Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA IV: Complete Edition Multiplayer Event (Xbox LIVE)

2012.01.25 23:29  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Rockstar Newswire

Idén másodszor nyílik lehetőség a fejlesztőkkel való online multiplayer játékra a megszokott Social Club Multiplayer Event sorozatban, ezúttal az Xbox tulajdonosok örülhetnek ismét, a játék pedig a Grand Theft Auto IV: Complete Edition lesz.

Természetesen megint lesznek nyereményjátékok, valamint online streaming és chat is a Social Clubon. Magyar idő szerint kicsit későn, csütörtök este 23:00-tól 02:00-ig tart a móka, és akármilyen verzióval működik (tehát nem fontos a Complete Edition). Először az alap GTA IV-gyel kezdenek, majd később a Lost and Damned és a Ballad of Gay Tony is sorra kerül, mindegyikre egy-egy órát szánnak.

Végül pedig a szokásos infók a kezdőknek:

NÉZD ÉS CHATELJ ÉLŐBEN
Csatlakozz a legújabb Social Club Multiplayer Event oldalunkon látható élő közvetítéshez! Esetleg nézd közvetlenül az egyik Rockstar csapattárs játékmenetét! Ezen kívül egy chatboxot is létrehoztunk azoknak, akik csapattársat keresnek, vagy csak csevegni akarnak.

HOGYAN TALÁLJ MEG MINKET?
Szólj egy havernak és lépj be egy Ranked Team Deathmatch-be Party Mode-ban! Párosával fogunk játszani, tehát győződj meg róla, hogy a csapatod létszáma 2 lesz. Ha Party Mode-ban elindítod a Team Deathmatch játékmódot, automatikusan egy különleges lobby képernyőre kerülsz velünk és más résztvevőkkel. Bővebb infó a Party Mode-ról lentebb.

SZÜKSÉGED VAN EGY PARTNERRE?
Lépj fel a chatboxra az esemény alatt vagy csak postold a Gamertaged a kommenteknél! Valaki biztosan fölvesz.

HIVATALOS ROCKSTAR GAMERTAGEK
A következő Rockstar Gamertagek fognak részt venni:

GwRockstar3
GwRockstar4 
GwRockstar5 
GwRockstar6 

A PARTY MÓDRÓL...
A Grand Theft Auto IV beépített Party Módja segítségével könnyedén szervezhetsz csapatot, és találhatsz meccseket. Három gyors és egyszerű lépésben neki is kezdhetsz ennek:

  1. Mentsd el a jelenlegi állásodat! Kezdésnek kapd elő a játékbeli mobiltelefont, a "Fel" billentyű lenyomásával! Ezután válaszd a Multiplayer > Ranked Match > Quick Match > Party Mode > Yes menüpontokat!
  2. Ezt követően ismét vedd elő a mobiltelefont és válaszd a Friends opciót barátaid meghívásához! (Legalább egy haverra lesz szükséged ahhoz, hogy a Rockstarral játssz)
  3. Ha csapatod készen áll a küzdelemre, a mobiltelefonban navigálj a Games > Team Deathmatch menükre, és hajrá.

Mindenkinek jó játékot kívánunk!

SpeedlPN

Offline
2012. 01. 26. 18:51
Bakker akad a gta 4!
Itt bőgöm el magam!

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 17 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak