Az oldalon TILOS kiszivárgott Grand Theft Auto V információkat, képeket és videoanyagokat megosztani, közzétenni, vagy leírni! Kérünk titeket, tiszteljétek meg ezzel a Rockstar Games sokéves munkáját, és ne rontsátok el mások játékélményét!
  • 2015. 10. 12. 21:58
Avatar
Gonzales
Törzstag
Ahaaaaaaaa.... És mély idióta topikom került törlésre? :D
Be brave, follow dreams, say fuck you to everybody and fight for what you believe in.
  • 2015. 10. 13. 12:42
Avatar
Arminho
Brother-brother
Nem feltétlen egy általad nyitott témát töröltek. Gondolom.
  • 2015. 10. 13. 13:32
Avatar
Rockstar69
Főzelékes Feri
Gonzales írta:
Ahaaaaaaaa.... És mély idióta topikom került törlésre? :D

Ja, meg akkor is, ha valaki töröl egy hsz-t.
Gyenge napok vannak...
  • 2015. 12. 25. 22:20
Avatar
Arminho
Brother-brother
Ugye tervben van az oldal újítása, fejlesztése. Szeretnék adni az adminoknak egy ötletet a fórum bővítésére.

Az új dolog egy egész fórumszál lenne. A funkciója nagyon egyszerű. Ha valaki keres magának csapattagokat egy heist-hez, segítséget egy Snapmatic képhez/R* Editor kilphez vagy csak egy Online partit szeretne szervezni, az itt nyithatna egy topikot, és ott lehetne jelentkezni, időpontot egyeztetni, stb.
A következőféleképpen nézhetne ki egy topik nyitása: az illető rányom a fórumszálon belül az "új téma" gombra. Itt kiválasztja, hogy mihez keres segítséget (a fenti lehetőségek + egy "egyéb" kategória), illetve melyik GTA-ban. Ezután elnevezi a topikot, valamint leírja részletesen, mit szeretne. És ezután tudnak rá jelentkezni. Ha meg már nem aktuális a téma, vagy megvan a jelentkező, akkor a téma nyitója le tudná azt zárni vagy törölni.

Tudom, hogy nincsen rá nagy igény, mivel a legtöbb embernek nincs annyi ideje (meg kedve), hogy valami olyanba belefogjon, amihez nagyobb szervezés is szükséges, de talán annyi előny származhatna ebből a lehetőségből mindenkinek, hogy a játszókollégákat kereső emberek könnyebben találnak segítséget, valamint a társalgó témák megszabadulnak az ilyesfajta hozzászólásoktól. Mindemellett, ha ezt a lehetőséget több helyen is megosztanánk, talán még újabb fórumozókat/GTA gamereket csalogathatunk az oldalra.

Az ötletre várok valamilyen reakciót, véleményt mind az adminoktól, mind a felhasználóktól. Ha hülyeséget írtam, ami meglehet, elnézést. :)
  • 2015. 12. 25. 22:53
Avatar
The Cleansing Fire
Törzstag
Szerintem indítsatok egy TS szervert is :D
Guess who's back!


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Keresés:


Az eredeti stílus ©Matti munkája, módosította GTAPlace.hu
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség