Jogtalan Bannolás! (Szerintem)

Spekulációk és beszélgetések a sorozat legújabb darabjáról.
eldorado007
Rosenberg-szindrómás
Hozzászólások: 10
Csatlakozott: 2018. 03. 24. 18:19

Jogtalan Bannolás! (Szerintem)

Hozzászólás Szerző: eldorado007 » 2018. 03. 24. 19:03

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Kérem csak az írjon aki esetleg már járt hasonló helyzetben vagy tud esetleg valami megoldást! A következő a helyzet: Tegnap kaptam egy emailt a Rockstar-tól, hogy 30 napra bannolták az online account-omat, valamint törlik a karakteremet és az összes beállításomat, beleértve az invertory-t is. Ha lejárt a 30 nap, akkor újra kezdhetem egy új karakterrel és figyelmeztettek, hogy a legközelebbi bannolás, végleges eltiltással jár. Vakartam a fejemet és nagyokat pislogtam, hogy most mi van??? Hozzáteszem sok játékkal játszottam meg még játszom is(CSgo, Sc2, Cod,) 33 éves létemre, de SOHA nem csaltam vagy viselkedtem úgy a játékokban, hogy egyszer is reportoltak volna. Moddolással meg végkép nem foglalkozom. A rockstar szerint megszegtem az eggyik szabályzati feltételüket, ami szerintem nem így van. Felsorolnak 6-7 olyan fő szabályt, ami a legtöbb játékban már alap. Írtam nekik, hogy ugyan írják már le pontosan, hogy mi az istent csináltam amiért bannoltak, erre egy automata rendszer válaszolt. Lefordítottam: "Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett a Rockstar támogatással. A GTA online tilalmakat számos tényező indítja el, beleértve a GTA Online modifikációját, a játékmesterek kizsákmányolását vagy visszaélését, a védett játékadatok és kódok manipulálását, vagy egyéb módon befolyásolják a játékosok játékélményeit. Minden GTA Online felfüggesztési és tiltó határozat végleges, és nem vonható be. További információ a GTA Online felfüggesztési és tiltási irányelvekről." Átolvastam a szabályzati feltételeket és semmi olyat nem követtem el, az itt felsoroltak közül sem, ami indokolttá tette volna a bannolást. Na most erre szeretnék megoldást találni, mert egyszerűen felháborítónak tartom, hogy gondolnak egyet és csak úgy, semmi féle konkrét magyarázat nélkül bannolnak. Rengeteg energiát és időt fektettem bele munka mellett (bár csak 78-as szintü voltam). Segítségeteket előre is köszönöm. Üdv: Attila

Avatar
totyak
Díler
Hozzászólások: 900
Csatlakozott: 2010. 03. 07. 17:46
Tartózkodási hely: Székesfehérvár

Re: Jogtalan Bannolás! (Szerintem)

Hozzászólás Szerző: totyak » 2018. 03. 24. 20:11

eldorado007 írta:Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Kérem csak az írjon aki esetleg már járt hasonló helyzetben vagy tud esetleg valami megoldást! A következő a helyzet: Tegnap kaptam egy emailt a Rockstar-tól, hogy 30 napra bannolták az online account-omat, valamint törlik a karakteremet és az összes beállításomat, beleértve az invertory-t is. Ha lejárt a 30 nap, akkor újra kezdhetem egy új karakterrel és figyelmeztettek, hogy a legközelebbi bannolás, végleges eltiltással jár. Vakartam a fejemet és nagyokat pislogtam, hogy most mi van??? Hozzáteszem sok játékkal játszottam meg még játszom is(CSgo, Sc2, Cod,) 33 éves létemre, de SOHA nem csaltam vagy viselkedtem úgy a játékokban, hogy egyszer is reportoltak volna. Moddolással meg végkép nem foglalkozom. A rockstar szerint megszegtem az eggyik szabályzati feltételüket, ami szerintem nem így van. Felsorolnak 6-7 olyan fő szabályt, ami a legtöbb játékban már alap. Írtam nekik, hogy ugyan írják már le pontosan, hogy mi az istent csináltam amiért bannoltak, erre egy automata rendszer válaszolt. Lefordítottam: "Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett a Rockstar támogatással. A GTA online tilalmakat számos tényező indítja el, beleértve a GTA Online modifikációját, a játékmesterek kizsákmányolását vagy visszaélését, a védett játékadatok és kódok manipulálását, vagy egyéb módon befolyásolják a játékosok játékélményeit. Minden GTA Online felfüggesztési és tiltó határozat végleges, és nem vonható be. További információ a GTA Online felfüggesztési és tiltási irányelvekről." Átolvastam a szabályzati feltételeket és semmi olyat nem követtem el, az itt felsoroltak közül sem, ami indokolttá tette volna a bannolást. Na most erre szeretnék megoldást találni, mert egyszerűen felháborítónak tartom, hogy gondolnak egyet és csak úgy, semmi féle konkrét magyarázat nélkül bannolnak. Rengeteg energiát és időt fektettem bele munka mellett (bár csak 78-as szintü voltam). Segítségeteket előre is köszönöm. Üdv: Attila
Üdv!
Pont most hallottam erről a dologról én is. Azt mondják, hogy az új frissítéssel félrement valami és elindult egy bannhullám, ahol csupa ártatlan játékost szórnak meg büntivel. Szerintem hiába írsz nekik, nem fognak reagálni, mert millió levelet kapnak. De azt gondolom, hogy valamit tenni fognak Rockstaréknál, mert ez nagyon gáz így.

Most én is parázok, mert most léptem ki a játékból, az új frissítés versenyeit próbálgattam és félek, hogy gáz lesz. Mondanom sem kell, soha nem csaltam, semmilyen módosítást nem végeztem a játékon.

E-mailt kaptál a Social Club-os emiledre, vagy fiókodba? Vagy hol lehet azt látni, ha banánt kaptunk?
[color=#BF0000]A teljes Grand Theft Auto IV széria kijátszva 100%-ra és minden achievement megszerezve.[/color]

[url=http://www.kephost.com/view3.php?filena ... m8hjgn.bmp]Minden 100%[/url]
[url=http://www.kephost.com/view3.php?filena ... sl187w.bmp]Összes Achievement[/url]

eldorado007
Rosenberg-szindrómás
Hozzászólások: 10
Csatlakozott: 2018. 03. 24. 18:19

Re: Jogtalan Bannolás! (Szerintem)

Hozzászólás Szerző: eldorado007 » 2018. 03. 25. 19:32

Én is pont ma olvastam, hogy állítólag a játék Anti-cheat rendszere hülyült meg az új frissítés miatt. Van egy olyan érzésem, hogy a Rockstar nem fog foglalkozni a dologgal. Szerintem kijavítják a hibát, de a bannt nem szüntetik meg. Mi meg mehetünk a levesbe. A töltő képernyőnél értesít, hogy bannt kaptál és már fel sem enged az online-ba, kapsz róla sima emailt meg a social club is értesít.

Avatar
Luszie
Valedictorian
Hozzászólások: 3036
Csatlakozott: 2012. 06. 24. 16:55

Re: Jogtalan Bannolás! (Szerintem)

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2018. 03. 25. 19:50

Ez túl nagy dolog ahhoz szerintem, hogy a Rockstar elengedje a füle mellett. A karácsonyi baklövést is helyrehozták, pedig az sokkal kisebb volumenű volt, mint ez. Úgyhogy -bár a maguk módján- de mindenképpen fognak tenni valamit.
"Whatever." (Ryder)

eldorado007
Rosenberg-szindrómás
Hozzászólások: 10
Csatlakozott: 2018. 03. 24. 18:19

Re: Jogtalan Bannolás! (Szerintem)

Hozzászólás Szerző: eldorado007 » 2018. 03. 25. 20:53

Nem, nem fognak. Sikerült felvennem a kapcsolatot az egyik supporttal, akinek leírtam a problémát. Folyamatosan a szabályokat emlegette, de írtam neki, hogy nem követtem el semmi szabály szegést. Kértem, hogy írja le pontosan, mit követtem el, erre azt írta, hogy nem adhatnak semmi féle információt a bannolás illetve kitiltás okáról. Erre vissza írtam, hogy most ez valami vicc??? Tehát, akkor ezek szerint gőzük nincs arró, hogy miért bannoltak?? Erre vissza írt. hogy megérti a problémám, de mint írta semmilyen felvilágosítást nem adhatnak az ügyfeleknek ezzel kapcsolatban. Majd mindjárt be linkelem a beszélgetést.

Szerk: Áthelyezve, szín megváltoztatva, mert nehezen olvasható [by: Luszie]

Dear Sir / Madam! Attila Patkó I am 33 years old and I play GTA 5 from December 2017. I spent a lot of time and energy in developing my character. I have several games including Counter Strike Global offensive, Starcraft 2: Wings of Liberty and Heart of the Swarm, Call of Duty MW 2-3, etc. etc. I've never been deceived in any way, I totally condemn, since I am delighted in my every-day rushing world. I received an email from you (2018/03/23 03:54) I am suspending my GTA Online Account for 30 days (until 2018-04-24). I lost all of my upgrades so far. The email did not specifically describe what rule I was breaking up for. I've read the terms of the rule, but I do not think I would have broken it in any form. Please let me know what kind of policy conditions I've broken. Sincerely, Attila Patkó

Hello Attila thank you for contacting Rockstar Support. My name is Daisy, I understand that you are having issues regarding the GTA Online ban. Is this correct?

Yes, thank you

Thank you for confirmation. I'll be glad to assist you with this

Enjoy good
:)


Thank you for your patience. I would like to inform you that all GTA Online bans are final and can't be appealed

Yes I understand. My problem is that I play fairly, so bannering is not fair.

Well, GTA Online suspensions are triggered by a number of factors, including modding in GTA Online, exploiting or abusing game mechanics, manipulating protected game data and code, or interfering with other players’ gameplay experience.
Suspensions from GTA Online due to these reasons may be temporary suspensions or permanent bans depending on the severity of the infraction.

I know this
then they do not know why they are banned ???

I understand your concern totally, we do not communicate the reason for account suspensions with our customers.

then they do not know why they banned me??
What?? this is a joke ??

I understand where you're coming from and that you are not happy with this decision. As I stated previously, we do not communicate the reason for GTA Online bans with customer's. There is nothing that can be done about the suspension on your account and the ban cannot be appealed.

I know it's not your fault, but it's INVESTIGATOR !!!

I appreciate your understanding regarding this.

I buy the game and I can not play it because you do not even know why you banned me

I understand, please be informed as mentioned earlier we do not communicate the reason for account suspensions with our customers.

I do not understand !!! I share this mistake everywhere because they have to know about this

szerk: áthelyezve [by: Luszie]

Sajnos egy picit tudok angolul, ugyhogy a fordítót hívtam segítségül. A lényeget ki lehet szűrni.

Avatar
Luszie
Valedictorian
Hozzászólások: 3036
Csatlakozott: 2012. 06. 24. 16:55

Re: Jogtalan Bannolás! (Szerintem)

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2018. 03. 25. 21:13

Rágd a fülüket alaposabban, mert szeretik hülyének nézni az embert/értetlenkedni. :D Illetve ha tudsz másokról is akik érintettek az ügyben (legyen az akár magyar vagy külföldi), akkor érdemes lehet összefogni, hátha nagyobb hatást értek el.

Egyébként simán elképzelhetőnek tartom, hogy fogalma sincs, hogy a legújabb frissités "ban hullámának" áldozata vagy...[Ha ez valóban egy létező dolog] Nekem eléggé úgy tűnik egyébként, hogy a nő egy "tipik cheater"-nek néz.
"Whatever." (Ryder)

eldorado007
Rosenberg-szindrómás
Hozzászólások: 10
Csatlakozott: 2018. 03. 24. 18:19

Re: Jogtalan Bannolás! (Szerintem)

Hozzászólás Szerző: eldorado007 » 2018. 03. 25. 21:45

Igen erre, gondoltam én is, ha többen összefogunk, akkor talán van valami esélyünk. Egyébként még mindig chat-lek vele. Folyamatosan a tiltás és bannolás szabályairól hablatyol, ami már a könyökömön jön ki. Nem adhat információt eezel kapcsolatban. Hmm... érdekes. Szerintem vagy hülyének néz vagy tényleg nem adhat infót.

eldorado007
Rosenberg-szindrómás
Hozzászólások: 10
Csatlakozott: 2018. 03. 24. 18:19

Re: Jogtalan Bannolás! (Szerintem)

Hozzászólás Szerző: eldorado007 » 2018. 03. 25. 22:17

-I see that we have already listed most of the factors which could lead to a suspension such as modding in GTA Online, exploiting or abusing game mechanics, manipulating protected game data and code, or interfering with other players’ gameplay experience. We will not be able to give you anymore information apart from this.

-ok

-Everyone will know that!!!

-As I have informed earlier, not all the reason will be listed and I cannot provide the exact reason for the ban on your account.

-ok, thank you for help.

-I appreciate your understanding regarding this. Is there anything else I can assist you with?

-I do not understand this one, but there is nothing else to help

-I'm sorry to inform you that, unfortunately, there is nothing that can be done in this case.
-Their system works impersonal and this is not fair to ordinary players

-I understand your concern, as informed earlier all GTA Online ban decisions are final and can't be appealed.

-why??
-hmm??

-I understand where you are comming from. However, all GTA Online suspension and banning decisions are final and may not be appealed.

-beszélsz magyarul??
-do you speak hungary??

-No, Hungary is not available. Could you please communicate in English?

-ok
-tisztában van vele, hogy ezzel a problémával nem vagyok egyedül??
-you know that I'm not alone with this problem?

-Alright, I am sending your request to proper department for further review. Hence, I will send an email as a follow up to this.

-Ok, thank you so much

-You're welcome, I'll be sending an email now.

-Ok I'll check it out

-Okay, is there anything else I may assist you with today?

-No, Thank you

-Thank you for contacting Rockstar Support. Have a great day!

-You too

-Thank you.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eldorado007 2018. 03. 25. 22:23-kor.

eldorado007
Rosenberg-szindrómás
Hozzászólások: 10
Csatlakozott: 2018. 03. 24. 18:19

Re: Jogtalan Bannolás! (Szerintem)

Hozzászólás Szerző: eldorado007 » 2018. 03. 25. 22:20

Fentebb van a folytatás. Annyit sikerült elérnem az ügyben, hogy továbbítja az ügyemet felülvizsgálat céljából, ami kb. 100 év :)

eldorado007
Rosenberg-szindrómás
Hozzászólások: 10
Csatlakozott: 2018. 03. 24. 18:19

Re: Jogtalan Bannolás! (Szerintem)

Hozzászólás Szerző: eldorado007 » 2018. 03. 25. 22:24

Addigra talán már lesz GTA 8 IS....

Avatar
totyak
Díler
Hozzászólások: 900
Csatlakozott: 2010. 03. 07. 17:46
Tartózkodási hely: Székesfehérvár

Re: Jogtalan Bannolás! (Szerintem)

Hozzászólás Szerző: totyak » 2018. 03. 25. 22:34

Nem értem mi alapján ment a bann. Szerencsére én úgy tűnik nem kaptam, de az sg.hu-n is olvasom, hogy néhányan pórul jártak. Én semmi más játékmódba nem mentem, csak az új verseny, dupla pénzért.
Néztem a SC emilemet, meg az online fiókomat, ott nincs jele semmi üzenetnek, a játékba meg nem merek belépni. Gondolim ott is rögtön jönne az üzenet, talán hétvégén ellenőrzöm, addigra csak vége lesz ennek a mizériának.
Akit bannolnak, az mit lát SC fiókjában az online karakterénél, totál nulla az egész?
[color=#BF0000]A teljes Grand Theft Auto IV széria kijátszva 100%-ra és minden achievement megszerezve.[/color]

[url=http://www.kephost.com/view3.php?filena ... m8hjgn.bmp]Minden 100%[/url]
[url=http://www.kephost.com/view3.php?filena ... sl187w.bmp]Összes Achievement[/url]

eldorado007
Rosenberg-szindrómás
Hozzászólások: 10
Csatlakozott: 2018. 03. 24. 18:19

Re: Jogtalan Bannolás! (Szerintem)

Hozzászólás Szerző: eldorado007 » 2018. 03. 25. 23:05

Igen sajnos nulla, az online-ba be sem enged, a soc clubban pedig nuku karakter. De már írtam a face oldalára is. Nektek is ezt tudom javasolni, akit bannoltak jogtalanul az vegye fel a kapcsolatot a Rockstar Suporrtjával. Én speciel nagyon dühös vagyok ez miatt!! Nem hiszem el, hogy egy ekkora cég, mint a Rockstar, meg engedheti magának ezt a baklövést, ilyen nincs csak a mesébe.

Avatar
Luszie
Valedictorian
Hozzászólások: 3036
Csatlakozott: 2012. 06. 24. 16:55

Re: Jogtalan Bannolás! (Szerintem)

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2018. 03. 26. 08:45

Nem biztos, hogy olyan sok idő lesz ez. Egy ismerősöm például néhány napon belül választ kapott.

Lehetőleg ne írj egymás után több hozzászólást is, hanem szerkeszd egybe. :) Köszi!
"Whatever." (Ryder)

Avatar
totyak
Díler
Hozzászólások: 900
Csatlakozott: 2010. 03. 07. 17:46
Tartózkodási hely: Székesfehérvár

Re: Jogtalan Bannolás! (Szerintem)

Hozzászólás Szerző: totyak » 2018. 03. 26. 17:25

eldorado007 írta:Igen sajnos nulla, az online-ba be sem enged, a soc clubban pedig nuku karakter. De már írtam a face oldalára is. Nektek is ezt tudom javasolni, akit bannoltak jogtalanul az vegye fel a kapcsolatot a Rockstar Suporrtjával. Én speciel nagyon dühös vagyok ez miatt!! Nem hiszem el, hogy egy ekkora cég, mint a Rockstar, meg engedheti magának ezt a baklövést, ilyen nincs csak a mesébe.
Tudom, hogy nehéz nem bosszankodni, én is azt tenném, de szerintem ne aggódj, ez nem fog ennyiben maradni. Biztos, hogy kijavítják a hibát és törlik a büntetést. Rockstar mindig fukar a nyilatkozatokkal, de ha gond van, azt javítják. Ráadásul ez nem csak elszigetelt eset, rengetegen estek áldozatul és az online sajtó is felkapta már a témát. Lesz megoldás.
[color=#BF0000]A teljes Grand Theft Auto IV széria kijátszva 100%-ra és minden achievement megszerezve.[/color]

[url=http://www.kephost.com/view3.php?filena ... m8hjgn.bmp]Minden 100%[/url]
[url=http://www.kephost.com/view3.php?filena ... sl187w.bmp]Összes Achievement[/url]

Avatar
Luszie
Valedictorian
Hozzászólások: 3036
Csatlakozott: 2012. 06. 24. 16:55

Re: Jogtalan Bannolás! (Szerintem)

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2018. 03. 26. 17:29

így van.
"Whatever." (Ryder)

Lezárt