Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

HEALTH: Akik a Max Payne 3 zenéit csinálják


Fotó: Eric Coleman

A Rockstar Games mindig is gondosan ügyelt a játékainak zenei aláfestésére, elég ha csak a GTA sorozat rádióinak slágereire vagy a Red Dead Redemption szintén sikeres betétdalaira gondolunk. A Max Payne 3-ban sincs ez másképp, tudtuk meg a Pitchfork.com-tól.

Egy játék élvezeti értékén nem keveset javít annak zenei aláfestése, a benne található számok hangulata. A Max Payne sorozat harmadik része ebben a tekintetben sem szenved majd hiányt, ugyanis kiderült, hogy a Los Angeles-i HEALTH nevű "noise pop" banda felelős a játékban hallható zenék egy részéért. (A Rockstartól korábban megtudhattuk, hogy rock számok és Sao Paulo-i rapperek számai is hallhatóak lesznek majd.)

A banda ezen kívül bónusz trackeket is felvesz a Max Payne 3 soundtrack CD-jére, amit a Special Edition mellé adnak. Hivatalos sajtóközleményükben ezt írják:

"A videójátékok átértelmezik a szórakoztatást, és akár szeretik az emberek, akár nem, lassan olyan kulturális tényezők lesznek, mint a filmek. Úgy érezzük, hogy a Rockstar projektjei kétségkívül ízlésesek és igényesek. Számunkra nagyon fontos, hogy részt vegyünk olyan dolgokban, amiket művészetileg tisztelünk. Nagyon örülünk, hogy benne lehetünk a Max Payne 3 összetett történetének kibontakozásában."

A második trailerben hallható zenét is ők csinálták, nagyjából hasonlóakra lehet majd számítani még a játékban.

2012.03.05 21:51  ▪ Forrás: Pitchfork.com  ▪ Írta: Ben Dover

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink