Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA III és Vice City a PS2 Classics-on — de nem nálunk

Az ESRB értékelései alapján kiderült, hogy hamarosan érkezik a Grand Theft Auto III és a Grand Theft Auto: Vice City is a PlayStation Network rendszerén található PS2 Classics sorozatba, így ezzel játszhatók lesznek a legújabb PlayStationön is.

A PSone Classics (eredeti PSX játékok elérhetővé tétele PlayStation 3-on) sikerein felbuzdulva a Sony tavaly októberben indította be a PS2 Classics szolgáltatást, mely a nevéből adódóan kárpótolni próbálja a visszafelé kompatibilitás hiányát. Sajnos ez jelenleg csak az USA-ban elérhető.

Mivel nálunk egyáltalán nincs hivatalos PlayStation Store, ezért magyar accounttal nem is lehet vásárolni semmit, de léteznek alternatív módok ennek kikerülésére.

2012.01.23 13:48  ▪ Forrás: Siliconera  ▪ Írta: Ben Dover

ATi0021
Offline
2012. 01. 23. 14:01
Végig olvastam az alternatív módok részt és hát nem is tudom mit mondjak. Durva. Tényleg szánalmas a Sony hozzáállása a dologhoz. Inkább örülne neki, hogy az ember elakarja költeni a pénzét. Nem megkötni ilyen-olyan régiókkal.

A hírt illetően örülök neki. Ha vennék PS3-mat jó tudni, hogy ezek is elérhetőek lennének (és hogy az OTP-s kártyám jó USA PSNen. )
+egy Midnight Club 3 se lenne rossz.

NikitaDragovich
Offline
2012. 01. 23. 14:46
Ez az én pont a PSN-en USÁ-ra regisztráltam most PS3-mon tolhatom a GTA 3-mat és a Vice City-t!

Toni Cipriani
Offline
2012. 01. 23. 15:31
ATi0021: Mindig gyűlöltem az ilyen diszkriminatív dolgokat, itt nem audiovizuális dologról van szó, amire az úgynevezett jogvédők egyből lecsapnának, mint a legszorgalmasabb dögkeselyűk az elesett prédára. Simán tudnák publikálni… A legjobb az lett volna, ha pár hónapja teljes mértékben kicsinálják őket, nem csak a PSN-t, az is okkal történt, akkor és ott.

Visali
Offline
2012. 01. 23. 18:14
Az ilyesmit jogi úton kell elintézni, ami hátráltatja a dolgot, viszont már van Xbox LIVE-unk, örüljünk neki. Toni, a PSN hack nem volt vicces, gyakorlatilag megvonták a szegény játékosoktól, hogy online játszhassanak, nem beszélve a lopásokról. Én hiányolom a felsorolásból a GTA San Andreas-t. Ha azt is elérhetővé teszik, akkor nem lesz kérdés, hogy melyik konzolt választom, ha lesz rá elég pénzem.

bd93
Offline
2012. 01. 23. 18:34
hát tényleg nem volt vicces dolog én kivégeztetném azokat a heckereket vagy ki tudja lehet már valaki megtette. ezek szerint ha a ps3-am nem tudja lejátszani a ps2 es játékokat akkor ha ezeket letöltöm azok már menni fognak

Hannibal
Offline
2012. 01. 23. 19:04
Én úgy gondolom, hogy nem szórakozásból törték fel, egyszerűen lopják az adatokat. Most arról is lehetne vitatkozni, hogy a Sony meg Microsoft is mennyire lopják meg a játékosokat, de nem a heckereknek kell "igazságot szolgáltatniuk"

Toni Cipriani
Offline
2012. 01. 23. 19:06
bd93: Maradjunk abban, hogy fingod sincs arról, hogy miért tették és hogy kik ők. A PSN pedig azért került feltörésre és leállításra, mert a Sony a „szegény játékosok” adatait titkosítatlanul tárolta, olyan dolgokat is megtartott a szerverein amiket törvényesen nem tehetett meg. Mindemellé párosult a gyatra védelmi rendszer. Ezen dolgokra akarták felhívni a figyelmet. A PSN leállás az emberek érdekében volt, akkor is, ha ezt nem képesek felfogni. Kivégeztetés pedig nem civilizált emberhez méltó megoldás annak válaszául, hogy megvédték a felhasználókat, az ilyen kinyilatkoztatást több afrikai országban lehet, hogy honorálják, Magyarországon viszont (még) nem. Nem is értem, hogy ilyen elmaradott megoldásokat hangoztató hozzászólásoknak mi helyük van a GTA Place-en. :/
Visali: Írtam, hogy ez nem audiovizuális tartalom, márpedig csak az szokott kritikus lenni. Az Anonymous már a PayPal-t is megfingatta, őket is okkal, de ott sem loptak egy fillérnyit érő összeget sem, ahogy a PSN akciónál sem.

bd93
Offline
2012. 01. 23. 20:18
hát te biztosan mindenről tudsz mindent a psn leállást értem h a játékosok érdekében volt de hagyuk ezt mert nem ez a hír majd tegyél panaszt ellenem hogy ilyen nem civilizált módon kommentelek

ATi0021
Offline
2012. 01. 23. 20:45
A hír illetően, remélem nem csak a régi verziót adják ki, hanem HD remake lesz.

Toni Cipriani
Offline
2012. 01. 23. 20:46
bd93: http://www.anonops.com/ Panaszt nem teszek, mivel a szólásszabadság híve vagyok, nem tetszik az amit mondasz, de mondd, ha boldoggá tesz.

A listából valóban hiányzik a San Andreas, de lehet hogy csak meg akarják vele lovagolni a GTA V-et, mely által mesterségesen felnyomják majd az eladásokat, mindkét játéknál. A VCS, LCS mellőzését sem nagyon értem… Nagyon jó részek lettek.

Visali
Offline
2012. 01. 23. 20:47
Toni Cipriani: Jó, igazad van, nem loptak pénzt. De attól, hogy csupa jó szándék vezérelte őket, ugyanúgy kárt okoztak. Ezt a témát itt lezárom, de ha szeretnéd feszegetni, ott az OFF témánk a fórumban.

NikitaDragovich
Offline
2012. 01. 23. 20:55
Szerintetek PS3-mon a GTA 3-hoz és a VC-hez lesznek Trophik? Mert akkor élvezetes lesz őket megszerezni .

Visali
Offline
2012. 01. 23. 21:31
NikitaDragovich: Nem, ugyanazt a játékot kapod majd, amit PlayStation 2 konzolon, így az egyetlen olyan dolog, ami különlegességként kiemelhető, az a GTA Vice City-ben a könnygázgránát, ami exkluzívan csak a PS2 verzióban van benne. Ezt úgy kell elképzelni, mint a GTA San Andreas Xbox 360 verzióját.

NikitaDragovich
Offline
2012. 01. 24. 13:42
Visali: Oké kösz a választ nem baj, hogy nincs benne trophy akkor is megveszek .

Danny
Offline
2012. 01. 24. 14:34
Toni:Játékosok érdekében?Persze teljesen valószínű mint PS3 tulaj végig követtem az egész eseménysorozatot folyamatosan néztme a híreket stb konkrétan ez csak azért volt mert a Sony beperelte a csávót aki feltörte a PS3-t és ezért hackelt az Anonymus és EZT ŐK MAGUK IS ELISMERTÉK tehát miről beszélünk ?

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink