Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GSTV: Várhatók-e GTA V információk az E3 konferencián?

A GameStar Online az utóbbi napokban nagy figyelmet szentel a közelgő E3 konferenciának - ezt mutatja az is, hogy a GSTV-ben már egy hete csak a közelgő bemutatókat boncolgatják. Ma a Grand Theft Auto V került terítékre.

2012.05.28 18:34  ▪ Forrás: GameStar Online  ▪ Írta: Visali

NVIDIA
Offline
2012. 05. 28. 19:01
ezt pont irtan a gtaplacen párnapja

Bence (Visali)
Offline
2012. 05. 28. 19:12
NVIDIA: Igen, ha jól emlékszem, akkor írtam is akkor, hogy tudunk róla, de nem beszéltünk róla előre, mert a GS leszögezte, hogy változhat a program.

DaviD0424
Offline
2012. 05. 28. 20:27
Nagyon remélem hogy, lesz valami új infó a játékról az idei E3-on

PSP
Offline
2012. 05. 28. 20:45
Akkor tényleg reméljük, hogy még idén megjelenik a várva várt GTA V! (tehát bejelentik majd most az E3-on, elsősorban) - ezzel tényleg csak az a baj, hogy eddig egyetlen egy trailert kaptunk.
Korrekt beszélgetés volt. Ezek szerint csak simán a GS cikkeknek nem lehet hinni továbbra sem, némelyik még mindig kritikán aluli.
Megyek is, játszok a IV-el multiban!
(Az egyik Rockstar-os emberke még mindig rendszeresen feljön PSN-re, továbbra sincs tippem, hogy miért, azóta sincs profilkép, se semmi életjel)

dani.szentgali
Offline
2012. 05. 28. 20:50
Ez egy nagyon jó kis beszélgetés volt,kár,hogy elmaradott GS barátaink olyan infókat mondtak,melyeket mi,GTAPlacesek már hetek(vagy talán hónapok)óta tudunkRemélem,hogy az E3mon már vadiúj infóik lesznek GS-es barátainknak,nem olyanok,amiket mi már rég tudunk. Nagyon várlak E3!!!!!!!!!

DaviD0424
Offline
2012. 05. 28. 20:52

PSP
Offline
2012. 05. 28. 20:55
DaviD0424:
Nem rossz, nem rossz!
Bírom, hogy a R* soha nem mond egyszerre nagy dolgokat, sőt, talán nem is mond semmit semmiről, hanem belerak egy két dolgot a játékaiba.
Az a Hydra nagyon nagyon jól néz ki a képen, szinte biztos vagyok benne, hogy ugyanez lesz a következő GTA-ban.

Big Smoke 18
Offline
2012. 05. 28. 21:23
Hali!
Amugy hülyeséget mondanak mert a trailer egyyik képkockájában ott van a sztráda és felül vannak táblák és rajta a falvak vagy városok,hogy merre lehet menni jobbra meg balra!!!!!Szoval a csávesz nem látta a trailert ő inkább a bioshockot várja!(:

Bence (Visali)
Offline
2012. 05. 28. 22:08
Igen, az nagyon lejön, hogy aDaM nagyon felkészületlen volt.

insanity06
Offline
2012. 05. 28. 22:38
amúgy a trailerben nem úgy volt hogy családod szeretne?Vagy rosszul emlékszem és a családjával együtt költözött ide?

Gege
Offline
2012. 05. 29. 10:44
Olvastak volna minket, lehet hogy többet tudtak volna mondani a GTA V-ről.
2012. 05. 29. 20:08
A GTAPlace valóban sokmindent összeszedett már De legalább nem közvetítettek hamis információkat... Elmondom, hogyan lehetne jobb, mint a IV: A hatalmas területre érdekes minijátékokat is rakjanak, és ne olyanokat kelljen csinálni a 100%-hoz, hogy menj Jackobbal ide meg oda. Amúgy én nem akarom, hogy túlságosan is realisztikus legyen, mert az már a játékélmény rovására megy.

Big Smoke 18
Offline
2012. 05. 29. 21:43
"Amúgy én nem akarom, hogy túlságosan is realisztikus legyen, mert az már a játékélmény rovására megy." bocs ez badarság

dani.szentgali
Offline
2012. 05. 29. 22:24
Big Smoke 18.Már bocs,hogy így beleszólok,de clonecommander barátunknak igaza van.Nézd,rengetek olyan GTA-fan van,akit a GTA4,hiába volt élethű,nem tetszett nekik annyira,mint a San Andreas,és maga,a GTAplace is azt írta a SA alá,hogy "beszélgetés a sorozat legsikeresebb részéről" a GTA4hez meg csak annyit,hogy "beszélgetés a sorozat 4 epizódjáról.Már ez is mutatja,hogy bár sokaknak tetszett a GTA4 élethűsége,a San Andreas,amely azért mondjuk ki,egyáltalán nem egy élethű játék,főleg a GTA4hez képest,mégis még itt,a GTAplacen is azt írják,hogy a SA a legsikeresebb,szóval ha túl élethű lenne,az tényleg a játékélmény rovására megy,lásd ezt a példát,amit írtam.Ja és mindenkinek az a "badarság",amit annak gondol,de ha az emberek nagyrészét kérdezed,akkor ők is azt fogják mondani,h a SA jobb,mint a 4,és ha megkérded őket,h miért,azt fogják mondani:mert a San Andreasban sokkal több lehetőségünk van,és a GTA4 azért nem nyerte el a legjobb GTA címet,mert a SA.hoz képest túl realisztikus lett,és ennek hatására nincs benne annyi lehetőségünk,és ez rontja a játékélményt

dvflls
Offline
2012. 05. 30. 02:40
dani.szentgali: Nincs teljesen igaza sem Clone barátunknak sem pedig neked. Egyrészről nem értem miért ne férne meg a realizmus és a játékélmény/lehetőségek... Tulajdonképp mit értesz a GTA IV 'élethűsége' alatt? A fizikai motort? Az euphoria engine-t? Mert ezt a technológiát viszi tovább ugyanúgy a GTA V is felteszem egy alapos ráncfelvarrással együtt... Ezt láthattad a trailerben az NPC-k mozgásán az autók viselkedésén, a dinamikusan változó szemétrengeteget az utcákon. A GTA IV küldetései valóban egysíkúak voltak ezt aláírom de gondolkodj a IV annak idején forradalmi volt az új grafikus motorjával fizikájával stb-vel így kevesebb időt fordítottak a játékbeli lehetőségekre minijátékokra, számos mellékküldetés kikerült stb-k. (Ugyanakkor nekem a IV a mai napig álleejtős kategória) Emlékezz csak vissza annak idején a GTA 3-ban is a karrier-szálon és a taxi-rendőr-mentő trión kívül a világon semmi lehetőségünk nem volt... Ez a San Andreas-ra jelentősen kibővült miután a játék alváza már megvolt. Ugyan ez lesz jelen esetben is, nem véletlen a trailerben a repülőgépek mutogatása sem, valószínű számos küldetés és/vagy mellékküldetés kapcsolódik majd hozzá. Szóval szerintem egy kvázi új San Andreas-t készít a R* véleményem szerint rengeteg lehetőséggel és akár több száz órányi tiszta játékidővel, megőrizve/továbbfejlesztve a GTA 4 döbbenetes realizmusát hiszen ilyen téren nem fog visszafelé fejlődni, így 2012 derekán már alapvető követelmény a látvány is legalább annyira egy ilyen volumenü játéknál mint a GTA V... Lásd a Max Payne 3 esetét is nem véletlenül lett a gépigénye is akkora, amekkora.

Big Smoke 18
Offline
2012. 05. 30. 11:29
Jaja sztem is nagy hülyeség,hogy a játékélmény rovására megy ennyi erővel miért nem csinálnak gta v -öt egy szarabb graffal ilyen ps 2 grafikával annak lehet örülnél,és nem menne a játékélmény rovására.A San Adreas meg király játék volt és most jön a felujitott San Andreas hidd el nem lessz rovás

benjamin.27
Offline
2012. 05. 30. 12:25
Szerintem úgy értette hogy a játékélmény rovására menne, amit mondtak a videóban is hogy "figyeljenek oda a rendőrök a gyorshajtásra". Ettől szerintem kicsit Driver 3 beütése lenne:/ de ezt csak én gondolom így?

dani.szentgali
Offline
2012. 05. 30. 12:26
dvflls]dvflls[/url] Félreértettél:az "élethűség"alatt azt értem,hogy a GTA4 minijáték,küldetés és jármű vezethetőségi hiányait(bicikli,repülő,tank)a Rockstar a története realiztikája miatt nem rakott bele,és a San Andreas pont ezért múlja felül a 4et.Egyáltalán nem a grafika,fizika,europhia engine a bajom,sőt,azok,amelyek ténylegesen korszakalkotóvá tették a Rockstaros srácokat,és elnézést a kifejezésért,de szánalmas rajzfilmgrafikából és fizikából fejlődött arra a szintre,hogy élethűség terén bármelyik más játékkal(Call of Duty,Assassins Creed)fel tudja venni a versenyt.De amikor beraktam a GTA4et,és észrevettem h bár van benne sok minijáték,és a játék is nagyon jó,azért felhúztam magam,amikor nem tudtam beszállni egy repülőbe sem,vagy gyakorlatilag 1perc alatt meg tudtam számolni a cheateket meg a fegyvereket,akkor azért visszasírtam a san andreast,és megnéztem a neten,h miért nem került bele annyi lehetőség,és azt írták h "a sztori és a játék realitásának megőrzése érdekében"és ezt értem a túl élethűség alatt,és a felújított San Andreas szerintem sem lesz rovás,de akkor tuti fel fogok robbanni,ha ott is meglátom,h "a történet realitásánal megőrzése miatt nem került bele xy" dolog.Ja és én is ezt kérdeztem a Rockstartól a GTA4 megjelenése után,h "miért nem férne meg a jó grafika és a minijátékok".És azt mivel tudod magyarázni,hogy az emberek nagy része a San Andreast,és nem az "élethű,realisztikus" GTA4et szeretik jobban a mai napig?Igen,[url=benjamin.27barátom,nem másod sorban arra is értettem
2012. 05. 30. 13:16
Kissé ködösen fogalmaztam, az élethűséget úgy gondoltam, hogy ne kelljen pl. telefonszámlát meg adót meg anyámkínját fizetni. Akárcsak a való életben. És én mondjuk elég ideges lennék, ha azért lőnének le a rendőrök, mert véletlen hozzáértem az egérgörgőhöz és főhősünk ott a monitoron elővett egy fegyvert. Nekem special a IV a kedvenc GTA-m, csak egy picit unalmas volt a fősztoriszál vége után.

Big Smoke 18
Offline
2012. 05. 30. 15:04
benjamin te beveszed azt amit két hozzá nem értő ember mondogatja ezt?na az lenne rovás ha zsaruk még meg is büntetnének akko nem is játszanék

dani.szentgali
Offline
2012. 05. 30. 16:09
Már megbocsáss,de én értek a GTA-hoz.Nézd,ha nekem nem hiszel,nyiss egy új témát a fórumon,és kérdezd meg mindenkitől,h melyik a jobb GTA,a SA,vagy a IV,és kérdezd meg,h szerintük melyikre kéne jobban hasonlítania a GTAV-nek.És te se értesz sokkal többet ehhez az egészhez,de nem akarok vitát kirobbantani,ezen az oldalon mindenki barát,attól függetlenül,h egyet ért,vagy sem

Bence (Visali)
Offline
2012. 05. 30. 16:58
Most tényleg azon vitáztok, hogy nem minden embernek tetszik ugyanaz?

Big Smoke 18
Offline
2012. 05. 30. 19:03
dani.szentgali nem rád mondtam hogy nem értessz hozzá hanem a videoban szereplő emberről ...

dani.szentgali
Offline
2012. 05. 30. 19:56
Én kérek elnézést,félreértettem Visali tőled is elnézést kérek a vita miatt,de Smoke barátunkkal meg a többi rajongóval együtt már annyira várjuk a játékot,h nem figyeltünk oda a barátságra,legalábbis én nem,elnézést kérek.

benjamin.27
Offline
2012. 05. 31. 19:14
Big Smoke szerintem nem csak te nem játszanál hanem senki sem játszana vele :/

Big Smoke 18
Offline
2012. 06. 01. 14:50
hát jaja

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink