Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA SA - R.I.P San Andreas Multiplayer

Pár hónapja számoltunk be nektek a legelső olyan hírről, mely a San Andreas Multiplayer végét jelezte... Sajnálatos módon a dolog végső fázisa bekövetkezett, így a multiplayer módosítás rajongói nem is oly rég tapasztalhatták, hogy a beépített kliens oldali szerverkereső és számos kiegészítő lehetőség a játékban, egyszerűen nem működik. De merüljünk kicsit mélyebben a témába...

A program tervezői pár héttel ezelőtt úgy döntöttek, hogy leállnak a fejlesztéssel, de még mindig elérhetővé teszik azt azok számára, akik többjátékos formában szeretnék tolni kedvenc Grand Theft Auto epizódjukat. Akkoriban a master server - mely a szerverkereső alapjául szolgál - egy bizonyos littlewhitey kezébe került, hogy a rajongók még mindig képesek legyenek a hostok között tallózgatni. Mindez szép és jó, de a tegnapi napon beütött a krakk...

Történt ugyanis, hogy Kyeman - a modifikáció vezérfejlesztője - leközölt egy igen sajnálatos hírt, mely senkinek sem tetszik majd. Állítása szerint egy "Jacob" névre hallgató 'játékos' - előzőleg fejlesztő a csapatban, egy az általa alapított Zytronics nevű hackercsapattal együtt napvilágra hozta a legutolsó verzió forráskódját, ezáltal teljes mértékben védtelenné téve a normális játékosokat. Ennek hatására Kye úgy döntött, hogy egyszerűen nem hajlandó tovább dacolni a szánalmas próbálkozásokkal és inkább teljes zárlatot rendel el a multi háza táján.

Így hát sajnálatos módon, mostmár teljes bizonyossággal lehetünk a San Andreas Multiplayer befejeztéről. Akit érdekelnek a további adatok ezzel kapcsolatban, valamint rendelkezik megfelelő angol nyelvismerettel, az kattintson a hír alsó részén található forrásra.

2008.06.08 09:52  ▪ Forrás: SA-MP Online  ▪ Írta: Shotgun

FeherKenyer
Offline
2008. 06. 08. 10:01
Bár én nem multiztam sose, de ez sajnálatos. Nem tudom, mi érdekük abban, hogy tönkretegyék más élvezetét...

Markee
Offline
2008. 06. 08. 10:19
Kár a multiért, állítólag több jó újítás is jött volna a következő verzióban, dehát ezek a hackerek az egészet elcs*szték.

alexander1995
Offline
2008. 06. 08. 10:47
A San Andreast főleg az tartja színen, h nagyon jó multiplayereket készítettek hozzá, és élvezetes jjátszani. Sajnálom, h befjezték, 1részt mert még nem tudtam kipróbálni, másrészt mert a hírek alapján az 1ik legsikeresebb multiplayem mód volt az SAhoz.

anymorexf45
Offline
2008. 06. 08. 10:51
kár érte.. szép emlékek kötöttek hozzá

Endre
Offline
2008. 06. 08. 11:27
Ez volt az egyetlen multiplayeres játék amivel játszottam

MateL
Offline
2008. 06. 08. 11:32
nem értem hogy a hackerek mért éppen az SA-MP-re hajtanak.. mért nem a nagyobb community-vel rendelkező CS-re vagy mittudomén.. bár nem játszottam sokat az sa-mp-vel

Laurie1
Offline
2008. 06. 08. 12:13
De most... az SA-MP team is, sz*r kimondani de gyávák. Nem szeretek a Winsows-zal példálózni de pl ott a Vista n+1 hacker próbálta elfektetni és n-1-nek sikerült is, Redmond nem mondta azt, hogy na akkor feltörték, abbahagyjuk az egészet kész vége ennyi. Itt a hozzáállással van nagy marha nagy gond nem a hackerekkel.

xdiscoveryx
Offline
2008. 06. 08. 12:50
A Besh van 1 kis külömbsé a 2 közt.. samp rohatul ingyen van semi pénz nemhozott a fejlesztőknek igyis csoda hogy idáig kibirták..
gondolj bele ingyen jószivüségből csinálsz egy multit a játékhoz hogy másoknak örömet okozz és lépten nyomon keresztbetesznek neked.. őkse bírják ez örökké.

Laurie1
Offline
2008. 06. 08. 14:22
Garrett374: Nem fogtad a lényeget, nem arról az anyagi oldaláról kell megközelíteni a dolgot.

gondolj bele ingyen jószivüségből csinálsz egy multit a játékhoz hogy másoknak örömet okozz és lépten nyomon keresztbetesznek neked..

Nem is tudom de biztos nem adnám fel...

princeworm
Offline
2008. 06. 08. 14:50
Mi az a forráskód?

Leone
Offline
2008. 06. 08. 18:23
Egy programot adott programozási nyelven írnak, mely egy alap kódot jelent. Ez a kód az, amit forráskódnak nevezünk... tehát mondjuk vegyél egy programot... az egy a számítógéped "nyelvére" átfordított emberi kéz által írott, többnyire parancsokból álló szöveg. Nem tudom másként meghatározni..

Tibor
Offline
2008. 06. 08. 18:35
Kár hogy vége, de még ellehet vele játszani majd...
Hol lehet letölteni az samp forráskódját?
2008. 06. 08. 19:01
Gege mert a sa-mp nincs levédve ha a CS-t támadnák meg szépen beperelnék őket...
Besh merne lehetene anyagi helyzetből megközeliteni? ^o)

Leone
Offline
2008. 06. 08. 20:21
Itt rohadtul nem egy két hete szóló folyamatról van szó, hanem a multi keletkezte óta folyamatosan történő támadásokról. Szerintem ti is ugyan úgy befejeztétek volna, hogyha látjátok h szervezettebb csoportok célozzák meg pontosan azt a multiplayer módosítást, amit ti készítetek. Kyeman egy bizonyos szintű bevétellel rendelkezett, de ezt nagyrészt elnyelte a multi fejlesztésének költséges mivolta, valamint a szerverek fenntartása. A microsoft-tal példálózni megy kicsit gázos, ugyanis ők világpiacra dobják ki a termékeiket, nem pedig egy bizonyos felhasználócsoportra, ráadásul ingyen. Ennyi.
2008. 06. 09. 00:51
Egyetértek Shotival a microsoft egy kiba**ott nagy cég a sa-mp meg csak egy multimodosítás a Sa-hoz. Ha a r* hivatalos multivá "fogadta" volna a sa-mpt akkor már rég tehettek volna vmit Kyemanék...

Hannibal
Offline
2008. 06. 09. 18:45
Besh írta:
De most... az SA-MP team is, sz*r kimondani de gyávák. Nem szeretek a Winsows-zal példálózni de pl ott a Vista n+1 hacker próbálta elfektetni és n-1-nek sikerült is, Redmond nem mondta azt, hogy na akkor feltörték, abbahagyjuk az egészet kész vége ennyi. Itt a hozzáállással van nagy marha nagy gond nem a hackerekkel.

Már ne is haragudj, de ez kurvanagy baromság.
@Adminok: én hiszek benne h egyszer még fehér szöveggel fogok a kommentmezőbe írni...

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink