Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Rockstar Warehouse: Olcsóbb szállítási díjak az EU-ba!

2012.03.20 17:58  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Rockstar Newswire

Mától olcsóbb szállítási díjak vonatkoznak az Európai Unió teljes területére a Rockstar Games online webshopjából rendelt termékek esetén. Az akció ezúttal hazánkra is érvényes!

Eddig igen borsos áron lehetett megrendelni bármit is a Rockstar Warehouseból, de szerencsére mától csökkent áron történik a szállítás Európába, köszönhetően a most bevezetett szállítási lehetőségeknek. A termékek ára nálunk már euróban is fel van tüntetve, ami az alapáron felül beszállítási- és ÁFA-költségeket is tartalmaz az EU előírásai alapján. Azonban még így is akár 40%-kal olcsóbban juthatunk hozzá minden termékhez, amit eddig az Amerikai Rockstar Warehouseból kellett megrendelni.

Március 26-ig ez alkalomból 15% akció vonatkozik minden egyes termékre (kivéve a játékokra). Így ha eddig hezitáltatok a rendeléssel, ezen a héten érdemes bármit is rendelni! Érdemes megnézni a mostanában népszerű GTA III 10 Year Anniversary Kollekciót, a már alig készleten lévő Claude Akciófigurát, a GTA III litográfiákat, vagy akármelyik posztert, soundtracket, pólót, sapkát és még sok mást.

Magyarországra a postával történő szállítás a legolcsóbb, mindössze 8€ költséget jelent, ami nagyjából 2300 Ft. Ha nem bízunk a Magyar Postában, még mindig ott a drágább UPS Standard és UPS Express.

(Az árcsökkenéssel kapcsolatban minden információt meg lehet találni a Rockstar Support cikkében. Hamarosan egy részletes leírást közlünk arról, hogy hogyan kell rendelni hazánkba.)

totyak

Offline
2012. 03. 20. 19:05
Ez elég jó hír. Talán lassan azt is elérjük, hogy a nyereményjátékokon is részt vehessünk.
gyuszaa

Offline
2012. 03. 22. 00:22
Milyen nyereményjátékokra gondolsz? Szerencsejáték zrt. mindent elintéz, nem rajtuk múlik.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 28 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak