Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Rockstar Game Tips: Trükkök a "The Pickup" küldetéshez (GTAIII)

2012.03.13 12:49  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Rockstar Newswire

Legújabb Game Tips cikkében a Rockstar ezúttal a GTA III egyik küldetéséhez ajánl tippeket. Mivel a mobilos kiadással egyre többen játszanak ismét a tízéves játékkal, lehet, hogy elkel egy kis segítség néhány nehezebb misszióhoz.

Jelen esetben a "The Pickup" nevű küldetésről van szó, amit Toni Cipriani ad. Ennek során egy sima üzlet balul sül el, mert főhősünket körbeveszik a Triad banda tagjai egy sikátorban. Ezért érdemes jól felfegyverkezve és felkészülve elkezdeni a küldetést, amihez az alábbi térkép nyújt segítséget:

A számokat követve biztosan sikerül majd a küldetés. Katt a folytatásra...

Hajts az 1-es számhoz a térképen, ahol az Easy Credit Autos kirakatából ellophatsz egy gyors Bansheet. Mellesleg van bent egy rejtett csomag is, ha gyűjtöd...

Most vezess a 2-es számhoz, ahol a Sentinel közelében találsz egy AK47-et és pajzsot. A képen látsz egy élet pickupot is, azon túl pedig egy sikátor van, ide menj be a cuccokért.

Ha jól csináltad, elérkeztél a 3-as számhoz, ahol felveheted a fegyvert és a pajzsot.

Végül hajts az üzlet helyszínére, és parkold a Bansheet olyan helyre, ahonnan könnyen menekülhetsz vele. Tanácsos fegyverrel a kezedben besétálni a sikátorba, hogy ne kelljen a lövöldözés közben váltogatni.

Menj bele a jelzésbe, majd a kocsid felé hátrálva lődd a Triádokat. Pattanj be a Bansheeba és vezess néhány háztömbnyit. A Triad furgonokkal fog üldözni. Amikor már biztonságban vagy, kapd elő az AK-t, fordulj meg és lőj.

kidwao

Offline
2012. 03. 13. 14:15
Meglátjátok 4-5 év múlva legkésőbb SA-zni fogunk a mobilokon.
Rockstar69

Offline
2012. 03. 13. 15:42
Én a http://www.youtube.com/wa...h?v=rSy-i_XgplE szenvedtem sokat, de egy vezérkari cselhez folyamodtam és így néhány próbálkozás után sikerült.
ATi0021

Offline
2012. 03. 14. 11:16
Rockstar69: Nekem is pont a Bomb Da Base jutott eszembe. Régen nagyon sokat szívtam vele, aztán mostanra simán megcsinálom elsőre. Amúgy véleményem szerint az Espresso-2-Go! is nagyon nehéz volt.

A GTA sorozatot tekintve számomra a legdurvább a The Driver volt a Vice Citybe.
Rockstar69

Offline
2012. 03. 14. 17:13
ATi0021: Most pont az Espresso-2-Go!-nál járok, hát az is elég nehéz.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 11 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak