Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA V: Októberi megjelenés egy North fejlesztő önéletrajzában

Pár napja kering az interneten egy információ, mely szerint egy Rockstar North dolgozó önéletrajzában feltűnt a Grand Theft Auto V megjelenési dátuma, ami idén októberre mutat. A hírt először a Joystiq hozta le, de azóta az említett önéletrajz elérhetősége megszűnt.

Alex O´Dwyer egy karakter-animátor a Rockstar Northnál, ezt bizonyítja a LinkedIn profilja is. A Joystiq állítása szerint az illető rövid pályafutása illetve a munkái felsorolása elérhető volt a Google Dokumentumok oldalán. Ebben a várva várt GTA V 2012 októberi megjelenési dátummal van listázva:

Eddig szinte az összes GTA októberben jelent meg először (a GTA IV-et is eredetileg 2007 októberére ígérték, de végül késett pár hónapot), tehát ebből a szempontból elképzelhető a megjelenés. Viszont kérdés, hogy két játékot egy évben kiadna-e a Rockstar (ellentétben az eddigiekkel), illetve a késő ősszel megjelenő BioShock Infinite mennyire korlátozza majd a GTA-t.

Egyébként a fenti kép mintha photoshopolva lenne, a GTA V alatti sorköz kicsit nagyobb, mint a többi.

2012.04.10 10:11  ▪ Forrás: Joystiq  ▪ Írta: Ben Dover

Kisprobegt
Offline
2012. 04. 10. 11:50
Nem PS elt a Nascarnal is akkora

madness
Offline
2012. 04. 10. 12:28
Az valami csoda lenne, ha együtt jönne a PC-s a konzollal... Nem hiszem, hogy esélyes a dolog, de gondolom senkinek nem lenne nagy csalódás

kreestof
Offline
2012. 04. 10. 13:13
ezek mondvacsinált hírek, amúgy meg a bioshock nem veheti fel egy gta v-tel szerintem, mivel nem azonos játékstílus, illetve a gta-nak nagyobb rajongó tábora van mint a bioshock-nak

[UFR]Attila
Offline
2012. 04. 10. 13:22
nézzétek meg a facebookotokat.

ATi0021
Offline
2012. 04. 10. 13:45
Ez nem nagy meglepetés. A GTA3, Vice City, San Andreas is októberben jelent meg. Sőt a GTA IV megjelenése is októberre volt eredetileg téve, csak ugye az idővel csúszott és április lett belőle. De mivel már kész a fejlesztő környezet, graf motor stb. nem hinném, hogy ezúttal is csúszna vagy hogy optimalizáltan lenne. Gondolom egyedül a PC-sre kell majd várni 2013 májusig júniusig.

aruha
Offline
2012. 04. 10. 14:17
Persze ez mind szép és jó de ha így van..már Ápr. van,lassan május és egy pár screenshotot nem voltak képesek kiadni még mindig,nem hogy hivatalos info-t vagy trailert... ez gyanús..

DOGG
Offline
2012. 04. 10. 14:40
Szerintem az első hivatalos információkat a játékról csak az idei E3-on kapjuk meg.

PSP
Offline
2012. 04. 10. 14:56
Nem véletlenül tűnt el, ha annyira semleges a dolog, akkor ott hagyták volna. Igazából csak reménykedem, hogy tényleg októberben jelenik meg, már nagyon jó lenne.
Az meg egy dolog hogy semmi infó a játékról, de októberig ezt nem lehet pótolni? Dehogynem, bőven!

Tegnap meglett a 10-es rang a IV multiplayerben, jött is az arany trófea mellé. Már csak az Auf Wiedersehen Petrovic kell, és lassan ott a Platinum.

ATi0021
Offline
2012. 04. 10. 17:15
aruha: Azért nem kapunk semmi infót, mert az MP3-ra koncentrálnak. Május környékén azt kiadják és még akkor is van októberig fél év infókat, videókat, képeket kiadni, ami bőven elegendő idő. Amúgy se hiszem, hogy különösen nagy szüksége van a GTA V-nek bármiféle promóra. Sőt azt se hiszem, hogy a Rockstar lesz olyan ostoba és ennyi év munkáját napról napra a megjelenésig mind megmutatja. Úgy vélem ők amellett vannak, hogy majd ha játszol vele meglátod milyen jó, mi minden van benne, és így emlékezetesebb marad a játék.

insanity06
Offline
2012. 04. 10. 23:16
ne feledjétek a szavazást amit a gtaV.net oldalán kiraktak...ott volt az a szám hogy 2505 vagy 2405(nem tudom melyik)én 100%-ig biztos vagyok benne hogy itt fog történni valami!A (képzeletbeli)naptáramban már be is van jelölve ez a nap!

Bence (Visali)
Offline
2012. 04. 11. 00:12
Szerintem lehetséges, hogy egy évben két játékot is kiadnak. Hogy lesz-e PC-s port a konzolosokkal együtt. Nos, a Max Payne 3-nál meg tudták oldani, bár ott kötelező volt, hiszen a sorozat PC-re született, és itt megjegyzem, a GTA is, csak később a Sony behálózta. Ebben az önéletrajzban, vagy miben csak októberi hónapot látunk, a verziók között lehetnek eltérések napokban, hetekben, illetve az sem mindegy, hogy a fejlesztés melyik stédiumánál dolgozott a fejlesztő a játékon, hiszen azóta bármi változhatott.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink