Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA IV: Modding hírösszefoglaló

2012.03.31 23:20  |  Írta: Ben Dover

Mostanra összegyűlt néhány történés a Grand Theft Auto IV modding háza táján, amikről érdemes lehet néhány szót ejteni. Most összegyűjtöttük a legérdekesebbeket.

GTA III RAGE

Kezdenénk rögtön azzal a modifikációval, ami a Vice City Rage és az IV:SA nyomdokain haladva ezúttal a GTA III-ban megismert Liberty City-t hozza el a RAGE motor alá, sőt a járművek is teljes ráncfelvarráson estek át. A béta verzió egyelőre még várat magára, de már több kép és videó készült róla. A project érdekessége, hogy két magyar is dolgozik rajta.

A többit pedig a folytatásban!

Gostown Paradise

A második is egy teljes konverzió, ami egy gyönyörű, hatalmas hegyekkel és gazdag növényzettel borított trópusi szigetet varázsol a GTA IV-be. A mod nem újdonság egyébként, gyakorlatilag ugyanez elérhető volt a San Andreashoz is, de igencsak béta állapotban. A mostani változat viszont egyrészt a RAGE motor miatt sokkal szebb, másrészt pedig sokat fejlesztettek rajta az elődjéhez képest.

GTA1 és GTA: London 1969 - RAGE

Lassan minden létező epizódot átkonvertálnak a RAGE motorra. Blaster_nl, aki az IV:SA projecten is dolgozik, kíváncsiságból átültette az eredeti Grand Theft Auto városát a GTA IV motorja alá. A bizarr eredményről videó is készült, bár elmondása szerint nem szeretné kiadni. A videóban főleg felülnézetből látjuk a várost, de 5:30-tól olyan mélységből is megnézhetjük, amiről 1997-ben nem is álmodtunk volna.

A GTA III RAGE csapat egyik magyar tagja, sleepy93hun néhány barátjával még február elején kezdett bele a GTA: London 1969 térképének átkonvertálásába GTA IV alá, mi pedig kíváncsian várjuk a végeredményt!

Garage Mod Shop PS3-ra!

Végezetül pedig egy pici, de annál különlegesebb cucc: egy PSX-Scene felhasználó készített egy tuning garázs modot a GTA IV / EFLC PlayStation 3-mas verziójához. Ennek segítségével a legtöbb autót Brucie garázsában testre lehet szabni, persze csak a már meglévő elemekkel, például egyedi színek és alkatrészek. Mindezt egy PKG szkript teszi lehetővé, viszont a telepítéséhez jailbreakelt (feltört) PS3 szükséges.

Ennyi volt a dizájn-center.

Mr.Vercetti

Offline
2012. 04. 01. 10:22
az a rage motoros gta 1 komolyan nem lesz kiadva???
pedig nagyon jól néz ki,remélem azért publikálva lesz valahol
az meg milyen érdekes lenne,hogyha megcsinálnák az egészet (tehát a gta 1 autókat 3d-sre,meg a gta 1 főhős(ök)et rage látványban (ha jól tudom,a főszereplők látszanak a gta 1 menüjében 3d-ben is
egyébként http://www.youtube.com/wa...4&v=1i8xTzT_rws még egy videó erről
wolf

Offline
2012. 04. 01. 10:41
Nagyon jól néznek ki ezek a modok. A Ghosttown Paradise HQ modon kívül van még egy nagyon jó kis teljes konverzió, ami még a San Andreashoz készült, az Alien City HQ mod. Na én ezt a modot látnám még szívesen RAGE-vel, az Alien City moddal nagyon sokat játszottam, a legutolsó kiadásban már a városi forgalmat is megcsinálták benne. De nekem is nagyon bejön ez a GTA1-es, GTA London 1969-es mod is, ezt nagy kár lenne, ha nem adnák ki.
tomimak

Offline
2012. 04. 01. 17:16
GTA San Andreashoz nincs GTA 1 mod? Az is jó lenne. Sajnos nem megy a GTA IV
kulcsar112

Offline
2012. 04. 01. 20:22
ez nagyon fasza
gyuszaa

Offline
2012. 04. 03. 07:25
Ne felstsétek el a (részben?) magyar modot sem,
http://www.gtaforums.com/...howtopic=424616

Nézzétek csak a képkeket, szerintem ez a legjobb.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 28 vendég és a következő felhasználók böngészik az oldalunkat:
Kiemelt partnereink
Társoldalak