Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Max Payne 3: Háromrészes képregény készül a sorozatról

Egy igen érdekes ötlettel rukkolt elő a Rockstar Games a Max Payne 3 további promotálására, mégpedig hogy egy képregényt készítenek a legújabb rész mellé. Ráadásul nem akárhogyan: magát a Marvelt kérték fel segíteni.

A sorozat előző részeinek fontos eleme volt a képregényszerű történetmesélés. A harmadik részben ez annyiban változik, hogy valós idejű játékmenet lesz a képregénykockákban. Talán ezt akarja kompenzálni a Rockstar most azzal, hogy a Marvel Custom Solutions segítségével egy háromrészes sorozatot adnak ki digitálisan és korlátozott számban nyomtatásban is.

A történetet Dan Houser és a sorozat atyja, Sam Lake írja, a borítóképért Greg Horn lesz a felelős, és magát a rajzot Fernando Blanco készíti majd el. Történet szempontjából az első két Max Payne játék eseményei is szerepelnek majd, illetve megtudjuk, hogy mi vezetett a harmadik rész eseményeihez.

Az első rész címe "After the Fall", és hamarosan ingyenesen letölthető lesz a Rockstar Newswire-ről vagy a Max Payne 3 honlapjáról.

2012.04.17 18:20  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Ben Dover

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink