Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Mit tudtunk meg a Take-Two negyedévi konferenciáján?


Nagyon sokan várták a Take-Two Interactive negyedik negyedévi konferenciáját, főleg az esetleges Grand Theft Auto V információk miatt. Látszólag azonban semmi érdemlegeset nem kaptunk, bár lehet, hogy a sorok közül mégiscsak kiolvashatunk valamit.

Előbb azonban jöjjenek a tények:

  • A cég az előző üzleti évhez képest veszeteségesebb volt, hiszen a 2012-es üzleti évben 825.8 millió dollár bevételt szerzett az előző 1.1 milliárd dollárhoz képest.
  • A legjövedelmezőbb játékok között volt az L.A. Noire, a Red Dead Redemption és a Grand Theft Auto sorozat epizódjai.
  • A Max Payne 3 jól debutált, ugyanis pár nap alatt máris körülbelül 3 millió eladott példánnyal büszkélkedhet, miközben a PC verzió megjelenése még hátra van.
  • A Crews rendszer felhívhatta a figyelmet a Social Club közösségi oldalára, hiszen már csaknem 15 millió regisztrált tagja van.
  • A Max Payne: Mobile Android verziója már nem késik sokat az iOS változathoz képest, a tervek szerint júniusban érkezik a Google operációs rendszerével működő kütyükre. Pontos dátum egyelőre nem ismert.

Most pedig jöjjön egy kis spekuláció, avagy miről árulkodhat egy közönséges negyedévi jelentés. A Max Payne 3 letölthető tartalmainak listája és körülbelüli tervezett megjelenése már ismert, ám a közelgő megjelenések listáját nézve hatalmas változás, hogy ezúttal a Rockstar Games címei vannak többségben, nem pedig a 2K Games fejlesztései, ráadásul ezek mind egyszerre három platformra érkeznek majd. Ez teljesen olyan hatást kelt, mintha a cég visszatért volna a ringbe.

Azt is tudjuk, hogy ez a sok DLC mind multiplayer kiegészítők, és rengeteg van belőlük. A Crews rendszer után bátran mondhatjuk, hogy a fejlesztők igencsak ráálltak a többjátékos mód kidolgozására, és a Grand Theft Auto V-be is egy nagyon jó online multiplayert ígértek. Azt már semmiképpen sem mondhatjuk, hogy el fogják kapkodni  játék ezen részét.

A listán azonban van egy szembetűnő dolog, ami elgondolkodtató. Bár a platformok és a megjelenési dátumoknál a Grand Theft Auto V mellett továbbra is TBA szerepel, mégsem a lista legaljára került, ugyanis alatta van a 2014-es üzleti évre halasztott XCOM. Ebből leszűrhetjük, hogy a játék fejlesztése továbbra is nagyjából a tervek szerint halad, és még mindig a 2013-as üzleti évben szeretnék a piacra dobni.

Az Agent ezúttal sincs a felsorolásban, még TBA dátummal sem, vagyis a fejlesztés egyelőre nem elsődleges, és vélhetően a GTA V után kerül majd a boltokba.

A kiadó továbbra is bízik abban, hogy a következő lesz a cég történelmének eddigi legsikeresebb éve. Mivel a listán az átlagosnál nem szerepel több 2K cím, ezt csak a Grand Theft Auto V-tel érhetik el, hiszen a Max Payne 3 a letölthető tartalmakkal sem lenne képes a tavalyinál jelentősen nagyobb profitot generálni, így legkésőbb 2013. március 31-ig megjelenik a játék.

2012.05.23 01:41  ▪ Forrás: Take-Two Interactive  ▪ Írta: Visali

Kiscserko
Offline
2012. 05. 23. 02:14
Jó, ha 2013 márc-ba megjelenik, így kevesebb mint egy évünk van hátra! Remélem még 24.-én lesz valami hírmorzsa

Cube Head
Offline
2012. 05. 23. 06:49
Ne má...Akkorra már kipusztulunk
Nem kell komolyan venni

NVIDIA
Offline
2012. 05. 23. 06:52
MÁR CSAK MAXIMUM 14 NAP ÉS LESZ VALAMI AZ E-3 ON

dani.szentgali
Offline
2012. 05. 23. 09:44
Ne már,ezt nem hiszem el csak 2013?????akkor lesz kb 5 éve,hogy nem kaptunk egy normális GTA folytatást.Nem örülünk,de talán az E3-mon lesz valami,elvégre a taketwo az "csak"egy kiadó,a játék fejlesztéséhez nincs körük,és ki tudja,lehet hogy a R* hamarabb kész lesz a játékkal,de ez csak egy spekuláció,én minden esetre 2012 októberének örülnék,mert nincs is annál jobb,mint amikor elkezdődik a rohadt iskola,és ott egy új GTA,amin levezetheted a feszültséget

NVIDIA
Offline
2012. 05. 23. 14:02
nagyon várlak gtaV

Shotgun
Offline
2012. 05. 23. 15:30
Az eddigi trendet követve, a játék október-november hónapban is megjelenhet. EU-ban még egy nagy részt sem adtak ki konzolra, január-február, illetve március hónapban... áprilisban viszont igen, de az már nincs a határon belül.

csaba292
Offline
2012. 05. 23. 18:52
Shotgun: A R* nagyobbat kaszálna egy tavaszi megjelenéssel. Ha novemberben kiadnák, amikor a többit is, lehet olyan emberek nem vennék meg azonnal, akik nem vérbeli GTA fanok... viszont tavasszal az uborkaszezonban mikor egy nagy cím sem jelenik meg... mindenki megvenné aki csak kicsit is szereti a GTA atmoszférát.
2012. 05. 23. 19:31
Remélem tényleg akkorát üt majd, amennyit húzzák...

Bence (Visali)
Offline
2012. 05. 23. 20:36
csaba292: De később megveszik, és azért elég sok a GTA fan egy szép indításhoz is, így elérhetnék azt, hogy folyamatosan az eladási toplistákon maradjon, hosszú ideig.

Shotgun
Offline
2012. 05. 24. 20:52
csaba292: Alapvetően a nagy rajongótábor megvan. És hidd el, legtöbben téli hónapokban várják a nagy részeket. Gondolj bele, ez azért egy elég erős indok a játék őszi-téli publikálására.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink