Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Max Payne 3: Hands-on PC teszt a német GameStartól

A német GameStar magazin volt olyan szerencsés, hogy élesben is kipróbálhatta a Max Payne harmadik részének PC portját. A tapasztalataikról a legújabb számban írtak, amiből összeszedtük a fontosabb elemeket. A cikkben néhány új kép és artwork is szerepel.

(Köszönet emmi18176860-nek a fordításért! A cikkben megjelenő képek a GameStar tulajdona.)

  • A GameStar szerkesztői azon a pályán játszottak, amikor Max és Passos találkozik a Fabianát elrabló Comando Sombra bandával egy futball stadionban, hogy váltságdíjért cserébe visszakapják a hölgyet. Minden a terv szerint halad, de hirtelen egy titkos félkatonai csoport megrohamozza a helyszínt, és körbezárják Maxet és a Sombrát.
  • A játékot tesztelő szerint a RAGE motor szépsége, a pusztítható környezet és a legújabb Euphoria az egyik legrealisztikusabb animációt és élményt nyújtja egy játékban, és a Bullet-Time még egy lapáttal rátesz az egészre.

  • Olyan részletekre is odafigyeltek, hogy Max véres lesz a közelről lelőtt ellenség vagy sebesülés miatt, és ezek a vérfoltok illetve a fegyver ami éppen nálad van, az átvezető bejátszásokban is ugyanúgy néznek ki.
  • Visszatérnek a fájdalomcsillapítók (painkillers), amik életmentők lehetnek az ún. "Last Man Standing" helyzeteknél. Ez azt jelenti, hogy mikor egy súlyos találatot kapsz és csak 1 painkillered van, a játék a támadódra fókuszál és ad még egy esélyt, hogy Bullet-Timeban megöld, így túlélheted nagyon kevés élettel is. Ha nincs fájdalomcsillapítód, meghalsz és kezded az utolsó checkpointnál.
  • Nincs betöltési idő (loading) az egész játékban, beleértve a bejátszásokat is.

A többit a cikk folytatásában találjátok még több képpel!

  • A korábbi részekhez képest sokat fejlődött az AI, az ellenfelek viselkedése különbözhet attól függően, hogy amatőr New York-i gengszterekről, vagy képzett félkatonai csoportokról van szó. Egy konkrét példa: New Yorkban a rosszfiúk a lövöldözés kellős közepén töltenek újra, de a favelák bandái és csoportjai fedezéket használnak és megpróbálnak téged is előcsalni, ha fedezékben vagy.
  • Van egyfajta "morál" rendszer is az AI-ban, ami abból áll, hogyha kőkemény ex-zsaruként agresszív módon sorra osztod a fejeseket és ugrálsz a lövedékek elől, a többi bandatag akár fejvesztve menekülhet előled. Viszont, ha béna vagy és félénk, az ellenség sokkal agresszívebb lesz ellened.
  • Ha shootdodge után (ez a vetődés neve) nem mozdulsz, hason fekve maradsz, de így is 360 fokban tudsz lőni mindenfelé.
  • Ha közel vagy egy emberhez, kézzel is megtámadhatod, akár elveheted a fegyverét is vagy kivégezheted (pl. fejberúgás).

GTAGTAGTA

  • Vége annak, hogy egy kisebb hadseregnyi fegyver van nálad. Ezentúl 1 darab nehéz, kétkezes fegyvert (pl. karabély, M4 Tactical Shotgun, stb.) és 2 darab egykezes fegyvert cipelhetsz.
  • Az előző két rész képregényszerű bejátszásait mozgóképek váltják fel. A "képregény" így real-time látható játékmeneti bejátszásokkal, mindez töltés nélkül, és a végén valahogy a "24" sorozat és az első két rész képregényeinek keverékére emlékeztet. A fenti képeken ez jól látszik.
  • Max kinézete drasztikusan megváltozik a játék elejétől a végéig.
  • Nagyrészt Sao Pauloban játszunk, de a történet alatt több visszaemlékezés lesz New York Cityben.
  • Max monológjai természetesen visszatérnek, ami a GameStar szerint még keményebb és kevésbé "nyavajgó" hangvételű. A történet során Max egyre magabiztosabb és agresszívebb lesz.
  • A magazin zárásként igazi "fegyver-pornónak" nevezi a játékot, és abból, amit ők láttak, 90%-ban kész lehet a teljes játék.

GTAGTA

UPDATE: Még több szkennelt oldal a MaxPayne.hu-n!

2012.02.28 14:21  ▪ Forrás: NeoGAF.com  ▪ Írta: Ben Dover

Gaby86
Offline
2012. 02. 28. 14:44
Hát ez nem semmi lesz. Várjuk már a gépigényt is.

wantoo
Offline
2012. 02. 28. 15:59
Valahogy éreztem, hogy kiszedik a korábbi képregényeket, és ezért nem beszélnek róla. Meglátjuk!

Cube Head
Offline
2012. 02. 28. 18:06
nincs betöltési idő?ezekszerint a GTA 5 is mehet jól Xboxon?

james
Offline
2012. 02. 28. 18:57
Nagyon jó és szép játéknak hangzik és tűnik remélem felülmúlja önmagát. Türelmetlenül várom már. És már csak 50 nap van hátra ))

Bence (Visali)
Offline
2012. 02. 28. 19:27
Cube Head: Ne felejtsd el, hogy a PC verzióról van szó.

Cube Head
Offline
2012. 02. 28. 19:30
Bence (Visali): csodás...valamit csak kitalálnak

james
Offline
2012. 02. 28. 21:07
Tényleg PC de mindegy itt is ott is szép lesz a játék és az x box kiadásig 50 nap és game

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink