Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

BioShock Infinite helyett GTA V?

2012.05.10 11:08  |  Írta: Visali  |  Forrás: VG247


A BioShock Infinte késése teret adhat egy októberi Grand Theft Auto V megjelenésnek, legalábbis a Wedbush Securities elemzői szerint.

Az új BioShock megjelenését márciusban még októberre tervezték, de a fejlesztés során az Irrational Games úgy döntött, többet is ki tud hozni a játékból, és tegnap bejelentették, hogy 2013. február 26-án kerülhet a boltok polcaira. A Wedbush szerint ez lehetővé teszi, hogy helyette a Take-Two Interactive egy másik nagy címe, a GTA V jelenjen meg a kieső időpontban.

Abban biztosak, hogy mindkét fejlesztésből milliók fogynak majd, valamint a két megjelenés közötti távolság mérsékli majd a részvényárakat, és lehetővé teszi, hogy osztatlan figyelmet szentelhessen rájuk a Take-Two marketing csapata.

Az elemzők egyébként 18 millió eladott példányt jósolnak a GTA V-ből. Arra számítanak, hogy a fejlesztők május 22-én, a kiadó negyedévi konferneciáján, vagy az E3 Expo-n mondanak majd dátumot, ha pedig nem, akkor nem valószínű egy idei megjelenés.

ATi0021

Offline
2012. 05. 10. 12:53
Így valóban nem lesz házon belüli verseny, de a dologhoz az is hozzátartozik, hogy a két játék vásárlói köre nem feltétlen ugyanaz. Én biztos hogy nem venném meg a Bioshockot, főleg hogy a víz alatt téma jobban tetszett. A másik azért egy GTA mégis csak GTA. Úgy vélem, hogy ha valaki idén akar játékot venni, főleg karácsony közelsége miatt is, biztos hogy 90% COD és GTA között fog dönteni. Szóval a Bio nem hinném, hogy beletudott volna szólni a dologba.

Inkább a Bio lett eltolva, mert a GTA elvitte volna róla a figyelmet.
james

Offline
2012. 05. 10. 13:12
Hát egy idei GTA megjelenésnek nagyon örülnék, de már nagyon közelvagyunk ahoz is szerintem h mondjanak valamit róla, tehát trailer végén időpont platform vagy valami....
Visali

Online
2012. 05. 10. 13:38
ATi0021: Ahogy az elemzésben is benne van, itt nem a két játék versengéséről van szó, hanem arról, hogyha egyszerre kerülnének piacra, akkor hirtelen megemelkednánek a Take-Two részvényeinek értékei, aztán hirtelen lezuhanna és úgy maradna, így viszont elérnek egy bizonyos szintet, ami fokozatosan, kevesével csökken.

Egyébként a Max Payne 3 megjelenési dázumát 4 hónappal a megjelenés előtt jelentették be, vagyis akár a május 22-i negyedévi konferencián, vagy az E3 Expo-n valóban esedékes lehet egy dátum bejelentése, ha idén októberben jelenik meg.
totyak

Offline
2012. 05. 10. 15:59
Én nem hinném, hogy csak azért mert a Bisohock kiesik az októberi időpontból, akkor megpróbálnak oda betolni gyorsan egy másik játékot (jelen esetben a GTA-t), hogy legyen ott valami megjelenés. Azért ez szerintem nem így működik. Valószínűleg a GTA V-nek is van egy tervezett kiadási dátuma, amit egyelőre nem kötöttek az orrunkra. Véleményem szerint ez a dátum alap esetben nem az idei évre esik. Csak azért, mert a Take-Two részvényeknek jót tenne, remélem nem tologatják előrébb a játékot. Inkább várok rá többet, de korrektül legyen összerakva végre. Másrészt meg az október igen közel van, már fél év sincs addig. Ti elképzelhetőnek tartjátok, hogy egy trailer után már több, mint fél évvel semmi hivatalos információ nem jön és most hirtelen 5 hónap múlva már játék is lesz? Mert én nem. Hiába volt októberi kiadási dátum a tendencia, a GTA IV-el megtörték, innentől kezdve meg szerintem az október már egyáltalán nem mérvadó.
Bigidy

Offline
2012. 05. 10. 19:08
Srácok, az nem lehetne esetleg, hogy talán az Agent-et adják ki ősszel?
Vagy az nem lenne pálya nekik? Persze örülnék én a Gta 5-nek, de inkább jöjjön később mint hogy rossz legyen.
Visali

Online
2012. 05. 10. 19:14
Bigidy: "GTA V is in full development." Az Agent-re most nem tud teljesen ráállni a North.
Bigidy

Offline
2012. 05. 10. 19:19
Akkor GTA 5 VÁRUNK!!!
dani.szentgali

Offline
2012. 05. 17. 15:09
A GTA 5-öt várjuk a legjobban!!!!!!!!!

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 29 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak