Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Elindult az új ModmyGTA!

2012.03.01 00:00  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: ModmyGTA

Március 1-jével, azaz mától elérhető a teljesen megújult ModmyGTA minden Grand Theft Auto rajongó és modder számára. A vadiúj portálon minden eddiginél egyszerűbb a modok megosztása, feltöltése és emelett egyfajta közösségi oldalként is funkcionál.

Nekünk volt szerencsénk a megnyitás előtt részt venni az új oldal bétatesztelésében, és meg kell hogy mondjam, nagyon impresszív az egész. A modok feltöltése és az oldal kezelése pofonegyszerű, igényesen van megtervezve. Minden azonnal betölt, nem kell a böngészőnek teljesen új oldalletöltést generálnia. (Ez a funkció egyébként ki is kapcsolható a profilban.)

A Twitterhez hasonló módon egy Social Hub üzenőfal is található, ahol a követett személyek bejegyzéseit, képeit, videóit vagy az éppen feltöltött modokat lehet látni. A launch trailer működés közben is bemutatja az új ModmyGTA-t:

Ha kíváncsiak vagyunk a modjaink statisztikáira (hányszor töltötték le, mennyire népszerű, stb), akkor sajnos Premium hozzáférést kell vásárolni, ami egyébként több más előnnyel is jár: például nem kell 30 másodpercet várni minden letöltés előtt, vagy akár 200 MB méretű fájlt is meg lehet osztani.

A közeljövőben az angol mellett más nyelveken, például magyarul is elérhető lesz a portál, a lefordításban pedig a GTAPlace.hu segít majd.

Ígéretes kezdeményezés, kíváncsian várjuk, hogy a felhasználók feltöltsék modokkal. Ha esetleg te is készítettél már valamilyen GTA modifikációt, regisztrálj és oszd meg másokkal is — és persze ne felejtsetek el követni minket!

Kapcsolódó hír:

TamTam

Offline
2012. 03. 01. 14:31
Én nem szeretem a gta-kat modolni,eredetibe a legjobb szerintem.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 18 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak