Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA SA - R.I.P San Andreas Multiplayer

2008.06.08 09:52  |  Írta: Shotgun  |  Forrás: SA-MP Online

Pár hónapja számoltunk be nektek a legelső olyan hírről, mely a San Andreas Multiplayer végét jelezte... Sajnálatos módon a dolog végső fázisa bekövetkezett, így a multiplayer módosítás rajongói nem is oly rég tapasztalhatták, hogy a beépített kliens oldali szerverkereső és számos kiegészítő lehetőség a játékban, egyszerűen nem működik. De merüljünk kicsit mélyebben a témába...

A program tervezői pár héttel ezelőtt úgy döntöttek, hogy leállnak a fejlesztéssel, de még mindig elérhetővé teszik azt azok számára, akik többjátékos formában szeretnék tolni kedvenc Grand Theft Auto epizódjukat. Akkoriban a master server - mely a szerverkereső alapjául szolgál - egy bizonyos littlewhitey kezébe került, hogy a rajongók még mindig képesek legyenek a hostok között tallózgatni. Mindez szép és jó, de a tegnapi napon beütött a krakk...

Történt ugyanis, hogy Kyeman - a modifikáció vezérfejlesztője - leközölt egy igen sajnálatos hírt, mely senkinek sem tetszik majd. Állítása szerint egy "Jacob" névre hallgató 'játékos' - előzőleg fejlesztő a csapatban, egy az általa alapított Zytronics nevű hackercsapattal együtt napvilágra hozta a legutolsó verzió forráskódját, ezáltal teljes mértékben védtelenné téve a normális játékosokat. Ennek hatására Kye úgy döntött, hogy egyszerűen nem hajlandó tovább dacolni a szánalmas próbálkozásokkal és inkább teljes zárlatot rendel el a multi háza táján.

Így hát sajnálatos módon, mostmár teljes bizonyossággal lehetünk a San Andreas Multiplayer befejeztéről. Akit érdekelnek a további adatok ezzel kapcsolatban, valamint rendelkezik megfelelő angol nyelvismerettel, az kattintson a hír alsó részén található forrásra.

FeherKenyer

Offline
2008. 06. 08. 10:01
Bár én nem multiztam sose, de ez sajnálatos. Nem tudom, mi érdekük abban, hogy tönkretegyék más élvezetét...
Markee

Offline
2008. 06. 08. 10:19
Kár a multiért, állítólag több jó újítás is jött volna a következő verzióban, dehát ezek a hackerek az egészet elcs*szték.
alexander1995

Offline
2008. 06. 08. 10:47
A San Andreast főleg az tartja színen, h nagyon jó multiplayereket készítettek hozzá, és élvezetes jjátszani. Sajnálom, h befjezték, 1részt mert még nem tudtam kipróbálni, másrészt mert a hírek alapján az 1ik legsikeresebb multiplayem mód volt az SAhoz.
anymorexf45

Offline
2008. 06. 08. 10:51
kár érte.. szép emlékek kötöttek hozzá
Endre

Offline
2008. 06. 08. 11:27
Ez volt az egyetlen multiplayeres játék amivel játszottam
MateL

Offline
2008. 06. 08. 11:32
nem értem hogy a hackerek mért éppen az SA-MP-re hajtanak.. mért nem a nagyobb community-vel rendelkező CS-re vagy mittudomén.. bár nem játszottam sokat az sa-mp-vel
Laurie1

Offline
2008. 06. 08. 12:13
De most... az SA-MP team is, sz*r kimondani de gyávák. Nem szeretek a Winsows-zal példálózni de pl ott a Vista n+1 hacker próbálta elfektetni és n-1-nek sikerült is, Redmond nem mondta azt, hogy na akkor feltörték, abbahagyjuk az egészet kész vége ennyi. Itt a hozzáállással van nagy marha nagy gond nem a hackerekkel.
xdiscoveryx

Offline
2008. 06. 08. 12:50
A Besh van 1 kis külömbsé a 2 közt.. samp rohatul ingyen van semi pénz nemhozott a fejlesztőknek igyis csoda hogy idáig kibirták..
gondolj bele ingyen jószivüségből csinálsz egy multit a játékhoz hogy másoknak örömet okozz és lépten nyomon keresztbetesznek neked.. őkse bírják ez örökké.
Laurie1

Offline
2008. 06. 08. 14:22
Garrett374: Nem fogtad a lényeget, nem arról az anyagi oldaláról kell megközelíteni a dolgot.

gondolj bele ingyen jószivüségből csinálsz egy multit a játékhoz hogy másoknak örömet okozz és lépten nyomon keresztbetesznek neked..

Nem is tudom de biztos nem adnám fel...
princeworm

Offline
2008. 06. 08. 14:50
Mi az a forráskód?
Leone

Offline
2008. 06. 08. 18:23
Egy programot adott programozási nyelven írnak, mely egy alap kódot jelent. Ez a kód az, amit forráskódnak nevezünk... tehát mondjuk vegyél egy programot... az egy a számítógéped "nyelvére" átfordított emberi kéz által írott, többnyire parancsokból álló szöveg. Nem tudom másként meghatározni..
Tibor

Offline
2008. 06. 08. 18:35
Kár hogy vége, de még ellehet vele játszani majd...
Hol lehet letölteni az samp forráskódját?
2008. 06. 08. 19:01
Gege mert a sa-mp nincs levédve ha a CS-t támadnák meg szépen beperelnék őket...
Besh merne lehetene anyagi helyzetből megközeliteni? ^o)
Leone

Offline
2008. 06. 08. 20:21
Itt rohadtul nem egy két hete szóló folyamatról van szó, hanem a multi keletkezte óta folyamatosan történő támadásokról. Szerintem ti is ugyan úgy befejeztétek volna, hogyha látjátok h szervezettebb csoportok célozzák meg pontosan azt a multiplayer módosítást, amit ti készítetek. Kyeman egy bizonyos szintű bevétellel rendelkezett, de ezt nagyrészt elnyelte a multi fejlesztésének költséges mivolta, valamint a szerverek fenntartása. A microsoft-tal példálózni megy kicsit gázos, ugyanis ők világpiacra dobják ki a termékeiket, nem pedig egy bizonyos felhasználócsoportra, ráadásul ingyen. Ennyi.
2008. 06. 09. 00:51
Egyetértek Shotival a microsoft egy kiba**ott nagy cég a sa-mp meg csak egy multimodosítás a Sa-hoz. Ha a r* hivatalos multivá "fogadta" volna a sa-mpt akkor már rég tehettek volna vmit Kyemanék...
Hannibal

Offline
2008. 06. 09. 18:45
Besh írta:
De most... az SA-MP team is, sz*r kimondani de gyávák. Nem szeretek a Winsows-zal példálózni de pl ott a Vista n+1 hacker próbálta elfektetni és n-1-nek sikerült is, Redmond nem mondta azt, hogy na akkor feltörték, abbahagyjuk az egészet kész vége ennyi. Itt a hozzáállással van nagy marha nagy gond nem a hackerekkel.

Már ne is haragudj, de ez kurvanagy baromság.
@Adminok: én hiszek benne h egyszer még fehér szöveggel fogok a kommentmezőbe írni...

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 34 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak