Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Jacked - A Grand Theft Auto sorozat, és ami mögötte van

2012.02.27 23:07  |  Írta: Visali  |  Forrás: NOWGamer

Könyvbe foglalják mindazt, ami a Grand Theft Auto színfalai mögött zajlik. A legtöbb ember szívesen betekintene a kulisszák mögé, legyen szó egy filmről, műsorról, vagy épp kedvenc játéksorozatunkról, s most erre lehetőségünk nyílik. David Kushner tíz évi kutatómunka után vetette papírra mindazt, amit olvasásra érdemesnek vélt.

A Jacked: The Outlaw Story of Grand Theft Auto könyv ahogy azt a címe is sugallja, nem egy Rockstar Games által rendelt írás, Kushner saját maga döntött úgy, hogy megpróbál minél többet megtudni arról, ami a korszakalkotó széria mögött zajlik, amit az egyszerű rajongó nem, vagy csak nehezen tudhat meg.

A mintegy háromszáz oldalas könyvben szó esik játék és a politikusok, aktivisták közötti konfliktusokról, a Hot Coffee botrányról, a Grand Theft Auto IV indításáról. Nem maradhat ki az alkotók zsenialitása, a szigorúan megfontolt PR, megjelenés, marketing, ahogyan a magas egó sem, ami szükséges egy ekkora monstrum megalkotásához.

A könyv több webáruház, mint az Amazon vagy a Barnes & Noble szerint április 3-án jelenik meg, természetesn angol nyelven. Egyébként nem ez Kushner első ilyen jellegű írománya, a Masters of Doom is az ő nevéhez fűződik.

gamehuter

Offline
2012. 02. 27. 23:53
Érdekes GTAV beta video
Csak a rendszám hasonlít az eső bemutatóhoz , talán ennyi szól a videó mellett :http://www.youtube.com/wa...Q&v=FRD4llFxOzA
kidwao

Offline
2012. 02. 28. 08:18
jaja, nem rossz
Rockstar69

Offline
2012. 02. 28. 18:57
Szerintetek jön magyarul?
james

Offline
2012. 02. 28. 21:14
gamehuter: Jó kis video elégé hajaz tényleg az 5re

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 20 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak