Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Részletek a félhivatalos GTA könyvből

A Scotsman.com-nak köszönhetően napvilágot látott egy terjedelmes részlet abból az áprilisban megjelenő könyvből, amiben David Kushner (író, publicista, több könyv szerzője) a Grand Theft Auto sorozat kulisszatitkait gyűjtötte össze.

A "Jacked: The Outlaw Story of Grand Theft Auto" címet viselő könyvben egészen a kezdetektől ismerhetjük meg a sorozat fejlődését, botrányait és számos kulisszatitkot.

"Az az ironikus a GTA-ban, hogy egy csapat skót alkotta meg Amerika egyik legélethűbb kifigurázását." — jegyezte meg Kushner.

Több érdekes részlet is kiderül a szövegből, mint például a GTA IV készítése során végzett kutatómunka, vagy a sorozat atyjaként ismert David Jones véleménye a legújabb részekről. Leslie Benzies, a Rockstar egyik fejese humorosan azt nyilatkozta, "amíg le nem szimuláljuk az egész világot, nem fogunk megállni."

GTA tehát volt, van és minden bizonnyal lesz is még, a teljes cikk pedig elolvasható a Scotsman.com-on.

2012.03.13 13:05  ▪ Forrás: Scotsman.com  ▪ Írta: Ben Dover

Rockstar69
Offline
2012. 03. 13. 15:46
De jó lenne, ha jönne magyarul is.

baucsek
Offline
2012. 03. 13. 18:31
Ha kijön magyarul, én megveszem.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink