Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Arvind Bhatia 2013 márciusára saccolja a GTA V-öt

2012.03.14 16:38  |  Írta: Visali  |  Forrás: GamaSutra

Arvind Bhatia, a Sterne Agee csoport elemzője szerint 2013 elejére várható a Grand Theft Auto V, és a Nintendo Wii U egyik potenciális címe lesz. Ezzel megváltoztatta korábbi álláspontját, miszerint a játék az idei végén, karácsony előtt kerül a boltok polcaira.

Bhatia mindezt arra alapozza, hogy a Call of Duty és az Assassin´s Creed játékok, illetve azok kiegészítői miatt egy 2013. márciusi megjelenés hálásabb, sikeresebb lehet az ötödik fő GTA epizód számára. Továbbá ez kizáraja azt, hogy a játék a Nintendo Wii U egyik indítócíme lehet, de lehetőséget ad arra, hogy a fejlesztők jobban kidolgozhassák az új platformra.

Az elemző egyébként korábban az első évre 25 millió eladott példányt saccolt.

totyak

Offline
2012. 03. 14. 17:25
Sohasem szerettem ezeket az elemzéseket, mert csak találgatáson alapulnak. Viszont most attól tartok, hogy igaza lesz az illetőnek és idén nem jelenik meg a játék. Sőt, továbbra is tartom, hogy szerintem nem is erre a generációra faragják, hanem az újon lesz nyitócím (aztán inkább ne legyen igazam, jobban járnánk). Az meg, hogy milyen más nagy címek jelennek meg, semmit nem jelent. Egy GTA V akkor is jól fogyna, ha mellette 3 másik ütős cím is kijönne abban az időpontban. Talán most már hamarosan kapunk infót a R*-tól.
Mr.Vercetti

Offline
2012. 03. 14. 17:42
a trailerben látható grafikát elbírja a ps3,kérdés,hogy mekkora területű a játék...
elképzelhető amúgy,hogy a konzolgyártók a nextgen konzolokat úgy akarják bejelenteni,hogy már rögtön hatalmas sikerű játékok vannak rá... minden esetre már odáig jutottunk,hogy csak azért várom a Max Payne 3-at,hogy végre adjanak infót a gta-ról
baucsek

Offline
2012. 03. 14. 18:36
Na jó, 2013 kicsit távoli időpont. Trailer-t elnézve a grafikai motor kész, és minden le van modellezve (de legalábbis a pálya nagy része). Nem tudom meddig tarthat ezek után egy játék elkészítése de nem hinném, hogy egy év. Vagy tévedek? Remélem nem, és még idén novemberben megkapjuk a játékot.
Visali

Offline
2012. 03. 14. 18:40
Azért nincs mindenkinek pénze három nagy játékra.

A játékfejlesztés egyre több időt vesz igénybe, a GTA IV-et három és fél évig fejlesztették.
totyak

Offline
2012. 03. 14. 18:46
Ha nincs pénz mindenre, szelektálni kell Gondolom, akik itt nyomulnak az oldalon, nagyrészük, ha egy játékot vehetne meg, akkor nem AC-t venné. Az meg, hogy a IV-et 3,5 évig fejlesztették semmit nem jelent. 2008-ban kiadták, azóta közel 3,5 év éppen el is telt, szóval ilyen alapon jól állunk.
Hannibal

Offline
2012. 03. 14. 19:04
Ha következő generációs konzolt várnának, akkor csak 2 év múlva jelentették volna be az ötöt. Miért pont tavaly év végén jelentették be? A trailer alapján nagyon jó állapotban van a játék, a kérdésekre meg, hogy mikor kapunk híreket a GTA V-ről azt mondják várjuk meg, hogy megjelenjen az MP3 majd özönlenek az infók. Nekema jelekből az jön le, hogy minél hamarabb ki akarják dobni és én most karácsony környékére datálnám a megjelenést.
MolGabi

Offline
2012. 03. 15. 20:28
Személy szerint 2012 ősz - 2013 tavasz közötti időszakra tippelnék megjelenés tekintetében.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 18 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak