Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA III és Vice City a PS2 Classics-on — de nem nálunk

2012.01.23 13:48  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Siliconera

Az ESRB értékelései alapján kiderült, hogy hamarosan érkezik a Grand Theft Auto III és a Grand Theft Auto: Vice City is a PlayStation Network rendszerén található PS2 Classics sorozatba, így ezzel játszhatók lesznek a legújabb PlayStationön is.

A PSone Classics (eredeti PSX játékok elérhetővé tétele PlayStation 3-on) sikerein felbuzdulva a Sony tavaly októberben indította be a PS2 Classics szolgáltatást, mely a nevéből adódóan kárpótolni próbálja a visszafelé kompatibilitás hiányát. Sajnos ez jelenleg csak az USA-ban elérhető.

Mivel nálunk egyáltalán nincs hivatalos PlayStation Store, ezért magyar accounttal nem is lehet vásárolni semmit, de léteznek alternatív módok ennek kikerülésére.

ATi0021

Offline
2012. 01. 23. 14:01
Végig olvastam az alternatív módok részt és hát nem is tudom mit mondjak. Durva. Tényleg szánalmas a Sony hozzáállása a dologhoz. Inkább örülne neki, hogy az ember elakarja költeni a pénzét. Nem megkötni ilyen-olyan régiókkal.

A hírt illetően örülök neki. Ha vennék PS3-mat jó tudni, hogy ezek is elérhetőek lennének (és hogy az OTP-s kártyám jó USA PSNen. )
+egy Midnight Club 3 se lenne rossz.
NikitaDragovich

Offline
2012. 01. 23. 14:46
Ez az én pont a PSN-en USÁ-ra regisztráltam most PS3-mon tolhatom a GTA 3-mat és a Vice City-t!
Toni Cipriani

Offline
2012. 01. 23. 15:31
ATi0021: Mindig gyűlöltem az ilyen diszkriminatív dolgokat, itt nem audiovizuális dologról van szó, amire az úgynevezett jogvédők egyből lecsapnának, mint a legszorgalmasabb dögkeselyűk az elesett prédára. Simán tudnák publikálni… A legjobb az lett volna, ha pár hónapja teljes mértékben kicsinálják őket, nem csak a PSN-t, az is okkal történt, akkor és ott.
Visali

Offline
2012. 01. 23. 18:14
Az ilyesmit jogi úton kell elintézni, ami hátráltatja a dolgot, viszont már van Xbox LIVE-unk, örüljünk neki. Toni, a PSN hack nem volt vicces, gyakorlatilag megvonták a szegény játékosoktól, hogy online játszhassanak, nem beszélve a lopásokról. Én hiányolom a felsorolásból a GTA San Andreas-t. Ha azt is elérhetővé teszik, akkor nem lesz kérdés, hogy melyik konzolt választom, ha lesz rá elég pénzem.
bd93

Offline
2012. 01. 23. 18:34
hát tényleg nem volt vicces dolog én kivégeztetném azokat a heckereket vagy ki tudja lehet már valaki megtette. ezek szerint ha a ps3-am nem tudja lejátszani a ps2 es játékokat akkor ha ezeket letöltöm azok már menni fognak
Hannibal

Offline
2012. 01. 23. 19:04
Én úgy gondolom, hogy nem szórakozásból törték fel, egyszerűen lopják az adatokat. Most arról is lehetne vitatkozni, hogy a Sony meg Microsoft is mennyire lopják meg a játékosokat, de nem a heckereknek kell "igazságot szolgáltatniuk"
Toni Cipriani

Offline
2012. 01. 23. 19:06
bd93: Maradjunk abban, hogy fingod sincs arról, hogy miért tették és hogy kik ők. A PSN pedig azért került feltörésre és leállításra, mert a Sony a „szegény játékosok” adatait titkosítatlanul tárolta, olyan dolgokat is megtartott a szerverein amiket törvényesen nem tehetett meg. Mindemellé párosult a gyatra védelmi rendszer. Ezen dolgokra akarták felhívni a figyelmet. A PSN leállás az emberek érdekében volt, akkor is, ha ezt nem képesek felfogni. Kivégeztetés pedig nem civilizált emberhez méltó megoldás annak válaszául, hogy megvédték a felhasználókat, az ilyen kinyilatkoztatást több afrikai országban lehet, hogy honorálják, Magyarországon viszont (még) nem. Nem is értem, hogy ilyen elmaradott megoldásokat hangoztató hozzászólásoknak mi helyük van a GTA Place-en. :/
Visali: Írtam, hogy ez nem audiovizuális tartalom, márpedig csak az szokott kritikus lenni. Az Anonymous már a PayPal-t is megfingatta, őket is okkal, de ott sem loptak egy fillérnyit érő összeget sem, ahogy a PSN akciónál sem.
bd93

Offline
2012. 01. 23. 20:18
hát te biztosan mindenről tudsz mindent a psn leállást értem h a játékosok érdekében volt de hagyuk ezt mert nem ez a hír majd tegyél panaszt ellenem hogy ilyen nem civilizált módon kommentelek
ATi0021

Offline
2012. 01. 23. 20:45
A hír illetően, remélem nem csak a régi verziót adják ki, hanem HD remake lesz.
Toni Cipriani

Offline
2012. 01. 23. 20:46
bd93: http://www.anonops.com/ Panaszt nem teszek, mivel a szólásszabadság híve vagyok, nem tetszik az amit mondasz, de mondd, ha boldoggá tesz.

A listából valóban hiányzik a San Andreas, de lehet hogy csak meg akarják vele lovagolni a GTA V-et, mely által mesterségesen felnyomják majd az eladásokat, mindkét játéknál. A VCS, LCS mellőzését sem nagyon értem… Nagyon jó részek lettek.
Visali

Offline
2012. 01. 23. 20:47
Toni Cipriani: Jó, igazad van, nem loptak pénzt. De attól, hogy csupa jó szándék vezérelte őket, ugyanúgy kárt okoztak. Ezt a témát itt lezárom, de ha szeretnéd feszegetni, ott az OFF témánk a fórumban.
NikitaDragovich

Offline
2012. 01. 23. 20:55
Szerintetek PS3-mon a GTA 3-hoz és a VC-hez lesznek Trophik? Mert akkor élvezetes lesz őket megszerezni .
Visali

Offline
2012. 01. 23. 21:31
NikitaDragovich: Nem, ugyanazt a játékot kapod majd, amit PlayStation 2 konzolon, így az egyetlen olyan dolog, ami különlegességként kiemelhető, az a GTA Vice City-ben a könnygázgránát, ami exkluzívan csak a PS2 verzióban van benne. Ezt úgy kell elképzelni, mint a GTA San Andreas Xbox 360 verzióját.
NikitaDragovich

Offline
2012. 01. 24. 13:42
Visali: Oké kösz a választ nem baj, hogy nincs benne trophy akkor is megveszek .
Danny

Offline
2012. 01. 24. 14:34
Toni:Játékosok érdekében?Persze teljesen valószínű mint PS3 tulaj végig követtem az egész eseménysorozatot folyamatosan néztme a híreket stb konkrétan ez csak azért volt mert a Sony beperelte a csávót aki feltörte a PS3-t és ezért hackelt az Anonymus és EZT ŐK MAGUK IS ELISMERTÉK tehát miről beszélünk ?

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 20 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak