Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Urban FreeRunners: Hardcore 6

A Max Payne 3 híráradat közepette hadd tegyünk egy kis kitérőt, és repüljünk vissza kicsit a GTA San Andreas-hoz. Tekintsétek meg Magyarország egyik legnagyobb San Andreas Multiplayer klánjának, az Urban FreeRunners csapatának legújabb videóját.

A mutatványokat módosítások nélkül hajtották végre. Egyébként nem ez a srácok első összeállítása, amit megosztottunk veletek az oldalon. Ha kíváncsiak vagytok néhány korábbi művükre, kattintsatok ide.

2012.04.24 17:53 ▪ Írta: Visali

kreestof
Offline
2012. 04. 24. 19:59
Nem úgy tűnik, mintha modok nélkül csinálnák...

[UFR]Attila
Offline
2012. 04. 24. 20:22
Igen, tudjuk, hogy első látásra hihetetlen az ilyesmi.
Régen volt oktató videósorozatunk is, hogy hogyan kell használni a videóinkban látható játékhibákat.

De végül töröltük, van akik nem hisznek semminek, csak maguknak.
De biztosítalak. Mint vezető és tag is egyben, leszögezem, hogy nem módosítottuk a játékot, mindent a keretek között tettünk.

Gege
Offline
2012. 04. 24. 22:09
Jó kis videó, grat hozzá! el tudom képzelni hogy bugok mivel nekem is sikerült egy két "érdekes" ugrást csinálni már a játékban

[UFR]Attila
Offline
2012. 04. 25. 15:50
Köszönjük.

PSP
Offline
2012. 04. 26. 01:30
Egyáltalán nem moddal csinálják, ahogy elnézem.. egyszerűen kihasználják azt, ahogy megvan írva a játék. Bugos mint a halál. Az óriási ugrások pedig nem ugrások, hanem "csúszás" a textúrán, vagy hogy mondjam. Ház széléről nagyot ugrani viszont nem tudom hogy lehet, de biztosan bug az is, fene tudja, a többi dolog viszont szimplán a játék hibája, tudás sem kell hozzá.
A házról oldalra nagy ugrás viszont láthatóan ismétlődik, tehát az sem csalás, ez biztos.

[UFR]Attila
Offline
2012. 04. 27. 17:25
Az óriási ugrások egyszerűek.
Ha szaladsz egy tárgynak, ami boka- és térdmagasság között van, akkor az fel fog dobni pár centit, ha ilyenkor nyomod meg az ugrást, hatalmasat dob rajta, az egész időzítés kérdése.
Mi ezt hívjuk Bump-nak.

A tető oldaláról ugrás sem nagy dolog, ahogy szaladsz végig, kicsit be kell akadnod a tető szélébe, és ebben a pillanatban kell átváltani a gombokat arra az irányra, amerre szeretnél ugrani, közben végig nyomvatartani a sprintet, és ugrást nyomni.

Mindennek megvan a technikája, van ami betanulható, van ami random.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink