Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Megújult a Social Club, Crews hamarosan!

Teljes ráncfelvarráson esett át a Rockstar Games Social Club online felülete, ami a Rockstar rajongóit hivatott összekovácsolni egy közösséggé számos extrát és szolgáltatást nyújtva. Ezzel együtt szerdától megkezdődik az előregisztráció a hamarosan induló Crews rendszerre.

A megújult Social Club friss designt kapott és mostantól méginkább rászolgál a nevére. A főoldalra egy üzenőfal került, ahol a barátok update-jei láthatóak. Végre kipucolták a körülményes Message Wall üzenetküldést, és a Messages menüben a hagyományos módon lehet privát üzenet küldeni a haveroknak.

A legtöbb új lehetőség a Settings menüben van. Mostantól a PSN, Xbox LIVE, Games for Windows LIVE és Nintendo DS azonosítónkon kívül a Facebookkal és a Twitterrel is össze lehet kapcsolni a szolgáltatást. Be lehet még állítani, hogy kik láthatják a linkelt profilunk dolgait, illetve hogy a játékok posztolhatnak-e a falunkra a különböző elért eredményekről.

Artwork őrülteknek jó hír, hogy az eddigi összes válaszható avatar mostmár nagyobb méretben, 128×128 felbontásban is elérhető.

Crews

Ennél még fontosabb, hogy szerdán már lehet regisztrálni a Max Payne 3-ban debütáló Crews csapatrendszerre. Ez játéktól független "klánok" létrehozását teszi lehetővé számos extrával dúsítva. Jelenleg az alábbi szövegeket olvashatjuk a Crews-nél:

  • Szerezz bónusz XP-t a csapattársaddal! Csatlakozz egy csapatra osztott játékhoz egy csapattársaddal, és bizonyos dolgokért (pl. assist vagy megmenteni őt a haláltól) mindketten bónusz XP-t kaptok majd.

  • Harcolj a rivális csapattal! Egy Feud alatt az a csapat, amelyik először gyűjt be 10 ellenséges killt, extra XP-t kap. Ha ez nem jön össze, az sem baj: minden egyes kill után a csapatod jutalma bónusz XP.

  • Viselj egyedi csapat jelvényeket! Bármelyik csapattag használhatja majd a Social Club Emblem Editort, amelyben rengeteg forma és minta közül készítheti el a csapat egyedi emblémáját, amit exportálhat majd a játékba. Ez fog megjelenni a stat képernyőn és a mulitplayer avatarban.

A csapat alapítója (leader) öt féle típus közül választhat:

  • ALL-STARS -- Az elit réteg, akik uralni akarják a toplistákat, és mindig a legjobbak ellen akarnak játszani.

  • SOLDIERS -- Azoknak, akik ismerik a győzelem titkát: a csapatjáték iránti szenvedélyt.

  • REBELS -- Általában ők indítják, vagy éppen rontják el a partyt -- néha mindkettő.

  • THRILL SEEKERS -- Azoknak, akik a fejlődés és az achievementek helyett az ámokfutás hívei.

  • CHATTER BOXES -- A Rockstar Games Social Club barátságos tagjai.

Valószínűleg a fenti típusok alapján fogja a rendszer összesorsolni a csapatokat, hogy egyenlő esélyekkel lehessen játszani.

2012.05.07 14:11  ▪ Forrás: Social Club  ▪ Írta: Ben Dover

Challenger02
Offline
2012. 05. 07. 14:21
Nem is hangzik olyan rosszul...majd a gyakorlatban kiderül!

totyak
Offline
2012. 05. 07. 15:03
Egész pofás lett az új SC, bár nekem a régivel sem volt semmi bajom. Ennek a Crews cuccnak meg egyelőre nem látom értelmét.

Maccs
Offline
2012. 05. 08. 10:17
Frankó lett a Social Club, csak 1 problem van.Nem tudom beállítani a Games Account-ot.Nálatok is így van, vagy nálam van csak ez a probléma!?

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink