottam. Mindent összevetve; nagyon jó játék, nekem eléggé tetszett. A harcrendszer számomra pont az a része volt a játéknak, ami nagyon tetszett és ami miatt végig toltam a játékot. Hamar bele lehet jönni és a játék vége felé elég kemény és látványos kombókat is le lehet osztani. A járművezetés... nos igen. Nem fogom megvédeni ebben a tekintetben a játékot, mert a járművezetés konkrétan borzalmas. Nagyon nehéz hozzászokni, főleg a hozzánk hasonló tőzsgyökeres GTA-soknak. Borzalmasan arcade-es, ahogy a lövöldözés is. Igazából maga az érdekes, fordulatos, beépülős rendőr/gengszter sztori és az izgalmas, nyílt világú játékokban egyedinek számító keleti-kínai setting az, ami miatt érdemes végig tolni. Na meg persze az összes GTA-t és egyéb hasonszőrű játékot látványban és élményben magasan túlszárnyaló közelharci rendszer, ami nekem a kedvencem a mai napig. Ha a harcrendszert megtanulod és a szar járművezetést meg hasonlóan silány minőségű lövöldözést nagy nehezen elengedi az ember, akkor a kiváló és egész hosszú sztori, a megannyi lehetőség (külön matracokat lehet venni a lakásba, vagy akár kakasviadalokon is lehet fogadni pénzért, meg számtalan feketében rendezett harci tornán lehet részt venni) és a korábban még nem említett, de szintén zseniális parkour rendszer egy nagyszerű játékot fog adni annak, aki a nyilvánvaló nagyobb hibáin képes túllépni.

Re: GTA klónok

Elküldve: 2020. 01. 09. 08:17
Szerző: Luszie
Nem vagyok az a nagy "pofozkodós". :) de majd egyszer kijátszom. A térkép egyébként eléggé pici.

Re: GTA klónok

Elküldve: 2020. 01. 09. 12:04
Szerző: dani.szentgali
Hát valóban nem egy túlméretezett valami. :D Nem kell tőle nyilván GTA méreteket várni. Mondjuk elég hangulatos szerintem. Bár az tény, hogy ha nem vagy a nagy verekedések híve, akkor nem ez lesz a te játékod. Mondjuk a sztori közepe/vége felé már sokkal inkább a lövöldözést erőlteti ránk a rendszer a bunyó helyett. Mondjuk az azért sokat elmond a játékról, hogy a legtöbb egyéb open World GTA klónnal ellentétben itt álandó jelleggel nem lehet magaddal fegyvert hordani, sem közelharci, sem lőfegyvert, mindegyiket csak ideiglenesen lehet felvenni a pályáról, ez is mutatja, hogy itt inkább a közelharc van a középpontban. Szóval, ha az annyira nem jön be, akkor valóban nincs sok értelme tolni addig, amíg meg nem jön a kedved hozzá. :D