Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

ModmyGTA: Közösségi portál, nem csak moddereknek

Hatalmas modding közönsége van a Grand Theft Auto sorozatnak már évek óta, akik számtalan jobbnál jobb modifikációval visznek új elemeket vagy élményt a kedvenc játékunkba. Ezek közül a ModmyGTA weboldala öreg rókának számít, és most márciusban megújult honlappal készülnek, amihez júniusban a Max Payne modokat tartalmazó PayneMods.com is csatlakozik.

Ráadásul nem is akármilyennel: egyfajta közösségi hálózatot hoznak létre a rajongók és a modokat készítők számára, sőt gyakorlatilag egy regisztrációval bárki aktívan hozzájárulhat az adatbázishoz, feltöltheti saját modjait, és egy social hubon a Twitterhez hasonló módon követheti majd mások munkáját, illetve megoszthat egy gondolatot vagy képet.

Sokkal fontosabb viszont, hogy mindezt egy nagyon pofás, egyszerűen használható felületen teheti meg bárki, amiről egy aranyos kis videót is készítettek előzetes gyanánt:

Látszik, hogy a ModmyGTA mögött is álló Moonlight Multimedia csapata komoly szakértelemmel rendelkezik. A rendszer bétatesztelése tavaly decemberben megtörtént, és márciusban tervezik beindítani a dolgot.

Érdemes követni a @MoonlightMulti@ModmyGTA és @PayneMods valamelyikét Twitteren a további információkért.

UPDATE: Bővebb betekintést az oldal funkcióiról a Rockstar Informer-en találtok.

2012.02.01 20:41  ▪ Forrás: ModmyGTA  ▪ Írta: Ben Dover

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink