Grand Theft Auto V PC

Spekulációk és beszélgetések a sorozat legújabb darabjáról.
Avatar
totyak
Díler
Hozzászólások: 900
Csatlakozott: 2010. 03. 07. 17:46
Tartózkodási hely: Székesfehérvár

Re: Grand Theft Auto V PC

Hozzászólás Szerző: totyak » 2014. 11. 08. 13:24

dani.szentgali írta:toytak: Mint látod, mindenki nagyon örül az őszinte vallomásodnak, hatalmasat nőttél a szemünkben, főleg azok után, hogy eddig minden hír alatti kommentben és fórumposztban verted a melled, mint az egyetlen becsületes PC-s, aki mindig perkál a játékokért, és nem szokta fizetés nélkül letölteni. Szóval most vallottad be, hogy az eddigi becsületes PC gamer dumáid nem voltak teljesen igazak, hisz először letöltöd, aztán ha fut, akkor elméletileg megveszed (ami most már eléggé bűzlik nekem). De nem különösebben érdekel, hogy mit csinálsz, vagy hogy milyen módon szerzel játékot, ugyanakkor az sem, hogy mennyire tartasz másokat becsületes vásárlónak. Én és az előttem kommentelők tudják magukról, hogy becsületes úton szerzünk-e játékot vagy sem, és a legkevésbé sem érdekel senkit, hogy te elhiszed-e ezt, avagy nem. Egyébként meg mindenkinek magán ügye, hogy hogyan jut hozzá videojátékokhoz.
Te engem valakivel szerintem összekeversz, vagy csak álmodtál, mert biztos vagyok benne, hogy sehol és semmikor nem vertem a mellem és nem hangoztattam, hogy én vagyok a becsületes PC-s mintaképe. Ha mégis találsz ilyen posztot tőlem, kérlek linkeld és megkövetlek. Sőt, éppen az ellenkezője vagyok. Már nem egyszer leírtam, hogy le fogom tölteni a GTA V-t, nem érdekel, hogy ez esetleg szúrja valaki szemét. Ha fut szépen, akkor irány a bolt, ha nem fut, akkor várok egy árcsökkentést, esetleg ha összejön annyi pénzem, akkor egy gépfejlesztést és megveszem a játékot féláron. Attól, hogy bevágod a durcát, mint egy kisgyerek, attól még tele a géped másolt játékkal, filmekkel, zenékkel, a gépeden futó operációs rendszer is másolt, még ha nem is vallod be, szóval ne gyere nekem az álszent dumával! Mellesleg könnyű úgy dobálózni a tízezrekkel, hogy nem te keresed meg, hanem apuci, anyuci pénztárcájából vándorol hozzád.
[color=#BF0000]A teljes Grand Theft Auto IV széria kijátszva 100%-ra és minden achievement megszerezve.[/color]

[url=http://www.kephost.com/view3.php?filena ... m8hjgn.bmp]Minden 100%[/url]
[url=http://www.kephost.com/view3.php?filena ... sl187w.bmp]Összes Achievement[/url]

Avatar
dani.szentgali
Régi motoros
Hozzászólások: 3681
Csatlakozott: 2012. 05. 17. 11:47
Tartózkodási hely: Hungary
Kapcsolat:

Re: Grand Theft Auto V PC

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2014. 11. 08. 13:57

Milyen jogon állítod, hogy én egy kis kölyök vagyok, akit apuci/anyuci eláraszt ajándékokkal meg lóvéval???!!! Mert ha ezt gondolod, akkor én is elmondanám, hogy nagyon összekeversz valakivel. Nem fogok kommenteket keresgélni és másolgatni, jobb dolgom is van annál, de igenis volt olyan, hogy hangoztattad, hogy te megvásárolod és nem letöltöd a GTA-kat. Többször leírtad, hogy milyen gyűjtői csilivili kiadásban vannak felsorakoztatva az egyes GTA-részek a polcodon, és hogy a GTAV-öt is mindenképp gyűjtői kiadásban szeretnéd megvásárolni, feltéve hogy lesz gyűjtői kiadás. Szerinted tele van a gépem másolt játékokkal?! Először is, én a PC-t sosem játékra használom, arra ott a konzol, az úgy sem tud mást, csak játékokat lejátszani. Másrészről meg nem hinném, hogy elhinnéd, bár nem is igazán érdekel hogy mit gondolsz rólam, de az X360 konzolomon amit SAJÁT pénzből és NEM apuci anyuci pénzéből finanszíroztam, egy darab másolt játék sincsen. Az egyetlen ember az oldalon, aki folyamatosan álszent szövegekkel fárasztja a többi felhasználót, az pont te vagy. Nem tudom, hogy észre vetted-e, de az előző kommented nem csak nekem nem volt szimpatikus. Persze ha a számítógépekről beszélünk, akkor nyilvánvaló, hogy az olyan dolgok, mint OP rendszer, a legtöbb ember gépén másolt, ezzel nem tudtál újat mondani. Amúgy elég ironikus, hogy pont egy PC játékos jön a tízezrek dobálózásával, mert egy gamer PC fenntartása nem tíz, hanem százezrekből jön ki. Azt meg senki nem tudja, hogy a te zsebedbe például hogyan és kiktől vándorol a pénz. Mindig jössz itt az intelligens körítésben előadott hozzászólásaiddal és azt hiszed, hogy senki nem lát át rajtuk. Azt meg továbbra sem tudom, miből gondolod, hogy ezen az oldalon csak hatévesek vannak, akiket eltartanak és mindent megvesznek, te meg vagy a nagy felnőtt ember, aki nap mint nap foggal-körömmel küzd az életben maradásért. Ezt te sem gondolhatod komolyan, hacsak nincs valami elvakult felsőbbrendűségi érzeted, bár a kommentjeid jelentős részéből ez jön le. De engem nem érdekel, égesd csak magad a kommentjeiddel, meg szólj be mindenkinek, szabd meg, hogy ki a becsületes és ki nem, de engem hagyj ki ebből és ne gondold azt rólam, hogy azért, mert rokkant ember vagyok, mindenki kinyalja a seggemet és kisgyerek módjára tart mindenki számon. Ennyi erővel én is állíthatnék látatlanban dolgokat rólad. Ember, én tényleg nem értem a gondolkodásmódodat, de tuti bennem van a hiba.
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan

Avatar
totyak
Díler
Hozzászólások: 900
Csatlakozott: 2010. 03. 07. 17:46
Tartózkodási hely: Székesfehérvár

Re: Grand Theft Auto V PC

Hozzászólás Szerző: totyak » 2014. 11. 08. 14:31

dani.szentgali írta:Milyen jogon állítod, hogy én egy kis kölyök vagyok, akit apuci/anyuci eláraszt ajándékokkal meg lóvéval???!!! Mert ha ezt gondolod, akkor én is elmondanám, hogy nagyon összekeversz valakivel. Nem fogok kommenteket keresgélni és másolgatni, jobb dolgom is van annál, de igenis volt olyan, hogy hangoztattad, hogy te megvásárolod és nem letöltöd a GTA-kat. Többször leírtad, hogy milyen gyűjtői csilivili kiadásban vannak felsorakoztatva az egyes GTA-részek a polcodon, és hogy a GTAV-öt is mindenképp gyűjtői kiadásban szeretnéd megvásárolni, feltéve hogy lesz gyűjtői kiadás. Szerinted tele van a gépem másolt játékokkal?! Először is, én a PC-t sosem játékra használom, arra ott a konzol, az úgy sem tud mást, csak játékokat lejátszani. Másrészről meg nem hinném, hogy elhinnéd, bár nem is igazán érdekel hogy mit gondolsz rólam, de az X360 konzolomon amit SAJÁT pénzből és NEM apuci anyuci pénzéből finanszíroztam, egy darab másolt játék sincsen. Az egyetlen ember az oldalon, aki folyamatosan álszent szövegekkel fárasztja a többi felhasználót, az pont te vagy. Nem tudom, hogy észre vetted-e, de az előző kommented nem csak nekem nem volt szimpatikus. Persze ha a számítógépekről beszélünk, akkor nyilvánvaló, hogy az olyan dolgok, mint OP rendszer, a legtöbb ember gépén másolt, ezzel nem tudtál újat mondani. Amúgy elég ironikus, hogy pont egy PC játékos jön a tízezrek dobálózásával, mert egy gamer PC fenntartása nem tíz, hanem százezrekből jön ki. Azt meg senki nem tudja, hogy a te zsebedbe például hogyan és kiktől vándorol a pénz. Mindig jössz itt az intelligens körítésben előadott hozzászólásaiddal és azt hiszed, hogy senki nem lát át rajtuk. Azt meg továbbra sem tudom, miből gondolod, hogy ezen az oldalon csak hatévesek vannak, akiket eltartanak és mindent megvesznek, te meg vagy a nagy felnőtt ember, aki nap mint nap foggal-körömmel küzd az életben maradásért. Ezt te sem gondolhatod komolyan, hacsak nincs valami elvakult felsőbbrendűségi érzeted, bár a kommentjeid jelentős részéből ez jön le. De engem nem érdekel, égesd csak magad a kommentjeiddel, meg szólj be mindenkinek, szabd meg, hogy ki a becsületes és ki nem, de engem hagyj ki ebből és ne gondold azt rólam, hogy azért, mert rokkant ember vagyok, mindenki kinyalja a seggemet és kisgyerek módjára tart mindenki számon. Ennyi erővel én is állíthatnék látatlanban dolgokat rólad. Ember, én tényleg nem értem a gondolkodásmódodat, de tuti bennem van a hiba.
Pont azon a jogon állítom, hogy egy kis kölyök vagy, amilyen jogon te gyakorlatilag hazugnak tituláltál engem, aki állít valamit, de az ellenkezőjét csinálja (jelen esetben, hogy nem veszem meg a játékot). Holott leírtam érthetően, többször is, hogy ha nem is 0day, de a játék a polcomon lesz. Csak úgy tűnik nehéz feldolgozni azt az információt, hogy a letöltés és a vásárlás nem zárja ki egymást. Meg még azon a jogon nevezlek kölyöknek, mert pontosan emlékszem, hogy hetekkel ezelőtt milyen hisztit levágtál itt napokig, amikor kiderült, hogy milyen extrákat kap a nextgen kiadás, te meg kimaradsz belőle. Illetve segget csináltál a szádból, hogy ezek után te nem is jössz az oldalra, ezt többször is leírtad és ehhez képest még mindig itt kötözködsz. Abban viszont igazad van, hogy többször is említettem, hogy a GTA V mindenképpen gyűjtői kiadásban lesz meg. Ha nem PC-re, akkor valamelyik konzol kiadásában. De soha nem vertem a mellem, hogy a becsületes PC-s játékost rólam mintázták. Ez némi költői túlzás volt részedről. Hol itt a hiba? Úgy lesz, ahogy írtam, a CE a polcomon lesz. Nincs az én mondandómban semmi álszentség és rajtad kívül eddig senki nem is támadott le a hozzászólásaim miatt (természetesen ez még változhat). Tiszta igazságokat írok, csak Te veszed kissé túl érzékenyen a dolgokat, talán mert belül érzed Te is, hogy igazam van. Nem is tudtam, hogy rokkant vagy, nem ebből jött a pénz dolog. De mivel tanuló vagy, nem hiszem, hogy naphosszat a melóhelyen robotolsz. De nyilván végigmelózod a nyarakat, abból veszed a konzolra a játékokat és véletlenül sem karácsonyra, születésnapra, szebpénzként rokonoktól kapott pénzből. Nem akarok én megszabni senkinek semmit, mindenki úgy éli az életét, ahogy neki tetszik és engem az sem érdekel, ha valakinek minden GTA rész, vagy minden más játék letöltve van meg, csak senki ne állítsa, hogy neki kizárólag jogtiszta szoftverei vannak, mert ez egyszerűen nem igaz. Te magad is, bár nem nyíltan, de elismerted, hogy a PC-d oprendszere nem eredeti. Innentől mit érne az eredeti játékod? Ha előtte nem illegalizálsz egy Win-t, akkor papírnehezéknek jó maximum.
[color=#BF0000]A teljes Grand Theft Auto IV széria kijátszva 100%-ra és minden achievement megszerezve.[/color]

[url=http://www.kephost.com/view3.php?filena ... m8hjgn.bmp]Minden 100%[/url]
[url=http://www.kephost.com/view3.php?filena ... sl187w.bmp]Összes Achievement[/url]

Avatar
Davekoma
Epsilonista
Hozzászólások: 1442
Csatlakozott: 2012. 11. 19. 15:33

Re: Grand Theft Auto V PC

Hozzászólás Szerző: Davekoma » 2014. 11. 08. 15:33

Srácok ne vádoljuk egymást semmivel, mindkettőtöknek igaza van, viszont ilyen korban ha az apuka/anyuka besegít a dolgokban az nem baj, ha az adott gyerek önálló és nem olyan dolgokra költi aminek nincs értelme.
Szerintem ne vitázzatok, én szeretem totyak kommentjeit olvasgatni, mindig van benne valami igazság, dani pedig a gtaplace-n a legjobb barátom ha lehet ilyet mondani.
Nem szeretném ha a vitátok vége az lenne, hogy egyikőtök megfutamodik, legyen egy kis tűzszünet srácok. :)

Avatar
realostew
Díler
Hozzászólások: 883
Csatlakozott: 2013. 02. 07. 18:42
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Grand Theft Auto V PC

Hozzászólás Szerző: realostew » 2014. 11. 09. 12:56

Nem akarom folytatni a vitát, de én pont arra emlékszem, hogy totyak tényleg mindig is azt írta, hogy az új játékokat, előbb letölti, hogy fut-e a gépén normálisan, és ha igen akkor megveszi. Ezzel senki pártjára nem állok, de ez akkor is így van... :D Szóval butaság volt egy ilyenen ennyire kiakadni.
"Time moves forward, nothing changes"- Max Payne

Avatar
totyak
Díler
Hozzászólások: 900
Csatlakozott: 2010. 03. 07. 17:46
Tartózkodási hely: Székesfehérvár

Re: Grand Theft Auto V PC

Hozzászólás Szerző: totyak » 2014. 11. 09. 13:09

realostew írta:Nem akarom folytatni a vitát, de én pont arra emlékszem, hogy totyak tényleg mindig is azt írta, hogy az új játékokat, előbb letölti, hogy fut-e a gépén normálisan, és ha igen akkor megveszi. Ezzel senki pártjára nem állok, de ez akkor is így van... :D Szóval butaság volt egy ilyenen ennyire kiakadni.
Szerintem nem írtam ilyesmit, legalább is nem úton-útfélen, illetve nem is szoktam más játékokról beszélni itt, csak a GTA-ról, de ha mégis én tévednék, akkor mondtam, hogy megkövetem Dani-t, csak mutassatok pár általam ebben a témában írt hsz-t. Azt azért mégegszer mondom, hogy a gyengébbek is megértsék, a letöltés és a vásárlás egy GTA-nál nálam nem egymást kizáró ok. A letöltés mellett előbb-utóbb tuti vétel lesz. Ettől az egésztől függetlenül még továbbra sem hiszem el a no warez dolgot a többségnél, de ez már legyen az én keresztem.
[color=#BF0000]A teljes Grand Theft Auto IV széria kijátszva 100%-ra és minden achievement megszerezve.[/color]

[url=http://www.kephost.com/view3.php?filena ... m8hjgn.bmp]Minden 100%[/url]
[url=http://www.kephost.com/view3.php?filena ... sl187w.bmp]Összes Achievement[/url]

Avatar
Bence (Visali)
Vinewoodi producer
Hozzászólások: 1805
Csatlakozott: 2010. 02. 17. 16:47

Re: Grand Theft Auto V PC

Hozzászólás Szerző: Bence (Visali) » 2014. 11. 09. 16:39

Naaa.... Most nyitottam meg újra témát srácok. :insecure:

Hüblookohelimedion
McReary testvér
Hozzászólások: 566
Csatlakozott: 2012. 11. 08. 19:08

Re: Grand Theft Auto V PC

Hozzászólás Szerző: Hüblookohelimedion » 2014. 11. 14. 17:45

Fps nézett az új platformokra érkező gtakban? Ez most komoly?

Csak nehogy az legyen a vége, hogy a sok agyhalott codon nevelkedő emberek miatt Fps lesz a játék

Gta az tps. Nem kell más nézetekkel bohóckodni a fejlesztőlnek

Avatar
Bence (Visali)
Vinewoodi producer
Hozzászólások: 1805
Csatlakozott: 2010. 02. 17. 16:47

Re: Grand Theft Auto V PC

Hozzászólás Szerző: Bence (Visali) » 2014. 11. 14. 19:32

Szerintem ez a veszély nem fenyeget. A GTA mindig is TPS játék volt. Ez most csak opcionális. Nyilván úgy látták, a modok után van rá számottevő igény, és érdemes foglalkozni vele. Ez anno már a GTA IV megjelnése előtt is beszédtéma volt a rajongók között. Emlékszem, a GTAPlace-en is sokan írták, hogy de jó lenne az autókban.

Avatar
The Cleansing Fire
Törzstag
Hozzászólások: 2153
Csatlakozott: 2012. 07. 11. 19:25

Re: Grand Theft Auto V PC

Hozzászólás Szerző: The Cleansing Fire » 2014. 11. 14. 19:44

Utálkozni sz'tem fölösleges, nyilván nem fogják kivenni belőle ezt. Ez azért nem olyan, mint egy kör alakú radar helyetti szögletes. Ez egy olyan opció, amit nem kell használnod, de más ettől még élvezheti. Szerintem ezzel még semmi baj nincsen, de ha szerintetek igen, akkor ne használjátok - ahogy egyébként én sem fogom.
Guess who's back!

Avatar
Bence (Visali)
Vinewoodi producer
Hozzászólások: 1805
Csatlakozott: 2010. 02. 17. 16:47

Re: Grand Theft Auto V PC

Hozzászólás Szerző: Bence (Visali) » 2014. 11. 14. 19:47

Ott a pont. ;)

Amúgy én már az új járművek listáját várom nagyon, hogy mik tértek még vissza a Stallionon és a Dukeson túl. Örülnék, ha a Vincent is. Azt pofásra lehetne tuningolni.^^

Avatar
Mr.Vercetti
Fürgeujj
Hozzászólások: 437
Csatlakozott: 2012. 02. 26. 01:50

Re: Grand Theft Auto V PC

Hozzászólás Szerző: Mr.Vercetti » 2014. 11. 14. 19:58

A régi blistát kérem vissza! Meg az összes GTA IV járművet :D (én igazából még nem játszottam a prevgenes verzióval sem, szóval még minden 'új' autó új lesz :) )
It's all down south now.

Avatar
brenor
Szakértő
Hozzászólások: 290
Csatlakozott: 2012. 10. 03. 00:24

Re: Grand Theft Auto V PC

Hozzászólás Szerző: brenor » 2014. 12. 28. 10:17

Nem erre a hétre ígérték a gépigényt?

Avatar
Davekoma
Epsilonista
Hozzászólások: 1442
Csatlakozott: 2012. 11. 19. 15:33

Re: Grand Theft Auto V PC

Hozzászólás Szerző: Davekoma » 2014. 12. 28. 11:00

De, de ahogy látszik már nem lesz semmi..

Avatar
Rockstar69
Főzelékes Feri
Hozzászólások: 3670
Csatlakozott: 2011. 10. 25. 13:57
Tartózkodási hely: Debrecen

Re: Grand Theft Auto V PC

Hozzászólás Szerző: Rockstar69 » 2014. 12. 28. 11:23

Ha jól tudom úgy írták, hogy a következő hetekben. Szóval jöhet jövőhéten is.
Gyenge napok vannak...

Válasz küldése