Under Control

Kitalált GTA sztorik.
Avatar
Stan98
Díler
Hozzászólások: 908
Csatlakozott: 2012. 10. 29. 20:20

Re: GTA Under control

Hozzászólás Szerző: Stan98 » 2013. 03. 27. 16:36

Nagyon faszák lesznek az új sztorik! Kíváncsian várom őket :)

Avatar
NikitaDragovich
Őrszem
Hozzászólások: 2311
Csatlakozott: 2011. 12. 07. 20:10
Tartózkodási hely: Bogyiszló, Tolna megye, Magyarország
Kapcsolat:

Re: GTA Under control

Hozzászólás Szerző: NikitaDragovich » 2013. 04. 01. 14:01

Helló mindenkinek! Elkészült a 10-ik rész, összesen még két rész és vége a történetnek, aztán belevágunk Róbert kalandjaiba, akit szerintem nagyon megfogtok kedvelni, bár most szólok, hogy az nem lesz ennyire humoros, mint az Under Control, inkább drámai és szomorú lesz, valamint akciódús, na akkor jó olvasgatást, és ez lett az eddigi leghosszabb rész, pontosan 10 oldalas Word dokumentumnak felelne meg :)!

10. Küldetés: Mission: Impossible
A beszélgetés után, a csapat megvacsorázott és nyugovóra tértek, azonban Peter és Benedict titokban beszélgettek a konyhában, miközben a többiek aludtak.

- Benedict, várj! – szólt bizalmasan Peter
- Igen? – kérdezte fáradtan Benedict
- Figyelj, ez a Costo nekem nagyon gyanús, nem lehet, hogy kettős ügynök? – kételkedett Peter
- Hát, nekem is furcsa az ürge, elég érdekesen viselkedik, mit tegyünk vele? Hallgassuk ki? – rukkolt elő vele Benedict.
- Aha, jó ötlet. – bólogatott Peter
- Akkor nekem lenne egy ötletem, ugyebár most mindenki alszik; így lopózzunk be a szobájába; majd megnézzük az üzeneteit a telefonjáról, biztos vagyok benne, hogy valamiben sántikál ez a görény. – magyarázta a tervet Benedict
- Rendben, amúgy csak megjegyzem altatót tettem az italába; így nem fog felkelni. – nevetett fel Peter
- Ügyes, na akkor menjünk! – kiáltott fel Benedict

Nem sokkal ezután, Benedict és Peter halkan benyitottak Costohoz, aki úgy horkolt, hogy beremegett az egész ház. Azonban Benedict ellopta a telefonját és megnézte a leveleit.

- Peter, gyere ide, ezt nézd meg. – kacagott Benedict
- Jesszusom, ez az ember az Epsilon Program alapítója, Cris Formage az igazi neve. – meglepődött Peter
- Ez még nem minden, tudtad, hogy a "Kifflom” szó az valójában a Mamira utal, vagyis a Kifflom azt jelenti, hogy Mami. – Benedict röhögőgörcsöt kapott.
- Ez haláli, várjál csak, felolvasom a feltételeket:

1. A világ 157 éves.
2. Dinoszauruszok nem léteztek, ez csak hazugság, amiben a gyönge emberek hisznek.
3. Boldog vagy, csak nem hiszed el.
4. Mindannyian egyetlen fáról származunk.
5. Mindenki kapcsolatban áll mindenkivel, kivéve a vöröshajúak.
6. A spermium nem létezik - csak a biológia tanárok találták ki, hazugság, mint minden, amit mondtak neked.
7. A férfiaknak hetente 9 új partnerrel kell lefeküdniük. A nőknek hetente hat új partnerrel, kivéve júliusban, amikor minden nap öt férfival kell együtt lenniük. – Akkor a Mami ezért szexel ennyit Trevorral. – közbeszólt Benedict.
8. A földönkívüliek léteznek, és jelen vannak a Földön. Ha anyajegyed van, akkor Kaff leszármazottja lehetsz, IV. Paradigma híres császáráé.
9. A fák beszélnek, de csak néhány ember hallja őket.
10. Azok az emberek, akik hisznek valamiben, tovább élnek, mint az ateisták, és a jó cselekedetért örök életet kapnak. – Szóval a Mami ezért nem halt meg még – nevetgélt Benedict.
11. Ha elhiszed mindezt, és adományozol az epsilonisták javára, boldog életet fogsz élni. Máskülönben kárhozatra vagy ítéltetve.
12. Kifflom - A boldogság a tied! Kifflom! – Vagyis Mami – A boldogság a tied! Mami! – javította ki Peter

- Na jól van, ennyi elég! Megyek aludni. – Peter az ajtó felé indult, azonban Benedict megállította.
- Állj meg! Ezen besz*rsz, ezt hallgasd:

Tagok:
• Cris Formage - Az egyház alapítója, ismertebb néven Costo. Elmondása szerint ez egy társaság az azonos gondolkodású felnőttek számára, akik pénz fejében üdvösséget és érdemi kitüntetést kapnak.
• Samantha Muldoon - Egy színésznő, 26 éves, Los Santosban született, foglalkozása pop énekes. Férje Krik Simplex, akivel esküvőjükre $50 millió dollárt költöttek. A válása után egy hét alatt három vallásra is áttért, először buddhista lett, majd a Kabbalah keltette fel az érdeklődését, végül pedig csatlakozott az epsilonistákhoz. Összesen 14 gyermeket adoptált
különböző országokból, legutóbb a Szahara-alatti Afrikából.
• Brendan Roberts - Egy Vinewood-i színész, akcióhős, valamint a Mami egyik szexpartnere.
• Jezz Torrent - A Love Fist együttes skót származású frontembere. A "weboldala" szerint hisz az Epsilon programban.
• Maccer - Angol származású, a The Gurning Chimps énekese. Dalaik gyakran tabu témákról szólnak. Dadogós és hiperszexuális, különösen szeret maszturbálni. 1992 őszén kitiltották Ausztráliából, és rehabilitációra ment - az Epsilon programtól várt segítséget.
• Billy Dexter - A West Coast Talk Radio házigazdája volt, míg Jack Howitzer le nem lőtte, és Lazlow át nem vette a helyét. Nyíltan az Epsilon program követője volt, gyakran hallható volt tőle a "Kifflom". – Azaz a "Mami”.
• Jonas Ackerman - Blueberryből származik, és a program segített az életében, megváltoztatta azt. Régebben remek állása, családja, és remek lehetőségei voltak, de mindezt otthagyta, de végre megtalálta az igazi vallását.
• Jeremy Smith - Egy epsilonista. San Fierróban él. Korábban inverziós terápián vett részt, de szerinte ez a program sokkal jobb. Az anyja is jobban alszik, mióta csatlakozott a szövetségbe.
• Brian Van Ginsberg - Carcer Cityben él. Elmondása szerint a vallás sohasem segített rajta, ezidáig.
• Jane Pole - Ohioában él. Elveszett volt, de szerencsére most már találkozókra jár, és rengeteg pénzt adományoz a programnak.
• Mary Fortune - Liberty City lakosa, az Epsilon program híve, aki ezek után örömlány lett. Bevallása szerint eleinte feszengett amiatt, hogy azzal a sok férfival kellett együtt lennie, de most már ő is élvezi.
• Morgan August - Los Santosban él. Szerinte Cris Formage egy zseni, és az epsilonizmus egy vallás házi feladatok nélkül.
• Rodrigo Burner – Az "alvilág ura", Maminak és a Papinak az egyszülött fia, Rodrigo a 90-es években hallott elsőnek a programról, majd csatlakozott.
• Oszáma bin Láden – Az al-Káida vezetője, sokan úgy vélik, hogy meghalt, azonban ez hazugság! A merénylet után, az Epsilon program hívei megmentették az életét, és csatlakozott az egyházhoz.

- Jó ég, ekkora hülyeséget, ezt elmondom Henrynek. – keményedett meg Peter
- Dehogy, ezt nem szabad, majd mikor Costo vidámnak érzi magát, akkor leleplezzük mindenki előtt. – kacsintott Benedict
- Oké, de most menjünk. – Peter elvette Benedicttől a mobilt és visszatette Costo zsebébe, majd kimentek a szobából és lefeküdtek aludni.

Másnap reggel, Benedict és Peter korán keltek, azonban Trevor meglátogatta őket a Mamival együtt.
- Benedict odaadnád a vajat? – kérte tőle Henry
- Persze, tessék. – Benedict átnyújtotta Henrynek
- Fiúk, mit csináltattok tegnap éjjel? Egész este a nevetéseteket hallottam. – faggatta őket Henry – azonban a Mami megzavarta őket
- Szívecskéim! Itt a Mami, hoztunk nektek sütiket Trevorral. – mosolyodott el az öregasszony
- Mami? – meglepődött John
- Szevasztok srácok, hogy vagytok? – vidámodott meg Trevor
- Kösz, jól. – válaszolta George
- Király, na mindegy. Egyébként vegyetek a sütiből, drog van benne. – ajánlotta Trevor – Mikor ezt meghallotta Benedict, azonnal kiköpte a süteményt, mivel beleharapott és befutott a WC-be.
- Mami, takarodjon innét! Menjen vissza Rodrigóhoz! – mérgelődött Henry
- Jaj, Henrym ne légy már ilyen a Mamival, gondolom a múltkori miatt vagy ilyen mérges.
- Igen, azért. Mégis mit képzeltek, csakúgy lemészárolták az ártatlan embereket Chicagóban! – kiáltott fel Henry
- Az a fiam és Bin Láden hibája volt, én nem öltem embereket, és nem is fogok! – védte az álláspontját a Mami
- Maga is ugyanolyan hibás! Semmivel sem különb a maffiánál és az al-Káidánál! És magyarázza már meg, hogy mi a fenének kell magának drogoznia 83 évesen? Nem fél a haláltól? – idegeskedett Henry
- Nem, mivel én természetfeletti erőkkel rendelkezek! Örökké fogok élni! – dicsekedett a Mami
- Ekkora badarságot, fogadjunk, hogy jövő héten a sírban fog kikötni.
- Na, de Henry, ilyent nem mondhatsz egy öreglánynak! – beleszólt Peter
- Hagyja, igaza van! Szégyellem magamat! – szégyellte el magát a vénasszony
- Mami, nem akarok közbeszólni, de tegnap este Peterrel elloptuk Costo mobilját és megtudtuk, hogy a Kifflom szó jelentése Mami, ez igaz? – gúnyolódott Benedict
- Igen, így van. Az Epsilon Program egyik tagja vagyok, és Costónak az igazi neve Cris Formage, ugye Crissem?
- Ti szemetek, mégis minek kellett ellopnotok a telefonomat? Ennyire nem bíztok bennem? Nem akarok nektek rosszat, csupán az unokámat akarom megmenteni a haláltól és Monkot megnevelni. – Costo elővett egy zsebkendőt és megtörölte az izzadt homlokát.
- Szóval innét fúj a szél, ezért nevetettek ennyire! Bár ez nem volt szép dolog, viszont azt hiszem ez nagyon vicces! – nevetett fel Henry
- Ez még nem semmi, képzeld el Rodrigo Burner és Bin Láden is tagja ennek a baromságnak, valamint az epsilonistáknak kötelező minden héten kilenc vagy hat emberrel d*gniuk, tehát Mami ezért szexel ennyit Trevorral. – Benedict a röhögéstől leesett a székről.
- Igaz. – büszkélkedett a Mami
- Seggfejek! A te anyád pedig egy disznó, na erre varrjál gombot dagadék. – Costo felállt a székről és bevágott egyet Benedictnek.
- Na most véged! – Benedict megfogott egy kést, amivel megpróbálta megszúrni Costót, azonban Costo ügyesebb volt, elővett egy altatópisztolyt, amivel meglőtte Benedictet, így a férfi kifeküdt a földre.
- Szórakozzál még! Így jártok ti is, ha nem fejezitek be! Inkább térjünk a tárgyra, mondjátok meg, hogy miért jöttetek ide.
- Jó, szóval Phoenix elmesélte a történteket, büszke vagyok rátok, viszont kéne segítenetek! Nagyon fontos, egy ékszerrablást tervezek a társaimmal és azt szeretném, hogy ti is segítsetek nekünk. – mesélte Trevor
- Rendben, de akkor ez a szajha húzzon innét, vagy kinyírom! – fenyegetőzött Henry
- A Mami nem megy sehová, ő is részt vesz az akcióba, ha tetszik, ha nem. – szólt vissza Trevor
- Majd meglátjuk, hogy mire megyünk egy 83 éves nyanyával. – undorodott el Henry
- Na ide figyelj, ezt én nem tűröm el, nagyon jól tudok karatézni a 60-as években világbajnok voltam, szóval ne szórakozz velem! Csak szólok, a fekete övem még megvan. – A Mami megfogott egy habos tortát, amit Henry fejéhez vágott.
- Az any*d! – Henry nem hagyta, akkorát bevágott neki, hogy az nekiesett az asztalnak, majd felborult.

Kicsit később, a többiek is beszálltak a tortacsatába, mindenki dobálta egymást tortával, egyedül George tábornok húzódott vissza, aki megparancsolta, hogy azonnal hagyják abba, azonban a katonái úgy megdobták az öregembert, hogy kénytelen volt beszállni a mókába. Pár perccel később, megérkezett Michael és Franklin a helyszínre, akiket nagyon felidegesített a tény, hogy egy ilyen dedós bandával kell összeállniuk.
- Hé’ Hé’! Mi a fene folyik itt? Trevor ez az a banda, amiről beszéltél? – kérdezte ingerülten Michael
- Igen, és nagyon jó fejek, nem akartok beszállni a játékba?
- Felejtsd el! – Michael kigúnyolta őket, mindazonáltal a Mami mérgében megdobta Michael öltönyét, mikor ezt meglátta a férfi, akkorát bemosott neki, hogy kiesett a fogsora.
- A fogsorom! Ezért megfizetsz!
- Te kezdted boszorkány. – nézett át rajta Michael
- Nem akarom megzavarni ezt a gyerekes viselkedést, viszont nagyon fontos dolgunk van! Freddy Stich és a családja meghódította Los Santost és környékeit, mi pedig fellázadtunk ellenük, Michael pár héttel ezelőtt leereszkedett egy felhőkarcolóról, annak érdekében, hogy megmentsük az FIB-től az egyik társunkat, azonban a küldetést elbaltáztuk, azáltal hogy a társunkat kilőtte egy üldöző helikopter; és most jönne a második bevetés. Rovarirtóknak szeretnénk magunkat álcázni, majd mikor kiszálltunk a furgonból, berontunk a bankba, ahonnét ellopjuk a gyémántokat, viszont a gyémántokat egy szigorúan őrzött széfbe rejtették, amit lehetetlenség kirobbantani; így hát maguk kiejtőernyőznek egy repülőből, és egyenesen rálandolnak a bank tetejére, ahol egy fúrógépezettel kivágják a plafont, és mielőtt valaki megkérdezné, igen a Mami is velünk jön! – mesélte a tervet Franklin
- Juhé! Várjanak, mindjárt jövők csak rendbe szedem magamat, ugyanis ez az állat kiverte a fogsoromat, a másik pedig nekilökött az asztalnak; ennek eredményeképpen a sok drog odaveszett. – szomorodott el a Mami
- Okés. B*sszus Chopot otthon hagytam! – ordított fel Franklin
- Az meg ki? – kérdezte John
- A rottweilerem.
- Biztos, hogy vigyázz rá a barátnőd. – szólt egyhangúan Michael
- Meglehet, viszont Trevor mondd meg a haverodnak, Ronnak, hogy azonnal szálljon le a nőmről vagy kinyírom! – fenyegetőzött Franklin
- Jól van, mondom neki, bár tudod, hogy Ron elég fura fazon, viszont azt bírom, hogy retteg tőlem. – nevetett fel Trevor
- Akkor menjünk, boszorka maga rendezze össze magát, és szóljatok a daginak, hogy keljen fel. – parancsolgatott Michael
- Benedict! Ébresztő! – John megfogott egy pohár hideg vizet, amit ráöntött Benedictre.
- Jesszus! Itt meg mi történt, te pedig ne öntögess azzal a sz*rral, vagy dühbe gurulok.
- Gurulni sem tudsz! – nevetett John
- Neked véged! – Benedict megpróbálta megütni Johnt, azonban Michael annyira ideges lett, hogy ő maga adott egy pofont Benedictnek, valamint megparancsolta, hogy siessenek!

E események után, mindenki összerendezte a dolgait, George szólt a katonáinak, hogy rakjanak rendet a házában, Henry kivett a szekrényéből két pisztolyt és egy AK-47-et, Peter Benedictel kifosztották Michael pénztárcáját, John megívott egy üveg citromos sört, Mami felrakta a fogsorát, Costo frissítette az Epsilon Programos profilját, míg Trevor, Franklin és Michael felvették a rovarirtóruhákat és beszálltak a furgonba. Trevorék távozásakor, leszállt egy repülőgép, amit Franklin barátja, Lamar vezetett, aki felvette a csapatot, és megindultak Los Santos felé.
Az utazás alatt, Lamar elmagyarázta, hogy valaki az ejtőernyőzés közben dobja ki a fúrógépet, és az pontosan a bank tetejére zuhanjon, természetesen Benedict egy szót sem értett, míg vele ellentétben Costónak minden világos volt, így felvállalta, hogy ő landol a fúróval. Mikor megérkeztek Los Santosba, egy kis ideig vártak, majd kiugrottak a repülőből, Henry Costóval együtt a fúrófejjel érkeztek, Benedict összecsinálta a gatyáját, a Mami pedig megpróbált elszívni egy cigarettát a levegőben, azonban elejtette. Mikor lelandoltak, a többiek elhelyezkedtek a tetőn és megvárták Trevorékat, bár Benedictet sehol sem találták. Peter aggódni kezdett, mindazonáltal megtalálták őt, amint egy medencébe esett bele a VINEWOOD felirat melletti házban. Benedict éppen ki akart volna szállni, azonban a ház tulajdonosa, Marcus Snow akkorát bevágott a férfinak, hogy az azonnal kiesett az erkélyről és ráesett a VINEWOOD-i felirat tetejére, onnét pedig a földre.
- Ekkora egy idiótát, mindegy majd jön utánunk. – gondolta magában John
- Fiúk, nézzétek ott van Freddy Stich és éppen a zsarukkal dumál. – hívta fel rá a figyelmüket Henry
- Mr. Stich az ékszerei biztonságban vannak, garantálom magának, hogy a széfet semmi sem tudja kirobbantani. – mondta az egyik őr
- Remek, akkor csak várnom kell december 26-ára, köszönöm az együttműködést. – Freddy beült az autójába és elhagyta a területet.
- Vajon mit akar ez csinálni december végén? Lehet, hogy üzletelni készül valakivel? – gondolkodott hangosan Henry
- Henry ezt nézd! Ott jönnek Michaelék. – kiáltott John
- Srácok készüljetek, kezdjétek el fúrni a tetőt, mi addig berontunk. – szólt a mikrofonba Michael, majd berúgta az ajtót.

- Senki se mozduljon! Fegyvereket eldobni! – ordított Michael, azonban az egyik ember pisztolyt szegezett rájuk, szerencsére Trevor széjjellőtte.
- Mondjátok el szépen, hol vannak az ékszerek? – fenyegetőzve kérdezte Trevor a recepciós nőktől.
- Lent a lépcsőn, ott megtalálják a széfet, kérem ne bántson. – könyörgött a nő
- Köszi, rib*nc. – Trevor fejbe lőtte a nőt és nevetett.
- De egy állat vagy, minek ölted meg? – oktatta ki Franklin
- Mert nem tetszett, ahogyan rám nézett. – kacagott Trevor
- Jó, most ne vesszetek össze, menjetek le és addig vigyázok rájuk. – parancsolgatott Michael
Nem sokkal ezután, Trevor és Franklin leértek a lépcsőn, azonban egy rejtélyes fickó leütötte őket.
- Mit tököltök eddig? Helyezzétek el a C4-eket, biztos vagyok benne, hogy azt a sz*rt ki lehet robbantani. – aggódott Michael, azonban senki sem szólalt meg, szerencsére Benedict éppen arra járt, így megkérte őt, hogy vigyázzon a civilekre, ameddig ő megkeresi a bajtársait.

Pár perccel később, Michaelt is leütötték, Benedict pedig kiejtette a fegyvert a kezéből; ennek eredményeképpen odament hozzá egy asszony, aki úgy hasba rúgta, hogy a férfi kifeküdt a földre.
Eközben Henryék szépen haladtak a fúrással, bár gyanakodni kezdett, hiszen Benedict eltűnt és nem jelentkezett, ekkor úgy gondolta, hogy lemegy és megnézi, hogy mit csinálnak. Mikor leért, már senki sem volt az épületben, csak Benedict és egy asszony, Henrynek eléggé ismerős volt a személy, de nem törődött vele, akkorát bevágott neki, hogy az véletlenül ráesett a riasztóra; így a rendőrök megérkeztek a helyszínre.
- B*sszus, most mit csináljak? – gondolkodott Henry, mindazonáltal kitervelte, hogy Benedictet előre küldi; így biztos benne, hogy őt előbb elfogja érni a csapda; így is lett, Benedictet a lépcsőnél fejbe vágta egy férfi, Henry pedig azonnal lelőtte őt a fegyverével, majd a mikrofonban megkérdezte a többiektől, hogy hol tartanak.
- Fiúk, egy rendőrt kinyírtam, hol tartotok? – kérdezte izgatottan
- Még eltart egy darabig, addig tisztítsd a területet. – válaszolt George.
- Remek. – tette le a telefont Henry

A beszélgetés után, Henry észrevette, hogy négy rendőr tart feléjük, hősünk fedezékbe állt Benedicttel együtt, majd megvárta, hogy kifogyjanak az ellenfeleinek a lőszere, és lőtt, mint egy vadállat. Mikor megölte őket, tovább haladtak, azonban egy váratlan pillanatban, látta, ahogyan Michaelt, Franklint és Trevort egy hadnagy kínozza.
- Hé’ Hagyja abba! Engedje el őket! – parancsolgatott Henry és a férfire szegezte a fegyvert. – Hallja? Engedje el őket! – Henry mérgesebben kiabált, majd az ürge megfordult.
- Mr. Platz, sajnálom, de nem lehet. Mr. Stich kérte tőlem, hogy őrizzem a széfét. Amúgy, ha megengedi bemutatkoznék, én Necrosmoke hadnagy vagyok. – mutatkozott be illedelmesen
- Ezzel nem sokat ér! Ha nem engedi el őket, akkor meghal! Ég önnel. – Henry megpróbálta lelőni őt, azonban kifogyott a lőszere. – Csessze meg! Erre nem számítottam.
- Hát akkor én jövők! Megölni mindkettőt! – szólt az embereinek Necrosmoke
Ebben a pillanatban megjelent három páncélozott biztonsági őr, akik gránátokat dobáltak és minigunnal támadtak. Henry ellökte magától Benedictet és kilőtte a gránátot, majd beugrott egy fedezékbe. – Benedict figyelj, adok neked egy pisztolyt, te elfutsz jobbra; így rád fognak figyelni, és esélyt adsz nekem, hogy lelőjem őket, oké? Menj! – Benedict a félelemtől balra futott, szerencsére a terv sikeres volt, azáltal hogy Henry a desert eagle-vel fejbe lőtte a három támadót.
- Ez lehetetlen! – csodálkozott Necrosmoke
- Ha elengedi őket, akkor szabadon távozhat, ha nem, akkor meghal!
- Felejtse el! – Necrosmoke elővett két kardot, az egyiket odaadta Henrynek, a másikat pedig magánál hagyta.
- Szóval kardozni akar, rendben vágjunk bele, Benedict menj hátra. – Henry előre lépett, majd összecsapott Necrosmokeal.

(A harc alatt ez a zene megy: http://www.youtube.com/watch?v=00WvT-nNRpg)

- Figyeljen rám Necrosmoke, csak három napot kérek és visszajövők. – könyörgött Henry éneklő hangon
- Azt hiszi, hogy megőrültem! – Évek óta figyelem magát! – Az ilyen ember, mint maga sosem változik.
- Higgyen, amit akar! – kiáltozott Henry, majd erősebben vágott
- Az ilyen ember, mint maga sosem változik.
- Van egy kötelezettségem, meg kell ölnöm Freddy-t.
- Nem inkább Monkot? – kérdezte gúnyosan Necrosmoke, majd kézen szúrta Henryt.
- Nem tud semmit az életemről!
- Nem, 10642-es fegyenc.
- Én csak egy kenyeret loptam, az öcsémmel éheztünk, ezért kerültem börtönbe. – emlékezett vissza Henry
- Az én kötelességem az, hogy a törvényt szolgáljam! – Necrosmoke megpróbálta Henry fejét megvágni, azonban Henry lehajolt és bevágott egyet a tisztviselőnek.
- Semmit sem tudsz a világról! – Henry erősebben vágta a támadót.
- Nincs joga ilyeneket mondania! – oktatta ki Henryt
- Én erősebb vagyok magánál, simán legyőzőm! – Henry a kardjával ellökte magától a fickót.
- Gyere velem 10642.
- Nem vagyok 10642! – leplezte magát Henry
- Most a szerencse megfordul, Henry Platz nem lesz többé! – Necrosmoke elcsánkázta Henryt
- Figyelmeztetlek Necrosmoke! – figyelmeztette Henry, majd feltápászkodott
- Hogy mersz velem; így beszélni bűnöző!
- Messze erősebb vagyok magánál! – oktatta ki Henry és mérgében orrba vágta
- Ezért még fizetni fog!
- Van még bennem elég erő, ahhoz hogy legyőzzem! – dicsekedett énekelve
- Minden ember bűnösnek születik!
- Nem félek magától! – bátorkodott Henry
- Nem tudsz semmit Necrosmokeról! - Én is a börtönben nőttem fel! – Én is egy söpredék vagyok, mint maga! – Én is a rácsok mögött születtem! – Necrosmoke kiütötte Henry kezéből a kardot, majd megpróbálta megölni, azonban Chop ráugrott a férfira.
- Chop? – lepődött meg Franklin
- Igen Franklinem, elhoztam a kutyádat, értesített Lamar a történetekről és én azonnal idesiettem! – szólt Franklin barátnője
- Szállj le rólam, te b*zi kutya! – Chop leharapott Necrosmoke jobb kezéből három ujjat.
- B*ssza meg! Szedjétek le rólam! Megadom magamat! – sírva könyörgött a rendőr.
- Chop szállj le róla! – parancsolgatott Henry, nyelt egy nagyot, majd folytatta. – Na ide figyeljen Necrosmoke, életben hagyom magát, meneküljön és mondja el Freddynek a történteket, legalább megismer engemet, valamint kérem a széfnek a kódjait.
- Ezt nem úszod meg 10642! A jelszó: 24601
- Köszönöm, most pedig kotródjon innét!
- Ezért még számolunk, s*ggfejek! Én vagyok Necrosmoke, és kinyírom az összes gengsztert egész San Andreasban! – Necrosmoke kifutott az épületből, majd tárcsázta Vasquezet.
- Vasquez, Henryék legyőztek engemet, a széfet pedig most fosszák ki, riadót! Hívd össze a rendőröket, és feltétlenül szólj Rodrigónak és Freddynek. – tette le a telefont Necrosmoke

- Srácok megcsináltuk! Vagyis Henry csinálta meg! – nevetett fel Trevor
- Akkor írjuk be a kódokat. – Henry beírta a kódokat, majd berakták egy táskába a gyémántokat.
- Szerintem mehetünk, várjuk mi van a többiekkel? – Ebben a pillanatban, egy nagy fúró esett le a plafonról Henry társaival együtt.
- Na végre, hogy leértünk! Történt valami? – kérdezte a Mami
- Hát azon kívül, hogy legyőztük a rendőröket és kiszedtük a gyémántokat, nem sok minden történt. – viccelődött Benedict
- Király, na de most húzzunk innét! – nyugodott meg a tábornok
- Állj! Hangokat hallok! – állította meg őket Peter
- Jó napot, Henry Platz és csatlósai! – köszöntötte őket az egyik rendőr
- Szia, én Mami vagyok, 83 éves, rokkantnyugdíjas. – kezet fogott velük az öreglány
- De egy barom! Kezet fogott velünk! Ezen besz*rok! – kacagtak a rendőrök, azonban a Mami úgy szétverte őket, hogy az összesnek kihullott a foga!
- Kell még valakinek! Tudok ám karatézni! Várjanak nyomatok egy kis cigánykereket. – A Mami hátrafelé cigánykerekezett, majd felfutott a falra és lerúgta az utolsó tisztet is.
- Ez volt a gurulómorzsa! Na húzzunk innét! – az öregasszony kirúgta az ajtót és beszállt egy furgonba, amit Michael társa, Brad vezetett.
- Michael öreg haverom! Üdvözöllek benneteket, én Brad vagyok, azonban rossz hírem van. Necrosmoke ránk küldte a zsarukat, valamint Rodrigo Burnert is.
- Rodrigo a fiam, nem fog minket bántani, fogadjunk egy százasban. – fogadott a Mami
- Rendben, én arra fogadok, hogy helikopterrel fog minket üldözni. – nyújtott a kezét Henry – És így is lett, Rodrigo egy vadászgéppel üldözte őket, a Mami nagyon csalódott a fiában és adott egy százast Henrynek.

Az üldözés alatt, Vasquez rendőrtiszt éppen egy prostit tartoztatott le, akinek Love Fist feliratú pólója volt.
- Kérem, engedjen el, nem csináltam semmit, csak gyorsan hajtottam.
- Ez éppen nagy bűn! Szálljon be az autóba! – A szajha éppen beszállt volna, azonban Vasquez észrevette, hogy egy vadászgép üldözi a tolvajokat; így elengedte a nőt.
- Na az fasza, egy rendőrnő is a nyomunkban van. Megölöm! – George elővett egy uzit és lőni kezdte a zsarukat. Nem sokkal ezután, Rodrigo a Martin Bridge-t felrobbantotta a rakétáival; szerencsére Henryék átugratták a hidat, mindazonáltal Vasqueznek is sikerült.

A menekülés közben, eljutottak a Hunter Quarry-hez, ahol csapdába csalták az üldözőket, ugyanis Lamar megtámadta Rodrigót a repülőjével. Rodrigo nem riadt vissza, megsorozta a támadóját rakétákkal, sajnálatos módon Lamart eltalálta; így a férfinek a helikoptere már feketén füstölt.
- Francba, mindjárt felrobban, mindegy nekimegyek, majdcsak túlélem valahogyan. – Lamar nekiment Rodrigónak; ennek eredményeként mindketten felrobbantak, mindazonáltal ráugrottak egy darura, ahol ökölharcba kezdtek.

(A verekedés alatt ez a zene megy: http://www.youtube.com/watch?v=lS0N8I53Cww )

- Gyere dagadék! – provokálta Lamar
- Nem félek tőled. – Rodrigo megpróbálta fejbe vágni őt, azonban Lamar lehajolt és tökön rúgta; így az ellenfele leesett, mindazonáltal megkapaszkodott egy emelvényben, majd Lamar utána ugrott és pisztollyal lőtte Rodrigót. Rodrigo nem futamodott meg, elővett egy SMG-t és megsorozta a néger fickót. Lamar fedezékbe állt, és megvárta, hogy kifogyjon Rodrigónak a lőszere, mikor kifogyott előre futott, és akkorákat bevágott neki, hogy Rodrigo leesett és látszólag meghalt.
Eközben, Henryéknek kifogyott az üzemanyaga, Vasqueznek szintúgy; így mindannyian kiszálltak. A Mami megparancsolta a társainak, hogy ne avatkozzanak bele a harcba, ugyanis ő fogja megölni Vasquezt.
- Na, mi van nyanya? Azt hiszed megijedek egy 83 éves boszorkánytól. – gúnyolódott Vasquez
- Igen, félhetnél, mivel fekete öves vagyok! – kiáltott az öregasszony, majd előrefutott és bevágott egyet a nőnek.
- Rib*nc! – Vasquez megfogta a Mami fejét és nekivágta az autójának; így a Mami kifeküdt a földre.
- Ugye felkelhetek? – kérdezte a Mami, aki azonnal felkelt és hasba rúgta Vasquezt.
- Szemét! – Vasquez elővett egy kést, a Mami pedig bevetette a gurulómorzsa technikáját, felfutott az autó tetejére, és közben cigánykerekezett. A levegőben úgy fejbe csapta a nőt, hogy annak kiesett a kés a kezéből, a Mami pedig felvette.
- Ennyi vagy! Most pedig meghalsz! – A Mami megpróbálta leszúrni Vasquezt, aki a fáradságtól összerogyott, azonban Vasquez megfordult és egy gázsprayvel lefújta a Mami szemét.
- Ne, nem látok, csíp! Segítség! – futkorászott a Mami
- Ég veled, nyanya! – Vasquez megpróbálta megölni az öregasszonyt, azonban Michael felesége, Amanda egy shotgunnal lelőtte őt hátulról.

(A zene eddig tart)

- Amanda? – lepődött meg Michael
- Igen, én vagyok, és a gyerekeink, Jimmy és Tracy is itt vannak, ők árulták el, hogy rabolni mentettek. Michael tudod, hogy gyűlöllek, de most megszerettelek, többé nem fogok annyit költeni, rendben? – mosolyodott el Amanda
- Oké. – A csapat elindult a rejtekhelyre, ahol egy nagy lakomát rendeztek. Benedict és Peter másodszorra is kifosztották Michaelt. Henry és Costo beszélgettek, John üdvözölte a testvérét, Trevort, Michael kibékült a gyermekeivel és a feleségével, Brad Lamarral és Georgeval készítették az ételeket, a Mami drogot szórt az ebédbe és Ron megpróbálta meghódítani Franklin barátnőjét, azonban Franklin úgy megütötte, hogy kiestek a fogai. Mikor elkészültek az ebéddel, megették az ételt, azonban mindenki kiment hányni, mivel a Mami drogot szórt a kajába.
„Az élet bonyolult. Embereket öltem. Embereket csempésztem. Embereket adtam el. Talán itt a dolgok másképp alakulnak majd.” -Niko Bellic

Avatar
NikitaDragovich
Őrszem
Hozzászólások: 2311
Csatlakozott: 2011. 12. 07. 20:10
Tartózkodási hely: Bogyiszló, Tolna megye, Magyarország
Kapcsolat:

Re: GTA Under control

Hozzászólás Szerző: NikitaDragovich » 2013. 04. 02. 22:03

Következő rész holnap lesz, bár előfordulhat pár napos csúszás, bár ahogyan elnézem nem olvastátok el az előző részt, sebaj majd legközelebb :D.

Felhívás!
Fontos: Még két rész és vége a történetnek! Addig is beküldhettek karaktereket az "Ifjú Róbert Bock kalandjai" c. történethez. Megjegyzés: Csakis katonák lehetnek a beküldött karakterek!
Név:
Nem:
Kor:
Paraméterek:
Nemzetiség:
Fegyverek:
Hajszín:
Izomzat:
Szemszín:
Kedvelt ruhák:
Háttértörténet:
Kedvelt autó:
Elhelyezkedés: a= al-Káida (Ilyen pl: Rodrigo Burner)
b= MH PRT (Magyar Honvédség Tartományi Újjáépítési Csoport) (Ilyen pl: Róbert, George tábornok)
c=mudzsáhidok (Ilyen pl: Yusuf, őt majd később ismeritek meg)
1-2 hét és belevágunk Róbert kalandjaiba! :)
„Az élet bonyolult. Embereket öltem. Embereket csempésztem. Embereket adtam el. Talán itt a dolgok másképp alakulnak majd.” -Niko Bellic

Hessa
The Lost tag
Hozzászólások: 690
Csatlakozott: 2012. 06. 15. 11:53

Re: GTA Under control

Hozzászólás Szerző: Hessa » 2013. 04. 02. 22:33

Neee... Ez kegyetlen volt! XD Szét nevettem magam. XD Grat, King! :D
Ja, és kapsz tőlem egy karaktert. :D Amint lesz szabad ujjam, megírom... XD Csak épp zaklatnak minden létező helyen... xD

Avatar
NikitaDragovich
Őrszem
Hozzászólások: 2311
Csatlakozott: 2011. 12. 07. 20:10
Tartózkodási hely: Bogyiszló, Tolna megye, Magyarország
Kapcsolat:

Re: GTA Under control

Hozzászólás Szerző: NikitaDragovich » 2013. 04. 02. 22:34

Hessa írta:Neee... Ez kegyetlen volt! XD Szét nevettem magam. XD Grat, King! :D
Köszönöm, és hogyan tetszett a Mami kalandjai? :D
„Az élet bonyolult. Embereket öltem. Embereket csempésztem. Embereket adtam el. Talán itt a dolgok másképp alakulnak majd.” -Niko Bellic

Hessa
The Lost tag
Hozzászólások: 690
Csatlakozott: 2012. 06. 15. 11:53

Re: GTA Under control

Hozzászólás Szerző: Hessa » 2013. 04. 02. 22:47

TheGTAKING írta:Köszönöm, és hogyan tetszett a Mami kalandjai? :D
Mami hatalmas, mint mindig. XD Nem véletlen kedvenc karakter. XD :roll:

Avatar
Stan98
Díler
Hozzászólások: 908
Csatlakozott: 2012. 10. 29. 20:20

Re: GTA Under control

Hozzászólás Szerző: Stan98 » 2013. 04. 03. 15:26

Ez nagyon brutál hosszú volt ember :D nagyon nagyot alakítottál,majd küldök egy karaktert :D

Avatar
NikitaDragovich
Őrszem
Hozzászólások: 2311
Csatlakozott: 2011. 12. 07. 20:10
Tartózkodási hely: Bogyiszló, Tolna megye, Magyarország
Kapcsolat:

Re: GTA Under control

Hozzászólás Szerző: NikitaDragovich » 2013. 04. 03. 22:39

Köszönöm mindkettőtöknek :D, várom a karakteredet Stan, Hessának pedig köszönöm a beküldött szereplőt :D.
Amúgy, ha megkérdezhetem, nektek melyik a három kedvenc karaktereitek és melyik részek voltak az eddigi legjobbak? (A DLC-s részeket is lehet írni :) ).
„Az élet bonyolult. Embereket öltem. Embereket csempésztem. Embereket adtam el. Talán itt a dolgok másképp alakulnak majd.” -Niko Bellic

Hessa
The Lost tag
Hozzászólások: 690
Csatlakozott: 2012. 06. 15. 11:53

Re: GTA Under control

Hozzászólás Szerző: Hessa » 2013. 04. 03. 22:50

TheGTAKING írta:Köszönöm mindkettőtöknek :D, várom a karakteredet Stan, Hessának pedig köszönöm a beküldött szereplőt :D.
Amúgy, ha megkérdezhetem, nektek melyik a három kedvenc karaktereitek és melyik részek voltak az eddigi legjobbak? (A DLC-s részeket is lehet írni :) ).
DLC-k nagyon bejöttek! Aztán a három szereplő? XD Mami, Trevor, Benedict és úgy mindenki, ha úgy vesszük. XD Csak együtt jók! (Mami és Trev. XD )

Avatar
Stan98
Díler
Hozzászólások: 908
Csatlakozott: 2012. 10. 29. 20:20

Re: GTA Under control

Hozzászólás Szerző: Stan98 » 2013. 04. 04. 14:33

Hát nekem csak Trevor a kedvencem xd

Avatar
NikitaDragovich
Őrszem
Hozzászólások: 2311
Csatlakozott: 2011. 12. 07. 20:10
Tartózkodási hely: Bogyiszló, Tolna megye, Magyarország
Kapcsolat:

Re: GTA Under control

Hozzászólás Szerző: NikitaDragovich » 2013. 04. 05. 20:41

Helló mindenkinek, elérkezett az utolsó előtti rész, ami egyben a legszomorúbb :(. Fontos: Holnapra megpróbálom megírni az utolsó részt! Jó olvasgatást.

11. Küldetés: Az együttműködésnek vége!
A "gusztustalan" vacsora után, mindenki megindult lefeküdni, mikor már mindenki aludt, titokban a Mami beosont George tábornok szobájába, ahonnét ellopta a fegyvereket és Georgének a féltve őrzött "kincsesládáját".

- Jaj, ez a sz*r milyen nehéz, na de most végre megmondhatom Rodrigómnak, hogy megszereztem a ládát. – Az öregasszony kinyitotta, azonban csak egy darab sz*r volt benne.
- Mi van? Ez kaki! Ne! – A Mami kifutott a fürdőbe és megmosta a kezét.
- Huuu… Ravasz az öreg… Jaj, de most mit mondok a fiamnak? – szomorodott el a Mami, majd megcsörrent a telefonja.
- Halló?
- Mami, megszerezted a ládát? – kérdezte Rodrigo
- Igen, de…
- Mi az, hogy de? Bőgd már ki! – mérgelődött a férfi
- Annyira szomorú dolog történt, a ládában egy darab sz*r volt. – A Mami elővett a zsebéből egy drogos zsebkendőt és megtörölte a könnyes szemét.
- Ez most komoly? Hogyhogy sz*r volt benne? A te hibád! Szégyelld magad! Kockáztatnom kellett az életemet, hogy megszerezzük azt a hülyeséget, de te mindent elcseszel!
- De fiam, én erről nem tehetek! Honnét a francból tudhattam volna, hogy ez az öreg elrejti!? – válaszolta kurtán
- Menj a francba! Majdnem meghaltam az ügyünk miatt! Te csak egy kém vagy, azonnal gyere Chicagóba, várlak a reptéren.
- Én nem jövők! Megkedveltem Trevor barátait, igaz Henryt és Michaelt gyűlölöm, de a többit nagyon szeretem, szóval menj a pokolba! – A Mami letette a telefont, Rodrigo pedig a földhöz vágta a mobilját.
- Helló Mami! – köszönt neki Costo
- Jaj, Crissem. Mit csinálsz itt ilyen későn? – kérdezte a vénlány
- Ezt én is kérdezhetném tőled, boszorkány! – Costo leütötte őt egy baseball ütővel, majd halkan egy csapóajtón kiment a házból, és begyömöszölte Mamit egy autóba, valamint elindult a Rockshore East-i építkezésre, ahol Winston Wilmer már izgatottan várta.
- Főnök, vendégünk van. – szólt az egyik őr Wilmernek.
- Küldje be. – parancsolta Wilmer
- Wilmer, öreg barátom! – átölelték egymást, majd folytatta – Elhoztam neked a szajhát, az autómban van.
- Remek, Monk hálás lesz. Biztos, hogy nem fog haragudni rád. – mosolyodott el Wilmer
- Remélem. – jegyezte meg egyhangúan Costo és elvett egy almát az asztalról.
- Amúgy, hogy vagy?
- Kösz, jól. Viszont nekem vissza kell mennem Henryékhez, hogy ne fogjanak gyanút.
- Jó, de az nem lesz nekik furcsa, hogy a Mamit nem találják sehol? – kíváncsiskodott, majd ő is elfogyasztott egy almát.
- Erre is megvan az ötletem, arra gondoltam, hogy miután reggel felébrednek, elmondom nekik, hogy láttam este a Mamit járkálni a szobájában, és keresni fogják őt, ekkor gyorsan szólok nekik, hogy itt van egy levél az ágyon, majd elolvassák, amiben az fog állni, hogy a boszorkány elutazott Kolumbiába, hogy eladhassa a drogot, na mit szólsz? – mesélte Costo
- Haver, ez kurv* jó! Na mindegy, siessél haza, örülök, hogy láttalak, majd délután gyere vissza Henryékkel, és akkor csapdába csaljuk a csicskákat.
- Remélem is, na szevasz! – Costo kilépett az ajtón, átadta a Mamit a gengsztereknek és megindult hazafelé, mindazonáltal a kapunál észrevette őt George egyik katonája.
- Hé’ Hová mész? – kérdezősködött a tiszt
- Én csak levegőztem egy kicsit. – kifogásokat keresett Costo.
- Azt hiszed, hogy ezt elhiszem, na gyere csak velem, áruló! – A férfi megpróbálta megbilincselni Costót, azonban Costo elővett egy kést, amivel szétszurkálta a férfit, majd a gyilkosság után, betette őt a csomagtartójába és az autóval együtt a vízbe eresztette az ürgét.

Másnap reggel, Henry vidáman kelt, kiment a konyhába és megivott egy tejet, később a többiek is csatlakoztak hozzájuk.

- Fiúk, én olyan jót aludtam, apropó hol van a Mami? Nem mintha érdekelne, csak gondolom ő nem alszik ilyen sokáig. – kérdezte Henry vidáman
- Én láttam őt az éjjel, éppen a bőröndjeit cipelgette, és megüzente nekem, hogy az üzenetét megtaláljátok fent az agyán. – válaszolta Costo
- Ne! A Mami nem mehet el! – Benedict felfutott az emeletre és megtalálta a cetlit.

Szívecskéim, ha ezt az üzenetet olvassátok, addigra én már Kolumbiában a drogot árulom. Remélem, nem baj, hogy ilyen váratlanul távozok tőletek, de el kellett mennem eladni a SPANK-et. Benedictnek és Trevornak üzenem, hogy nagyon fognak hiányozni, Henrynek és Michaelnek pedig azt, hogy dögöljenek meg! Puszi, Mami.

- Ne!!!!!!!!!!!!! Ez lehetetlen! – kiáltott fel Benedict
- Benedict, nyugodj meg, el kellett mennie! – vigasztalta Peter
- Amúgy nem akarom megzavarni ezt a sírdogálást, de mi a fenét keresnek itt a fegyvereim és az én féltve őrzött ládám! – kiabált George
- Szóval, a Mami egy áruló! Tudtam! Várjunk csak, itt a mobilja, megnézem a hívásnaplót. – Henry megnézte a naplót, és észrevette, hogy Rodrigóval beszélt utoljára.
- Aha! Rodrigóval beszélt utoljára, tehát Rodrigo életben van! És, hoppá 16 üzenet, ami mind Rodrigótól érkezett, nézzétek csak. – „Hívj vissza nyanya! Hallod kellenek a fegyverek és találd meg az igazi ládát, Rodrigo.
- Ez egy kib*szott áruló! Megölöm, mégis mit képzelt, ellopja a fegyvereket és a kincsemet, amiket Afganisztánba akartam vinni! – George elvette Henrytől a mobilt és a földhöz vágta.
- Nyugi, ember! Ennyire ne dramatizáld túl! – nyugtatta John
- A kurv* any*d*t! Megöllek! Hallod boszorka! Halott vagy! – ordított fel George
- Nem azért, de az nem lehetséges, hogy a Mamit elrabolták? – gyanakodott Trevor
- Ezt miből gondolod? – kérdezte Michael
- Hát például a vérfoltokból, vagy hogy itthagyta a papucsát, ez azért szokatlan, nem?
- Ne! Ha a Mami meghalt, akkor megölöm az összes maffiát a világon! – kiáltozott Benedict
- Te még egy legyet sem tudsz megölni. – gúnyolódott John
- Na húzzál kifelé! – Benedict kidobta Johnt és kizárta őt a lakosztályból.
- Még egy ilyen, és az illető holtan végzi! – fenyegetőzött Benedict
- Várjatok! Costo, te olyan csöndben vagy, nincs titkolnivalód? – gyanakodva kérdezte Franklin
- Ni..ncs..! Sze…rin….tem inkább menjünk Wilmer…hez, lehet, hogy ő rabolta el a Mamit. – dadogta Costo
- Legyen, de rohadtul gyanús vagy nekem! – Trevor kivette Benedict kezéből a kulcsot és kinyitotta az ajtót, majd a csapat megindult az építkezésre, kivéve Amanda, Tracy, Jimmy, Brad, Lamar, Ron és Franklin barátnője, akik otthon maradtak, hogy vigyázzanak a házra.

Mikor megérkeztek, az őrök elvették tőlük a fegyvereket és bekísérték őket Wilmer irodájába.

- Jó napot, Henry Platz, Peter O'Brian, John Wales, Benedict Elliot, Cris Formage, Trevor Phillips, Franklin, Michael és George tábornok, már vártam önöket. Ugye elhozták a gyémántokat? – kérdezte vidáman Wilmer
- Nesze, itt vannak. – nyújtotta át neki Henry
- Köszönöm az együttműködést, gondolom tudják, hogy nálunk van a Mami? – kacagott gúnyosan Wilmer
- Szemét! Hallod, ha egy hajszála is meggörbül neked annyi! – fenyegetőzött Benedict
- Jaj, de félek tőled dagika! Még egy ilyen fenyegetőzés és a Mami meghal, srácok húzzátok el a függönyöket! – Mikor a gengszterek leeresztették a függönyöket, észrevették a Mamit egy rakétához kötözve, ami tele volt robbanóanyagokkal.
- Mami! – egyszerre kiáltott Trevor Benedictel.
- Haha! Na mi van? Ha ezt a gombot megnyomom, mindannyian felrobbanunk, a Mami pedig felrepül a világűrbe. – röhögött Wilmer
- Pontosan melyik bolygóra fog felrepülni? – tért el a témától Henry
- Azt hiszem, hogy a Mars a célállomás, de csak akkor, ha túléli.
- Henry, mégis hogy mersz ilyeneket kérdezni, mikor a Mami egy rakétához kötözve ordibál az életéért? – lepődött meg Costo
- Hát, felőlem meghalhat a Mami. – szólt egyhangúan Henry
- Ja, szerintem is. – közbeszólt Franklin és Michael
- Te csak hallgassál ott az alvégen! A bűntársam vagy, ne titkold tovább, te segítettél elrabolni a Mamit. – árulta be Wilmer
- Mi van? Szemét! Tudtam, hogy te voltál! Most meghalsz! – Trevor kivette az egyik őr kezéből az uzit és meglőtte Costót, mindazonáltal erre a reakcióra Wilmer megnyomta a távirányítógombot és a Mamit kilőtte a világűrbe, az épület pedig felrobbant.

(A szomorú jelenet alatt, ez a zene megy: http://www.youtube.com/watch?v=RqUVC0jpZEw )

- Segítség! Nem akarok meghalni! Fiatal vagyok még a halálhoz! – könyörgött Mami az életéért.
- Basszus! Benedict bukj le! – ordibált Peter, azonban túl késő volt, a hely összeomlott; maga alá temetve mindenkit.

20 perccel később, Henry és Peter visszanyerte az eszméletét a romok alatt, azonban a többieket sehol sem találták; így halottnak nyilvánították őket.

- Henry! Te élsz? Várj segítek! – Peter leemelte Henry alól a törmeléket.
- Kösz, huu és a többiek?
- Henry, sajnálom, de rajtunk kívül mindenki meghalt. – szomorodott el Peter
- Mi? Miről beszélsz?
- Meghaltak, még Benedict is! – sírta el magát Peter – Benedict a legjobb barátom volt és elment örökre, ezt nem hiszem el, tudom, hogy idegesítő volt, de én szerettem őt.
- Peter, figyelj, és ha kiestek a kövesútra?
- Hogyan? Láttam, hogy rajtunk kívül mindenkit elért a robbanás, mert csak mi ketten buktunk le.
- Esküszöm neked, Monk és a csatlósai ezért megfizetnek! – vigasztalta Henry
- Már nem érdekelnek a te hamis esküid, én csak a halált akarom!
- Peter… Az idő begyógyítja neked ezt a sebet… Én is túlléptem a fiam halálán!
- Te túlléptél? Dehogy léptél túl! Tudom, hogy él a feleséged!
- Nem, ő nem él! – idegeskedett Henry
- Mondd már el az igazat! Ez hétpecsétes titok, vagy mi?
- Na jól van, elmondom! Igen életben van! Niko Bellic és Phoenix vigyázz rá! Most boldog vagy?
- Gondoltam, ez ilyen sokáig tartott?
- Igen, mert fontos volt a biztonsága.
- Egyébként a múltkori veszekedésünkkor, feltörtem az eyefindedet, és sok dolgot megtudtam a családodról.
- Ezért még kapsz egy pofont, mindegy, gyere menjünk haza, ma úgyis gyászos nap van.

(És eddig tart)

- Állj! Nézd csak, ott fut Costo, kapjuk el!
- Megölöm! – Henry mérgesen Costo után futott, aki megbotlott egy kőben, azonban észrevette az üldözőit; így gyorsan feltorpant és futott tovább.

(Az üldözés alatt, ez a zene megy: http://www.youtube.com/watch?v=W9-HN1_eLGQ )

Henry nem akart sokat bénázni, ezért megfogott egy követ és fejbe dobta Costót, aki nekiesett egy vasgerendának. Costo kisebb sebeket szerzett a vasgerenda által, azonban felhúzta magát egy kötélen és ráugrott egy lovaskocsira. Henry mérgében ledobta a mellette lévő kocsist és üldözőbe vette Costót Peter társaságában.

- Peter, vedd át a nyerget, én addig megpróbálom lelőni ezt a senkiházit. – Henry átadta neki a nyerget és kilőtte Costo lovát, ennek eredményeképpen a ló összeesett, Costo pedig leesett a kocsiról, majd megpróbált tovább menekülni, azonban Henry elővett egy kést és a szekérről ráugrott Costóra, és az esés közben Henry leszúrta őt.

- Miért? Miért tetted ezt velem? – kérdezte Costo, miközben a földön haldoklott
- Hogy miért? Talán azért, mert te miattad haltak meg a barátaim.
- Nem akartam, hogy ez legyen, csak az unokámért tettem mindezt, Wilmer sok pénzt ígért nekem, kellett a pénz, de nagyon. – mentegetőzött
- Ez akkor sem ment fel azalól, amit tettél.
- Tudom, ezért szégyellem is magamat, kérlek, itt van nálam egy boríték, ezt juttasd el az unokámhoz, kérlek, ebben van a pénz, ami elég lesz az operációra. – könyörgött Costo
- Rendben, megteszem, elvégre az unokád nem ártott nekem semmit, hol lakik?
- Köszönöm, Chinatownban megtalálód a fiamat, Wu Zi Mu egyik embere, Claude Formage a teljes neve.
- Rendben, amint megöltem Monkot elindulok San Fierróba, és megkeresem a fiadat.
- Hálás vagyok neked, még valamit szeretnék neked mondani. Figyelj, öld meg Monkot! Higgyél magadban fiú, és akkor sikerrel jársz. – Costo megszorította Henry kezét, majd meghalt.
- Nyugodj békében. – Henry lecsukta Costo szemeit.

- Henry, gyere menjünk a búvóhelyre, meséljük el a történteket az életben maradt társainknak. – sietette Peter
- Oké.

Mikor visszaértek a rejtekhelyre, a házat feldúlva találták, mindegyik katonát megölték, Henry mérgesen befutott a konyhába, ahol halva találta Bradet, Ront és Lamart. Mindazonáltal kutyaugatást hallottak a pincéből, ahova Chopot zárták be egy szájkosárral a szájában. Peter kiszabadította a kutyát, aki azonnal Lamar hullájához futott, a holttestbe egy kést szúrtak, Henry levette a kést, majd talált egy cédulát a késen.

Üdvözöllek Henry, rég hallottam felőled, bár nagyon nem örülök neki, hogy megölted Rayt, azonban elősegítettél a győzelemhez, apádat legyőztem a San Fierró-i határnál, egyre jobban haladunk a város felé, már csak a Bayside-i híd választ el minket a bevonulástól, ha sikerül elfoglalnunk a hidat, akkor az enyém lesz San Fierro, az apád és az öcséd fejét pedig kitűzettem a híd tetejére! Egyébként, ha érdekel a társaid élete, gyere a Tierra Robada partjához, ahol várni foglak! Fontos, ha rendőröket hívsz, megölöm az összes társadat, csakis te jöhetsz egyedül, senki más! És hozd el nekem a félmilliót, amivel tartozol. – Monk

- Peter, azt hiszem szólnunk kell Phoenixnek!
„Az élet bonyolult. Embereket öltem. Embereket csempésztem. Embereket adtam el. Talán itt a dolgok másképp alakulnak majd.” -Niko Bellic

Hessa
The Lost tag
Hozzászólások: 690
Csatlakozott: 2012. 06. 15. 11:53

Re: GTA Under control

Hozzászólás Szerző: Hessa » 2013. 04. 10. 12:51

Hatalmas rész volt ez is! De kérlek, mondd, hogy Mami nem halt meg! :P Bár ez a szívós vénlány tuti túlélné még a barátságtalan Marsi klímát is. :D XD És ha az uccsó mondatot is jól értelmezem, a Madárkám visszatér! :D Szupi! :D XD

Avatar
NikitaDragovich
Őrszem
Hozzászólások: 2311
Csatlakozott: 2011. 12. 07. 20:10
Tartózkodási hely: Bogyiszló, Tolna megye, Magyarország
Kapcsolat:

Re: GTA Under control

Hozzászólás Szerző: NikitaDragovich » 2013. 04. 10. 20:39

Hessa írta:Hatalmas rész volt ez is! De kérlek, mondd, hogy Mami nem halt meg! :P Bár ez a szívós vénlány tuti túlélné még a barátságtalan Marsi klímát is. :D XD És ha az uccsó mondatot is jól értelmezem, a Madárkám visszatér! :D Szupi! :D XD
Spoilert tartalmazz! Saját felelősségre!

Persze, hogy nem halt meg :D, nem akarom kiírni a legjobb szereplőt, és a többiek is életben maradnak, mondjuk a múltkor leírtam egy listát, hogy milyen történeteim lesznek, és az Under Control folytatásánál ott volt, hogy Henry Platz, Peter, John, Benedict kalandjai. Szóval senki sem halt meg, kivéve Lamar, Brad és Ron. De többet nem árulok el, igen ha nem bánnod, akkor Phoenixet is beletenném az utolsó harcba :D. Amúgy George tábornok semmiképpen sem halhat meg, mivel Róbert kalandjaiban fontos szerepe lesz. A Mami pedig benne lesz a The Tyranny of King Róbertben, ahol az egyik főellenség szerepét tölti be 110 évesen :D, bár ez csak egy alternatív sztori, nincs összefüggésben az Under Controllal és Róbert történeteivel. De azt tudnod kell, hogy ebben a DLC-ben a fő gonoszok: Mami, Rodrigo és Róbert. Mami Róbert első fiával, Rileyvel fog harcolni, Rodrigo Lyonellel, Matthos pedig Róberttel. Egyébként ihletet kaptam a "The Revenge of Snow brothers" történethez, de azt nagyon sokára fogom megírni, de már most kitaláltam, hogy mi lesz benne, annyit elárulok, hogy a második fiú, Lyonel nagyon perverz dolgot fog elkövetni a bátyjával Rileyvel együtt, és az is érdekes, hogy Lyonelnek rengeteg törvénytelen gyermeke van, szóval gondolhatod, hogy Róbert szégyellni fogja magát, na több spoiler nem lesz!
„Az élet bonyolult. Embereket öltem. Embereket csempésztem. Embereket adtam el. Talán itt a dolgok másképp alakulnak majd.” -Niko Bellic

Hessa
The Lost tag
Hozzászólások: 690
Csatlakozott: 2012. 06. 15. 11:53

Re: GTA Under control

Hozzászólás Szerző: Hessa » 2013. 04. 10. 23:00

Azta! :D XD Hatalmas dolgok várnak még ránk! XD Persze, Phoenix is benne lehet továbbra is, úgy, mint eddig. :P Szóval kiváltságom lesz ismét, hogy előre olvashatom a részeket! :D XD Legalább nem leszek elmaradva. Még egyszer sajnálom, hogy csak ma tudtam elolvasni. :( Röstellem, de millió dolgom volt és van is. :S :( Na de várom a folytatást! Csak így tovább! :D

Avatar
NikitaDragovich
Őrszem
Hozzászólások: 2311
Csatlakozott: 2011. 12. 07. 20:10
Tartózkodási hely: Bogyiszló, Tolna megye, Magyarország
Kapcsolat:

Re: GTA Under control

Hozzászólás Szerző: NikitaDragovich » 2013. 04. 12. 20:02

Hessa írta:Azta! :D XD Hatalmas dolgok várnak még ránk! XD Persze, Phoenix is benne lehet továbbra is, úgy, mint eddig. :P Szóval kiváltságom lesz ismét, hogy előre olvashatom a részeket! :D XD Legalább nem leszek elmaradva. Még egyszer sajnálom, hogy csak ma tudtam elolvasni. :( Röstellem, de millió dolgom volt és van is. :S :( Na de várom a folytatást! Csak így tovább! :D
Örülök, hogy tetszik :D, és köszönöm a Phoenixeset. Semmi baj, velem is előfordul, hogy nincs időm elolvasni a részeket. Amúgy, ma megírom a részt, és holnapra kirakom, jövő héten pedig olvashattok 4 részes előzményt Róbert kalandjaiból. Egyébként, tervezem, hogy megírom Lyonel kalandjait, és ha akarod, akkor elküldhetem neked ;).
„Az élet bonyolult. Embereket öltem. Embereket csempésztem. Embereket adtam el. Talán itt a dolgok másképp alakulnak majd.” -Niko Bellic

Válasz küldése