Under Control

Kitalált GTA sztorik.
Avatar
Tigrito
Sprunk-függő
Hozzászólások: 391
Csatlakozott: 2012. 08. 08. 17:36
Tartózkodási hely: KKHalas

Re: GTA Under control

Hozzászólás Szerző: Tigrito » 2013. 02. 14. 17:22

Akkor elég véres lesz. XD
"Braaaaaaaaaaaaaaaaaaawr!" - Chewbacca

Hessa
The Lost tag
Hozzászólások: 690
Csatlakozott: 2012. 06. 15. 11:53

Re: GTA Under control

Hozzászólás Szerző: Hessa » 2013. 02. 14. 17:24

Mintha az baj lenne... :P XD

Avatar
Tigrito
Sprunk-függő
Hozzászólások: 391
Csatlakozott: 2012. 08. 08. 17:36
Tartózkodási hely: KKHalas

Re: GTA Under control

Hozzászólás Szerző: Tigrito » 2013. 02. 14. 17:24

Nekem ugyan nem. XD
"Braaaaaaaaaaaaaaaaaaawr!" - Chewbacca

Avatar
Stan98
Díler
Hozzászólások: 908
Csatlakozott: 2012. 10. 29. 20:20

Re: GTA Under control

Hozzászólás Szerző: Stan98 » 2013. 02. 15. 14:58

Hát úgy látszik csak nem akarjátok kiadni a legújabb részt :( Remélem ma már olvasható lesz...

Avatar
NikitaDragovich
Őrszem
Hozzászólások: 2311
Csatlakozott: 2011. 12. 07. 20:10
Tartózkodási hely: Bogyiszló, Tolna megye, Magyarország
Kapcsolat:

Re: GTA Under control

Hozzászólás Szerző: NikitaDragovich » 2013. 02. 15. 16:50

Helló mindenkinek! Ne haragudjatok a tegnapi miatt, nem nagyon volt kedvem kirakni a részt, mert nagyon fáradt voltam :(, na de most már ki tudom rakni, köszönöm Hessának a segítséget :).

1. Kiegészítő fejezet: Battle of Los Santos DLC

Mikor Peter felriadt az álmából, Henry azonnal befutott a szobájába.
- Jesszus, ember mit ordibálsz? Kitört a harmadik világháború?! – kérdezte idegesen Henry
- A falra festetted az ördögöt – Peter meglepődött.
- Mi? Ez komoly? Tényleg kitört a világháború? – csodálkozott Henry
- Ja, dehogy, csak valami hülyeséget álmodtam.
- Jó, rendben. Amúgy gyere a konyhába, mert Trevor beszélni szeretne velünk.
- Rendben, adj 5 percet és jövök, egyébként Henry ne haragudj rám a tegnapi miatt, goromba voltam – Peter a keresztfia vállára tette a kezét.
- Semmi baj, én kérek elnézést, nem kellett volna úgy viselkednem veled, megígérem, ha eljön az ideje, elmondok mindent a családomról, oké?
- Oké, akkor mindjárt jövők.

Mielőtt Peter kiment volna a konyhába, elindult a fürdőbe, ahol megpróbálta átgondolni mindazt, amit az apja mondott neki álmában, azonban nem igen sokra jutott vele, így megindult lefelé. Mikor leért, Trevor köszöntötte a barátait, a prostikat pedig elküldték.

- Barátaim! Tegnap nagyon jó éjszakánk volt, talán most k*rtam a legjobban, és szerintem erre örökké fogok emlékezni, na de térjünk a tárgyra. Szóval, nekem távoznom kell, mert az egyik emberemet megölték Budapesten, a másikat pedig elkapta az FIB, és éppen most hallgatják ki, de mielőtt távoznék, el kell nektek mondanom, hogy ilyen jó barátokkal még sosem találkoztam, úgyhogy köszönöm nektek ezt a kicsi kalandot, amit átéltünk a napokban. – elmosolyodott Trevor
- Akkor folytatom, tegnap a kémeim figyelték Monk valamint Costo tevékenységeit, érdekes módon Costo meghalt! Monk megölte őt mérgében.
- Costo? Ez nem az a Costo, aki megölte az anyámat? – kérdezősködött Henry
- Igen, ő az – válaszolt Peter.
- Na, de akkor folytatom. Monk felfogadott egy új embert, Ray McGregort, igen tudom, hogy ki az, már mondtátok. Ray új terveket dolgozott ki neki, mégpedig három ügyfélt fogadott fel, név szerint: Duncan Stormot, Mercedes és James Westet. Duncan egy 22 éves férfi, Los Santosban született, de a szülésbe édesanyja meghalt. Apja egy alkoholista volt. 8 éves korában, az apja belehalt az ivásba. Az utcán nőtt fel sok hasonló helyzetű gyerek közt. Leginkább a négerek társaságát kereste, de a fehérekkel is barátkozott. A graffiti-spray segítségével megalkottak egy logót a bandának, ami a gyerekek 12 éves kora óta van érvényben. A bandájának a neve Stormy Parrots, piros, citromsárga színű valamint egy papagáj van a logón. A csapata először nem követett el semmi rosszat, de később bűnözök lettek, mivel egy új banda tűnt fel a környéken: a Los Riots, akik fajgyűlölők. A két banda gyerekekből tevődött össze, de az idő múlásával már felnőttek. 16 évesek voltak a Stormy Parrots tagjai, amikor először háborúztak a Los Riots-al. Ekkor mindkét banda rendőrségi ügybe keveredett, és végül kibékültek egymással. Így meglóghattak a zsaruktól és elhagyták Los Santost. Külföldön nem tudni mi történt Duncan-el, de 5 év múlva (tehát 21 évesen) visszatért Los Santosba, és az egész várost ki akarja nyírni.
- Ez elég megható, és ha jól tudok Mercedes és James testvérek, igaz? – közbeszólt George
- Igaz, egyébként Duncan a Los Santosi ügyfél, Mercedes a San Fierrói, a bátya pedig a Chicagói, de ha ennyire érdekel benneteket, akkor az ő múltjukat is elmondom.
- Mond csak nyugodtan, kíváncsiak vagyunk – vidámodott meg John.
- Mercedes egy 20 éves, elkényeztetett nő, már kiskora óta, szülei elkényeztették, ezért nagyképű volt szüleivel szemben. Próbálta őket kihasználni, és ez sokszor sikerült neki. 18 évesen, ott hagyta őket, és a barátnőivel lógott. Egy buliban rossz társaságba keveredett, és drogfüggő lett. Egy San Fierrói illegálisan működő szervezet titkára lett 19 éves korában. A szervezet szereti kihasználni az ügyfeleket, és a szakmában a legjobb Mercedes. Van egy testvére, James, aki egy Chicagói cég igazgatója.
- Ejha, biztos, hogy jó nő lehet – felnevetett Benedict.
- Azám, de akkor most tényleg tovább mondom, mert mindig közbeszóltok. Nos, James egy p*csarc, ő a West család első gyermeke. Apja szigorúan bánt vele, megkövetelte tőle a tanulást rendesen. Anyja viszont inkább próbált mindent megadni neki. Amikor testvére, Mercedes megszületett, elpattant az agya és lelépett (10 évesen), és egy haverjához költözött Chicagóba. Ketten felépítettek egy céget, amit minden ember csodál (persze senki sem tudja, hogy mire megy ki a játék a cégnél... James és a haverja mindenkitől elszedi a vagyont, de erre a vásárlók azért nem figyelnek fel, mert a cég raktárába vezetnek minden ügyfelet és ott olyan technikával mossák ki az emberek agyát, amit el sem tudnánk képzelni. James barátja egy idő után megunta a cég vezetését és ott hagyta a haverját. James ettől annyira begurult, hogy kinyírta barátja családját és egyre mocskosabb dolgokkal tette tönkre az embereket. Testére különösen odafigyel, és naponta gyúr 1-2 órát. Az állatokat nagyon utálja, ezért szokott akár az utcán is kibelezni macskákat, madarakat, kutyákat.
- Ez elég morbid. – Henry elszomorodott
- Igen, sajnos a fickó elég bolond, és akkor talán ennyi lenne, nekem mennem kell, kurv* sok dolgom van, és vár engem a Mami. – kacagott Trevor
- Ki az a Mami? – Henry a válaszra várt
- San Andreas állam legnagyobb drogdílerre, és Rodrigo Burner anyja, de őt csak Maminak becézik, és nagyon jó az ágyban, valamint ő árusítja a SPANK-t, amit valahogy feloldosított, így a különleges gyógyszer 70%-al hatékonyabb, úgy be tudsz tőle pörögni, hogy azt se tudod, hogy fia vagy e, vagy lány.
- Hány éves a nyanya? – kíváncsiskodott Benedict
- 83 körül van – válaszolt Trevor.
- Uhh, kell nekem, biztos, hogy jó lehet vele… – John közbeszólt
- Te ilyen perverz vagy? – nevetve kérdezte Benedicttől
- Hát, ha jól néz ki a csaj, akkor simán megy a dolog – nevetgélt Benedict
- Srácok, erre most nincs időm, még valakit be kell mutatnom, a csaj nagyon tűzess, Niko Bellic barátnője, sajnos az előző férje meghalt, de nagyon ért a gyilkoláshoz, Phoneix gyere be! – Phoneix belépett az ajtón.
- Sziasztok – köszönt nekik Phoneix.
- Phoneix, milyen rég láttalak, hogy vagy? – Henry meglepetten kérdezte a régi ismerősét.
- Aszta rohadt, de jól nézel ki – Benedict Phoenix felé lépett, hirtelen, mire a lány reflexből mozdult. Akkorát bevágott a férfinak, hogy annak betört az orra és nekiesett a kanapénak. Durván vérzett, de felkelt és ezúttal tényleg támadott.
- Te szajha, ezért megfizetsz – Benedict próbálta megütni őt, azonban kikerült az ütést és tökön rúgta.
- Arggh!!!!!! Megöllek, hallod megöllek! – a férfi elővett egy kést és megtámadta Phoneixet. Phoneix természetesen védekezett, és egy észrevétlen mozdulattal kivette a kezéből a kést, amivel gyomron szúrta az ürgét. Láthatóan nem érezte fenyegetésnek, mert olyan helyre szúrt, ahol még túlélhette.
- Szent jó ég! Benedict! Neeee, megölted a barátomat, hívjátok a mentőt! – sikított Peter
George elővette a telefonját, és tárcsázta a mentőket, akik elvitték Benedictet a kórházba, Peter a barátjával tartott.

Mikor elvitték őket, Henry beszélgetett Phoneix-el, aki nagyon örült, hogy újra láthatta a régi barátját. Trevornak pedig tényleg kellett mennie, így hát adott nekik egy papírt, amin rajta voltak az összes ügyfélnek az adataik és a tartózkodási helyeik. Trevor távozott, így hát John, George, Henry és Phoneix maradtak a házban, akik jobban átnézték az iratokat, és elindultak Los Santos felé, ahol megpróbálták elkapni Duncant.

A Frederick hídnál, megállították őket a rendőrök gyorshajtás miatt, miközben a bírságot kérte a rendőr, Phoneix kiszállt az autóból és pofán csapta a biztos urat egy bokszerrel, mikor ezt meglátta a társa, azonnal fegyvert szegeztek a lányra, Phoneix nem ijedt meg, elővette a pisztolyát és fejbe lőtte a támadókat. Az esemény után, továbbindultak és pár perc múlva, elérték a gyönyörű színekben pompázó Los Santost. Phoneixnek ismerős gondolatok jutottak eszébe, a volt férjére, Credóra gondolt és a fájdalomra mikor elveszítette őt. A csapat egy East Beach-i étteremben szálltak meg, ahol egy kis ideig ebédeltek. Phoneixnek nem volt kedve enni, ezért csak egy kávét kért, Henry, John és George pedig kérték a szokásos sültekből álló menüt. Az ebédelés közben, Henry felfigyelt egy Los Riots-i és egy Stormy Parrots-i bandából álló csapatokra, akik éppen egyezkedni próbáltak. Henry szólt a társainak, akikkel együtt óvatosan elbújtak egy bokorban, ahol kihallgatták a beszélgetést.

- Trent figyelj, Duncan visszatért Los Santosba és éppen a ti vezetőtökkel, Freddy Stichhel próbál szövetkezni – mondja a Stormy Parotts egyik tagja.
- Igen, tudok róla. De szerintem Duncannek hátsó szándékai is vannak, biztos vagyok benne, hogy nem békülni akar, hanem bosszút akar állni – gyanakodott Trent.
- De fiúk, és ha tényleg békülni akar? – kérdezte az egyik Los Riots.
- Nem, száz százalék, hogy meg akar minket ölni az öt-hat évvel ezelőtti történtek miatt, de hát nem kiabálom el a dolgot, remélem nem lesz igazam, én megyek, képviselem Freddyt.
- Ja, mi pedig Duncant.

- Kövessük őket! – halkan megszólalt John

John és a többiek, beszálltak az autóba és követni kezdték a bandákat, ők egyenesen a Los Santos Forum stadionba vették az irányt. Mikor megérkeztek, Phoneix elmondta a tervét, hogy öljenek meg pár embert, akiknek felveszik a ruhájukat és így be tudnak jutni a helyszínre. A terv sikeres volt, és álcázva bejutottak a stadionba. Ők négyen találkoztak a vezetőkkel, akik felszólították őket, hogy azonnal hozzák be a drogot, Henry ekkor megkérdezte, hogy hol vannak a drogok, Freddy és Duncan pedig kinevették őt, majd válaszolták, hogy a 9-es számú szobában. Henryék elhozták a drogokat a szobából és átnyújtották Duncannek. Duncan megnézte, hogy milyen minőségű az áru, azonban gyanút fogott, ezért feloszlatta az üzletet és megtámadta Freddyéket. Henry felfedte magát, majd ő is beleavatkozott a harcba, mivel az ellenfelek túlerőben voltak, ezért George tábornok hívta a légierőt, akik azonnal körbevették a stadiont. Freddy felismerte a veszélyt; így megpróbált elmenekülni, azonban Duncan utána futott, Henryék pedig megölték az ellenfeleket. Nem sokkal ezután, megtisztították a terepet, ezáltal már könnyebb volt elkapniuk a vezetőket. A harc vége felé, Henry észrevette Duncant, miközben megpróbálta lelőni Freddyt.

- Állj! – kiáltott Henry
- Nahát, Henry Platz, John Wales, Phoneix és George tábornok, mégis mi dolguk van itt? – Duncan megkomolyodott
- Mégis hogyan merte képzelni, hogy segít Raynak és Monknak? – Henry egy kicsit komolyabb lett
- A pénz és a hatalom miatt, hogy újra enyém legyen Los Santos, és megöljem ezt a p*cs Freddyt, meg a tetves rokonait.
- Értem, viszont ezért meg kell önt ölnöm, és Mr. Stichet is.
- Felejtsd el! – Freddy bedobott egy füstgránátot, és kiugrott az ablakon, azonban Duncannek nem sikerült elmenekülni, így kénytelen volt felvenni Henryvel a harcot.

A harc közben, Duncan leütötte Henryt, Johnt és Georgeot is, így Phoneix besegített, aki pár csapással a földre terítette a gengsztert. Duncan ijedtében sértegetni kezdte Phoneixet.

- Phoneix, még megadhatod magad, és segíthetek neked megtalálni a szüleid gyilkosát.
- A szüleimet egy bomba ölte meg. De hová akarsz kilyukadni?
- Akkoriban a híred nagyon elterjedt, és csak rólad szóltak a hírek, na meg ismertem azt, aki kiadta a parancsot.
- Valóban? Csakhogy ő halott. Én magam vágtam fel ágyéktól a torkáig.
- És ha azt mondom, hogy megbízást kapott egy Rodrigo Burner nevű embertől, hogy pont ott bombázzon? Apád földjére fájt a foga.
- Hazudsz!
- Nem hazudok, kérdezd csak meg…
- Ebből elég legyen! - Szólt közbe a lány. - Kapsz még egy esélyt, hogy megölj engem, nesze itt van egy machete.
- Tényleg ezt akarod? Hát akkor kezdjünk bele.

Phoneix lehajolt az első vágáskor, és hasba rúgta a támadóját, aki egyből összerogyott.
- Csak ennyit tudsz! – kiabált vidáman Phoenix
- Te ribanc!

Duncan ugyanabba a hibába esett, mint Benedict, miközben a lány felé futott, Phoenix kiütötte a kezéből a fegyvert és egy suhintással levágta a férfi fejét, akinek a holteste belesett egy húsdarálóba.

- Hmm... Most ennék egy hamburgert.

Henryék ekkor visszanyerték az eszméletüket, és beszálltak egy helikopterbe, amivel azonnal elmenekültek.
„Az élet bonyolult. Embereket öltem. Embereket csempésztem. Embereket adtam el. Talán itt a dolgok másképp alakulnak majd.” -Niko Bellic

Hessa
The Lost tag
Hozzászólások: 690
Csatlakozott: 2012. 06. 15. 11:53

Re: GTA Under control

Hozzászólás Szerző: Hessa » 2013. 02. 15. 19:25

Nekem tetszik. :D Szétröhögtem magam a mamis részen. XD XD

Avatar
Stan98
Díler
Hozzászólások: 908
Csatlakozott: 2012. 10. 29. 20:20

Re: GTA Under control

Hozzászólás Szerző: Stan98 » 2013. 02. 15. 19:53

Ejha, biztos, hogy jó nő lehet – felnevetett Benedict

Ez a legnagyobb az egészben xDD Amúgy nagyon sok jót tudok mondani. Igazi írói megfogalmazás és külalak. A történetben a poénok nagyon faszák,a morbid jelenetek kissé túlzottak,de azért jók (itt a húsdarálós részre gondolok xd). Annak különösen örülök,hogy Duncan is bent volt a sztoriba,és megemlítetted a 2 West testvért is :D Nagyon jó lett! Plusz végre meghalt a köcsög kis Costo :D

Avatar
The Cleansing Fire
Törzstag
Hozzászólások: 2153
Csatlakozott: 2012. 07. 11. 19:25

Re: GTA Under control

Hozzászólás Szerző: The Cleansing Fire » 2013. 02. 15. 20:22

Jó, nagyon jó!
Bár még mindig baj van az olyan alakokkal, hogy pl.: "megfogalmazta Xy " (Ez helyesen fogalmazta meg XY vagy Fogalmazta Xy meg) de különben nagyon jó!
Ügyes vagy :)
Guess who's back!

Avatar
NikitaDragovich
Őrszem
Hozzászólások: 2311
Csatlakozott: 2011. 12. 07. 20:10
Tartózkodási hely: Bogyiszló, Tolna megye, Magyarország
Kapcsolat:

Re: GTA Under control

Hozzászólás Szerző: NikitaDragovich » 2013. 02. 15. 21:10

Köszönöm mindenkinek :D.

Egyébként Hessa, az Under Control folytatásában a Mami is benne lesz :D.
„Az élet bonyolult. Embereket öltem. Embereket csempésztem. Embereket adtam el. Talán itt a dolgok másképp alakulnak majd.” -Niko Bellic

Hessa
The Lost tag
Hozzászólások: 690
Csatlakozott: 2012. 06. 15. 11:53

Re: GTA Under control

Hozzászólás Szerző: Hessa » 2013. 02. 15. 21:12

Neee.... XD XD Ez kész! XD Csak ne enyelegjen nyiltan Trevorral... XD Az már sok(k) lenne... XD

bodom26

Re: GTA Under control

Hozzászólás Szerző: bodom26 » 2013. 02. 17. 20:46

TheGTAKINGDOM: Látom megint van vicces rész, gondolom ezentúl rendszert csinálsz belőle.
Ja hát így könnyű, hogy mindíg a királykategóriából választod ki a segítségedet! :D :P Csak poén. :D

Tetszik rész lett! :D

Avatar
NikitaDragovich
Őrszem
Hozzászólások: 2311
Csatlakozott: 2011. 12. 07. 20:10
Tartózkodási hely: Bogyiszló, Tolna megye, Magyarország
Kapcsolat:

Re: GTA Under control

Hozzászólás Szerző: NikitaDragovich » 2013. 02. 17. 20:56

bodom26 írta:TheGTAKINGDOM: Látom megint van vicces rész, gondolom ezentúl rendszert csinálsz belőle.
Ja hát így könnyű, hogy mindíg a királykategóriából választod ki a segítségedet! :D :P Csak poén. :D

Tetszik rész lett! :D
Kösz Bodom :D, egyébként holnap vagy holnapután lesz a folytatás :).
„Az élet bonyolult. Embereket öltem. Embereket csempésztem. Embereket adtam el. Talán itt a dolgok másképp alakulnak majd.” -Niko Bellic

Hessa
The Lost tag
Hozzászólások: 690
Csatlakozott: 2012. 06. 15. 11:53

Re: GTA Under control

Hozzászólás Szerző: Hessa » 2013. 02. 17. 22:10

Már alig várom! :D

Avatar
NikitaDragovich
Őrszem
Hozzászólások: 2311
Csatlakozott: 2011. 12. 07. 20:10
Tartózkodási hely: Bogyiszló, Tolna megye, Magyarország
Kapcsolat:

Re: GTA Under control

Hozzászólás Szerző: NikitaDragovich » 2013. 02. 22. 10:38

Helló mindenkinek! Elérkezett a következő rész, ami a leghosszabbra sikeredett, összesen 8 oldalas :D, köszönöm Hessanak a segítséget :).

2. Kiegészítő fejezet: Bonfire of San Fierro DLC

Mikor Henry és a csapata felszálltak a helikopterrel, Henry gratulált Phoneixnek a teljesítménye miatt.
- Phoneix, köszönöm, hogy megmentetted mindannyiunk életét, gratulálok a győzelmedhez, erős harcos vagy – hálálkodott Henry
- Kösz Henry – mosolyodott el Phoneix
- Egyébként, hogy van a feleségem? – kérdezte Henry
- Megnyugodhatsz, jól van, vigyáznak rá Niko emberei – válaszolta Phoneix
- Hálás vagyok, hogy gondoskodtok róla.
- Szóra sem érdemes, hiszen ő is jó barátunk.
- Amúgy, megkérnélek valamire, kérlek Peternek és a többieknek erről egy szót se szólj, nem akarom, hogy megtudják, hogy Jeniffer életben van, mert nagyon fontos a biztonsága.
- Tőlem nem fogják megtudni, bízhatsz bennem.
- És a fiamról se szólj neki.
- Igen tudom, ő halva született, sajnálom – sajnálkozott Phoneix.
- Semmi baj, nem a te hibád, valami hülye betegség okozta, bár nagyon ki voltam borulva, mikor ez történt, igaz már elég rég volt. – emlékezett vissza Henry
- 10 éve, azaz 2003-ban, igaz?
- Igen, nem sokkal a házasságom után. – szomorodott el Henry
- Figyelj. A múlt egy sötét verem, amit folyton követ minket. Nem szabad hátra tekinteni, mert elnyel a fájdalommal, ami benne rejlik. – bátorította Phoneix
- Igazad van, megpróbálom, amúgy ki ez a Freddy Stich?
- Gregory Stich unokatestvére, valamint Mike Stich unokaöccse.
- Tudnál róluk mesélni?
- Persze, Mike egy kemény üzletember, korábban rendőr volt Eddie Pulaskivel együtt, bár egy akció közepette, elkaptak egy gengsztert, akit meg akartak ölni, Mike úgy gondolta, hogy megöli a fickót, Eddie ezen kiakadt és összevesztek, ennek eredményeképpen Eddie megfogadta, hogy megöli Mikeot és a családját. 2012-ben, Mike elhagyta San Andreast, a testvére Mario, viszont ott maradt az unokaöccsével Gregoryval, kicsit később Gregory az egyik barátjával kiraboltak egy bankot, Frank Tenpenny sikeresen elkapta őket, várj nem így volt. Gregoryt kapták el, a társa elmenekült, később börtönbe zárták, két nappal ez után, megérkezett a haverja, aki kifizette az óvadékot, így kiengedték, azonban Tenpenny lenyúlta a bírságot és megpróbált elmeneküli Eddievel, mikor ezt megtudnák Gregoryék, azonnal megölték Tenpennyt a Santa Maria tengerparton, Carlos megkérte Gregoryt, hogy induljon el Las Venturasba és kérjen segítséget az egyik barátjától, Ghostól. Pár órával később, visszaértek a helyszínre, azonban Carlost holtan találták, majd kiderítették, hogy Pulaski lőtte le őt egy tápcsövessel. Hát még elég sok esemény kapcsolódik hozzájuk, de azért a legfontosabbakat elmondom. Szóval egy nappal később, egy orosz maffiavezér, Igor megölte Ghostot, Gregory nagyon ideges lett, mert sorban elvesztette a barátait, és úgy képzeld el, hogy Eddie agyonverte Gregory nagyanyját és a Sanyi bácsikáját, Mario pedig lelépett a városból, és eltemetette őket. Később Gregory elutazott Estebannal és Jasonnal Vice Citybe, ahol megtalálták Igort a Malibu Clubban, egy hosszas üldözés után, elkapták őt, Igor belehalt a sebeibe, ekkor már csak egy ellenfelük maradt vissza, akit úgy hívtak, hogy Joe.
- Ki az a Joe? – kérdezősködött Henry
- A triádoknak az egyik főnöke, akkor tovább mondom. Joe kutatása elég sokáig tartott, Estebant megölték a Triádok, Jason szerencsére nem halt meg, eközben Mario is visszatért, aki zsírleszíváson vett részt, majd egy gengszter, Jefferson segített nekik megtalálni Joet, és meg is találták a Caligula kaszinóban, ott szinte brutálisan kivégezték, viszont ezek az idióták ünneplésképpen, leitták magukat, majd részegen vezettek hazáig, egy hídnál Gregory félrenézte az utat és leugratott.
- Jesszus, és meghalt? – csodálkozott Henry
- Ekkor még nem halt meg, csak kómába esett. Aztán Freddy éppen Vice Cityben üldözte a bűnözőket, mert rendőr volt, majd Eddie parancsára, elindult Los Santosba, ahol parancsot kapott, hogy öljön meg egy Jason nevű maffiózót.
- Jasont? Gregory emberét? – meglepődött Henry
- Pontosan, ironikus mi? – nevetett fel Phoneix
- És ezután mi történt?
- Pár hónappal később, Gregory eszméletlen lett és egyre jobban rosszabbodott az állapota. Az utolsó napokban, Freddy és Mike megérkeztek, hogy láthassák őt, eközben jókat beszélgettek, Freddy pedig rájött, hogy Eddie Gregoryékat akarja megöletni, természetesen elárulta a rendőrséget és átállt hozzájuk, és az apjával, Marióval együtt megtámadták a rendőrkapitányságot, ahol kegyetlen módon végeztek Pulaskivel és a csatlósaival.
- Te jó ég, elég kémény gyilkosok lehetnek – kiáltott fel Henry
- Azok is, talán ennyi lenne. Jaj elfelejtettem, időközben Gregorynak leállít a szíve, meghalt, Freddy és Mike felkerestek egy őrült dokit, aki egy időgépen dolgozott, a gépet egy autóban rejtette el, mikor éppen próbáltak visszamenni az időbe, a dokit valami dagadt nő megölte, szerencsére ők pont visszamentek a múltba, és a baleset pedig nem történt meg, azáltal hogy kilőtték Gregorynak a lábát, így a kórházba vitték.
- Hűha, ez elég érdekes, gondolom ők sokkal keményebbek, mint Monk.
- Aha, Monk csak egy sz*ros, várj még valami eszembe jutott, a rejtélyes készítmény létrehozott egy párhuzamos dimenziót, ami megváltoztatta az egész eseményt, semmi sem történt meg lényegében, az embereik eltűntek, és az elejéről kezdődött minden, szerencsés módon, még mindig nem találtak kiutat ebből a dologból, viszont bármikor visszautazhatnak az időbe, lényegében ennyi, nagyon veszélyesek ezek a gengszterek. – mesélte Phoneix
- Kösz, hogy elmondtad, tényleg sokat tudtam meg róluk, na mindegy, szerintem a bázison beszéljük meg a teendőket. – komolyodott meg Henry
- Jó ötlet – bólintott Phoneix

Miközben indultak a bázis felé, Henrynek megcsörrent a telefonja, a hívó a keresztapja, Peter volt, aki elmesélte, hogy mi történt Benedictel.
- Helló, ki az? – kérdezte Henry
- Helló, fiam. Én vagyok az Peter – válaszolt Peter.
- Peter, hogy van Benedict? Meghalt? – kicsit szomorúan várta a választ
- Nem, hála az Istennek nem halt meg, nagyon jól van, valami furcsa orvos operálta őt, azt hiszem Rraven Widicnek hívták.
- Ennek nagyon örülök – megnyugodott Henry.
- Amúgy, mi történt Duncannal? Voltatok Los Santosban?
- Igen, éppen most megyünk a bázishoz, Duncan halott, Phoneix megölte őt.
- Ez jó hír. – kicsit jobb kedve lett Peternek
- Viszont Freddy Stich elmenekült.
- Ő kicsoda?
- Los Santos egyik bandájának a vezetője.
- Értem, amúgy mi Benedictel már a rejtekhelyen vagyunk, ott várunk titeket.
- Oké, pár perc és odaérünk, helló.
- Ki volt az? – kérdezősködött John
- Csak Peter, és elmondta, hogy Benedictel ránk várnak a búvóhelyen.
- Benedict még él? Akkor lesz kivel szórakozni – nevetett Phoneix
- Jaj, kérlek ne! Majdnem megölted. – könyörgött Henry
- Na jó, de akkor mutasson tiszteletet – mérgelődött Phoneix
- Barátaim megérkeztünk! – kiáltott George

Mikor a hőseink leszálltak, Peter átölelte a keresztfiát, Benedict pedig nagyon félt Phoneix haragjától, ezért befutott a házba.
- Benedict! Hol vagy? Gyere csak ide! – kacagva kiabált Phoneix
- Démon! Távozz tőlem! – sikoltott Benedict
- A lelkedet akarom, muhaha! – ijesztgette Phoneix
- Kérem Madame Phoneix, ne bántson, megígérem, többé nem piszkállak – letérdelt Benedict, és csókolgatta a lány cipőjét.
- Fúj! Most hagyd abba, vagy meghalsz!
- Igenis asszonyom! – Benedict felállt
- Hozz nekem kólát és békén hagylak. – kiáltott fel Phoneix
- Nekem pedig egy sört. – közbeszólt Henry
- Ja és nekem, Johnnak és Georgeonak is – parancsolgatott Peter
- Azonnal! – Benedict elfutott a konyhába

Miközben Benedict az italokat készítette, ők öten leültek egy asztalhoz, ahol megbeszélték a terveket. George elővett egy dokumentumot, ami Mercedes Westről tartalmazott információkat. Kicsit később, kiderült, hogy Mercedes szeretne vásárolni nagy mennyiségű Mami drogot (SPANK-et), Henry pedig arra gondolt, hogy üzleteljenek velük, ők beszereznek pár drogot a Mamitól, cserébe Mercedes átad egy kódot, amivel kinyithatnak egy táskát, amiben egy atombombának az irányítását lehet szabályozni. Henry azt is jól tudta, hogy ha ez az atombomba táska Monk kezébe kerül, akkor leigázhatja vele egész San Andreast, az apja pedig jól fejbe vágná, hiszen még tőle kapta.

A terv megbeszélése után, megitták az italokat, és elindultak a Mami házához, ami a Mount Chiliad hegy tetején található. Mikor megközelítették a házat, furcsa hangokat hallottak Trevortól és feltehetően a Mamitól.

- Ahhhhhhh TREVOR!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gyorsabban, Gyorsabban, ez az!!!
- Mami! Arrrrrggggggg, ez kurv* jó!
- Te szent Isten! Mégis mi a sz*r folyik itt?! – mérgelődve kérdezte Henry, mikor benyitottak a házba
- Aszta kurv*, Mami maga nagyon jól néz ki – tátott szájjal nézte őket Benedict
- Trevorom kik ezek a p*csök? Azonnal küld el őket innét, mert szeretném folytatni a kalandjainkat.
- Mámi, ők a barátaim, majd később folytatjuk a bassz*st – bemutatta őket Trevor
- Na jól van, ki vele mit akartok tőlünk? Ugyanis éppen a „kaland világban” voltunk és a „felhőkön repültünk”.
- Drogot szeretnénk, fontos lenne, és a legjobb minőségű legyen. – Henry egy kicsit megkomolyodott
- Mami drogra gondolsz? – felnevetett a nyanya
- Igen – rávágta a választ Benedict
- Hogyan hívják önt, szépfiú?
- Bbbb..en…dicctt… - dadogta Benedict
- Ohh, nem akarsz egy menetet? Egyél egy kis spagettit, ott van az asztalon.
- Mi van? Ezzel a dagadt szarral akarsz kefélni? Menj a pics*ba. – háborodott fel Trevor
- Jaj Trevor, ne legyél már féltékeny, veled is… - félbeszakította Henry
- Ebből elég legyen! Tárgyaljunk már, adja a drogot és itt sem vagyunk! – kiáltott fel Henry
- Rendben, de csak egy feltétellel. – kacagott a Mami
- Mi lenne az?
- Keféljünk és odaadom.
- Elmész a kurv* any*dba. Nem szexelek öregasszonyokkal.
- Ha nem, akkor nem. Nincs szex, nincs drog.
- A francba, rendben, de csak most az egyszer. – fintorgott Henry
- Huu, Trevor húzz az ágyból, ugyanis igazi férfival fogok „játszani”.
- Hülye szuka – grimaszolt Trevor
- Mami, ez a spagetti nagyon jó, miből készült? – dicsérte a főztjét Benedict
- Drog van benne, pár perc és érzed a hatását.
- Mi van? – Benedict köhögni kezdet, majd leesett a székről.
- Segítség meg fog fulladni, Phoneix segíts neki. – kiáltott Peter
- Én aztán nem, fulladjon meg, nem fog hiányozni. – Ekkor belépett egy kövér srác az ajtón.
- Mami, jöttem a cigiért, és le kéne forgatnunk a filmet.
- Jaj Jimmy-m, már majdnem elfelejtettem és éppen jókor jöttél, mert a legújabb segédemmel fogok szórakozni – nevetgélt a Mami
- Mi? Jimmy? Te mi a szart keresel itt? Azonnal húzz az apádhoz, mert elmollak’ neki. – fenyegette Trevor
- Mondjál el csak neki, tudja, hogy pornófilmeket forgatok. És megígértem a Maminak, hogy leforgatjuk a „Vének szexét” c. filmet.
- Retró. Hasonlítasz Benedictre – undorodott el Phoneix
- Hogy hívják önt? Hé, pattanjunk meg. – kacsintott Jimmy
- Pattanjunk... Szóval most már pattogunk is..., felejtsd el – Phoneix meglökte Jimmyt, aki teljes lendületből nekiesett a kamerának, ami ripityára tört.
- Mi a f*szom folyik itt? – kijött a hálószobából egy öregember és egy puskát tartott a kezében.
- Jaj Papi… Nem akartam… Kérlek ne haragudj – könyörgött a Mami
- SZAJHA!!!!! Idegen férfiakkal fekszel össze, menj a pokolba azzal a megnyúzott Rodrigóval együtt. – A Papi megpofozta a Mamit
- Hála Istennek, legalább nem kell vele szexelnem – Henry megkönnyebbült
- Kik maguk? És minek vannak itt a házamba, kotródjanak innét – A Papi becélozta Henryt
- Uram, én nem hajtok a feleségére, mi csak drogot szeretnénk tőle kérni, mert üzletelni akarunk egy erőszakos asszonnyal, hogy megadja a kódokat. – védte az álláspontját Henry
- Mercedes Westre gondol? Huh a csaj nagyon tüzes – nevetgélt a Papi
- Igen, őrá gondolok.
- Figyeljen, nekem mindegy, hogy mit csinálnak, kapnak drogot, de soha az életbe ne lássam meg önöket, mert hála az én prosti feleségemnek, az egész rendőrség minket üldözz, valamint a fiam, Rodrigo Burner egy gazember, és nekünk rengeteg az adóságaink, meg már közel a halál, 90 éves vagyok, rákban szenvedek, szeretnék nyugodtan meghalni. Mami adj nekik drogot.
- Igen is Papi.
A Mami elővett a szekrényből egy doboz SPANK-et, amit odaadott Henrynek.
- Köszönjük, Papi tessék, adok magának ötvenezer dollárt, fizesse ki az adóságait és gyógyuljon meg.
- Köszönöm fiam, bárcsak te lennél a gyermekem, nagyon büszke lennék rád, Mami tüntesd el a drogokat, szeretnék drogmentesen élni.
- De… De…
- Semmi de, ne feleselj asszony.
- Itt az SFPD, kezeket fel! – a rendőrök berúgták a kaput.
- Basszus, lehet, hogy követtek engem – szégyellte el magát Jimmy
- Ti!! Sz*rkavarok, átvertettek! – A Papi mérgében elkezdett lőni mindenkit, és Benedictet lábon lőtte.
- Ne a lábam! – sírni kezdett Benedict
- Benedict gyere! – John megfogta Benedictet és kivitte a házból, a Papi pedig elővett egy olajoskannát, amivel meglocsolt mindenkit olajjal, és felgyújtotta magát. A Mami sikolya hallatszódott az egész Földön.

Mikor kiértek a házból, Trevor könnyeket ejtett a Mamiért.
- Ne! Mami! Ne menj el!
- Trevor, a Mami meghalt, törődjön bele – George megfogta Trevor vállát.
- Végre meghalt, szabadság! – őrjöngött Henry
- Fenébe pedig jó nő volt – bánkódott Benedict
- És most mi lesz a filmmel? – csodálkozott Jimmy
- Az lesz, hogy szépen elmegyünk az apádhoz, Michaelhez és elmesélünk neki mindent. – Trevor megfogta Jimmyt, beledobta Henry autójának a csomagtartójába és elhagyta a helyszínt.
- A kocsim!!! – ordítozott Henry
- Van helikopterünk is – kacsingatott George
- Igaz, akkor léceljünk le, mert jönnek a zsaruk.

Másodpercekkel később, elhagyták a Mount Chiliadot, és Henry lebeszélt egy üzletet Mercedessel.
- Jó napot, én Yrneh Ztalp vagyok – köszöntötte telefonon Henry egy álnévvel.
- Jó napot, itt Mercedes West, miben segíthetek?
- Szeretnék magával egy kis alkut kötni.
- Valójában, és miről lenne szó? – csodálkozódott el Mercedes
- Mivel maga nagy rajongója a Maminak, ezért személyesen is átadok magának egy csomag Mami drogot, viszont akkor ön adjon meg egy kódot, amivel kinyithatok egy atombomba táskát.
- Arra az atombombára gondol, amit az idősebb Henry Platz adott a fiának?
- Igen arra, ugyanis megöltük Henryéket, és a táska nálunk van.
- Legyen, elfogadom az ajánlatot, viszont Henry Platz apja a főnököm, ő nem tudhat semmit az üzletről.
- Nem is fog, megígérem.
- Renden, jöjjön San Fierro legmagasabb felhőkarcolójához, ami egyben a Kalifa-torony mása.
- És azon belül?
- A 213-as szobába, megbeszélve?
- Megbeszélve, pár perc és ott vagyok, viszlát.
- Ez az! Hajlandó együttműködni velünk! – nevetett fel Henry
- Ennek örülök – bólintott Phoneix
- John figyú’, kösz, hogy megmentetted az életemet, nem is vagy olyan rossz fej.
- Te sem vagy az Benedict, szent a béke? – John nyújtotta a kezét Benedictnek
- Persze – Benedict ráköpött a kezére és úgy fogta meg John tenyerét.
- Mi a? Menj a pokolba! – John bevágott egyet Benedictnek, aki kiesett a repülőből.
- BENEDICTTTTTTTT!!!!!! Gyorsan, kapja el – kiáltott Peter
- Nem lehet, túl gyorsan esik. – visszaszólt George
- Áhhh!!! Csessze meg!! – Henry előkapott egy ejtőernyőt és Benedict után ugrott, akit elkapott a levegőben.
- He..n..ry… köszönöm – dadogott Benedict
- Hallod, ha még egyszer hülyeséget csinálsz, esküszöm én doblak ki a repülőből. – figyelmeztette Henry
- Rendben, arrgg behúgyoztam.
- Fúj, húgyos lett a nadrágom, ezért halott vagy – beszólt neki Henry
- Hihhi.

Mikor földet értek, Benedict azonnal visszafutott a repülőbe és kitörölte a seggét, mert a landolás közben, betojt a gatyájába.
- Benedict én már nem szólok semmit, nem pazarlom rád az energiámat – Peter szánta Benedictet.
- Inkább a tervvel foglalkozunk, szóval bemegyünk a lakosztályunkba, ott valaki felveszi a tapadós kesztyűt és megmássza a tornyot, és ha felért a tetejére, előveszi a lézervágót, vág egy rést az ablakon, bemászik, valamint kikapcsolja az áramot, érte vagyunk?
- Na ezt én nem vállalom – beleszólt John
- Én se.
- Én pedig egy lány vagyok.
- Nekem meg tériszonyom van – félni kezdett Benedict
- Ja, az látszik – John bemutatott Benedictnek
- Te kis…
- Hagyjátok már abba! Henry te leszel az!
- Én nem! – visszautasította Henry
- De igen.
- Akkor mond csak meg tábornok úr, hogy mi a francnak kell kikapcsolni az áramot.
- Egy a folyóson nem lehet megközelíteni; hiszen őrök védik a területet. Kettő az apád olyan kamerákat szerelt be, ami azonnal felismeri az embereket, és meg is állapítja, hogy ki kicsoda. – mesélte George
- Hogy mi a francnak vettem fel kölcsönt Monktól, akkor nem kéne megmásznom ezt a szart. Legyen, megcsinálom, de csak most az egyszer, legközelebb Benedict fogja – Henry a társaival belépett a lakosztályukba, ahol előkészítették a feladatot. Henry felvette a kesztyűket, a többiek pedig egy kontaktlencsét, hogy ne ismerjék meg őket a szeműk által.

- Henry ezt is vedd fel! – szólt neki George
- Mi ez?
- Ez egy védőszemüveg.
- Oké, felvesszem, amúgy elmagyaráznád, hogy hogyan működik ez a kesztyű?
- Persze, ha felfelé húzód, akkor kék színű lesz, ez jót jelent, mert ekkor tudsz vele haladni, azonban, ha pirost mutat, akkor egyre jobban lefelé fog vinni, és leesel.
- Ez most komoly?
- Aha, ha lemerül, akkor neked véged.
- Ha meghalok, az a te hibád lesz, ugye tudod?
- Persze, de azért siessél is, mert 20 perc és megérkezik az ügyfél, sok sikert fiú.

(A Kalifa-torony mászása közben, ez a zene megy alatta: http://www.youtube.com/watch?v=Fj_vvPID_Hc) )

Henry kivágta az ablakot, majd egyre jobban felfelé próbált haladni. Minek kellett elfogadnom ennek az iszákos bolondnak az ötletét – gondolta magában Henry, miközben mászta a tornyot. Egy váratlan pillanatban, a jobb kezén lévő kesztyű piros színre váltott, és egyre jobban lejjebb vitte Henryt, mikor már tényleg érezte, hogy le fog esni, a bal kezével megkapaszkodott és levette magáról a lemerült kesztyűt, amit a szél magával fújt. Így hősünk csak a bal kezét tudta használni a mászáshoz, mikor felért a tetejére, kifúrta az ablakot, megemelte magát a peremen és egy nagy lendülettel átvágódott az üvegen.

- Srácok sikerült, George remélem most boldog vagy – beszélt hozzájuk Henry a bluetooth-on keresztül.
- Igen, nagyon örülök Henry, nem akarsz hozzám csatlakozni a katonasághoz?
- Nem.
- Ohh, kár érte, na kapcsold ki az áramot.
- Kész is – Henry kikapcsolta az áramot, az egyik generátoron.
- Szuper, most mássz vissza.
- Mégis hogyan csináljam?
- Ezt neked kell megoldanod.
- Kösz szépen. – Henry egy csúnya grimaszt vágott

A beszélgetés után, Phoneix észrevette, hogy Mercedes éppen a szobájuk felé tart.
- Benedict, John, George és Peter, Mercedes felénk tart. – riasztotta őket
- Henry, nagyon siess, Mercedes egy percen belül ideér. – kiabált a mikrofonba Peter
- Cs*szd meg, oké Henry maradj nyugodt, csak ugornod kell egyet – mondta magában Henry
- 40 másodperc! – ordított fel Peter
- Ne kiabálj már, nem tudok koncentrálni! – Henry jobban körülnézett, szerencsére talált egy állványt, amin egy kötél volt rajta. Mikor kigondolta az ugrást, megfogta a kötelet és lefutott a toronyról, eközben az apja felfigyelt rá, aki ordítozni kezdett.
- Henry! Mi a sz*rt csinálsz az ablakaimon!? Biztonságiak, szedjék le onnét. – Henry felfigyelt a fiára
- Fuss Henry! Rugaszkodj el! - közbeszólt John
- Túl kicsi a kötél, várjatok talán most. – Henry a kötéllel elrugaszkodott, és éppen átugrott a szobájának az ablakára.
- Kapjatok el!!!!!!!!!!!
A csapat elkapta Henryt és felhúzták őt.
- Szent sz*r, gyerünk, menjetek le Mercedeshez, én beszékel az apámmal.
- Henry nem lehet, a terv el fog bukni. – felhívta a figyelmét George
- Nem érdekel, az apám hívta az embereit.
- Na jó, megyek én, feltartoztatom az apádat. – George szívességet tett neki
- Köszönöm tábornok úr, ezzel meghálálhatja a tartozását. – megköszönte Henry

George kifutott a folyósora, és megzavarta Henry apját. Henry pedig gyorsan befutott a fürdőbe, ahol átöltözött üzleti ruhába, és beengedték Mercedest.

- Üdvözlöm Mercedes, foglaljon helyet, kérem – üdvözölte Henry.
- Köszönöm Mr. Ztalp.
- Megkínálhatom teával, vagy kávéval – kínálgatta Henry
- Nem, köszönöm már reggeliztem. – visszautasította Mercedes
- Ez remek, akkor térjünk a tárgyra, odaadom magának a SPANK-et, ön pedig a kódot, oké?
- Rendben, mutassa a drogot. – felfigyelt Mercedes
- Tessék, itt van. – átnyújtotta neki Henry
- Hmmm… Ez túl kevés, sajnálom, de a kódokat nem kapja meg.
- Ha nincs kód, nincs drog. Választhat.
- Ha nincs drog, nincs kód.
- Eszelős maga, és nagyon ravasz – gondolkodott Henry
- Ez a szakmám része Mr. Platz.
- Mi van?
- Tudom, hogy maga Henry Platz, lássuk be, gyerekes dolog volt visszafelé mondania a nevét. – leleplezte Mercedes
- Hát, akkor az üzletnek vége.
- Szerintem is, öljétek meg őket. – parancsolgatott Mercedes

Henry hátrafordult és elvette az egyik őrnek a fegyverét, amivel fejbe lőtte őt. Benedict, John és Peter pedig megölték a többit. Mercedes félelmében menekülni próbált, azonban Phoneix utána eredt.
Ezidőtájt George egy poroltóval habot szórt az idősebb Henryre, aki ennek eredményeképpen üldözőbe vette.

Phoneix ráugrott Mercedesre, akivel bunyózni kezdett. Mercedes megfogott egy vázát, amit a támadója feje fölé vágott, szerencsére a lány kikerülte és orrba vágta Mercedest. Mercedes megint egy vázával próbálkozott, mindazonáltal – Henry elkapta hátulról, és leültette egy székre, ahol elmondta a táskának a jelszavát –.

- A jelszót.
- 0, 0, 0.
- Ez komoly? – meglepődött Henry
- Működik, gyere nézzük meg, hogy mit tartalmazz.
- És én mit csináljak? – kíváncsian kérdezte Benedict
- Vigyázz erre a szukára, mert én megölném! – Phoneix egy pisztolyt nyomott Benedict kezébe.
Mikor jobban megvizsgálták a bombának az irányítását, Benedict véletlenül nem figyelt Mercedesre, aki leütötte őt és elvette a fegyverét. Mercedes Henryékre tartotta a lőfegyvert, azonban Phoneix egy ügyes mozdulattal kirúgta a kezéből a fegyvert és kihívta őt egy utolsó küzdelemre. Amikor mindketten elhelyezkedtek, Mercedes harmadszorra is üvegekkel támadott; így könnyű dolga volt Phoneixnek. Phoneix véletlenül megrúgta Mercedest, aki kiesett az ablakon, ez azt eredményezte, hogy Mercedes több méteres zuhanással meghalt.

A harc után, George befutott a társaihoz, és jelentette, hogy Henry a közelükben van. Henry megvárta az apját, majd a társaival kiejtőernyőztek az épületből, ekkor csak Henrynek az ordibálását lehetett hallani, amit a fiának szánt.
„Az élet bonyolult. Embereket öltem. Embereket csempésztem. Embereket adtam el. Talán itt a dolgok másképp alakulnak majd.” -Niko Bellic

Hessa
The Lost tag
Hozzászólások: 690
Csatlakozott: 2012. 06. 15. 11:53

Re: GTA Under control

Hozzászólás Szerző: Hessa » 2013. 02. 22. 12:36

Ne fogd rám, ezt te írtad! :D Amúgy jó lett, jót nevettem Mamin és a többi rész sem volt kutya. :D XD

Válasz küldése