Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Arvind Bhatia 2013 márciusára saccolja a GTA V-öt

Arvind Bhatia, a Sterne Agee csoport elemzője szerint 2013 elejére várható a Grand Theft Auto V, és a Nintendo Wii U egyik potenciális címe lesz. Ezzel megváltoztatta korábbi álláspontját, miszerint a játék az idei végén, karácsony előtt kerül a boltok polcaira.

Bhatia mindezt arra alapozza, hogy a Call of Duty és az Assassin´s Creed játékok, illetve azok kiegészítői miatt egy 2013. márciusi megjelenés hálásabb, sikeresebb lehet az ötödik fő GTA epizód számára. Továbbá ez kizáraja azt, hogy a játék a Nintendo Wii U egyik indítócíme lehet, de lehetőséget ad arra, hogy a fejlesztők jobban kidolgozhassák az új platformra.

Az elemző egyébként korábban az első évre 25 millió eladott példányt saccolt.

2012.03.14 16:38  ▪ Forrás: GamaSutra  ▪ Írta: Visali

totyak
Offline
2012. 03. 14. 17:25
Sohasem szerettem ezeket az elemzéseket, mert csak találgatáson alapulnak. Viszont most attól tartok, hogy igaza lesz az illetőnek és idén nem jelenik meg a játék. Sőt, továbbra is tartom, hogy szerintem nem is erre a generációra faragják, hanem az újon lesz nyitócím (aztán inkább ne legyen igazam, jobban járnánk). Az meg, hogy milyen más nagy címek jelennek meg, semmit nem jelent. Egy GTA V akkor is jól fogyna, ha mellette 3 másik ütős cím is kijönne abban az időpontban. Talán most már hamarosan kapunk infót a R*-tól.

Mr.Vercetti
Offline
2012. 03. 14. 17:42
a trailerben látható grafikát elbírja a ps3,kérdés,hogy mekkora területű a játék...
elképzelhető amúgy,hogy a konzolgyártók a nextgen konzolokat úgy akarják bejelenteni,hogy már rögtön hatalmas sikerű játékok vannak rá... minden esetre már odáig jutottunk,hogy csak azért várom a Max Payne 3-at,hogy végre adjanak infót a gta-ról

baucsek
Offline
2012. 03. 14. 18:36
Na jó, 2013 kicsit távoli időpont. Trailer-t elnézve a grafikai motor kész, és minden le van modellezve (de legalábbis a pálya nagy része). Nem tudom meddig tarthat ezek után egy játék elkészítése de nem hinném, hogy egy év. Vagy tévedek? Remélem nem, és még idén novemberben megkapjuk a játékot.

Bence (Visali)
Offline
2012. 03. 14. 18:40
Azért nincs mindenkinek pénze három nagy játékra.

A játékfejlesztés egyre több időt vesz igénybe, a GTA IV-et három és fél évig fejlesztették.

totyak
Offline
2012. 03. 14. 18:46
Ha nincs pénz mindenre, szelektálni kell Gondolom, akik itt nyomulnak az oldalon, nagyrészük, ha egy játékot vehetne meg, akkor nem AC-t venné. Az meg, hogy a IV-et 3,5 évig fejlesztették semmit nem jelent. 2008-ban kiadták, azóta közel 3,5 év éppen el is telt, szóval ilyen alapon jól állunk.

Hannibal
Offline
2012. 03. 14. 19:04
Ha következő generációs konzolt várnának, akkor csak 2 év múlva jelentették volna be az ötöt. Miért pont tavaly év végén jelentették be? A trailer alapján nagyon jó állapotban van a játék, a kérdésekre meg, hogy mikor kapunk híreket a GTA V-ről azt mondják várjuk meg, hogy megjelenjen az MP3 majd özönlenek az infók. Nekema jelekből az jön le, hogy minél hamarabb ki akarják dobni és én most karácsony környékére datálnám a megjelenést.

MolGabi
Offline
2012. 03. 15. 20:28
Személy szerint 2012 ősz - 2013 tavasz közötti időszakra tippelnék megjelenés tekintetében.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink