Az oldalon TILOS kiszivárgott Grand Theft Auto V információkat, képeket és videoanyagokat megosztani, közzétenni, vagy leírni! Kérünk titeket, tiszteljétek meg ezzel a Rockstar Games sokéves munkáját, és ne rontsátok el mások játékélményét!
 • 2013. 12. 30. 20:22
Avatar
Shotgun
Szakértő
Mivel az utóbbi időben eléggé elharapózott a rendetlenség a bemutatóteremben, ezért egy kisebb szabályzatot szeretnék bevezetni, aminek segítségével átláthatóbb lesz a részleg.

Természetesen a szabályok sokadszorra történő be nem tartása szankciókat vonhat maga után, így tényleg érdemes figyelemben tartani az itt leírtakat.


  1. Téma nyitása előtt mindenképpen győződj meg róla, hogy a módosítás, amit be akarsz mutatni a többieknek, nem szerepel a fórum ezen részlegében. Ha igen, és friss információkkal rendelkezel az adott dologról, akkor a már meglévő topikon belül értesítheted a többi felhasználót, hozzászólás formájában.

  2. Bemutatásnál lehetőleg egy rövid leírást, néhány képet, az eredeti készítő nevét, és saját belátásod szerint olyan dolgokat -- esetleg telepítési útmutató -- adj hozzá a témához, amik közérthetőek és segíthetnek a többi felhasználónak abban, hogy megértsék, miről is van szó.

  3. Bevezetésre kerültek a GTAForums.com-on is ismert TAG-ek, melyeket a topikok neve elé illik beilleszteni, szögletes zárójelek közé.

  Játékonként az alcímekkel (VC,SA,VCS,LCS,CTW,ADV), vagy a számokkal (GTA1,GTA2,III,IV,V) variálhattok, illetve ezek után egy "|" jel használatával elválasztható a mod státusza, azaz hogy "MEGJ", mint megjelent, vagy "FEJL", mint fejlesztés alatt áll.

  Például ha egy már MEGJelent San Andreas módosítást mutatsz be, akkor azt úgy jelölöd a téma címében, hogy "[SA|MEGJ]Módosítás neve".


A fent leírt szabályokon kívül egyértelműen az egész fórumra kiterjedő szabályzat pontjai ugyancsak érvényesek, megszegésükért büntetés jár.

Ez a rendszer csak addig áll fenn, míg oldalunk nem rendelkezik önálló letöltési adatbázissal.


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Keresés:
cron


Az eredeti stílus ©Matti munkája, módosította GTAPlace.hu
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség