Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Nyerj egy utat New Yorkba és São Pauloba!

2012.03.12 18:37  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Rockstar Newswire

A Rockstar szokásához híven most sem aprózza el az aktuális játékuk marketingfogásait: ezúttal a Max Payne 3 kapcsán hirdettek nyereményjátékot, amely során a nyertes egy pazar hetet tölthet New Yorkban, majd később São Pauloban.

Először is leszögezzük, hogy a szabályok szerint itthonról, azaz Magyarországon bejegyzett lakcímmel nem lehet nevezni a játékba. (Ennek okairól olvasd el ezt a cikkünket!) Jelentkezni csak a 18. életév betöltése után lehet a következő országokból: Egyesült Államok, Kanada (kivéve Quebec), Egyesült Királyság, Dánia, Finnország, Belgium, Németország, Hollandia, Svájc.

A nyeremény részletei a következők:

  • Kiadás előtt kipróbálhatod a Max Payne 3-at New York-ban!
    Te és egy partnered két napot és három éjszakát tölthettek el a New York-i Thompson LES Hotelben, Manhattan belvárosában. De ami ennél is fontosabb, egy héttel a május 15-i megjelenés előtt játszhatsz a Max Payne 3-mal.
  • VIP utazás São Pauloba, és jegyek az ottani SONAR fesztiválra!
    New Yorkból csaknem 5000 mérföldet repülhetsz délre, ahol a brazíliai São Paulo városában eltölthetsz négy éjszakát és öt napot az elegáns Hotel Unique-ban. Itt pihentek a fejlesztők is, amikor felmérték a terepet. Emellett VIP belépőket is kapsz a két napos SONAR SÃO PAULO fesztiválra, ami egy nemzetközi zenei rendezvény olyan fellépőkkel, mint Björk, a Justice vagy a Max Payne 3-ban is közreműködő Emicida. Bővebb információkat a www.sonarsaopaulo.com.br oldalon találsz erről a rendezvényről.
  • Egy egyedi, Max Payne 3 borítású Xbox 360® konzol!
    Kapsz egy különleges, limitált számban elérhető Max Payne 3-as, 250GB Xbox 360®-at, egy éves Xbox LIVE előfizetéssel és 1600 MS ponttal az Xbox jóvoltából.

Jelentkezés

A Rockstar Games Social Club tagjai itt jelentkezhetnek. Ha nincs még Social Club accountod, regisztrálj! Facebookon is lehet jelentkezni, ha "lájkolod" a Rockstar Games oldalát, és kitöltöd az ottani jelentkezési lapot. A játék végén egyvalaki viszi el a fődíjat (lásd fent), további 10 befutó pedig Max Payne 3 ajándékcsomagot, egy éves Xbox LIVE előfizetést és 1600 MS pontot kap.

A teljes szabályzat itt olvasható el, jelentkezni pedig április 9-ig lehet. A nyertest valamikor a következő hónap elején hirdetik ki. A dolog pikantériája, hogy Brazíliából, a játék helyszínéből sem lehet jelentkezni az ottani törvények miatt (csakúgy, mint nálunk), de megnyugtatásul a brazil rajongók néhány helyi nyereményjátékot kapnak majd.

Arra a kérdésre, hogy miért nem lehet XY országból jelentkezni, a Rockstar elmondta, hogy folyamatosan figyelik a jogi környezetet, és lehetőség szerint minden országot be szeretnének vonni a játékokba, amennyiben ez törvényileg megengedett. Nincs valakinek ismerőse a parlamentben?

totyak

Offline
2012. 03. 12. 19:05
Én letojtam az ország korlátozást, a biztonság kedvéért azért jelentkeztem a játékra (Egyébként az előző, sírköves nyereményjáték híre hova tűnt az oldalról?)
Gege

Offline
2012. 03. 12. 19:18
totyak: Levettük azt is emiatt mert nem lehet jelentkezni rá, akkor meg felesleges írni róla.
Gaby86

Offline
2012. 03. 12. 21:53
Nem semmi ez a Rockstar. Aki ezt megnyeri, el se tudom képzeli, hogy milyen élményben lehet majd része. Ez a magyar törvény, hogy külföldi nyereményjátékban nem lehet részt venni meg: Pfff!
totyak

Offline
2012. 03. 13. 10:59
Aha, szóval ezért tűnt el. Pedig arra is neveztem. Jó lenne valami jogi változás nálunk, mert ez így nem pálya. Csomó jó dologról lemaradunk.

(OFF: Buta kérdés, de hogy tudok úgy válaszolni valakinek, hogy a válaszom elé sárgával kiírja az illető nevét?)

SZERK:

Meg még az a kérdés is megfogalmazódott bennem, hogy ha ezekre a játékokra nem lehet Magyarországról jelentkezni, akkor a múltkor Gaby86 hogyan tudott nevezni a Max Payne multiplayer karakter játékra? Mert, ha az ajándék küldésével van gond, valahogy úgy látszik meg tudják oldani, mert ő is megkapta a vigasz csomagot.

De, ha hülyeséget beszélek, akkor elnézést.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 17 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak