Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Három új Max Payne 3 háttérkép

Egyelőre a csapból is a Max Payne 3 folyik, de sajnos be kell érni ennyivel, valószínűleg a májusi megjelenésig nem kapunk új GTA V infókat. Most például három újabb háttérkép jelent meg a Rockstar oldalán.

Ezek szokásosan letölthetők mindenféle felbontásban és mobil eszközökre is:

GTAGTAGTA

Még több kép a galériánkban.

2012.02.28 17:44  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Ben Dover

Rockstar69
Offline
2012. 02. 28. 18:55
Nem akarok bunkó lenni, de én már inkább a GTA V-re vagyok kíváncsi.

Mr.Vercetti
Offline
2012. 02. 28. 19:17
Rockstar69: adom! de mondjuk a gta placenak jár egy dícséret,amiért legalább nem szünetelteti a híreket,hanem valami másról is ír,ha már nincs gta V infó,minden esetre a rockstarnak nem jár dícséret,mert titkolóznak arról a játékról,ami engem a legjobban érdekel :ehm:

Bence (Visali)
Offline
2012. 02. 28. 19:28
Mr.Vercetti: Köszi a dicséretet, de ennek egyéb okai vannak.

Gege
Offline
2012. 02. 28. 19:36
Higyjétek el, ha csak a GTA-val kapcsolatos hírekről írnánk, jó esetben heti 1, de inkább félhavonta 1 hír lenne, és valószínű csökkenne is a látogatottságunk, mert azt látjátok hogy nem írunk semmiről, vagy csak "érdektelen" dolgokról, mint modok, ajánlók, stb.

Mindenféle pletykát, amiből akár hetente 2-3 is adódik, meg azért nem fogunk megírni, mert teljesen alaptalanok és nem bizonyítottak. Persze a hihetőbbeket mi is leközöljük (pl anno a casting infók vagy az önéletrajzi megemlítések), de az állítólagos "kiszivárogtatott infókat" és "béta videókat", fake képeket nem fogjuk leközölni -- mert aztán elolvassa mindenki és elterjed hogy ilyen lesz a játék...

Mivel a GTA rajongók közül biztos sokan szeretik a Rockstar Games többi játékát is, nemrég úgy gondoltuk hasznos lehet ezekről is írni. Persze mindenki a GTA V-nek örülne a legjobban, de legalább 3 hónapot mindenképp várni kell a nagy infóáradatig.

Az biztos, hogy amint lesz valami, nálunk azonnal olvashattok róla!

Addig is a Max Payne 3 egy ütős játék lesz, aki az előző részeket szerette, ne hagyja ki ezt sem!

Mr.Vercetti
Offline
2012. 02. 28. 20:26
hát nekem a L.A. Noire is nagyon bejött, (nagyon örültem,mikor megjelent PC-re,csúcssebességgel mentem a boltba érte )és most a Max Payne 3 is jön,rásadásul ezt is kiadják PC-re! tuti megy a leg becsesebb játékok közé,de csak a borítója,a cd-je a gta V-ig jó helyen van a gépembe (bárcsak még időm is lenne arra,hogy játszak vele,de sajna most nem az az időszak van )

Rockstar69
Offline
2012. 02. 28. 20:42
Mr.Vercetti: Ezzel nem a az oldalt akartam kritizálni. Tényleg minden tisztelet az övéké

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink