Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

FRISSÍTVE: Megújul a Rockstar North weboldala

Aki már járt a Grand Theft Auto sorozatot is fejlesztő Rockstar North honlapján, talán emlékszik a régi, kicsit elavult flash alapú designra. Ezt fogja most felváltani valami teljesen új, hiszen az oda tévedő látogatókat egy banner és egy Coming Soon felirat fogadja.

A bannerben lévő GTA képek között feltűnik a GTA V logója is, bár ez nem jelent semmit. Azt nem tudjuk, hogy a weblap megújulásának és a "Coming Soon" feliratnak van-e köze az új részhez (valószínűleg nem), de legalább jó látni, hogy zajlanak az események.

Több betöltetlen állás is van egyébként a North-nál, és ezt az ideiglenes oldalon is reklámozzák. Keresnek többek között Character Animatort, Multiplayer Gameplay programozót, webfejlesztőt, Mission Scriptert, AI programmert, stb. Mi pedig kíváncsian várjuk a híreket.

UPDATE: Valószínűleg nem csak a Rockstar North oldala fog megújulni, mivel minden stúdió weboldala a www.rockstargames.com álláshirdetéses szekciójára vezet.

2012.03.07 12:59  ▪ Forrás: Rockstar North  ▪ Írta: Ben Dover

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink