Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Max Payne 3 extrák a Social Clubon

2012.05.11 22:44  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Rockstar Newswire

Nemsoká beizzítják azokat a fícsöröket a Rockstar Social Clubon, amik a Max Payne 3-mal tudnak majd kommunikálni. A megszokott módon most is nyomon követhetjük a statisztikáinkat, elért eredményeket, sőt még sok mást is a Rockstartól megszokott színvonalas felületen.

Csapatok

A szerdán beindult Crew regisztrációban már több száz csapatot hoztak létre a lelkes rajongók, amelyek létszáma szépen lassan gyarapodik is. A május 15-ig létrehozott csapatok Founder Crew-nek minősülnek, és ezek tagjai megkülönböztető jelzéssel lesznek ellátva a játékban, sőt extra perkeket is ígérnek a fejlesztők. (Ezért is érdemes csatlakoznotok a csapatunkba!)

Statisztikák

Ami a single- és multiplayer statisztikákat illeti, a játék szinte mindent szinkronizál majd a Social Club kontóra. Dinamikus listában lehet követni a teljesített küldetéseket és eredményeket. Össze lehet hasonlítani mindenféle pontszámot (kilőtt golyók, headshotok, painkillerek, stb.) a barátokkal vagy a csapattagokkal, így a csapatvezetők láthatják, hogy ki lustálkodik és ki játszik aktívan.

Multiplayer Eventek

A Rockstar Games régóta rendez online party-kat a rajongók számára, ahol akár velük (vagy éppen ellenük) is lehet játszani. A Max Payne 3-mal ezt is új szintre emelik. Bónusz XP jár majd a részvételért is, sőt a játékban helyet kap egy Playlist menü, ahol azonnal csatlakozhatsz egy ilyen eseményhez, ha éppen zajlik, illetve láthatod a soron következő dátumot.

(A magyar idő szerinti eventek listájához katt ide)

Az események alatt lesznek toplisták is, így a végén könnyen lehet majd látni, hogy ki hogyan szerepelt. További újítás még, hogy az eddigi egy helyett két játékost streamelnek majd a Social Clubon, ami vagy két Rockstarost jelent, vagy egy különleges vendéget (rajongói oldaltól valaki, a multiba bekerült arcok, stb.)

Ha ez még nem lenne elég, további exkluzív tartalmakat ígérnek majd a Social Club tagoknak.

További részletek a játék honlapján.

.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 22 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak