Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA V: Pachter megint jósol

2012.04.27 15:35  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: GTTV

Régebbi olvasóinknak már legalább annyira ismerős lehet Michael Pachter neve, mint mondjuk Dan Houseré, hiszen a Wedbush Morgan elemzője lassan már minden naptári napra bepozícionálja a GTA V megjelenését. Viccet félretéve, Pachter most újabb találgatással rukkolt elő.

Mégpedig nem mással, minthogy az idei E3 legnépszerűbb témája lesz a várva várt ötödik nagy epizód, ugyanakkor maga a Rockstar nem lesz kint a Los Angelesben rendezendő expón. Mindezt a GTTV liveshow videójában közölte a nagyérdeművel:

"A Rockstar kinőtte a showt, egyszerűen jobbak annál, hogy kint legyenek. (...) Én úgy látom, hogy szeretik kifogni a szelet mások vitorlájából, ezért nem kizárt, hogy az E3 előtti nap lesz a bejelentés, így mindenki erről fog beszélni majd." – nyilatkozta többek között.

Emellett továbbra is ragaszkodik az október 23-i megjelenéshez, amit korábban felvázolt.

Ha belegondolunk, minden optimális ahhoz, hogy Pachternek ezúttal igaza is legyen, hiszen a Max Payne 3 addigra már mindenütt megjelent PC-re is, és bár a megjelenés után is nyomják még a marketinget egy ideig, egy E3 kaliberű felhajtást érdemes lenne kihasználnia a Rockstarnak.

(Az alábbi videón 7:57 után hallhatjuk Pachtert.)

Mr.Vercetti

Offline
2012. 04. 27. 17:05
"ugyanakkor maga a Rockstar nem lesz kint a Los Angelesben rendezendő expón."

most akkor a rockstar kint lesz az e3-on vagy nem?

http://gtaplace.hu/hir/11...es-az-idei-e3-n
Rockstar69

Offline
2012. 04. 27. 19:00
Azért elég idegesítő, hogy több, mint fél évet várnak a GTA V infókkal.
ATi0021

Offline
2012. 04. 27. 19:11
Teljesen egyetértek vele. Ez a nagy titoktartás meg sima PR része. GTAnak nem kell nagy reklám.
Szeki

Offline
2012. 04. 27. 19:57
Én is úgy emlékszem, mint ha a R* már bejelentette volna, hogy ott lesznek az E3-mon, szóval remélem ez így is lesz. A hosszas titkolózás meg már-már megszokottá vált a R* tól, főleg a GTA val kapcsolatban, mindíg csak éppen egy cseppnyi infót juttatnak ki és szépen lassan adagolják az újdonságokat. Amúgy én is úgy látom ésszerűnek, hogy az E3-mon kezdik el a GTA V infókat kiadni.
Visali

Offline
2012. 04. 28. 12:20
Mr.Vercetti: Az inkább pletyka szintű, lehet, hogy hamis információ. Mindenesetre a Take-Two Interactive rajta van a kiállítók listáján. Engem nem érdekel ez a Patcher fazon, és továbbra is tartom, hogy idén ott lesznek az E3-on. Márcsak azért is, mert a Max Payne 3 hamarosan megjelenik, és azon kívül csak a Grand Theft Auto V van bejelentve, amin elvileg csak a North dolgozik a kisebb stúdiókkal, mint a Lincoln, vagy a London (reménykedjünk, hogy Toronto nem), San Diego már jó ideje fejleszthet valamit a Red Dead Redemption után, amit ennyi idő után már igazán bejelenthet egy logóval. Gondoljatok bele, hiába nagy cím a GTA V, de azért egy cég, aki ennyi embert foglalkoztat és ennyi kihelyezett stúdiója van, szerintem ciki lenne, ha csak egy játékáról tudnánk.
ATi0021

Offline
2012. 04. 28. 15:45
Visali: Ami azt illeti a GTA V mellett ott van még az Agent is. A San Diego valóban kijöhetne már valami új címmel. Őszintén szólva én legjobban egy új Midnight Clubnak örülnék. Bár esélyesnek tartok Bully 2-t és RDR2-t is.

Amúgy ha Midnight Club lenne és Miamiban játszódna, akkor szerintem borítékolható lenne a GTA VI Vice City vagy GTA VI Florida. Szerintem Kalifornia után Floridát kellene megcsinálniuk. Ugye most lesz LS aztán a GTA VIvel jöhetne ismét egy teljes állam.
Visali

Offline
2012. 04. 28. 15:55
ATi0021: Mivel elvileg az Agent-en is a Rockstar North dolgozik, bizonyára most szünetel, vagy nagyon lassan haladnak, én nem fogok meglepődni azon sem, hogy ha bejelentik, törlik a projektet. A GTA V nem csak a GTA V-ről szól, hanem a teljes V éráról, amit nem szúrhatnak el, meghát nagyobb cím is, mellette nem sok idejük lesz az Agent-tel szöszölni, és összecsapni gondolom nem szeretnék. Bully 2-t szeretnének, és várható is Max Payne 3 után, valószínűleg a Rockstar Vancouver és a Rockstar New England kooperációjában. Az RDR 2 a Red Dead Redemption (az első a Red Dead Revolver vol), úgyhogy RDR3 lenne, és én is arra számítok a San Diego-tól. A "VIce city"-zést meg hadjuk, nem ez volt a GTA V-nél is? Ennek se füle se farka. Nem egy betűjáték szabja meg a helyszínt. A GTA V helyszíne pedig nem csak Los Santos lesz, kap egy kis vidéket is - Dél-Kaliforniát, vagyis San Andreas állam lesz, ahogy azt a rendszámok is mutatják.
ATi0021

Offline
2012. 04. 28. 17:05
Visali: Hát azért szerintem van eltérés egy rendes San Andreas állam és egy sima Los Santos és környéke között. Ok hogy egy része megint bejárható lesz, de akkor is az GTA III SA volt a teljes.

Red Dead Redemption 2-re gondoltam. Azt viszont elismerem nem különösebben követem, mivel PC-n játszom.

+ Nem értem mi a baj a Vice Cityzéssel. GTA oldalon szerintem nem kellene meglelődni rajta. Ok nem azt csinálják, sőt lehet jó darabig nem lesz, de attól még mit zavar ha leírom? Amúgy se feltétlen a betűjáték miatt írtam, még ha tökéletesen stimmel is. Szimplán csak amiatt, hogy Dél-Floridát és környékét még nem csinálták meg és rengeteg olyan lehetőség van benne ami miatt érdemes lenne államként megcsinálni a GTA VI-ben.

A GTA V-nél is ezért volt akkora Vice Cityizés. De várható volt már csak a GTA III era sorrendje és a TBOGT rengeteg utalása miatt is... Sőt hogy hiába volt San Andreas és csili villi GTA IV mai napig hatalmas rajongó bázisa van a 10 éves Vice Citynek. Gondolom Neked aki bizonyára a GTA Forumson otthonosan mozog ezt nem kell magyarázni.
Visali

Offline
2012. 04. 28. 17:19
ATi0021: San Andreas állam fogalma relatív, a GTA1 érában is mást jelentett, a GTA3-ban, és most is, de ezúttal is állam, csak valószínűleg más városok kerülnek majd bele. Nem véletlenül mondtak Dél-Kaliforniát, és nem Los Santos és környékét. Az RDR dolgot csak pontosítottam, hogy tudd, Red Dead a sorozat címe, az utolsó szó változik epizódonként

Nem jól értetted, amit Vice City-vel kapcsolatban írtam. Azt mondtam, hogy azért, mert a "VI" benne van a "Vice City-ben" közel sem ok arra, hogy Vice City-ben játszódjon. Én nem Vice CIty-t szidtam. De közben leesett, hogy nem ezt írtad, úgyhogy tárgytalan. Bocsi.
Gege

Offline
2012. 04. 28. 17:27
Muszáj a semmiről vitatkozni?

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 30 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak