Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

HEALTH: Akik a Max Payne 3 zenéit csinálják

2012.03.05 21:51  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Pitchfork.com


Fotó: Eric Coleman

A Rockstar Games mindig is gondosan ügyelt a játékainak zenei aláfestésére, elég ha csak a GTA sorozat rádióinak slágereire vagy a Red Dead Redemption szintén sikeres betétdalaira gondolunk. A Max Payne 3-ban sincs ez másképp, tudtuk meg a Pitchfork.com-tól.

Egy játék élvezeti értékén nem keveset javít annak zenei aláfestése, a benne található számok hangulata. A Max Payne sorozat harmadik része ebben a tekintetben sem szenved majd hiányt, ugyanis kiderült, hogy a Los Angeles-i HEALTH nevű "noise pop" banda felelős a játékban hallható zenék egy részéért. (A Rockstartól korábban megtudhattuk, hogy rock számok és Sao Paulo-i rapperek számai is hallhatóak lesznek majd.)

A banda ezen kívül bónusz trackeket is felvesz a Max Payne 3 soundtrack CD-jére, amit a Special Edition mellé adnak. Hivatalos sajtóközleményükben ezt írják:

"A videójátékok átértelmezik a szórakoztatást, és akár szeretik az emberek, akár nem, lassan olyan kulturális tényezők lesznek, mint a filmek. Úgy érezzük, hogy a Rockstar projektjei kétségkívül ízlésesek és igényesek. Számunkra nagyon fontos, hogy részt vegyünk olyan dolgokban, amiket művészetileg tisztelünk. Nagyon örülünk, hogy benne lehetünk a Max Payne 3 összetett történetének kibontakozásában."

A második trailerben hallható zenét is ők csinálták, nagyjából hasonlóakra lehet majd számítani még a játékban.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 18 vendég és a következő felhasználók böngészik az oldalunkat:
Kiemelt partnereink
Társoldalak