Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Összefoglaló a GTA IV: Complete Edition Multiplayer Eventről

Egy hete, február 24-én pénteken volt a legutóbbi Social Club Multiplayer Event, mégpedig a GTA IV és az Episodes from Liberty City PC verziójában, és ezzel lezárult a téli eseménynaptár. Most először egy rövid kis összefoglalót készítettünk az eseményről.

A játék időben kezdődött, az első órát az eredeti GTA IV-nek szentelték. Voltak klasszikus Team Deathmatch, Race és Turf War módok, illetve egy kis Cops n´ Crooks és Free Mode is belefért.

Utána a két epizód következett, de igazából mindenkinek volt esélye játszani, hiszen a négy Rockstaros Gamertag külön-külön szerepelt. GwRockstar3 végig az alapjátékkal játszott, ezért akinek esetleg nincs meg az EFLC eredetiben, az is játszhatott akár 3 órán keresztül.

A PC előnye, hogy sokkal könnyebb videót rögzíteni az egyes játékokból, és ezt sokan meg is tették, sőt volt aki 1 órányi adagot is készített. Egy random videó a Lost and Damned Deathmatchről és Raceről:

További videók:

•  Gussi111 - Six Races
•  AceSeven - Stars In Your Eyes & Drag Kings
•  FirmerFool41 - Multiplayer Event Video w/ Music
•  FugerSudo_Jr - Rockstar PC Multiplayer Event (02-24-2012)
•  GM Shenmue - 54 Minutes of Social Club Action

Kisorsolták a nyereményeket is, 20 szerencsés nevező nyert pólót, GTAIV rendszámtáblát és matricákat tartalmazó ajándékcsomagot. A jövőben is lesznek ilyen nyereményjátékok, talán egyszer majd itthonról is lehet nevezni. (Ugyanis csak a szállítási költség 15 000 Ft, amihez még jön ugye a termék ára.)

Nekünk, vagyis konkrétan nekem is sikerült játszani a Rockstarral, íme néhány kép, amiket csináltam:

GTAGTAGTA
GTAGTAGTA

Hamarosan bejelentik a tavaszi időpontokat is benne az első Max Payne 3 Eventekkel, és a Rockstar azt ígérte, hogy lesznek még GTA IV játékok is.

Ott voltál Te is, vagy csináltál képeket? Szólj hozzá kommentben!

2012.03.03 14:02  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Ben Dover

asd14asd
Offline
2012. 03. 05. 19:28
Én majd talán XBOX-os eventekről tudok videót készíteni, és ha összejön beküldöm.

Gege
Offline
2012. 03. 05. 20:08
asd14asd: Na végre valaki. Azt megköszönnénk. esetleg majd a Rockstar oldalán is bekommentelheted a videót, és lehet hogy beleteszik az összefoglalóba.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink