Tommy,CJ és Niko kalandjai

Kitalált GTA sztorik.
Avatar
Stan98
Díler
Hozzászólások: 908
Csatlakozott: 2012. 10. 29. 20:20

Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: Stan98 » 2012. 11. 26. 20:02

Egy elég érdekes GTA történet lesz,remélem majd tetszik nektek is :)

Kép

Tommy,CJ & Niko kalandjai: 1.rész: Tommy,CJ és Niko
By: Stan98

Vice city egyik sikátorában:
Niko: -ÖÖÖ hahó......van itt valaki??
CJ:- Helló Niko! Mizu tesó?
Niko: -Semmi érdekes....Tommy azt mondta itt találkozzunk vele valami fontos ügy miatt,de nem találom sehol
CJ:- Én se :insecure:

*Hirtelen egy Taxival ront be Tommy a sikátorba*
Tommy: -Gyertek fiúk! Nincs sok időnk!
Niko: - De minek hívtál ide minekt?
Tommy: -Útközben elmondom,de most szálljatok,mert sietni kell!
*a Taxiban*

CJ: -Na mi van ember? Bökd ki!
Tommy: -Az van srácok,hogy egy régi barátunkkal,Phil Cassidyvel felrobbantottuk a Haiti-s fickók gettóját,és most az FBI és a Haiti-sek üldöznek minket!
Niko: -És hol hagytad Philt? :insecure:
Tommy: -Ő egy Hunterrel repül felettünk és az ellenséget figyeli!
Niko: -Ó értem! És mi most miért is vagyunk itt CJ-vel?
Tommy: -A segítségetek kell nekünk! Egyre több emberem halt meg a Haiti-sek miatt szóval ezt meg kell akadályozni!
CJ: -Na várj öregem! Miért robbantottátok fel a gettót?
Tommy: -Most mondtam el! -.- Az embereimet gyilkolásszák ezek a majmok minden ok nélkül! Ezt nem hagyhattam annyiban és szétcsesztük azt a putrit! De ők sem hagyják ennyiben a dolgot,szóval kell a segítségetek!
CJ: -Rendben! Számíthatsz ránk!
Tommy: -Kössz! Most pedig el kell húznunk Vice Cityből!
Niko: -És hova?
Tommy: Los Santosba!
Niko: -És miért pont oda? Hiszen ott nincs semmi ismerősünk...
Tommy: -Ó dehogynem! Micheal-nek hívják! Gazdag csávó és jól ismerem! Nála egy ideig biztonságban leszünk!

*Az út közepén felrobbant egy autó*

Tommy:- Mi a....?!!!!!!
CJ & Niko: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
*Tommy nagy nehezen kikerülte a felrobbant járművet*

Tommy: -Pfú ezt megúsztuk!
CJ: -Vajon mitől robbant fel?
Tommy: -Nem tudom! Telón megkérdezem Philtől,hogy látott e valamit!
-CJ: Oké!
Tommy: -Hé Phil! Nem láttál semmi furát?
Phil: -Dehogynem! Egy Haiti-s egy rakétavetővel lőtte ki a kocsit! Épp hogy megúsztátok! Amúgy a faszit szétlőttem,szóval már nincs semmi gáz!
Tommy: Oké,kössz! Most pedig húzzunk el innen!
Niko: -Viszont bekéne menni Liberty Citybe,mert akkor tudok hozni fegyvereket meg jó sok lóvét!
CJ: -Akkor már San Andreast se hagyjuk ki! Bandatagokat is tudok hívni! :P
Tommy: -Hát ez jó hosszú kaland lesz.....



Szereplők:


Tommy: A banda alapítója. Sokszor nem tetszik neki semmi,se. Nagyon szereti a gépfegyvereket. Trevorral időnként összeveszik,de Niko mindig kibékíti őket. Legjobb barátja: Phil.
Besorolása: fegyverszakértő

Niko: Ő a banda legeszesebb tagja. Mindig próbál hidegvérű maradni,és sokszor okos gondolatokkal,illetve nagyon hatásos tervekkel áll elő. Unokatestvérét,Romant és feleségét,Malloriet nagyon szereti,így mindent megtesz a biztonságuk érdekében.
Besorolása: agytröszt

CJ: A mókamester. Mindig jókedvű és imád tréfát űzni mindenből és mindenkiből. Sokszor valakinek az agyára megy,de őt ez nem érdekli. Kedvenc fegyver a Baseball-ütő. A társai védelmében mindent elkövet. Legjobb barátja: Trevor
Besorolása: fegyverszakértő, védelmező

Phil: A banda 2.legerősebb tagja. Nem fél semmitől,imádja a nagy és nehéz fegyvereket. A bombákhoz különösen jól ért. Évek óta szoros barátságban van Tommyval,így ők ketten a legjobb haverok.
Besorolása: fegyverszakértő

Franklin: Egy átlagos néger srác. A brigád leggyengébb láncszeme,ám jól bánik a különböző fegyverekkel. Nagyon szereti a kutyákat,ám ha azok rátámadnak akkor nincs mese. A saját kutyáját még barátainál is jobban szereti ezért,ha őt valaki bántja,akkor Franklin örökre leszámol azzal aki elintézte az "ember legjobb barátját". A sztori 17.epizódjában sajnos Giorgo Forelli megöli.
Besorolása: állatbarát,fegyverszakértő

Trevor: Nem kétség hogy a legerősebb és legőrültebb tagja a bandának. Már öregedő éveit járja,ám ettől függetlenül nagyon kemény fickó. A drog és az alkohol fokozza önfejűségét és dühét. Imádja a csinos hölgyek társaságát,de komoly kapcsolatban nem volt része még. Legjobban CJ-vel jön ki,így őt tekinthetjük legjobb barátjának.
Besorolása: fegyverszakért,drogfüggő,mesterlövész

Roman: Ő Niko unokatestvére. Nagyon ért a számítógépekhez,és pisztolyokhoz. Feleségét,Malloriet nagyon szereti. Sokszor keveredik drogügyekbe,ami rosszul sül el. De ha barátai a közelben vannak,akkor nincs mitől félnie.
Besorolás: agytröszt

Claude: Ő szintén egy jelentéktelen karakternek számít a sztori során. Nem sokat beszél,így nem is sokszor szerepel a történetben. Szükség volt rá,amíg Tommy a kórházban volt,de utána már nem igazán kapott nagy figyelmet. Kínában egy kutya által meghal.
Besorolás: védelmező

Mallorie: Ő Roman felesége. Nagyon szeretik egymást férjével,és mindenben segítenek egymásnak. Mallorie a történet során megtanulja a fegyverhasználatot és fontos szerepet tölt be a harcok alatt is.
Besorolása: fegyverszakértő

Dwayne: Phil után ő volt a legkeményebb csávó. Sajnos Kínában életét veszti,egy merényletben,pedig jól értett a fegyverekhez és társai megóvásához is. Vajon még visszatér a sztori során,és kiderül,hogy túlélte a zuhanást? De lehet,hogy mégis meghalt? Ez majd kiderül.....
Besorolása: fegyverszakértő,védelmező

Sonny: Ő a legfőbb gonosz a sztoriban. A Tommyval való fegyverharc során úgy tudta mindenki,hogy meghalt,ám az orvosok megmentették az életét,és bosszút áll támadóján és szerettein. Sonny az összes nagy gonoszt összehívta,hogy leverje Tommy bandáját. A terv sikerülhetett volna,ha őt nem kapják el..... Sonny keménynek hitte magát,de elfeledkezett arról,hogy Tommy barátai nem kispályások és így hamar elintézik őt.
Besorolása: Főellenség,mesterlövész

Armando: Egy tipikus drogfüggő rosszfiú,aki a sztori során a legtovább bír ellenállni Tommyéknak. Mindent elkövet,hogy elkapja a bandát,de sosem sikerül neki. Először Vladdal köt egyességet,de a Vlad halála után mást kell keresnie. Egy kínai bandával is kikezd,ahonnan egy benga nagy férfi kimenti. Ő Mr. Krakken. Eggyütt próbálják meg elintézni Nikoékat.
Besorolása: drogfüggő,gonosztevő

Vladimir: Ő egy érdekes férfi. Árulónak is nevezhetjük. Úgy gondolja,hogy Niko tehet mindenről és képes ezért embert is ölni. Nem valami kemény fickó,ráadásul hamar elveszti az életét is.
Besorolása: fegyverszakértő,gonosztevő

Kazuki: A kínai Yakuza banda vezetője. Egy alku miatt szövetkezik Nikoékkal,aki mit sem sejtennek arról,hogy Kazuki mit kér tőlük,hiszen az alku másik felét csak akkor mondta el amikor Romant kiszabadították... Csupán 1 rész erejéig szerepel a történetben mivel Dwayne feláldozta magát,hogy Kazuki ellen megvédhesse barátait.
Besorolása: fegyverszakértő,gonosztevő

Mr. Forelli: Ő Sonny édesapja. Párszor előkerül a történet során. Semmit se tudott fia "munkájáról" amíg Niko bandája el nem mondta neki. Mr. Forelli mindenben támogatja fia ellenségeit.
Besorolása: -

Candy Suxxx: Ő Tommy barátnője. Egy pornószínész és keveset van otthon. Sajnos hamar meghal. A dologban természetesen Sonny keze van....
Besorolása: -

Dr. Bock Robert: Robert Tommy orvosa,és a banda egyik legmegbízhatóbb "mellékembere". Mindenben támogatja Tommyékat. Még az is kiderül,hogy régen a férfi katona volt,így nagyon ért a fegyverekhez. A sztori folyamán megtudjuk,hogy az F.B.I.-nak dolgozik,de ettől függetlenül nem árulja el Tommyékat.
Besorolása: fegyverszakértő,védelmező

Randy: Ez a férfi 2-ős ügynök az F.B.I.-nál. A zsaruk beépítették Vladimir bandájába informatikusként,hogy később majd elintézzék őket,azonban Vladot más ölte,meg nem a rendőrség.....Randy nagyon ért a számítógépes és egyéb elektronikai cuccokhoz,így előle nincs menekvés,ha előszedi a laptopját.
Besorolása: agytröszt,álcamester

Mitch Baker: Tommy régi barátja. Egy kocsmában éli az életét,Vice cityben. Sokáig a banda tagja lesz. Nagyon utálja a Haitis és kubai bandákat,hiszen egész Vice cityt romokba döntötték. Mindent elkövet az elintézésük érdekében. A 18.részben megfullad a tengerben.
Besorolása: motorszakértő,fegyverszakértő,védelmező

Michael: Egyértelműen a történet legfontosabb szereplője. 14 részen keresztül keresték őt a banda többi tagjai,és végül ott találták meg,ahonnan indultak,Vice cityben. Michael utálja családját,de a halálukat sosem akarta. A kubaiak kivégezték őket,és Michael bosszút forral. A 14.epizódtól a sorozat végéig a banda tagja lesz,és nagyon fontos szerepe lesz a világ megóvásában.
Besorolása: agytröszt,mesterlövész,álcamester

Mercedes Cortez: A banda 2. lánytagja. Nikoval megismerkedik a börtönben és megtanulja a kés-fegyvercsoportba tartozó "játékszerek" használatát. Ő lesz Tommy új szeretője. Nagyon rajong a kutyákért.
Besorolása: állatbarát,fegyverszakértő

Mr. Krakken: Talán az összes gonosztevő közül (Sonny után) a legnagyobb hatalommal és erővel rendelkezik. Senki se ismeri,de ő mindenkit ismer. Tudja a banda gyengepontjait,rejtekhelyeit stb. Szövetségre lép Armando Mendezzel és együtt próbálnak leszámolni Tommy bandájával.
Besorolása: Főgonosz,izomagy,mesterlövész,agytröszt

Victor Vance: A csapat 3. néger tagja. Régóta barátja Romannak és Mallorie-nak így bármikor,és bármiben segít nekik. Kíválóan bánik minden fegyverrel.
Besorolása: fegyverszakértő

Matt Kenward: Egy régen a katonaságban szolgáló fiatal gonosztevő. Nem valami kemény fickó,Trevor simán lealázta. Viszont jól bánik a fegyverekkel és érti az állatok nyelvét. Az Alaszkai farkasa ellen csak Trevornak volt esélye. Új házikedvencet kell beszereznie,különben neki végleg annyi.
Besorolása: fegyverszakértő,gonosztevő,állatbarát

Jack Anderson: Dr.Bock Robert barátja,aki szintén az F.B.I.-nál tevékenykedik. Nem sok dolog derül ki róla a sztoriban.
Besorolása: -

Johnny: Klebitz: Niko régi motoros barátja,aki a The Lost banda tagja. Nem az a félénk típus,inkább Trevorra hasonlít leginkább a személyisége. Jó baráta Mitch Bakernek,sajnálja,hogy elveszített egy régi barátot (mivel Mitch meghalt a tengerbefulladva). Nagyon ért a motorokhoz és a verekedéshez is.
Besorolása: motorszakértő

Rodrigo Burner: Mr.Krakken alattvalója és a Chicago-i Maffiavezér. Dr. Bock Robert főellensége. Egy igen kövér fickóról beszélünk,ha nevét említjük. Dúsgazdagsága messzeföldön híres.
Besorolása: gonosztevő

Big smoke:
A hozzászólást 10 alkalommal szerkesztették, utoljára Stan98 2013. 04. 23. 17:29-kor.

Avatar
Davekoma
Epsilonista
Hozzászólások: 1442
Csatlakozott: 2012. 11. 19. 15:33

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: Davekoma » 2012. 11. 26. 20:10

Szerintem jó, engem nagyon érdekel a folytatás.:)

Avatar
NikitaDragovich
Őrszem
Hozzászólások: 2311
Csatlakozott: 2011. 12. 07. 20:10
Tartózkodási hely: Bogyiszló, Tolna megye, Magyarország
Kapcsolat:

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: NikitaDragovich » 2012. 11. 26. 20:13

Hát nem tudom, egy kicsit fúra, hogy a GTA III Érás szereplők a GTA IV Érás szereplővel (Nikóval) találkoznak. Mindenesetre várom a folytatást, kíváncsi leszek rá ;).
„Az élet bonyolult. Embereket öltem. Embereket csempésztem. Embereket adtam el. Talán itt a dolgok másképp alakulnak majd.” -Niko Bellic

Avatar
Davekoma
Epsilonista
Hozzászólások: 1442
Csatlakozott: 2012. 11. 19. 15:33

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: Davekoma » 2012. 11. 26. 20:15

TheGTAKING írta:Hát nem tudom, egy kicsit fúra, hogy a GTA III Érás szereplők a GTA IV Érás szereplővel (Nikóval) találkoznak. Mindenesetre várom a folytatást, kíváncsi leszek rá ;).
Meg a GTA V Érás(Michael).

Avatar
Stan98
Díler
Hozzászólások: 908
Csatlakozott: 2012. 10. 29. 20:20

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: Stan98 » 2012. 11. 26. 20:18

Köszönöm :) amúgy az elején le is írtam hogy elsőre biztos fura lesz,de szerintem pont ettől lesz jó sztorija :) az új rész szerintem pénteken lesz várható! Már csak azon gondolkodom,hogy írjak e hozzá küldiket vagy sem...szerintetek??

Avatar
Davekoma
Epsilonista
Hozzászólások: 1442
Csatlakozott: 2012. 11. 19. 15:33

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: Davekoma » 2012. 11. 26. 20:28

Stan98 írta:Köszönöm :) amúgy az elején le is írtam hogy elsőre biztos fura lesz,de szerintem pont ettől lesz jó sztorija :) az új rész szerintem pénteken lesz várható! Már csak azon gondolkodom,hogy írjak e hozzá küldiket vagy sem...szerintetek??
Először folytasd ezt, és ha úgy gondolod írj küldiket, szerintem Los Santostól írj küldiket.

Avatar
Tigrito
Sprunk-függő
Hozzászólások: 391
Csatlakozott: 2012. 08. 08. 17:36
Tartózkodási hely: KKHalas

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: Tigrito » 2012. 11. 26. 20:31

Nem sértésnek szánom, de
1. Los Santos San Andreasban van.
2. Hogy nincs CJ-nek ismerőse Los Santosban?
De amúgy jó, folytasd csak, nekem tetszik ;)
"Braaaaaaaaaaaaaaaaaaawr!" - Chewbacca

Avatar
Lackoka
Sprunk-függő
Hozzászólások: 360
Csatlakozott: 2012. 05. 15. 12:11
Tartózkodási hely: Ukrajna,Dercen

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: Lackoka » 2012. 11. 26. 20:42

:) Elképesztő sztori
Meséltem már neked Trevorról?

bodom26

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: bodom26 » 2012. 11. 26. 21:43

Igen a csapatösszeállítás egy kicsit erős. Olyan mintha C. Ronaldo, L. Messi, és Kaka lenne egy csapatban, ráadásul a pályán is egyszerre kéne focizniuk. Külön külön is nagy egyéniségek nemhogy együtt. De a történet okés. :)

Avatar
dani.szentgali
Régi motoros
Hozzászólások: 3681
Csatlakozott: 2012. 05. 17. 11:47
Tartózkodási hely: Hungary
Kapcsolat:

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2012. 11. 27. 13:56

Én csak annyit fűznék hozzá,hogy nagyon jó,nekem nagyon bejön,annyi a véleményem még,hogy szerintem tök jó,hogy egy érába raktad ebben a sztoriban a szereplőket,szerintem nagyon jó ez így :) .Bár én egy ilyen történetet úgy kezdtem volna,hogy először külön-külön a három karakterrel,mert ugye ők a játékban sem ismerték egymást sohasem,még az egy érába tartozó CJ meg Tommy sem hallott egymásról,nemhogy a külön érába tartozó Niko,és aztán egy nagyobb bűntény alkalmával megismernék egymást,és onnan kezdődne ez,amit te fent leírtál.De amúgy nagyon jó,csak így tovább. ;)
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan

Avatar
Luszie
Valedictorian
Hozzászólások: 3036
Csatlakozott: 2012. 06. 24. 16:55

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2012. 11. 27. 14:25

TheGTAKING írta:Hát nem tudom, egy kicsit fúra, hogy a GTA III Érás szereplők a GTA IV Érás szereplővel (Nikóval) találkoznak. Mindenesetre várom a folytatást, kíváncsi leszek rá ;).
Miért lenne fura? Ez egy fiktív történet.. itt nincsenek érák... :)
"Whatever." (Ryder)

Avatar
NikitaDragovich
Őrszem
Hozzászólások: 2311
Csatlakozott: 2011. 12. 07. 20:10
Tartózkodási hely: Bogyiszló, Tolna megye, Magyarország
Kapcsolat:

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: NikitaDragovich » 2012. 11. 27. 14:51

Luszia: Végül is ja :D.

Amúgy nekem tetszik a történeted, folytasd! ;)
„Az élet bonyolult. Embereket öltem. Embereket csempésztem. Embereket adtam el. Talán itt a dolgok másképp alakulnak majd.” -Niko Bellic

Avatar
Stan98
Díler
Hozzászólások: 908
Csatlakozott: 2012. 10. 29. 20:20

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: Stan98 » 2012. 11. 27. 18:25

Köszi mindenkinek :)

Avatar
sudani
Rosenberg-szindrómás
Hozzászólások: 7
Csatlakozott: 2012. 09. 23. 14:30

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: sudani » 2012. 11. 27. 18:37

Bocs hogy belekötök.
Maga a történet nagyon tetszik folytasd csak,viszont a történet megfogalmazása kicsit furcsa volt a számomra.
Ha elfogadod a segítségemet kicsit vegyél ihletet a történetekből,írj piszkozatot,ne úgy hogy pl:piros fény volt a fején és agyonlőtte a csávó.
Írd körül ,lehet hogy nehéz de gondolkodj úgy mint egy író,fogalmazd úgí mint egy író.nyugodtan segítek a történetben,ha akarod.

Avatar
Luszie
Valedictorian
Hozzászólások: 3036
Csatlakozott: 2012. 06. 24. 16:55

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2012. 11. 27. 19:08

Nos én is végigolvastam.

Hát, végülis az alapötlet nem rossz, hogy a CJ-t, Michaelt, stb... egy story-ba, csak a történet számomra kicsit értelmetlen néhány pontnál (pl: ok nélkül gyilkolásznak a haiti-sok. Ok nélkül még ők sem ölnének :D Valami okot azért ki kellett volna találni. Na mindegy tudnék még mibe belekötni, de egyébként egész jó. *zárójel bezárva*)
Az még kissé kitűnik, hogy nincs olyan jó kifejezőkészséged. Ne vedd sértésnek, a hibákból tud tanulni az ember. :)

Kíváncsian várom a folytatást.
"Whatever." (Ryder)

Válasz küldése